Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Arc

Az orrán folyton előreszánkázó szemüveget visszatolta, aztán lassú mozdulattal visszasimította a kopaszodó részen kuszálódó hajszálakat. Lerakta az adattáblát az asztalra és megpróbált fensőbbséges pillantást vetni a szemben ülő alakra. Nem sikerült, mert a túloldalt tornyosuló alak majdnem két fejjel magasabb volt nála.
- Tisztelt uram, szomorú hírt kell közölnöm önnel. A kérelmét megint elutasították. -
A köpésszerűn fújásra aztán kissé meghátrált.
- Ám azt hiszem, az indoklás önnek is olyan mértékben kielégítő, hogy biztosan egyet tud érteni a döntés hozóival.
- Nem!- a hatalmas szobor megelevenedett az íróasztal túloldalán – Már tizenkettedszerre adtam be a kérelmemet, és eddig mindig visszautasították. Soha semmiféle normális magyarázatot nem adtak arra, hogy miért nem választanak be a kutatók közé, csak azt az ostobaságot szajkózták, hogy az arcfelépítésem vizsgálata alapján nem vagyok alkalmas a feladatok elvégzésére.
- Nem hiszem, hogy ez önnek nem elegendő magyarázat. Mindenhol ez alapján választják ki a jelöltek közül a legmegfelelőbbet, nem csak egy ilyen fontos pro…

- Nem érdekel ez az üres fecsegés! Mondja már meg végre valaki, hogy mik azok a képességek, amik hiányoznak belőlem. Három éve éjt nappallá téve azon vagyok, hogy minden tulajdonságom és tudásom megfeleljen a feltételeknek. Három éve folyamatosan adom be a kérvényeket, amiket a meghallgatásom nélkül adnak vissza, azzal, hogy nem felelt meg.
- Nem hinném, hogy a felelősöket a személyes ellenszenv vezette volna. – hátradőlt a széken, így sokkal komolyabbnak és erőteljesebbnek érezte magát – Ön is tudja, hogy már tizenöt éve a bevált gyakorlat az, hogy mindenkit minden fontosabb választásnál megvizsgálnak. Tizenöt éve használják a módszert, és még egyszer sem fordult elő, hogy tévedtek volna, mert holtbiztos és tévedhetetlen.

Az alak felemelte a fejét és gonoszul elmosolyodott.
- Legközelebb elmegyek egy plasztikai műtétre, és akkor meg fogok felelni.
- Hiába. Ki tudjuk szűrni a változásokat, mert az arányokat vesszük figye…
- Tudom. Nem kell végigsorolnia az összes arányt, amit vizsgálnak. A maguk átkozott intézete vesz föl mindenkit mindenhova. Már a csecsemőket a szülőszobán is azonnal megvizsgáltatják, hogy másnap a szülők lefoglalhassák a megfelelő helyet a megfelelő egyetemen. Mindenkinek a zsebében ott van a jellemzése egy sárga papíron, hogy milyen és mire való. Lusta vagy szorgalmas, csendes vagy beszédes, okos vagy ostoba. Megszületett, ilyen lett, ilyen is marad. A lényeg, hogy milyen az arca, az, hogy mi van mögötte már senkit nem érdekel.
- Nincs igaza, mert az arc tökéletesen elárulja a mögöttes tartalmat. Nem untatom önt a módszer részletes magyarázatával, mert látom, tisztában van a hatékonyságával és erejével. Mint ön is tudja, intézetünk már a gyermekkor küszöbén meg tudja állapítani, hogy az egyed milyen képességei jobbak az átlagnál, így a fejlesztés és a nevelés olyan irányba indulhat mindjárt az élet kezdetén, ami a társadalom és a személy szempontjából a legmegfelelőbb. Csodálkozom is a kitartásán, hiszen, már sokadszor elutasították, így tisztában kellett lennie azzal, hogy ez a vélemény nem fog változni.
- Igen, ismerem az intézetük rólam szóló véleményét, de nem érdekel. Kutató akarok lenni kerül amibe kerül.
- De a véleményezés szerint ön nem felel meg a státuszra.
- Melyik képességem nem felel meg? Három éve azon vagyok, hogy változzak, és változok. Folyamatosan tanultam és képeztem magam, és közben folyton azt reméltem, hogy egyszer önök is észreveszik azt a változást, amit magukon kívül mindenki észrevett.

Felemelte az adattáblát és tanulmányozni kezdte az adatokat.
- Nem, sajnos azt kell mondjam, hogy semmiféle változást nem látok az adatokban. – visszatette az asztalra, megint visszatolta a szemüvegét – Ön ugyanazt a jellemzést kapta most is, mint három évvel ezelőtt.
A hatalmasra nőtt alak indulatosan felugrott.
- Nem hiszem el! Mit gondolnak magukról, három év minden erőfeszítését eldobhatják az ostoba és gőgös fennhéjazásukkal! Mocskos banda!
- Uram! Türtőztesse magát. A vélemény szerint az egyik fő hibája éppen az önuralom hiánya. Azt hiszem, éppen most láttunk erre egy kiváló illusztrációt. Kérem, üljön vissza.
Az alak az asztalra támaszkodott és közelebb hajolt.
- Nem ülök vissza. Most állni szeretnék. Az önuralomról meg csak annyit, hogy már két évvel ezelőtt is képes voltam arra, hogy pusztán akaraterővel egy percre megállítsam a szívverésemet, vagy hat percre a légzésemet úgy, hogy közben teljesen tudatomnál vagyok. Képes vagyok bármilyen fájdalom elviselésére a jóga segítségével, de ezek az apróságok valahogy elkerülték az önök tévedhetetlen figyelmét.
- Én elhiszem, amit mond, de a személyisége eközben nem változott. Az, hogy különböző módszerek segítségével trükköket tanul me…
- Trükköket!? – az alak a szemüvegbe üvöltött – egy több ezer éves iskola, ami olyan eredményeket tud felmutatni, amire az ostoba módszerük soha nem lesz képes, magának csak trükk!?
- Lehet, hogy az iskolája már több ezer éves múltra tekint vissza, de az, hogy kutató legyen, sajnos azt kell mondjam, hogy a mi módszerünkön múlik.
Nyugodt mozdulattal levette a szemüvegét, elővett egy zsebkendőt, és nyugodtan elkezdte letörölni az apró nyálcseppeket. A mondat és a nyugodt mozdulat együttesen hatott, a hatalmas alak zavarodottan visszaült és elhallgatott.

- Tehát, – kezdte el a mondatot, miközben visszatette a szemüveget – azzal, hogy kifogása van a módszer ellen, nincs egyedül. Ez teljesen természetes reakció akkor, ha a vágyait nem tudja kielégíteni, mert a véleményezés eredménye meggátolja önt életének a kiterjesztésében. Ezt frusztrációnak hívják, és hasonló esetekben elvárható az önével megegyező reakció, különösen az önhöz hasonlóan szerényebb értelmi képességekkel bíró személyeknél.
- Szerényebb értelmi képességekkel bíró személy? Ezt most sértésnek szánta?
- Távol álljon tőlem a szándék. Pusztán csak idéztem a véleményezésből.
- Önnek mekkora az IQ teszteredménye?
- Nézze, az, hogy megtanulja egy teszttípus gondolkodásmódját, még nem jelenti azt, hogy minden helyzetben képes azzal azonos szintű elvárásoknak megfelelni.
- Tehát ön most semmibe veszi a 145-ös IQ-mat?
- Kénytelen vagyok, mert szöges ellentétben áll a véleményezésével.
- Akkor vizsgáljanak meg, bármilyen tesztet vállalok.
- Felesleges, a véleményezése éppen elég az ön értékeléséhez.
- Tehát bármit teszek, bármennyit tanulok, a véleményezés fog számítani és nem az eredményeim.
- Az eredményei, mint az már mások esetében is bebizonyosodott, a véleményezésben leírtak szerint fognak alakulni. Úgyhogy, mielőtt ez a már, amúgy is túlságosan hosszúra nyúlt beszélgetés tovább folytatódna, arra szeretném kérni, hogy keressen valami más, a személyiségéhez közelebb álló hivatást.
- De én mindenképpen kutató leszek.
- Sajnálom. Tudom, hogy nehéz szembenézni az igazsággal, de önből soha nem lesz kutató. Soha nem fog egy űrhajón más rendszerekbe repülni, és, a tények tudatában ezt ön is nagyon jól tudja, soha nem fognak önről tengert, holdat, hegyet, vagy egyebet elnevezni. Törődjön bele, ez a sorsa.
Az alak megint felugrott.
- Nem fogok beletörődni. Addig fogok próbálkozni, amíg sikerülni nem fog. Ha kell, életem végéig tanulok és változok.
- Igen, a jellemzésében is igen erősen szerepel a túlzott mértékű makacsság.
- Nem érdekel a jellemzése, dugja fel magának az egész véleményezést. Ha kell, átgázolok magán, meg az egész szaros intézetén.
- Tudom, az empátia sem az erőssége.
Az alak a szemüveges fölé tornyosult.
- Még egy szó a személyiségemről, és megölöm.
- Tudom, a véleményezésében kimagasló értékkel szerepel a brutalitás.
Az első ütéstől a szemüveg azonnal a sarokba repült. A másodiktól péppé zúzódott a szája és kitört három foga. A harmadiktól elájult.

-

- Megöli!
- Lehetséges.
A főnök ennek ellenére nyugodtan állt az asszisztensnő mellett és a nő melleit tanulmányozta.
- Hol van a biztonsági személyzet?
- Utasítva lettek, hogy ne avatkozzanak közbe, bármi is történik.
- De valamit tenni kellene, hogy megakadályozzuk benne.
A főnök a szemébe nézett.
- Miért? –
Az asszisztensnő riadtan nézett vissza.
- De az az ember ott meg fog halni, ha nem teszünk valamit.
- Így van. Ha meg teszünk valamit, akkor a másikat juttatjuk börtönbe, ahol a törvények értelmében valószínűleg kivégzik. Melyik pusztuljon el maga szerint?
- Nem tudom. Nem lehetne mind a kettőt megmenteni?
- Már nem. Öt perccel ezelőtt még lehetett volna, de az az idő már elmúlt.
Az asszistensnő csak állt és nem mert megszólalni. A főnök szólalt meg újra.
- Maga szerint, miért hívtam ide, és miért kell most ezt itt végignéznie?
- Nem tudom.
- Azért, mert új feladata lesz. Mellettem fog dolgozni, a közvetlen munkatársam lesz és olyan dolgokba fog belelátni az intézetnél, ami esetleg egy nem belső személy számára nem teljesen nyilvánvaló. Ön, mint a kiválasztási csoport új asszisztense ettől a pillanattól fogva a folyamat mélyéig elláthat.

A főnök barátságosan átölelte a vállát és közelebb húzta magához.
- Gratulálok.
- De miért pont én? -
A főnök rámosolygott és nem engedte el a vállát.
- A véleményezése alapján döntöttem így. Éppen ilyen munkatársra van szükségem, mint ön. Magában megvan minden olyan készség, ami szükséges.
- Értem, köszönöm. De mi lesz azzal a két emberrel odaát?
- Semmi, a szemüveges vagy meghal, vagy felépül. Lényegtelen. Hasonló arrogáns, önértékelési problémákkal küzdő embert bárhol találunk tesztelési feladatra. A másikkal elhitetjük, hogy megölte, ezzel megzsaroljuk, és olyan ügynökké tesszük, aki a piszkos munkákat fogja elvégezni. A feladatot rászabták, kitartó, tanulékony, okos, agresszív és feláldozható.
- Az én feladatom mi lesz?
- Most még csak figyel, kedvesem és tanul, aztán nekem segít. Ha jól végzi a feladatát, később önálló munkákat is kap, addig az én kezem alatt dolgozik, mert most éppen magára van szükségem. Higgye el, mindent tudok magáról, nyitott könyv előttem a lelke.
Mintha véletlen lenne, a keze rácsúszott az asszisztensnő mellére. Nem kért elnézést, nem vette el, otthagyta, mert tudta, hogy az asszisztensnő hagyni fogja. Már jó előre áttanulmányozta az arcát, előre tudta a reakcióit és ez jó érzéssel töltötte el. A válása óta nem szerette, ha problémát okoznak neki a nők.
Az asszisztensnő érezte a kezet a mellén, és próbálta kiiktatni a tudatából. Bárhogy erőlködött, a kéz akkor is jól érezhetően a helyén maradt. Cselekedni nem mert, túlságosan félt a főnökétől és túlságosan féltette az új állását, nem maradt más választása, mint hagyni. Zavarában a férfire mosolygott, aztán visszafordult az ablakhoz és együtt nézték végig, ahogy az eltorzult arcú férfi, mint a gép, precíz ütésekkel formátlanná veri a markában szorongatott mozdulatlan alak arcát.
Hasonló történetek
4475
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
5572
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
Egy könyv előzetese, ez jutott róla eszembe... mint mikor egy újságba csak négy hasábnyit tesznek a regényből, hogy ugorjon a példányszám. Igencsak hatásos, én lehet hogy venném. Bár az elején azthiszem kicsit szájbarágós az arcelemzős módszer leírása, de igaz: máshogy meg értelmetlen lett volna.

arpika123 ·
Kicsit Blade Runner hangulata van az egésznek, persze ettől még eredeti és nagyszerű. A cselekmény izgalmas, de ami fontosabb, hogy komolyan el lehet gondolkozni rajta. Remélem hasonlókat írsz még.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: