Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ölni

Mily csodálatos szó! Milyen csodálatos érzés! Ahogy a forró vér lávaként ömlik kezemre, a nyaki ütőér felsebzett falán át. Szemébe nézve látom, ahogy küzd a létezéséért. Egy utolsót lobban a láng. Már a halál görcsei rángatják izmait, és őt magát is Ahhh.... Csodálatos!

Ott fekszik a földön tehetetlenül, és kiszolgáltatottan. Felé hajolok, és elszorítom a nyílt vágást. A sebet. Hálásan pillant fel. Még nem érzi az egyre növekvő nyomást a légcsövén, ahogy deformálódva, végül majd péppé roppan. Az utolsó pillanatokat éli, s ekkor rájön végre. Akit megmentőjének látott, az gyilkosa. Élete utolsó néhány másodpercében feltámad az életösztöne, és küzd a fuldoklás ellen. Az ösztön erőt ad az erőtlennek. Életet a holtnak. De ez nem elég. Ő az utolsó. Senki sem tudja megmenteni. Lelökne magáról. Egy fokkal nagyobb nyomás, és érzem, ahogy kezem alatt roppanva törik valami. Szelíd hang ez, ami a vég kezdete, s ami egy munka jól megérdemelt bére. Tovább nehezedek a megrepedt porcra, és az engedve a nyomásnak, összepréselődik. Még jobban. Még jobban. Vége.

Mozgás... Odakapom fejem, és látom, hogy elkerülte figyelmemet egy aprócska test. Egy kislány. Szemembe könnyeket gyűjtök, és az élettelen férfi mellkasára roskadva rázom a vállam. Ő odajön hozzám. Megölel, és velem sír. Ölbe veszem, és a padlóra fektetem. Majd hajába túrva húzom el magamtól, szelíden. Hatalmas szemeibe nézek, és mosolygom. Majd megmarkolva haját, fejét a kőpadlóhoz csapom. Gyorsan. Lendületesen. Valami reccsen. Felsír a gyermek. Arcát két kezembe fogom, és újra a kőpadlóhoz vágom, megint reccsen, és a kicsiny fejecske körül vértócsa kezd gyűlni. Már érti, nem a többieket kell siratni, hanem önmagát! Szemében már nem csak a lelki fájdalom, hanem a testi szenvedés hívja a könnyeket. Gyönyörű így.

Szőke haja csatakos saját vérétől. Szája sikolyra nyílik, de nincs ideje hangot kiadni. Bal tenyerem arcára szorítom, jobbom tarkója maradéka alá nyúl. Érzem azt a puha dolgot a szétroncsolt koponya által feltárt agyat. Elveszem kezem az arcáról, és a vállainál megragadva megfordítom. Elkotrom haját az engem érdeklő szerv elől. Ahonnan nem tudom elkotorni, onnan kitépem. Lassan elém tárul az agya. Rásimítom kezemet, és belemarkolok. Ujjaim benyomulnak a puhán képlékeny anyagba. Ujjaim között agyvelő csurog ki, vérrel keverve. A kislány üvöltene, de már nincs ami irányítsa. Agya véres pépként lötyög koponyája edényében. Körülnézek, és lekapom a falról a tűzoltóbaltát. Sose értettem, miért kell egy iskolába balta. A kislány felé állok, és fejem felé emelem a súlyos eszközt. Lesújtok. Mellé. A hátába áll bele. Kirángatom a testből, és újra lecsapok. Lenyesi a fejet, bár éppenhogy az agytörzsnél. Felveszem a rituális fazékhoz hasonlító koponyát, s tartalmát kilögybölöm. A környező terület véres agypépben ázik. Vállán megtaszítva lábbal fordítom hátára. Letérdelek mellé, és a baltával levágom róla a ruhát. Eszembe jut az Y metszés. A baltával felvágom a jobb és bal válltól a szegycsontig a bőrt.
Jó, jó tudom! Egy kissé jobbra ment. Kissé nagyon... A bőr alá nyúlok, de nem jön.

Ahogy itt mondani szokták:
Folyt. köv.


Nyssa
Hasonló történetek
7119
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Endana Telares ·
Kedves Nyssa!
Azzal egyetértek, hogy van tehetséged az íráshoz. Viszont azt már észrevettem más hozzászólásaidnál is (nemcsak itt, a saját írásodnál), hogy "kissé" ellenségeskedve válaszolsz, és nem gondolsz bele abba, hogy talán nem rosszindulatból született az a bizonyos kommentár. Ezt igazolja az is, hogy néha, újból elolvasva, ráébredsz, hogy "Jé, hát ez nem fikázni akart!"
Sokszor nekem is van olyan napom, amikor arra gondolok, milyen jó lenne kedves páromban megmártani a kést, olyankor nekem is ilyen dolgok jutnak eszembe, amiről most írtál. Szerintem addig nincs is gond, amíg az ember ezeket leírja. Elvégre jobb, mintha megtenné. Ez is egyfajta módja annak, hogy levezesse a feszültséget.
És hogy megvédjelek a többiekkel szemben, akik ezt gusztustalannak tartották, egy kérdés: Olvasott már valaki olyan regényt, amiben az író ecsetelte ahogy a gyilkos megöli az áldozatait? Mert én igen. És mivel azt írta rá Nyssa, hogy folyt. köv., ebből én például nem arra asszociáltam volna, hogy még több hentelés lesz, hanem esetleg arra, hogy jön valami hiper-szuper nyomozó, aki hajkurássza az elmebeteget.
Végül: én se vagyok túlzottan oda az emberekért, de szerintem máshogy kéne hozzáállnod a kérdéshez, ugyanis vannak olyanok, akik szeretnének változtatni a világon, szerretnének békét, egészséges környezetet, közbiztonságot, családot és szeretet (mint pl. én). Egy ilyen ember mivel érdemelné ki a halált? Erről senkinek sincs joga ítélkezni, mert akkor te sem vagy különb. Ezt nem rosszból mondom, de ha ennyire sötéten szemléled a világot, lehet, hogy segítségre lenne szükséged (nem feltétlenül pszichomókusra gondoltam, elég lenne egy olyan barát, vagy akárki, aki segítene máshogy lásd a világot, és ne a sok rosszat nézd, ami van, hanem azt a kevés jót, ami lehet). Azt hiszem mára ennyi elég is a világmegmentő dumámból. :innocent:
Nyssa ·
az agresszívitás egy jó pont :)=
kicsit túlzás, h mindig lelkiismeretfurdalásod volt... kiskorodban élvezted ha szenvedtethetsz egy állatot

ember vgy... sosem lehetsz jó

Nyssa
Endana Telares ·
Nem túlzás, egyáltalán...
Tulajdonképpen csak egy piócát bántottam egyszer, köveket pakoltam rá, mert írtóztam tőlük.
Amúgy tényleg nem bántottam semmilyen állatot. Még a gilisztákat is felvettem az útról és bedobtam a fűbe, de most már ettől is undorodnék, túl sok horrorfilmet láttam.
Ellenben titkos terrorakciókat, kamikaze merényletet szoktam tervezgetni, ha unatkozok és pont az a típus vagyok, akinek egyszer el fog pattanni az a bizonyos ér az agyában, és azzal kezdi, hogy kinyírja a szomszédot, akit marhára rühell, aztán minden szembejövőt és így tovább :angry: (azt még nem tudom, mivel, de majd adódik valahogy).
:flushed: :smile: Ezekszerint utálom az embereket... :angry:
Nyssa ·
ezek szerint te vizuális típus vgy :)=
miért van annyi félreértett állat?! (nem kell válaszolni)
agyamra megy a fajom!!!

nyírd ki
azokat is, és küld ela felvételeket...

Nyssa

Nyssa ·
JeffD, te mikor vgy msn-en?

Nyssa

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: