Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első csók -kicsit másképp

Átéreztem a padló minden egyes rezdülését, ahogy a zene basszusai megrengették a földet. Vadul ráztam a csípőm, dobáltam a hajam, kalimpáltam a karommal. Csak a zenére gondoltam. A ritmusra. A vérem perzselt a bőröm alatt és a lábam már zsibbadt, de nem zavart igazán. Pulzált a testem, és komolyan mondom, soha nem táncoltam még olyan hévvel, mint akkor. Élveztem, és egy Istennőnek éreztem magam, ahogy az önbizalom átjárta a testem. Nem is tudom miért, de szexisnek éreztem magam, ami csak még jobban feltüzelt. Kizártam az elmémből minden zavaró tényezőt, ami kizökkenthet ebből a fenséges állapotból. Tovább pörögtem és ugráltam. Aztán kinyitottam a szemem, és megláttam Johst. Ő is engem nézett a tömegből. A városban egy csomó metróállomás volt, minek kellett idejönnie?! Végülis...nagyon tetszett, hogy ő is rajtam ámuldozik. Önelégülten figyeltem, ahogy tátott szájjal néz. Tudtam, hogy a suliból senki nem látott még táncolni, és ő az első, aki ezt az énemet látja. Nem zavartattam magam. Ugyanúgy táncoltam tovább, és újra behunytam a szemem. Aztán hallottam az egyre közeledő metró zaját. Körbenéztem és az emberek nagy része már nem velem volt elfoglalva, ezért egy utolsó mozdulattal lezártam a mai produkciómat. Kikapcsoltam a zenét és meglepetésemre megtapsoltak. Kecsesen meghajoltam, majd belepillantva az alig pár méterre elhelyezett kalapban láttam egy csomó aprót. Nagyon örültem, hogy ez a kis tánc, amit szinte minden nap bemutatok a macimnak egy jó zenére, pénzt hozott nekem. Még ha nem is sokat. Begördült a metró, és az eddig ámuldozó emberek elszállingóztak. Egyedül csak Josh maradt ott a közönségemből. Amilyen hiú és beképzeltnek ismertem, olyannyira akartam most én is annak tűnni. Fogtam a pénzt, a magnómat, fejemre csaptam a kalapot és mint egy topmodell, elegánsan ringó fenékkel és felszegett fejjel "elszálltam" mellette. Közben a szememet az övébe fúrtam. Talán kicsit túl sokáig is, mert mire magam elé néztem, csak egy végesen közeledő oszlopot láttam. Amikor feleszméltem, életemben először megcsókoltam egy oszlopot. Még hozzá elég durván. Elterültem a földön, de hamar összeszedtem magam, és lángoló arccal elviharoztam. Ennyit a gazella kecsességéről.
Hasonló történetek
3642
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4468
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lylyana ·
Majdnem piros, halvány rózsaszín a szavazat.

Isabella ·
Köszönöm mind kettőtöknek a véleményét. Igazából az, hogy kinek mi tetszik, döntse el maga. Nem szólok bele, ha valakinek nem tetszik az írásom, nem fogok hurrogni, kötözködni, de lehetőleg indokolja meg, miért. Persze ha nem, az sem baj, nem kötelező. Én így vagyok vele. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: