Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpírok

A piros sportkocsival érkező fiatalok a Véradó Állomás elé érve hirtelen fékeztek. Elegánsan szálltak ki a kocsiból. Kiengedték a hatalmas dobermant, és pórázon vezetve elindultak az épület felé. A portás megkérdezte tőlük, mi járatban? Ők elmondták, hogy olvasták a minap a felhívást, hogy fogytán a vér és vért szeretnének adni.
– C épület, jobbra, földszint– mondta a portás és két ujját a portássapkához emelve szalutált. A fiatal pár elindult a véradó állomásra. Minden további nélkül beléptek a nyitott ajtón, ahol egy orvos és két asszisztensnő invitálta őket beljebb. Mielőtt beléptek volna a kutyát a bejárati ajtó melletti korláthoz, szíjazták pórázánál fogva.

Belépve, a köszönés után tekintetükkel végigpásztázták a vitrinben sorakozó palackozott vérkészítményeket, majd tekintetük a frissen levett, zacskókba töltött friss vérre tévedt. A férfi izgatottan nyalta meg szájszélét. A hölgy követte példáját.
– Fáradjanak beljebb! Vért adni jöttek? - kérdezte tőlük barátságos, széles, de kéjes mosolynak is beillő sátáni vigyorral az orvos. Hájas arcára földöntúli vigyor ült ki, mint a hentesnek mielőtt szíven szúrja a disznót. A fiatalok észrevétlenül könyökeikkel oldalba bökték egymást és tétován az asszisztensnőkre tekintettek, majd megindultak a műbőrhuzattal bevont vérvevő ágy felé, de a nővérek előbb a vizsgálóasztalhoz irányították őket. Felvették adataikat, majd mintát vettek a vérükből, hogy később majd a levett vérhez csatolva beküldjék a központi laborba, megvizsgálandó, használható-e a vérük

– Hát akkor ezzel is megvolnánk. Először adnak vért? – fontoskodott az orvos.
– Igen, először jött a válasz tőlük.
– Akkor, nincs más hátra, mint előre!- fontoskodott tovább. - Lefekszenek szépen ide! Úgy felgyűrjük az ingujjakat, elszorítjuk az ütőeret, aztán belebökjük a lyukas tűt a vénába! - lihegte kéjesen, megnyalva szájszélét, és az ágyon fekvők felé indult a tűvel. Abban a pillanatban, amint meg akarta bökni Ádám vénáját, Éva felugrott fekhelyéről, és tépőfogait az orvos nyaki ütőerébe mélyesztette. Az orvos se köpni, se nyelni nem tudott a meglepetéstől, és mivelhogy hatalmas testű ember volt próbálta lerázni a nyakába csimpaszkodó nőt, de sikertelenül. A vér elkezdett Évába áttranszformálódni…

Meglátva az egyenlőtlen küzdelmet Ádám felugrott az ágyról, és fogait az orvos kari vénájába mélyesztette. A két asszisztensnő a döbbenettől lecövekelve holtra válva pislogott, mint akikben megállt az ütő. Majd magukhoz térve, sikoltozva menekülésbe fogtak volna, ha a hatalmas doberman nem áll az ajtóban. A kutya vérszomjasan vicsorgott rájuk. Így csak a sikoltozásra futotta erejükből. Amint visszafordultak már késő volt, nem tudtak segíteni főnökünkön. Fehér orvosi köpenyege a ráfröccsenő vértől hentesköpenyre emlékeztetettet. Mikor elengedték a rácsimpaszkodók, rongybábuként terült el a kövezeten.

Újabb sikoly már nem hagyta el a holtra vált nővérek ajkait. Erős karok ragadták meg őket és máris nyaki ütőerükbe mélyedtek a vámpírfogak. Percek alatt viaszfehérré vált testük élettelenül koppant a kövezeten. Ekkor ért oda portás a nagy sikoltozásra. A kutya állkapcsa vasmarokként szorította össze lábikráját, amikor kezében a hirtelen felkapott franciakulccsal közbe akart avatkozni. Kétségbeesett küzdelembe bonyolódott a dobermannal, melyből a kutya került ki győztesen. A portás ríva nézte végig a mészárlást melynek akaratlanul is szemlélőjévé vált. Mikor a két vámpír elverte első éhét leültek az orvosi asztal mellé, és kéjesen nyalogatták le a vért ajkukról.

– Étvágygerjesztőnek jó volt– szólalt meg elsőre Ádám. –Igen, bevezetésnek nem rossz, de tudod miért jöttünk?–persze kedvesem: felfaljuk az összes vérkészletet, hogy az örök életet megkapjuk általa. Ez a több hektó mennyiség elég is lesz nekünk, míg a világ-világ… – Beszélgetésüket a portás nyüszítése szakította félbe, aki saját hányadékában és ürülékében fetrengve a jó istent és az összes apró és nagyobb szenteket hívta segítségül. Éva imigyen szóla, Ádámhoz: – kedvesem, ne hagyjuk ezt a friss vért se veszendőbe menni, szívjunk belőle egy ampával!
– Hogy neked mennyire igazad van asszony, étvágygerjesztőül intézzük el ezt a vén majmot is! – mondta Ádám, és nem szóltak többet. Az eszét vesztett jajongó portáshoz léptek. Elkapták a nyakát és jobbról – balról, elkezdték kiszívni. Aztán a földre lökték a kivérzett, rongybábuként összecsukló embert, és hagyták, hogy a kutya nyalja fel a még kicsurgó, maradék vérét.

– Hát, akkor rajta, szólott Ádám és a palackok kiürítéséhez fogott. Egymásután eresztette le torkán a konzervvért. Úgy járt a nyeldeklője, mint a lúd gigája tömés közben. Éva a zacskókba levett vérek ivásához fogott. Olyan mohón itták, nyelték a sok vért, hogy hasuk óriásira dagadt. Szemeik kigúvadtak, majd szörnyű, fuldokló hányingerrel okádták egymásra a megemésztetlen vért… És ekkor szörnyű dolog történt: mohóságuk áldozataivá váltak: megfulladtak a nyelőcsőből a gégébe visszafolyó vértől, ami pillanatok alatt megalvadt, és elzárta a légutakat. Élettelenül terült el az utolsó két vámpír.

Ezzel történetünk véget is érhetne, ha egy svédcsavarral a véletlen közbe nem lépett volna. Az történt ugyanis, hogy a vicsorgó doberman megrészegülve a portás vérétől eltépve szíjjá t berohant a mészárszékre emlékeztető véradóhelységbe és a gazdái által kiokádott vért mohón lefetyelni kezdte. Miután jóllakott, a vámpírok által előemésztett vér átalakította habitusát és vámpírrá változott. A közben megérkező újabb véradók sikoltozva kiabáltak segítségért, hívták a mentőket, rendőrséget, tűzoltókat De itt már nem segíthetett földi hatalom. A sátán kutyája, a vámpírrá változott doberman két lábra állva vicsorgó pofával elegánsan kisétált az előtte szétváló megdöbbent emberek sorfala között, majd eltűnt a kanyarban.
Hasonló történetek
6674
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
7478
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: