Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Még egy szenvedélyes csókot váltottak, majd visszamentek a többiek közé.A vendégek egy kis...
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Mindketten nagyon izgatottak és boldogok voltunk. Korán kimásztunk az ágyból, mert előző este...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Friss hozzászólások
annam26: Köszönöm :)
2018-08-17 15:33
annam26: Igazán egyedi történet, tetsze...
2018-08-17 15:10
Ayako: Szerintem nagyon jó
2018-08-17 01:11
Ayako: Nagyon jó
2018-08-17 00:46
Cincinnke: Etalon e mű.
2018-08-16 20:59
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Áldozatok, a szemetek előtt 1.

Ő szemszöge


A Waffel házastársakkal folytattam érdekes eszmecserét a víz minőségéről és annak fogyasztási szokásaiból. Vagyis ők beszéltek én meg csak néztem őket és nem hittem a szememnek és a fülemnek. Néhány percig bírtam majd elkezdtem Alice-t keresni a szememmel, akit meg is találtam egy fekete hosszú hajú férfi mellett. A férfi magas volt és holló fekete haja a válláig ért. 50 éves lehetett, mégis még így férfiszemmel is vonzó. Alice megtalált a szemeivel, viszont a szájával még az idegennek mesélt. Táncoltak utána egyet, közben szerelmem az arcát, a férfi vállai közé temette, amiről arra következtetek, hogy ismerik vagy ismerték egymást. Természetesen egy kisebb fajta féltékenység fogott el, de tudtam, hogy a tánc után ide jön és átölel. Picit elbóbiskoltam és jót pofáztam néhány ismeretlennel, hogy igen, milyen szép ez a bálterem, meg hogy ki építette, holott a fele halandzsa volt. Alice-t szem elől tévesztettem. Aztán hirtelen mindenkit.
A fények, gyertyák hirtelen kialudtak. Vaksötétség lett úrrá  a szobán és kisebb pánik. Nem tudtam mi történik, ahogy senki se, sugdolózás váltotta fel a rémült csendet, majd nevetgélés. Valószínűleg ez egy várt „meglepetés volt”. Vészjósló zene kezdett el hallatszódni a háttérben, hirtelen úgy éreztem magam, mint egy horror-musicalben. Valaki elkapta a kezem hirtelen, de nem ijedtem meg. Gondoltam hogy Alice majd visszajön, bárhol is volt.
Piros halvány fény kezdett cikázni a teremben, majd megállapodtak a színpadon. 5-6 ember szép lassan felmászott a nézőtérről a színpadra. Báli, illetve esti ruhájuktól megfosztva, a nők egy koszos, bőrszínű, testre tapadó, egybe részes alsóneműt viseltek (ha lehet annak hívni) , a férfiak pedig fehér, fecske alsónadrágot. Mindenkin egy maszk volt. De olyan maszk, ami csak egy agyagból kiszült semmilyen dolog, amin épphogy kilátsz és a szádnak is van külön rés és az orrodnak hely. Látszott, hogy személyre vannak szabva. A nők a hajukat kiengedve hordták és semmilyen dolog nem volt rajtuk, amiről rá tudtunk volna jönni, hogy kik is ők. A vészjósló zene egyre csak hangosabb lett és hangosabb. Az „előadók” elkezdtek valami táncnak gúnyolt bármit mozogni, előbb hasonlított egy szertartásra, mint bármi másra. Ugráltak, kalimpáltak ide-oda, mégis borzalmasan összerakott dolog volt. Miután vége lett ennek a számnak, behoztak bilincseket, láncokkal. Mint mikor kikötik a kutyákat az udvarra. Fogtak egy lányt, akit a többi lány lökött ki a sorfalból. Hatalmas ellenállást mutatott, rugdosta a férfiakat és a nőket, akik próbáltál lefogni. Egy férfi végül leszögezte a földre, erre a lány állat módon felordított. Majd kattant a zár és felraktak egy hatalmas lánccal  rendelkező nyakörvet a nyakára. Ugyanilyet tettek az egyik lábára és mind a két kezére.
- Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ezt az embert itt, legyen nő vagy férfi, halálra verjük? –kérdezte egy eltorzított hang, akinek nem volt gazdája. A színfalak mögül beszélt valaki. 
(A hangulat megfagyott és senki se bírt mozdulni. Nem tudtuk, hogy mi a szar folyik itt.)
Erre kilépett két férfi és elkezdték ütni az áldozatot aztán pedig rángatták a láncokon. Hol a nyakát vetették hátra, hol a lábát rántották ki alóla és fejelte le a padlót.
( A tömeg egyre elevenebb lett.)
- Nem? Semmi? Érdekelne, ha azt mondom, hogy az álarc mögött egy transzvesztita áll, akkor tenne bárki bármit? - kérdezte a hang.
- És ha azt mondom, hogy egy terhes nő? Egy terhes nő, akit megvernek, majd megerőszakolnak?
( A tömeg meg se moccant.)
- Akkor lássuk. – mondta és a kezével megláncolt lány felé intett, aki a monológ közben lerogyott a földre.
( Alice erősebben szorította a kezemet.)
A lányt a színpadon elkezdték megverni. Néha megrántották egy-egy láncát, ezzel képtelenné téve a védekezést. Próbált ellenállni. De a többszörös túlerő és a láncok megakadályozták. ( A tömeg lefagyott, és bámulta az erőszakot a színpadon.)
A lány maszkja megrepedt. Hatalmasat sikoltott és megrándította a fejét. A lánc elszakadt. Nem hittünk a szemünknek.
- Fogjátok le! Fogjátok le a kurva életbe. - üvöltötte a hang. A pánik csak úgy ragadt az emberekre.
A lányt idejében elkapták és leszorították a földre a nyakánál fogva. Féltem mi van, ha ketté roppantják. A függönyök behúzódtak. Majd pillanatokkal később újra szét. Ott álltak az emberek a maszkban. A megvert lányon a láncok, véresen, lila foltokkal, felszakadt bőrrel. Görnyedten állt és próbált túlélni. 
A lámpák felkapcsolódtak és Alicre néztem… volna. Ha Alice kapaszkodott volna belém. Egy idegen nő volt, aki még mindig belém vájta körmeit.
A lány megszólalt. 
- És még egy áldozat. - majd lerogyott a földre.
Az ütések igaziak voltak és tényleg majdnem agyon vertek egy lányt itt a színpadon. A maszkokat nem vették le. A függönyt végül összehúzták. 
Elmentem megkeresni Alice-t. Nem találtam, szóval a sokk és az ért dolgok után kimentem elszívni egy cigit. 
A friss esti, hideg levegő nagyon jól esett, de a cigi még jobban.
 
 
Hasonló történetek
9493
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával nem tűnt veszélyesnek. A lány átfonta a nyakát a karjaival és visszacsókolta. A férfi testéhez simult és beletúrt a hajába. Tamás kezeit a lány háta mögé tolta és belemarkolt a fenekébe...
4318
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: