Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az éjszaka vadászai

Későre jár. A nap biztonságot jelentő sugari eltűntek a horizonton, helyüket pedig átvették az éjszaka árnyai. Csak a holdsarló, csillagok halovány fénye és a gyér közvilágítás haldokló lámpái világítják meg az elcsöndesedett város üres utcáit. Vadászok cipője kopog az aszfalton, kik közé én is tartozok. Vadászok kiket nem kötnek törékeny társadalmunk szabályai. Arcomat maszk fedi mi bűneim súlyától napról napra nehezebb. Sokan közülünk szintén maszkal rejtik el torz valójukat, hisz hivatalosan ők eltűntek. Eltűntek kik szabadon mégis saját maguk rabja ként járják az éjszakát.
Egy ajtó előtt állunk meg társanmak ki lehajol a zárhoz. Halk motoszkálás apró kattanás és már be is jutottunk a kis családi házba. Óvatosan átlépjük az ajtóban szundító kutyának nevezett házi patkányt ám az felébred lépteink zajára. Vad ugatásba kezdene, de társam egyetlen pontos csapással agyon üti az állatot. Egy pillanatig elmélázok az előttem hevrő tetem fejéből áradó véren majd követem barátom az emeletre. Rám se nézve, kézjelekkel mutatja meg hol kell elvégeznem megbocsáthatatlan bűnöm. Első szoba jobbra, egy lány szobája ki ott szuszog az igazat álmát aludva a sarokban nyakig takarózva. Szőke haja szétterül a rózsaszín párnán, arcán kis mosoly ül mi eltorzul ahogy pengém húsába mar. Sikítani sem tudott mert ereje gyorsan elhagyta fiatal testét, fel sem ébredt talán. Korban az enyémhez közel állhatott, mert mikor késem kihúztam belőle takarója kissé lecsúszott, s láttam formás idomait. Elfogott a kísértés. A test még meleg volt, ruhát alig viselt de fantáziámnak nem engedtem, hisz odahaz egy leány vár rám így most csak késem érhet a hölgyhöz. A penge szinte öntudatra ébredve vezette kezem áldozatom nyakától egészen lefelé addig a pontig mit én is már jól ismerek mert hónapok óta szeretem kedvesem. El kellet csúfítanom eme bájos tetemet, hogy a megcsalás gondolatát kiűzzem fejemből majd elhagytam a szobát. A folyosón barátom várt, fehér maszkját fér borította ő is végzett már bűnével s én kérlelni kezdtem: "Masky, csak még egyet! Csak még egy ház ártatlan lakóit küldjük a másvilágra, hogy vérszomjam csillapítsam!" s ő engedett kérésemnek. 
Hasonló történetek
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7119
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: