Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

SZELLEMEK NAPJA

 
Hétfő volt. A város alig ébredezett. A nap még narancsos fénnyel vakított végig a horizonton. A halárusok és zöldségesek félig üres kordéaikat tologatták a főbb utcákban és tereken. Az emberek munkába igyekeztek, a gyerekek pedig iskolába, vagy dolgozni. Villamosok csilingeltek minden utcasarkon, tömötten kanyarogtak ide-oda, az egyetlen közlekedési eszközként, amit a gazdagok és szegények ugyanúgy használtak. Yosonava épp az úttestre lépett, amikor egy szaladó gyerek majdnem feldöntötte. 
-Elnézést Bácsi!-kiabálta a kisfiú. Yosonava jót mosolygott ezen a mondaton, „Elnézést bácsi!” Yosonava egyáltalán nem volt bácsi, de még talán felnőtt sem, 20 éves volt akkor. És ezzel a korral elég kivételesnek számított, mert kortársai már hónapokkal azelőtt elhagyták a várost. Ő is csak azért maradt, mert bekellett fejeznie az iskolát, amivel a többiek már készen voltak. De valójában nem csak ez tartotta a városban. Egy lánynak is nagy szerepe volt ebben. A lánynak, akinek aznap akarta a tudtára adni, el szeretné venni feleségül. Yosonava, már többszőr járt a lány családjánál és az apa felé tett gesztusai megtették a hatásukat, így már csak a lány beleegyezése kellett. 
Yosonava legszebb öltönyében suhant át az úttesten, az autómobilok dudái és villamosok csengői között. A túlparton megigazította félrecsúszott nyakkendőjét és csapzott haját, majd a park bejárata felé indult. A járdán mint egy háromszáz métert kellett még megtennie, érezte, hogy egyre izgatottabb, hogy a nyakkendő egyre jobban szorítja, és hogy a kezében lévő kis csomag mindjárt kicsúszik. Minden koncentrációját a léptei irányítására összpontosította, nehogy elessen, lehajtott fejjel ment, csak a kövezetet nézte. Mikor a kövezet textúrája megváltozott hírtelen felnézett, hogy ugye nem lépett e le az úttestre, nem lépett. Már is ott állt a park bejáratánál és ott várt rá Reiko. 
A lány világoskék egyberuhában volt, európai stílusúban, mint minden lány abban az időben, aki lázadt a túlzásba vitt hagyomány őrzés ellen. Ez volt Reiko kedvenc ruhája, a kis szürke kalapjával. Különlegesnek érezte magát benne, másnak mint a többi Japán lány. Arról nem is beszélve, hogy Yosonava megőrült ezért a ruháért, akárhányszor találkoztak és Reiko nem ebben jelent meg, Yosonava mindig így köszönt neki: „Megharagudott arra gyönyörű ruhára kedves?” Erre Reiko nevetett és kijelentette, hogy „Mindennek szüksége van néha pihenésre.” De most nem így kezdődött, mert Yosonava szerencséjére Reiko a kedvenc ruhájában jött. 
Köszöntötték egymást, majd Yosonava karját nyújtotta a lánynak. Szépen lassan ballagtak a park belseje felé, ahol a kis tó volt a pontyokkal. A cseresznyefák már nagyon régen elvirágoztak, de összeszáradt szirmaik ott hevertek a fűben, megsárgulva, összeesve. Nem azért hevertek ott, mert valaki elfelejtette őket felgereblyézni, épp ellenkezőleg, a halál ugyan úgy része az életnek mint a szépség vagy a születés, ezért a világnak azon a részén nem szoktak gereblyézni. 
Yosonava gyengéden vezette a lányt, kaviccsal leszórt ösvényen haladtak, ekkor már a tó mellett. A fiú egyre jobban izgult, érezte ha még öt percet így haladnak, akkor biztosan elfogja ejteni az ajándékot. Szerencséjére meglátott egy kőpadot nem messze tőlük. 
-Üljünk le oda!-mondta. A lány szoknyája úgy szállt a gyenge reggeli szélben, mintha az is egy lehullott virágszirom lenne. Yosonava hellyel kínálta a szirmot, aki gyöngéden és hangtalanul helyet is foglalt. 
-Hoztam önnek valamit...-kezdte Yosonava. 
-Oh, várjon! Előbb én!-mondta titokzatosan Reiko-Csukja be a szemét!
Yosonava becsukta. Érezte, hogy a lány megfogja a kezét, szétfeszíti az ujjait és felfelé fordított tenyérrel maga elé helyezi, majd pár másodperc szünet következet, aztán Reiko valami tárgyat rakott a fiú kezébe. 
-Most már kinyithatja!
Yosonava kinyitotta. Egy könyv volt benne. Kényszeredett mosolyt helyezett az arcára és úgy csinált mintha olvasná a könyv címét, bele is lapozott, hogy mutassa mennyire érdekli. Az igazság az, hogy Yosonava örült a könyvnek, de annyira izgatott volt az előző érintések miatt és annyira ideges amiatt, amit mindjárt tennie kell, hogy egyszerűen nem tudott a könyvre koncentrálni. 
-Ugye jó? Szerintem tetszeni fog magának.-mosolygott Reiko. 
-Biztosan.
-Most maga jön!
-Én ezt hoztam magának. Sajnos kulturálisan nem annyira tartalmas, mint amit maga adott nekem, de remélem tetszik.-majd át nyújtotta a masnival átkötött csomagot. 
Reiko lassan bontotta, kíváncsi arccal, kicsit a saját maga  kínzására is. Majd mikor a csomagolás lehullt, arca megmerevedett. 
-Ez...-motyogta.
-Szuehironak szántam.-mondta a fiú kicsit bátortalanul. Reiko kivette a legyezőt, szétnyitotta és legyezni kezdte magát, miközben egy könnycsepp szaladt végig az arcán. 
-Én is nagyon boldog lennék tőle Yosonava!-azzal sírva átölelte a fiút. A fiú érezte, hogy erősen szorítja, ezért kezét a válla fele csúsztatta, a lány ettől elengedte, karjai viszont továbbra is Yosonava nyaka köré voltak csavarva, a fiú elmosolyodott, mire Reiko megcsókolta. Először csókolták egymást, hosszan és gyengéden. 
Egy repülőgép szállt el fölöttük, ezüst testén csillogott a napfény. Felálltak, hogy tovább sétáljanak, de mikor Yosonava indulni akart Reiko elkapta a karját és magához húzta. A hírtelen lendülettől helyet cseréltek. Újra megcsókolták egymást, miközben valami fütyülést hallottak. Yosonava felemelte a fejét, hogy megnézze mi az. Reiko válla fölött egy hatalmas vakító villanást látott, mire gyorsan elfordította a fejét, majd szinte azonnal hatalmas robbanás hangja hallatszott. Yosonava semmit sem látott, érezte hogy valami égeti a bőrét, üvölteni akart a fájdalomtól, de azt sem tudott. Mikor végre újra kinyitotta a szemét és fülében a sípolás kezdett alább hagyni, látta hogy az arcából ömlik a vér. Végig tapogatta a fejét, egyik füle leszakadt, onnan is csak vér ömlött. Körülnézett, a város és a park eltűnt, lángoló fa és kőhalmok voltak helyette. Valahonnan tompa sikítást hallott, hírtelen körbenézett, hogy nem Reiko e az. Nem ő volt. Nem volt körülötte senki. Reiko eltűnt, mintha csak egy szellem lett volna. A könyv is eltűnt, és a legyező is semmivé lett. Yosonava szédülni kezdett és össze esett. Nyolc óra tizenhat perc volt már akkor, a város felébredt. 
 
Szikra Benedek
 
Hasonló történetek
4452
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
10174
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: