Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vérfarkas éjszakája - Vissza az időben

III.FEJEZET
A vérfarkas szava
(részlet)

, , ...A farkast berakták az árammal vezetett ketrecbe. Ha hozzá érne a ketrechez, megrázná az áram. Ezzel természetesen nem lenne semmi baja, csak tanulna belőle. Ilyenekkel bíztatta őket Joey bácsi. Evans - nak itt kellett éjszakáznia. Nem mehetett vissza a kastélyba, mivel attól lehetett tartani, hogy esetleg több ilyen is van. De nem. A detektor csak ezt az egyet jelezte. Természetese Joey fent maradt egész éjjel és a szörnyet tanulmányozta. Habár már olyan fáradt volt, hogy éjjeli három órakor rég az álmok- álmát aludta, végül is nem sokra jutott. Lehajtott fejjel a dolgozó kinti asztalra, ami hozzákapcsolták a gépekhez, úgy aludt, mint valami gyerek. Evans volt az egyedüli lány a táborban ezért neki külön matracban kellett aludnia. Nagyon kényelmes, selyemből készült, mégse tudta könnyen lehajtani a szemét ráadásul a ketreccel szembe aludt. Neki csak egy pót- sátor jutott, ami nyitott, ez nem valami jó mert ha balra fordult a farkas képét láthatta és ez nem tetszett neki. A tábortűz rögtön mellette égett ezért nem fázott éjszaka. Fáradtnak érezte magát, mégis éjfél körül tudott csak elaludni. Utoljára egyszer ránézett a farkasra. Biztos nagyon álmos volt, mert alig- alig maradt talpon. De mikor meglátta, hogy Evans őt nézi résnyire nyitott szemmel, többet le nem vette róla a tekintetét. Nem akarta tovább nézni, zavarta az a pillantás, mintha a tekintetével agyon akarná szúrni. Ezért elfordult sikerült magára húzni a sátort és rögtön, ahogy becsukta a szemét, már aludt is.

Mikor reggel felébredt és a farkas felé nézett, akkor meglepetésére egy fiú bámult nyugodtan vissza. Felült és megvizsgálta. A fiú izmos, szakadt nadrágban, a keze a térdén himbálózott. Szőkés haja, oldalra állt, de két nagyobb hajtincs a szeme előtt lógott. A nadrágja tépet, zöldes és szürkés színekben játszott. A felső testén csak egy mellény volt. A fülét nem látta, mert az eltakarta a haja.
A szeme olyan, mint egy rendes emberé, csak egyben tért el, a nagy karika helyett, ami a szemgolyója helyén kéne lenni, egy üveggolyó nézett rá. Egy szóval a szeme túlzásokkal kicsit de úgy nézett ki, mint a macskáé. Ami most barnászölden fénylett. A keze furcsa módon be volt kötve, hasonlított a kórházakban használt kötésekhez, de mégis más volt. A lábán nem talált cipőt, de azt is ugyanúgy megcsinálta, mint a kezét.

Most pár pillanatig Evans - ot nézte, azután lehajtotta a szemét. Evans odafutott Joey bácsikájához, aki még mindig az asztalon feküdt. Már kezdett világosodni, de az a nagy homály látszott, ráadásul köd is volt. Evans dideregve megérintette nagybácsikáját, de ordítani nem tudott, mert majd megfagyott. Csak egy kardigán és egy miniszoknya tátongott rakta.
- Mi a baj Evans? Még csak fél hét van! - mondta holt fáradtan Joey.
Evans odanézett a ketrecre. Akkor Joey is arra figyelt.
- Várjunk! Hogy kerül a ketrecbe az a fiú? - erre a fél tábor felmorajlott.
Frank és Fill is felnéztek de ők félálomba voltak még.
- Hol van az a kismadár? - kérdezte Fill.
- Az állatkereskedésben te … ! - csapott rá a fejére Frenk. Ő már félig meddig látta azt a fiút.
- Hé! Ez a srác mit keres ebben a ketrecben? Nem egy gonosz farkasnak kéne itt lennie?- vakarta meg régészkalapja alatt lévő fejét Fill.
- De igen!Biztos megszökött és csellel átverte ezt a szegény fiút. - mondta Joey és a a ketrecben lévő fiúra mutatott. De az még mindig nem mondott egy árva szót, még csak egy nyögést se.
- Megyek kiengedem. - mondta Frank és a ketrec ajtajához nyúlt.
- Várj ne!- ordította Joey, és ebben a pillanatban Frank keze megállt és úgy is maradt.
- Ez nem ember. - mindenki elcsodálkozott a kijelentésen.
- Nézz csak rá úgy nézz ki mint egy nagy farkas?!- mondta rámutatva.
Evans érdeklődve nézte kettejük vitáját.
- Nézd meg jobban!- förmedt rá Joey.
- Hogyan tudott volna kijönni a ketrecből a kódot ,csak én tudom!Ennek más a szeme és a füle is fura!A testfelépítése is erősebb mint az emberé!Ez hihetetlen!- mondta elcsodálkozva.
Most már az egész tábor nézte őket, csak arra vártak, hogy Joey megtegye a nagy kijelentést.
- Ez a mi farkasunk!Ugye?- nézett rá a fiúra, de az még nem is bólintott.
- Figyelem- szólt mindenkinek- Vizsgálatokat fogok elvégezni rajta!Talán kész lesz délutánig!Addig is mindenki végezze el a mai dolgát!- a kisebb csapat szétoszlott és elkezdték csinálni a mai teendőt.
A fiú mintha megértette volna Joey - it , előhúzta karmait. Odaugrott a ketrec szélére. Azt elkezdte vágni, de az megrázta. Már készült a következő nagyobb ütésre, de akkor Joey megszólalt.

- Evans siess, gyorsan nyomd be az ajtón lévő kódot! - odafutott. Joey félt, hogy a sok rázástól valami bajt tesz benne, azért neki mondta mivel ő volt a legközelebb.
- 1 5 9- mondta a kódot- és kulcs.
- 1 5 9 és kulcs.- ismételte.
Evans gyorsan benyomta, és lehetett hallani, ahogy lemegy az áram. A nagy sietségben észre se vette, hogy a ketrechez nagyon közel került. A fiú ott állt egyenesen szembe vele. A szemébe nézett ami nem volt valami kellemes érzés. Megpróbált hátrébb állni de ekkor a farkas karmai suhantak el arca mellett. Majdnem azt súrolta. Ő hátraesett, és érezte, ahogy kibicsaklik a bokája. Felkiáltott a fájdalomtól.
- Evans jól vagy?- futottak köré a nagybácsikái, Joey letérdelt- Nem komoly- vizsgálta a lábát- csak egy kis zúzódás.
- Fáj?- Evans erre hunyorítva igennel válaszolt.
- Rendben, nem tudlak hazavinni, mert el kell mennem. De azért bekötöm, hogy hamar gyógyuljon meg.- mondta Frank.
Frank most a fiú ketrecéhez ment.
- Elég okos vagy egy állathoz képest!De az én szemembe mindig is ez leszel.Ha még egyszer megpróbálkozol valamivel ... - mutatta fel neki a puskát.

A fiút nem igazán érdekelte, hogy mit mondott. Unottan ült a helyén.
Frank bácsi később elment. Evans a ketrec közelében olvasott. A fiúra egyszer- egyszer ránézett. Dél lehetett, mikor Joey bácsi végzett a kísérletekkel.
- Evans gyere csak ide!
Evans odament bácsikája elkezdett neki magyarázkodni.
- Nézd meg!- a monitorra mutatott- Ez a lény fejlettebb az átlag állatoknál. Érdekes a felépítése hasonlít az emberére, de… van benne valami különleges. - most elővett egy röntgent a fiú testéről, a kép majdhogynem világított- Látod! A csontváza fémből van, ezért tudta úgy kihúzni azt a karomféleséget a karjáról. De azt még nem tudtam kideríteni, hogyan tud átalakulni. Talán öröklődött! Ez nem mutáció, az biztos. Meg kell tudnom, hogyan kommunikál.
- Az én nevem Joey!Meg … kell … tudnom … hogyan … kommunikálsz!- Joey tagolta a mondatot.
- Joey bácsi tiszta hülyét csinálsz magadból!- mondta kissé kuncogva Evans, majd csípőre tette a kezét és lehajolt a guggoló Joey.
- Ugyan már! Tudod, hogy ezzel nagy tudományos eredményeket érek el!Először is el kell neveznünk.
- Nem jó a farkas?- kérdezte a fejére csapva.
- Nem … mi is legyen ... legyen mondjuk ...- Joey bácsi nyelvén volt a név mikor megszólalt a fiú.
- Wolfin!A nevem Wolfin. - mondta lehangoltan, a higgadt válasz.- És nem vagyok állat én is ember vagyok. - a fiú hangja hozzá képest szelíd és kicsit mély.
Joey úgy érezte menten rosszul lesz. ...’’
Hasonló történetek
5411
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3721
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
MaTa ·
átolvashattad volna egyszer-kétszer, mielőtt beküldöd... tele van gépelési hibákkal.

neoniki ·
Köszike!Szentem is jó lett,de mint láthatod ez csak egy részlet a 300 oldalas könyvemből!Amúgy nem tehetek róla hogy először írok a melleslegen! :smile: :rage: :rage: :smiley: :rage: :rage:
MaTa ·
Okéoké, ennyire azért nem kell bedurcizni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: