Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Levél

Szia, Ex!

Rég nem váltottunk már szót, és még régebb óta nem találkoztunk. Őszintén remélem, hogy jól megy sorod, és ha lassan is, de biztosan haladsz a boldogság rögös útján.
Tudom, hogy a történteken már mit sem változtat, amit most mondok, így nem is esdeklem hát megbocsátásodért, de remélem elhiszed nekem, mikor azt írom: sajnálom, őszintén megbántam, hogy így alakultak az események.

Ám nem emiatt ragadtam most tollat és vettem a bátorságot zaklatásodra, annak ellenére, hogy te épp elkerülni igyekszel.

//hatásszünet//

Tudod, mielőtt Te és én, Mi voltunk egy rövid, de annál lélekemelőbb időre, nekem volt egy Barátom. 10 éves korunk óta Ő volt a legközelebbi és legkedvesebb kispajtásom, széles e kerek világon, és talán neki is hasonlóan, bár biztos nem ennyire fontos voltam.
12 éven át, egészen a kettőnk összeveszettségéig (veszettül összeveszés, a szerk.) a kis cimborámmal mi nagyon jó és közeli kapcsolatban álltunk. Rengeteg kellemes élményben volt részünk, és leírhatatlanul elszomorít annak gondolata, hogy talán több ilyen már nem lesz.
Hiányoznak a hajnalba nyúló séták, amikor a Sangria édes mámorától elbódulva a csillagokat vagy a napkeltét néztük, már csak évről évre fakuló emlékek. Az öröm nem lenne többé teljes, ha soha nem csalhatnék már mosolyt az arcára, nem láthatnám kedvesen édes, pufi-kis-pofiját, amikor a szokásos idiotizmusommal bombázom Őt. Tudom, mennyire szerette a légből kapott frázisaimat, hiszen a teleport-mágus azóta is gyalog jár, ahova járnia kell.
S csak remélni tudom, hogy az a nyári éjszaka, amikor a medencéből kilépve, félig ázott göncökben az út közepén hanyatt fekve néztük az akkor már megszámlálhatatlanul sokadik közös napkelténket, nem törődve a "normális" emberek rosszalló tekintetének kereszttüzével; nem az utolsó volt a legnagyobb, de egyben legfelhőtlenebb idiotizmusaink közül.

Kedves Ex!
Tudom, hogy mérhetetlenül és leírhatatlanul szemét, seggfej, szar-szemét-szar alak voltam. Nem is mentegetem magam. De bízom benne(d), hogy nem vontam magamra kiengesztelhetetlen haragodat, hogy olvasod-e levelemet és majd Kegyes Istennő leszel, aki amnesztiát ad egyetlen kérésemre: engedd, hogy néha-napján váltsak pár szót a legrégebbi, s egyben legkedvesebb barátommal.
Az Ő felügyeleti joga téged illet, s ezt nem is vitatom, mindössze láthatási engedélyedért esedezem most előtted. Nem kérek sokat, csak hogy ne tiltsd -le- el őt tőlem, hogy ritka alkalmakkor hadd osszak meg vele a régi idők emlékére, azoknak jegyében humoros, agyzsibbasztó, posztokat, történeteket, közös érdeklődésünkkel kapcsolatos idiotizmusokat (Rammus taunts everyone, Graves taunts everyone too), teleport-mágushoz hasonló sziporkákat, melyek alkalomadtán megnevettetik őt, vagy mosolyt csalnak pufi-kis-pofijára.
Később pedig, ha majd nagyobb lesz, és el mered már engedni a csöpp kis kezecskéjét, akkor elvinném őt állatkertbe (ahol nem engedném a veszélyes állatok közelébe, vidámparkba (ahol nem engedném a veszélyes játékokra felülni), aztán ha kiszórakoztunk, kirándultuk magunkat, főznék neki finomakat (rakottat, bablevest, brokkoli (k)rémlevest... kelkáposzta főzeléket!), vagy épp az Ő segedelmével főznénk.
Néznénk neki való jutbobos videjókat, nem hagynám, hogy késő estig ébren legyen és hülyeségeket szörföljön a zinternyeten vagy tévét nézzen, nem adnék neki pizzát és csokit vacsora helyett (de finom, szeretet-és-törődés ízű kakajót még kapna), s végül lefekvés előtt egy mesét is mondanék neki.

Reménykedem, kedves Ex, hogy könyörületes leszel, és megengeded majd azt a néhány üzenet váltást kettőnk közt, hiszen biztos vagyok benne, hogy a huncut kis kópé pajtásom neked is mesélte, milyen jó barátok voltunk, amikor az Öreg Isten még e föld porát tapodta saját önnön tulajdon lábának talpival; amikoron még az Ősi Istenek (Szex, Drog, Rock n' Roll) pediglen csecsemők vérében fürödő szűz hajadonokat falának fel valá, 'kóz icc menli men end [patetikus]*.

U.i. 1: patetikus - görög eredetű szó, mai magyar értelmében szenvedélyest, ünnepélyest, méltóságteljest (?) és magasztosat (is?) jelent. Ezzel szemben az angol pathetic kifejezés szánalmas, érzelgőst jelent. És hát valljuk be, csecsemők vérében fürdő szüzeket megevő istenek mióta szánalmasak és érzelgősek? Ők QVÁRA BEDESSZEK! :D

U.i. 2: drága Júliusom, hiszem, s remélem, hogy sok éves (12, de hát ki számolja? - költői kérdés, a ford.) barátságunk nem csupán azon okból létezett, nem csak azért éltünk meg annyi kellemes élményt ketten, közösen, mert élvezted a feléd irányuló, állandó figyelmemet, melynek forrása az utánad való folyamatos érdeklődésem volt. Ha ez így lenne, és visszafordíthatatlanul megutáltál volna, kétlem, hogy válaszoltál volna, amikor a tiltásod ellenére a felkerestelek a szerepjátékos felhasználói fiókról. Bízom benne(d), hogy előbb, vagy utóbb, de megbékélhetünk, s bár kemény munka lesz, de újra egri-jóban lehetünk majd.



Aláírás: csak Én
Hasonló történetek
4176
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3830
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Érdekes. Egy levél és a levél-stílus annyira intim, hogy kívülállók számára keveset mond, s ez nem baj. Mindannyiunk életében vannak olyan történések és kifejezések, amit csak az "a másik" ért meg, és ez így helyes. DE: ha publikálsz egy levelet, arra mégis ügyelned kell, hogy a kívülálló olvasó beleláthasson a titkokba, különben nem értékeli. Én végig idegennek éreztem magam, és nem értettem, hogy mi közöm ehhez - mintha találtam volna egy levelet a földön, és beleolvasva rájövök, hogy nemcsak nem nekem szól, de nem is értem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: