Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az alulértékelt

Egy összekócolt hajú, átlagos kinézetű, kék szemű fiú felébred reggel.


A szeme majd leragad, el is alszik egy öt percre, de az esze arra utasítja, hogy ébredjen! Félhomály üli meg a szobát. Azt a kis szobát, hol ő minden egyes napját kezdi és ahol mindegy egyes napját befejezi. Az ő szentélye eme szoba, senki sem alakíthatja, az ő világa rejlik benne.


Ő Shin. Látszólag teljesen átlagos, mások szerint dilis, egyesek szerint egy vesztes esetleg pancser. Sosem szerette az embereket. Amíg kisgyerek volt teljesen rendben voltak. Sok barátja volt és sokan szerették, kitűnő tanuló volt. . rosszul érezte magát ezen a reggelen, elkapott egy csúnya influenzát, de nem akart otthon maradni, dacból végig akarta robotolni a hetet. Beszedte a gyógyszereit, összepakolta a szükséges holmikat, melyeket ugyanoda és ugyanolyan sorrendben helyez el minden reggel. Kicsit életuntan tekint a világra, pedig még csak 15 éves. Elhagyva a házat már nem érzi egyedül magát. A régi rutin része volt, hogy egy egész kiskora óta ismert barátja várja a ház előtt és együtt mennek a buszra, de senki ott. . sötét az utca hisz korán reggel van. Végignéz a szomszéd házakon, emlékek sokasága önti el. Szívesen gondol vissza rájuk, idővel minden emlék megszépül, tartja a mondás. Ropog a hó, ahogy lépdel egyenest előre alaptempóval. Az utca végén jobbra fordulva már látja a templomot, a reggeli törzshelyét. Felmegy a lejtőn, leül a templom mögötti padra és rágyújt. A nikotin reggelente felpörgeti, és egyből gondolkodásra késztetik. A parázs fénylik a sötétben, dermesztő a hideg. Biztonságban érzi magát, hisz erre úgysem gyakran járnak az emberek főleg nem ilyenkor és ilyen időben. Tipikus magányos farkas, az egyedüllét lételemévé vált az évek alatt... minden 6 éves korában kezdődött.

Hasonló történetek
2815
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4415
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
D.S. ·
Ennyi? Bevezetésnek jó. :heart:

Marokfegyver ·
Nemcsak rövid - amire a lányok felfigyeltek -, hanem eddig: semmit. Írj valamit, mert a stílus ígéretes, és a legkülönlegesebb italt sem tudjuk megítélni a címkéje alapján!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: