Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A folyosó

A férfi befordult az eldugott folyosóra. Elegáns kialakítása volt ennek a folyosónak, oldalt tükrökkel, finom karmazsin szín szőnyeggel. Átjáró a két irodaház között. Ahogy elindult rajta hirtelen balról egy másik, kissé, vagy inkább nagyon is zavaros tekintetű férfi bukkant fel. A férfi eleinte inkább nem is törődött vele, de a furcsa alak közelebb hajolt hozzá és súgva kezdett el beszélni:
- Tudod mit szeretek igazán cimbora?!
A férfi inkább nem törődött vele, inkább nem reagált semmit, amolyan védekezésképpen, hogy ez a bolond inkább elunja magát lehetőleg. De persze nem hagyta abba:
- Nagyon szeretem a fiatal kislányokat cimbora!
A férfi inkább elfordította enyhén a fejét, elhatárolódásképpen, de a szeme sarkából azért figyelte ezt a bolondot.
- Legjobban akkor szeretek ilyen lányokkal szexelni, ha már nem élnek. - folytatta kéjes, búgó hangon.
Ezeket a szavakat hallva a férfi torkában gombóc lett, próbálta picit gyorsítani lépteit, persze csak finoman, nehogy menekülésnek vélje a őt kipécéző szörnyeteg. De hiába tette, mert tartotta vele a lépést a rákényszerített beszélgető partnere.
- Egy határozott ütés a tarkón és mehetnek be a csomagtartóba. Most is nálam van egy, lent a parkolóban. Ha akarod barátom még meg is mutatom neked. - folytatta széles vigyorával, betegesen izzó szemével.
A férfi összegyűjtötte a bátorságot lassacskán, ahogy a folyosó vége felé közeledtek, hogy elzavarja maga mellől ezt a pszichopata zaklatót. Léptei még egy kicsit gyorsította, de hasonlóan az előző esethez a másik férfi szintén gyorsabbra vette lépteit. Tudta, hogy nincs itt senki, hogy segítsen neki, magának kell valahogy megoldania ezt a helyzetet. Szíve zakatolt már, de meg akarta oldani a helyzetet. Még egy utolsó levegővétel után hirtelen balra fordult, az őrült irányába. De a beteges őrült furcsamód hirtelen eltűnt. Egy szempillantás alatt veszett a semmibe, épp ahogyan a folyosó falán véget ért a tükör...
Hasonló történetek
4166
Aztán belépett a Rózsaablakba. Tíz lány képét rakta maga elé. Sorban nézte meg az adataikat. Kettő kiesett, mert nem közölte a címét. Három, mert már nem volt szűz. Maradt öt. Nézte, nézte őket, aztán egy tizenhat éves, hosszú szőke hajú lányt választott. Belépett a topikjába és a privát fórumba begépelte:
- Szia Flower, itt Apát. Ott vagy? – elküldte az üzenetet, és várt...
2971
Hideg, téli este volt ez. Olyan, amin az ember, legalábbis aki teheti, a családjával tölti az időt. Nem, nem a karácsonyról van szó, mert az még odébb van egy kicsit. Csak a közeledő karácsony szellemére akartam utalni, akire jobb, ha előre felkészül az ember. Kivéve persze Bill Garhem, F.B.I. ügynököt, aki még ilyenkor is keményen dolgozott. Kemény munkának ő azt nevezte, hogy a jó öreg Columbo-s stílusában felkeresi kiszemelt gyanúsítottját, és meglátogatja, hátha az, éppen jól érzi...
Hozzászólások
jólélek ·
Te legalább ilyen jó kis groteszkeket írsz. A Kismóricnál először legyintettem, hogy ez is csak egy szemét, aztán rá kellett jönnöm, hogy kurvára nem. Van benne valami túlmutató... érvényes? Talán ez a jó kifejezés.
Károlyfi Károly ·
Köszönöm szépen! Örülök, ha csak egy pillanatra is, de sikerült megörvendeztetnem lelkedet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: