Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Várókő

Zakatol a szívem. No semmi fura, csak egy könnyed túra. Föl, a tetőre, hogy azt az ötpercnyi csodát megéljem. Öt percet, mikor kinyílik a világ, káprázik a szem a vizuális orgazmustól, és elterül a lábaim előtt a Csoda. Percek, órák küszködése ággal-, boggal, csalittal, kővel, gödörrel, sárral, buckával azért a néhány percért, míg az ember nagynak képzelheti magát odafönt.
Leülök a kőhalomra, nézem a lent elterülő tájat, ahogy kacér napsugarak szerelmeznek az erdővel. Vér dobol a fülemben, kellemesen zihálok. Hátamat a nap melengette sziklának vetem, süttetem arcom a fénnyel. Becsukom a szemem, és mesélni kezdenek a kövek, a fák és az erdő.
Hajdan vár állt itt- zúgják a fák. Gazdája, egy fess és délceg, de megkeseredett férfi, Shayron volt. Magas, szálas, mint a cserfák körülötte, erős, mint a kőszikla. Válláig érő haja, mint a porhanyós lápi föld. Tekintete acélos, elméje akár a pallos, de a szíve, mint a kő. Shayron megkeseredett férfi volt: nem hitt érzésben, lélekben, nőben. Senki nem tudta biztosan, miért. Suttogtak sok félét, tán boszorkányok igézték meg, vagy tán éjjelente magával az ördöggel cimborál zárt ajtaja mögött.

Egy nap Shayron sétára indult a várfokon. Büszke volt birtokára, az alant elterülő erdőkre, falvaira, béreseire, az istállóban mocorgó, szebbnél- szebb paripákra. Mégis üres volt a szíve: hideg, és üres, mint a kő.
Shayron sétája közben hirtelen megtorpant. Megpillantott egy csillogó fénypontot a bérceken. Nyugtalankodva indult el. Bármennyire magas és erős is volt a várfal, haramiáktól tartott.
Legnagyobb meglepetésére a bokrok közül kilépve egy lányt pillantott meg a szirt szélén ülve. A lány a lába alatt elterülő tájat nézte.
Shayron odalépett a leány mellé, akinek fejét fehér fátyol övezte, s a fátylat leszorító ezüst homlokpánton csillant meg a fény. A pántba ágaskodó unikornis volt vésve.
Haja fekete, mint a holló tolla, nyakában holdkő medál, ruhája zöld, mint az öreg sziklán terjengő moha.
A férfi leült a lány mellé.
- Ki vagy te? – kérdezte. Mit keresel itt?
- Mehraia vagyok. És az uram várom- felelte a lány.
- Ki a te urad?- kérdezte Shayron.
- A neve Charei. Sok- sok éve már, hogy itt hagyott. Csatába ment a szomszédos birtok ura ellen. Azt mondta, hamarosan visszatér, dicsőséggel, várjak reá türelemmel. És én várok.
Shayron elcsodálkozott a szavain. Idejét sem tudta, mikor történt utoljára villongás a környéken. Tán még a dédapja idején.
- Várod? Charei-t? Leány, te bolond vagy! Dédapám óta béke honol e vidéken- vitázott Shayron.
- Nem! – kapta fel fejét a leány – Charei nem hazudik! Visszajön. Tudom. Megígérte. És Charei tartja a szavát. Ülök hát a sziklán, és várom, ahogy kérte – felelte a leány olyan hévvel, hogy Shayron meglepetésében nem talált szavakat.
- Leány… Urad halott – suttogta – halott, sok éve már.
- Talán – suttogta Mehraia. – talán a teste igen. De a lelke, a szíve él, tudom. És várom minden nap, hogy eljöjjön. Most már hamarosan jönnie kell.

Shayron nem tudott szólni. Szívébe mart a fájdalom. A kőszív egy pillanatra élni és zokogni kezdett.
Engem vajon ki fog visszavárni a túlvilágról, - gondolta.
- Várj hát, leány, talán ma eljön urad, Charei. Megszorította egy pillanatra a lány kezét, majd fölállt. A leány ránézett és így szólt:
- - Tudom. És hiszem. Jönni fog. De tudd meg, Shayron, rád is vár már valaki, valahol, egy másik szikla fokán. Vajon megtalálod-e?

Shayron szó nélkül visszasétált sötét termei egyikébe. Egész este a tüzet bámulta. Hajnalban újra nyugtalanság vett rajta erőt és ismét kisétált a várfalra. A hold hidegen csillogott a köveken, majd hirtelen szikrát hányt egy unikornis- veretes diadémon.
Mehraia bolyongott odalenn. Egyszerre megtorpant. Shayronnak elállt a lélegzete. A Hold vetette világosságban megjelent egy tépett ruhás, délceg alak. Shayron tudta hogy ez csakis Charei lehet.
A leány és a férfihang nélkül borult egymás nyakába, és Mehraia örömkönnyei szikrázó gyöngyökként peregte tova Charei köpenyének redőin.
Shayron visszavonult, magára hagyva a két embert és az Éjszakát, hogy csak az legyen tanúja kettejük bűvöletének. Elsétált a túlsó várfokra és leült. Várt. Talán az óta is vár.

Két erős, meleg kéz érinti meg az arcom.
Felpillantok az óarany szempárba, és elhalványul a mese, a nap ragyogása a sziklák között.
Nézem az arcot, a szemeket, és látom mögötte a nyughatatlan harcból megtért lelket, a szívet, amely már nem kő többé.
Rám mosolyog: nevet vele az egész világ.
- Hát te mit csinálsz itt, a köveken gubbasztva? – kérdezi tőlem.
- Ez itt a Várókő - suttogom, végigsimítva az ismerős arcon- és vártam. Téged vártalak.
Hasonló történetek
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kukulkán ·
A misztikuma és a az elvont gondolati síkból a végén a valóságba való visszaúsztatás remek. Szép és érzéki írás. 2x10 :smiley:
Mirrmurrka ·
köszönet köszönet köszönet
kukulkán ·

geminigirl ·
Ma is elolvastam és még mindig tetszik.
Szeretem a meséket. Jólesett.
Köszönöm.
Mirrmurrka ·
igazán nincs mit.

én most elmentem haza, olvasgasd még.
Pápá
Matilda ·
Szép mese, igazi jóságos végű :)
Nekem nagyon tetszik. Azt hiszem a többit magamhoz írkálom...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: