Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

TörMEléK

 
Az a baj, hogy nem emlékszem, hol vagyok, hogy vagyok, vagy mi vagyok... Talán író, de lehet, hogy tanár, talán titkárnő? Pontosabban mi voltam. Mert ma már egyik sem. Az biztos. 
Mikor kinyitottam a szemem egy szobában voltam. Egyszerű falak, egyszerű könyvek, egyszerű szavak, ismeretlen képek a falakon, ablak, amin besüt a nap. Oda mentem. Kint tényleg süt a nap. A kertben egy kislány játszott a fűben, gyönyörű kis teremtés. Kiakartam nyitni az ablakot. De nem volt rajta kilincs. Hírtelen szorongás fogott el és félelem, egyszerre, ami ha jól emlékszem nem is lehetne egyszerre. Dörömbölni kezdtem az ablakon és kiabálni, hogy nyissák ki, nem tarthatnak bezárva, ki akarok Menni. Semmi nem történt. Vissza ültem az ágyra és sírni kezdtem. Talán. 
Ekkor egy aranyhajú hölgy jött be és kakaót hozott magával, meg egy kis foghagymás pirítóst. Jóreggelt, mondta. Lerakta a tálcát az ágyam mellé és az ablakhoz lépett. Egy könnyed mozdulattal azonnal kinyitotta. Engedek be egy kis friss lEvegőt, olyan dohos itt bent. Mosolygott rám. A szemében volt valami furcsán mosolygó.
Ahogyan körülnéztem rögtön éreztem, hogy egy kényelmetlen műanyag széken ülök, ősz hajam tincsei az arcomba lógtak. Fújdosni kezdtem a szálakat, de azok nem nagyon akartak mozdulni. Oldalról hallotTam, hogy valaki azt kiáltja, Következőt! A szemközti falon láttam, hogy váróterem. Egy orvos lépett oda hozzám, az arcára már nem emlékszem, de arra igen, hogy kávé foltos volt az a fehér, ami rajta volt. Sajnálom, továbbra sem szolgálhatok jóhírekkel, de menjen csak be beszélni vele, mondta. Nem értettem miről bEszél, de tudtam, hogy ami történik, az jó nem lehete. Ezért bólogattam, és az ujjamon lévő karikagyűrűt csavargatva abba az irányba indultam, AztHiszEm, amerre a doki mutatta. Az ajtó előtt kicsit megálltam és erőt gyűjtöttem. Aztán megfogtam a kilincset... phuuu... lenyomtam. És akkor hideg jégszilánkként az egész épület a nyakam és a ruhám közé hullott. Felébredtem? 
A könyveket néztem a polcon, DE a címeknek nem volt semmi értelme: BiBLA, KInzs, valami Polgár és valami... zagyvaság az egsz. Az Atanyhaj hölgy megint bejött a szobába és megkérdeze nem akarok e kimenn? Én mondtam Erre az őszemében Könny jelent meg. Ezért inkább gyorsan kiment. N pedig azon kztem elgondolkodni hogy vajon ő ki lehet. A legvalószínübbnek aztűnt, hogy talán a lányom... Ekkor ért a felISmerÉs, hogy a memriÁm már nagyon nem jó gy. Ezért kitaláltam h inkább leíron a dolgokat s kor talán nem felejtem el... ezért gondolkodtam azon is, hogy mi leHtm... na mind egy... az álm miatt azt a CíMet adtam a jegzetne, hogy TörMEléK. Jóm?
 
Szikra Benedek
Hasonló történetek
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: