Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Gyűrűk Ura 4:A Gyűrű Bosszúja

Hét év telt el a Gyűrű pusztulása óta... Amikor Frodo visszatért a megyébe barátaival:Samuval, Pipinnel és Trufával Aragorn a régen neki kijáró trónra szerelmével, az ifjú tündével, Arvennel. Legolas a Kiraály(azaz Aragorn) hadseregébe lépett mint hosszúíjász, Gimli pedig mint várvédő. Faramir Minastirisbe költözött. Gandalf Völgyzugoj- ba eredt és erősítette a varázserejét. Erond úr pedig csak élt mint Tündeföld vezére.
Frodo miután átadta Samunak a könyvet, nem írt bele semmit... Még... Az élet tökéletes volt. Mindenki a saját sorsa kovácsa volt. Ám... A sors kalapácsa eltört... De ezt a Király nem tudta... Amikor Gollam az Egy gyűrűvel beleesett a lávába addigra már semmi sem volt abba a lávába, ami pusztíthatna... Gollam él, és vele együtt a Gyűrű is... De Sauron halott... Tehát a Gyűrű nem tud neki engedelmeskedni... Gollamnak... Aki felélesztette s kilenc Nazgult:

- Drágaszágom! Végre az Mienk vagy! Álljunk bosszút a mockosz Hobbitkákon... Kazdán ész a dagadt hobbitkán... Bocássz meg nekünk Drágaszág... Úgy értettük a volt Gazdám... Már a miénk vagy! A MIENK!
- Elkapjuk őket! - mondta az egyik Nazgul.
- Még nem Drágasz! Még van valaki aki segít Nekünk. Keleti Boszorkány! Ő ejtette a volt Gazdán a szebet, ami a mai napig fáj neki...
És ekkor megtudta Frodo:a Gyűrű életben van... Amint a Keleti Boszorkány feléledt Frodonak fájt az a bizonyos seb. Máris rohant figyelmeztetni a többieket, akik a kocsmában söröztek:
- Gyorsan! Samu! Pipin! Trufa! Fogjátok a kardotokat és gyertek gyors! Aragornak szólni kell:a Gyűrű életben van! Gollammal.
Átvágtak minden helyen ahol csak kellett míg elérték a királyi birodalmat:
- Állj! A Király ma nem akarja hogy zavarják! - mondta az egyik őr.
- Mondja meg a Királynak, hogy apró régi barátok vagyunk.
- Rendben! - Királyom! Négy apró régi barát jött ide önhöz.
- Küldje be őket... Frodo! Samu! Pipin! Trufa! Hét éve nem láttalak titeket! Miért jöttetek ilyen messze?- mondta Aragorn, örülve, hogy látja jó barátait.

- A Gyűrű él! - mondta Frodo féltő mérges hangon - életben van! Gollammal! Segíts! Kérlek! Meg kell akadályozni az új" Sötét Úr felemelkedését!
- Ez nem fog megtörténni! Míg a királyság él! - szólalt meg hátulról egy szelíd, komoly hang... Frodo hátranézett és Legolas volt az... Mint mindenki más ő se öregedett...
- Ne hallgass a hegyesfülüre! Amíg mi élünk, addig nem veszünk el. - Hangzott egy nevető komor hang. Ez Gimli volt.
- ide kell hívni Gandalfot! Kragon! - mondta Aragorn- ő itt az egyik legjobb harcosom és az unokaöcsém.
- Örülök hogy találkoztunk. Elmegyek Gandqalfért.
- Az fölösleges. Itt vagyok! Szia Frodo!
- Gandalf! De örülök hogy újra látlak Gandalf!
- Én is Frodo! Éreztem, hogy fáj a sebed
- Nincs időnk! Hadsereget kell gyűjtenünk!
Eközben Gollam is Orkokat toborzott...

- Drágaszágom! Mi fogunk győzni! Ész asztán pedig a hobbitkákon állunk bosszút!
- Jelenlegi létszáma a seregünknek 10000 ork! Uram!
- Gyorszabban osztobák! Azt akarom hogy a szereg 8 nap múlva készen legyen. 10000000000 orkot készítszetek!
A királyi seregben még csak 7860 volt.
- Gyorsan! Siessetek! Kardot íjat ragadjatok! 10 évnél idősebbeknek is be kell álnia... A második napon az ork seregben 6000000 ork volt. Az emberi sereg 50000 emberből állt. A nyolcadik napon az ork sereg 8000500946 emberből állt. Az emberek serege 400000500 létszámú volt. Egyszer csak ork tülköt hallottak:

- Harci felállásba! Íjászok! Az ablakokba! Bástyákba! Legolas! A legalsó toronya! Gimli! A kapu elé! Hobbitok! A torony legfeljő termébe vannak dárdák és számszeríjak! Kragob! Gyere velem középre! Gandalf, te irányítod a felső sereget! HARCRA FEL! - Kiáltotta Aragorn. Lehetett látni, hogy a jó sereg sokkal kevessebb mint az ork. De a remény megmaradt bennük. Legolas rögtön 1 hármas sort végiglőtt. Gimli 7 orkot ölt meg. Frodo dárdákkal dobta az egyik orkot, Pipin és Samu számszeríjjal lőtték a hátsó embereket. Trufa forró fejjel ragadott dárdát és pajzsot ragadott ésLegolas mellé futott, és elkezdett lőni egy ork parancsnok íjászt. Kragon nagyon jó harcos volt. Kezdetben szétvágott 20 orkot, Aragorn pedig 23- at. Gandalf pedig gyűjtötte botjába az erőt, készült valamire. Az orkok nagyon sokan voltak. Túl sokan. A kapunál már csak 16 ember állt. Az orkok egyre jobban fogytak... De az emberek is. Egyszer csak... A kapu betört... A nőket, gyerekeket elkezdték ölni
az orkok. Már csak 340 nő és 670 gyerek volt:

- Aragorn! Vissza kell vonulnunk! Mindenki meghal ha nem vonulunk vissza! - kiáltotta Gandalf.
- VISSZA! ! VISSZA! MINDENKI FUSSON! GANDALF! ÉS AKI OTT VAN! MENTSÉTEK MEG A NŐKET ÉS A GYEREKEKET!
- GYERÜNK!
És megtudtuk mit akart Gandalf az energia gyűjtéssel:A botja fényleni kezdett és egyszer csak kilőtt egy óriási fénygolyót, amitől meghalt az összes benti ork.
- FUTÁS! FUSSATOK! MINDENKI LÓRA!
De az orkok követték őket. Legolas megfordult és íjazni kezdte őket. Aragorn és Kragon lelassított és amikor az orkok mellé értek elkezdték kaszabolni őket. Gandalf pedig mágiával kidöntötte a lovakat az egyensúlyból. A hobbitok pedig dárdákkal és számszeríjakkal kezdtek lövöldözni és dobálni. Alig maradtak üldöző orkok, már kezdtek az emberek megnyugodni amikor az egyik ork ordítani kezdett:
- NAZGÚLOKAT! NAZGÚLOK! GYERTEK!

Frodonak rögtön elkezdett fájni a sebe. A Nazgúlok pedig elragadták a harcosokat:
- Gandalf, Kragon! Menekítsétek át az embereket Osgiliatba! - kiáltotta Aragorn- Legolas! Gimli! Gyertek Segíteni!
Legolas az egyik Nazgul sárkányát lőtte, míg Gimli kisebb fejszéket dobált. Aragorn is nyilazott, csak ő közvetlen a Nazgulra. A lidércek nem bírták tovább. Visszavonultak, egy kivételével(nem a Keleti Boszorkány volt az). Leszállt a sárkányról és előrántotta kardját. Gimli nekirohant, beleütött a testébe, de ezután a Nazgul hátralökte. Legolas Belenyilazott az arcába, utána előrántotta két kardját és 4- et beleütött a lidércbe. Aragorn ekkor belevágta a tőrét a lábába, aztán a kardjával leszúrta. Az köddé vált. Aragorn tudta, hogy nem lehet őket megölni. Amikor Osgiliata értek Faramir várta őket. Elmondta, hogy itt is jártak az Orkok. És azt mondták, hogy a Fekete Gátnál varnak minket négy nap múlva.

Másnap Gollam úgy ébredt, hogy nincs az újján a Gyűrű. Sauron állt előtte, a Gyűrűvel az ujján:
- Gollam, Gollam, Gollam! C, C, C! Enyje, Enyje! Utolsó esélyt kapsz! TÜNJ EL! - mondta Sauron.
- MIÉRT, DRÁGASZÁG, MIÉRT?!

FOLYTATJUK
Hasonló történetek
3698
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
4232
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kill ·
Elnézést mindenkinek...DE ez csak vicc ám....1000000x is tok jobbat írni esk....és már készítem is...elnézést... :wink: :no_mouth: :sleeping: :flushed: :innocent: :innocent: :sleeping:

kill ·
És már fel is raktam:cím:Az Elgon

(még ez se jó és rövid,de ezt biztos,h folytatom és ígérem h az baszott jó lesz! :angry: :innocent: :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: