Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Nedves volt, bár leginkább az izzadtságtól. Rutinosan kezdtem nyalni. Emlékeztem rá, hogy...
A lábaim ösztönösen felemelkednek és szétnyílnak neki. A hímvesszője visszatér az őt megillető...
A lány elkapta a tekintetét és a nő felé fordulva, arcát annak mellkasának nyomva esdekelni...
Budapest a magyar hon fővárosa. A vén folyó a Duna amin télen sokan görkorcsolyáznak az ország...
Tücsök nyájak ciripeltek a fűben, a színes faleveleket fújta a Déli szél. Malter, a lótetű...
Friss hozzászólások
golyó56: Rémes: a stílus, a helyesírás,...
2023-12-03 15:50
kaliban: Az eltévedt bárány végül mégis...
2023-11-30 17:07
naiv1966: Szia! Ennyi kérdésre csak 300...
2023-11-30 14:52
Melcsi4: Írhatnál sűrűbben. Talán nem v...
2023-11-29 20:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A táska: második rész

Másnap izgatottan keltem. Azonnal megnéztem a telefonom. Sajnos nem jött üzenet Krisztiántól és nem is hívott még. Kissé csalódottan kezdtem hozzá a napi teendőimhez. A reggelem innentől átlagosan telt. Délelőtt tanultam, majd ebédet főztem magamnak. Mindezek közben a szívem mélyén végig ott motszkált a visszfolytott várakozás. Vártam, hogy mikor csörrenjen meg a telefon. Ahogy telt az idő úgy nőtt bennem az idegesség. Mi lesz, ha nem fog felhívni?. Ilyen és hasonló örlődéssel repülte el az egész délután.
 
Eljött az este és elmentem zuhanyozni. Sok mindenen járt a fejemben. Ahogy kavarogtak a gondolataim egyszercsak bevillantak agyamba a tegnap este történései. Eszembe jutottak Krisztián ajkai ahogy a farkamon mozognak finom ütemben. Azonnal elkezdtem megkeményedni. Becsuktam a szemem és elképzeltem Krisztiánt amint ott térdel előttem a zuhanyzóban és a meleg víz csorog le az arcán és a mellizmán. Nagyon beindultam a gondolattól. Elkezdtem laza ütemben verni a farkam, mintha csak Krisz szopná. Felidéztem az élénk kék szemeit és a huncut mosolyát. Muszáj volt gyorsítanom. Ahogy közeledtem a csúcshoz próbáltam öszpontosítani, hogy minél élénkebben tudjak visszaemlékezni a tegnapra és a srácra aki leszopott.
 
Ekkor megcsörrent a telefonom a mosdókagylón. Úgy ugrottam ki a zuhanyból és töröltem meg magam mint akinek az élete múlik rajta. Felvettem és beleszóltam.
 
-Halló!
 
-Szia! Krisztián vagyok.-Nagyot dobbant a szívem.
 
-Kíváncsi voltam mikor fogsz már hívni.-Vallottam be. Rögtön át is futott az agyamon, hogy milyen hülye vagyok amiért ezt elmondtam.
 
-Gondoltam váratok vele egy kicsit. Had fantáziálj addig is kiéhezve.-Hallatszott Krisz játékos nevetése.
 
-Kössz, sikerült elérned amit  akartál.
 
-Ráérsz holnap este?-Kérdezte.
 
-Igen!-mondtam lelkesen.
 
-Remek! Gyere át hozzám, folytathatnánk amit elkezdtünk tegnap. Nyolc megfelel?
 
-Meg.
 
-Fantasztikus!-Mondta Krisztián és le is tette a telefont ezzel rövidre zárva beszélgetésünket.
 
Egy ideig még némán álltam. Próbáltam összeszedni a gondolataimat és magamba szívni a tudatát, hogy mire is készükök. Nagyon lelkes voltam. Nem tudtam, hogyan fogom kibírni holnap estig. Gyorsan befejeztem az esti teendőimet és siettem is aludni. Bár teljesen be voltam indulva úgy döntöttem, nem verem ki hanem meghagyom magam Krisznek. Nagyon el akartam aludni, hogy minél hamarabb eljöjjön a holnap, de hiába forgolódtam nem jött álom a szememre. Túlságosan kavarogtak a gondolataim. Úgy éreztem magam mint kiskoromban mikor karácsony előestéjén nem tudtam elaludni az izgalomtól.
 
A másnapon úgy zuhantam át mintha egy villanás lett volna. Minden amit gondoltam vagy csináltam másodlagos volt. Az egész nap csak egy kellemetlen akadály volt amin túl kellet jutnom, hogy elérjek a lényeghez: Az estéhez. Lassan közeledett az idő, hogy elinduljak. Szépen megmosakodtam, hajat és fogat mostam, megborotválkoztam. Felvettem a kedvenc ingem amit előre kiválasztottam, majd kezemben egy palack vörösborral és a szívemben izgalommal elindultam a Krisztián által átküldött címre.
 
Megcsörrent a csengő, kis szünet, a gyomromat enyhe feszültség húzta össze amely felkúszott és rámarkolt a torkomra is, majd az ajtó egy zizzenés kíséretében kinyílt. Bent voltam a házban. Kettesével szedtem a fokokat a lépcsőházban mígnem oda értem az ajtó  elé, bekopogtam. Krisztián nyitott ajtót. Kissé mindketten lefagytunk, csak álltunk és néztük egymást. A pillanatnyi várakozást megtörve szinkronban elindultak az arcaink egymás felé, hogy félúton találkozzanak és megcsókoltuk egymást. Hosszú és szédítő csók volt.
 
-Szia!-Mosolyodtam el.
 
-Szia. Gyere be!-Az invitációra beléptem. Szűkös előszobába léptem be. A fogason vállfákon lógtak a kabátok. Felette a pulóverek igényesen voltak összehajtogatva. Levettem a kabátom, majd követtem Kriszt a nappaliba. Ízlésesen berendezett, otthonos szoba volt. Házigazdám elvett tőlem a bort, hogy kibontsa és megkért, hogy foglaljak helyet addig a kanapén. Miután elfoglaltam a helyem a kitöltött borokkal a kezében csatlakozott hozzám és beszélgetni kezdünk.
 
-Ideges vagy?-Kérdezte.
 
-Kicsit
 
-Ez lesz az első alkalmad fiúval ugye?-Bólintottam.
 
-Ne izgulj imádni fogod. Gondoskodok majd róla.-Kacsintott azzal végig húzta kezét a combomon és hozzam simult mint egy macska. Kezemmel megtámasztottam az állát és arcát az enyémhez húztam. Mélyen belenéztem a szemébe. Valamiféle remegő csillogást véltem felfedezni a tekintetében és hallottam ahogy a lélegzete egyre szaggatottabbá válik. Egy pillanatig csak némán néztük egymást, aztán mélyen és vadul megcsókoltam. Ez volt az eddigi leghosszabb és legszenvedélyesebb csókunk. Mindketten erősen bele hajoltunk ahogy próbáltuk egyre szorosabban átölelni egymást. Kezem az álláról az arcára csúszott majd feljebb, hogy beletúrhassak dús fekete hajába. Közben másik kezem elvettem a dereka körül és becsúsztattam a pólója alá. Végig simítottam has és mellizmait majd két kézzel megmarkoltam pólóját és egy mozdulattal lehúztam róla. Csak akkor váltak szét ajkaink mikor utat kellett engednünk a pólónak. Elém tárult Krisztián csodásan kidolgozott felsőteste. Nem volt se túl izmos se túl szálkás. Olyan volt mintha egy tökéletes arányérzékkel megáldott szobrász faragta volna ki. Bele csókoltam a nyakába majd kisebb puszikkal kezdtem lefelé haladni a testén, végig a mellkasán, elidőzve a mellbimbóin majd le a hasához. Közben a nadrágján keresztül elkezdtem simogatni az ágyékát. Éreztem ahogy egyre jobban megkeményedik a kezem alatt. Mikor számmal elértem a hasa aljához vissza tapasztottam ajkam az övére és közben elkezdtem kioldani az övét, hogy kiszabadítsam akkor már kőkemény farkát. Mikor végre elővettem nagyot sóhajtott majd rólam is lesegítette a pólót. Végre szabadon kezembe vehettem a hatalmas, finoman ívelt farkát. Csodálatos látványt nyújtott. Megmarkoltam majd pár lassú de határozott mozdulattal végig húztam rajta a kezem majd megpusziltam a hegyét. Láttam Krisztián arcán a felhevült várakozást. Adtam még egy nagyobb puszit rá, majd végig nyaltam a teljes hosszán. Ezután Krisz szemébe néztem és bekaptam a szerszámát ameddig csak tudtam. Éreztem a ahogy kitölti a szám. Nagyon beindultam a tudattól, hogy egy srác farka van a számban és éreztem, hogy én is alig férek már meg a nadrágomban. Lassan és érzékien húztam végig az ajkaim a hatalmas falloszon, majd megismételtem párszor a mozdulatot. Láttam Krisz arcán, hogy nagyon élvezi a dolgot. Éreztem ahogy a fasz a számban kőkeményre duzzad. A nyáltermelés egyre jobban kezdett megindulni a számban. A szobát semmi más zaj nem töltötte meg csak Krisztián halk sóhajtozásai és az én cuppogásom a faszon. Csodás volt hallani. Fokoztam a sebességen és próbáltam minél jobban elnyelni, egészen a torkomig engedni. Közben a nyelvemmel sem tétlenkedtem: minden egyes alkalommal mikor elnyeltem Krisztiánt végig simítottam a férfiasságát miközben próbáltam minél jobban körül ölelni.
 
-Mm ez az! Nagyon jól csinálod-Sóhajtotta Krisztián. Ezen felbátorodva még hevesebben szoptam majd éreztem ahogy erős karjai megmarkolják a fejem, hogy átvegye az iramot, pont úgy ahogy pár nappal ezelőtt én tettem azt a nyilvános wc-ben. Nagyon élveztem a dolgot. Tetszett, hogy kedvére használja a számat. Krisztián még pár percig szopatott ilyen ütemben majd ujjait finoman a nyakam köré fonta, gyengéden felhúzott és megcsókolt.
 
-Ha így folytatod nagyon gyorsan elélveznék. Pedig még annyi mindent szeretnék csinálni veled-Mondta. Majd ismét megjelent a szája szélén az a játékos huncut mosoly amit addigra már egész jól ismeretm. Azzal felállt, lesegítette rólam a nadrágot majd oda lökött a kanapéra ezúttal ő térdelt elém. Rátapasztotta ajkait a mellbimbómra és finoman szívni kezdte, majd enyhén beleharapott. Ebbe az egész testem bele remegett és a farkam majd felrobbant úgy megkeményedett. A kívánt célt elérve Krisztián mindenféle finomságot és játszadozást mellőzve rávetette magát a farkamra, tövig bekapta és elkezdett föl le mozogni rajta miközben vadul szívta. Nagyot nyögtem az intenzív és hirtelen jött élvezet hatására. Becsuktam a szemem, hátra dőltem és hagytam magam alámerülni a gyönyörben. Azt kívántam bárcsak  megfagynánk így az időben és örökké élvezhetném Krisz csodálatos ajkainak munkáját a hímtagomon. Aztán az idilli képemen az örökké tartó szopásról erőt vettek a telhetetlen vágyaim: Többet akartam és most már azt is pontosan tudtam, hogy mit.
 
-Dugj meg!-Kérleltem-Érezni akarom ahogy a faszod kitölti a seggem!-Kissé meglepett ahogy kifakadt belőlem a kérés. Eddig nem voltam biztos abban, hogy ki akarom próbálni a passzív részét a dolognak. Sosem vetettem el a gondolatot, de amellett, hogy felizgatott mindig kissé félelemmel töltött el. Mikor elindultam otthonról ott volta a fejemben, hogy ezt is lehet jó lenne megtapasztalni viszont picit izgultam miatta azért. De ez többé nem így volt.
 
-Szíves örömest-Vette ki szájából a farkam. Még egyszer végig nyalt rajta azzal felállt, felsegített és kezén fogva bevezetett a hálószobába. Ott az ágyra lökött majd az éjjeliszekrényhez lépett ahonnét síkosítót és egy óvszert vett elő.
 
-Állj négykézlábra!-Utasított. Tetszett ez az új, határozottabb hangnem. Felhúzta az óvszert majd síkosítót nyomott a tenyerébe és alaposan bekente vele a hímtagját. Másik kezével előre lökött, így a karjaim össze csuklottak és a mellkasom az ágyra simult. Ezáltal a fenekem az égnek meredt és a lyukam teljesen szabaddá vált. Bele kente a kezéről a maradék síkosítót  majd becsúsztatta a mutató ujját. Enyhén felszisszentem az idegen érzéstől, de hamar megszoktam. Mélyebbre csúsztatta az úját majd lassan elkezdte ki-be mozgatni. Tetszett a dolog ezért szóltam, hogy csinálhatja gyorsabban is. Lassan fokozta a tempót. Nagyon tetszett a dolog. Egyfajta furcsa éhező vágyakozást éreztem, mintha valami fizikailag hiányozna belőlem aminek ki kéne töltenie és tudtam is, hogy mi az.
 
-A faszodat akarom!-Nyögtem
 
-Ne légy türelmetlen!-Nevetett-Először el kell lazítanunk és ki kell tágítanunk kicsit, hogy később ne fájjon.-Egy kicsit még újazott, hol gyorsabban, hol lassabban, majd kihúzta az úját belőlem és a pénisze hegyét illesztette a fenekem bejáratához. Teljesen fel voltam csigázva.
 
-Készen állsz?-Kérdezte játékosan. Tudtam, hogy azért kérdezi, hogy megjobban húzza az agyam. Hallottam a hangjából.
 
-Igen!-Sóhajtásom hangos volt és vágyakozó. Úgy érzem képtelen lettem volna tovább várni. Hallottam ahogy kifújja a levegőt, majd egy határozott mozdulattal belém tolta a makkját.
 
Hangosan felnyögtem.
 
-Fáj?-Kérdezte.
 
-Nem. Nagyon jó! Csak kicsit hozzá kell szoknom az érzéshez. Kezdj el mozogni nyugodtan.-Egy erőteljes feszítő érzést éreztem ahogy mélyen belém hatolt, de nem nevezném fájdalomnak. Hatalmas volt és tövig belém mártotta. Elkezdett finoman ki be járni bennem. Eddig is élveztem ahogy kitölt, de ezzel a mennybe repített. Jó ideig mozgott ilyen tempóban. Közben a feszítő érzés teljesen elszállt ahogy egyre jobban ellazultam és átadtam magam a gyönyörnek. Éreztem ahogy kihúzódik belőlem hogy aztán vissza fúrja belém a szerszámát újra meg újra. Hallottam ahogy zihál és nyögdécsel. Én is hangosan nyögtem minden egyes alkalommal amikor elmerült bennem.
 
Csináld durvábban!-Kértem. Nem szólt erre semmit csak azt éreztem ahogy rákapcsol. Nagyon intenzív volt. Teljesen megvadultam és önkéntelenül is elkezdtem az ő lökései ellenében mozogni, hogy így fokozzam mégjobban a ki-be járó fasz csodás érzését. Ahogy Krisz határozott tempóban dugott egyre hangosabban hörgött. Éreztem, hogy el fog élvezni, de még nem akartam, hogy vége legyen a dolognak ezért megkértem, hogy álljon meg és feküdjön a hátára. Meg akartam lovagolni. Lefeküdt. Fölé helyezkedtem. Adtam neki egy érzéki csókot. Megcsókoltam a nyakát és a mellizmát is majd a lukamhoz igazítottam a farkát és bele ültem.
 
Végre újra bennem volt a fasz. Elkezdtem ütemesen mozogni rajta miközben a kezeimmel a mellkasán támasztottam meg magam. Képtelen voltam ezt a tempót huzamosabb ideig megtartani. Hamar gyorsítottam és egyre vadabbul lovagoltam Krisz hatalmas faszát. Hátra tettem a kezeimet és a lábain támaszkodva hátra dőltem. Éreztem ahogy a farka neki feszül a seggem falának és egyenesen a proszatámat kezdi el döféseivel ingerelni. Ez az új kissé élesebb érzés egy teljesen új dimenziót adott az élvezetemnek. Vadul dobáltam magam Kriszen ahogy éreztem, hogy ha így folytatom nem fog kelleni sok, ahhoz hogy elélvezzek. Ahogy intenzíven mozogtam rajta ő is elkezdett  a csípőjével dolgozni. Így csak még mélyebbre lökte a szerszámát. Közben a kezével elkezdte finoman kényeztetni az én farkamat ami addig mereven csattogott a hasán. Ennyi kellett nekem. Nem bírtam tovább. Megfeszültem mint egy íj. És hatalmasat élveztem. Az egész testem bele remegett ahogy szétáradt benne a gyönyör. Beterítettem spermával Krisz egész felsőtestét. Egészen a nyakáig beborítottam a csillogó váladékommal. Ő felült átkarolt és hosszú, szenvedélyes csókolózásba kezdünk miközben még mindig benne ültem a keményen ágaskodó faszban. Miután kicsókolóztuk magunkat és kicsit kitisztult a fejem Krisz egy ügyes mozdulattal átfordított a hátamra. Felém hajolt. Az izmos karjai úgy markoltak a lepedőbe mellettem mint faragott márvány oszlopok. Adott egy apró puszit a homlokomra majd újra elkezdett ki be mozogni. Kicsit sem finomkodott. Azonnal keményen kezdett el dugni. Keményebben mint előtte bármikor. Egy pici fájdalmat éreztem ezúttal, de kifejezetten tetszett az érzést. Hamarosan újra éreztem, hogy megkeményedek, de nem kellett már sok Krisznek. Hangos hörgések és nyögések közepedte elélvezett. Erőteljesen lökött rajtam még párat. Hangosan felnyüszítettem a durva mozdulatoktól, Imádtam, hogy milyen vadul bánik velem. Majd össze csuklott és lihegve mellém dőlt. Átöleltem. Adtam neki egy olyan puszit a homlokára mint amilyet ő adott nekem korábban. Szótlanul feküdtünk egymás karjaiban egy ideig majd álomba merültünk.
 
Előző részek
Hozzászólások
91esfiu ·
Nagyon jó!!! :) sok ilyet még :)

Petike76 ·
Nagyon tetszett! Ilyenből még többet!

Marthy ·
tényleg jó volt!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: