Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meztelen futás

Amikor az első házasságom megromlott, majd fel is bomlott – teljesen magam alá kerültem. Hosszú ideig tartott, amíg rendbe jöttem, ebben nagyon sokat segített a sport. Mindig is szerettem hosszabb távokat futni, ezt rendszeresen gyakoroltam is. Bár sokan le akartak beszélni erről, mondván, hogy nem tesz jót a melleimnek – az átlagosnál jóval nagyobb, 75E mérettel rendelkezem –, én azonban szerencsére nem hallgattam rájuk: gondosan választottam ki a legjobb sportmelltartókat, sőt a sportmelltartó alá futás közben még egy melltartót vettem fel, így már megfelelően tudtam mozogni, és folytattam a számomra megnyugtató sport űzését.
Nem csupán a sportolás hozott megnyugvást, hanem a korábbinál lazább, vagányabb életmód. A férjem volt az első és addig egyetlen férfi az életemben, és őszintén szólva, nem igazán éreztem jól magam vele együtt a szexben sem. Viszont elfogadtam, mert nem éltem meg mást. A válás után már sokkal többet törődtem ezen a téren is magammal. Nem lettem természetesen olyan nő, aki bárkinek odaadja magát. Sőt, a férfiaknak továbbra sem volt velem könnyű dolguk, mert alaposan megválogattam, kivel lépek kapcsolatba – de ha valakivel jól éreztem magam, nem zárkóztam el attól, hogy viszonylag hamarabb eljussunk az ágyig is. Talán még ennél is jelentősebb lett a számomra, hogy aránylag későn, de megtanultam, hogyan szerezhetek magamnak örömet. A csiklóm izgatását különösen szerettem, kitapasztaltam, hogyan a legjobb nekem. Saját magam kényeztetése jó hatással volt a másokkal együttlétre is: elvártam, hogy foglalkozzanak velem, és a testiség megélése miatt hamarabb felismertem, ha valakivel nem illettünk össze.
Hozzátartozott az új életmódomhoz, hogy nagyon szerettem otthon hosszú ideig meztelenül lenni. Jól esett a természetes szabadság. Nem tudtam megfogalmazni, hogy pontosan miért: egyszerűen jó érzés volt ruha nélkül lenni. Akár takarítottam, főztem, vacsoráztam, tévét néztem így. Volt, hogy már a munkából hazafelé jövet ledobtam mindent magamról, de olyan is volt, hogy egymás után szabadultam meg az egyes ruhadaraboktól.
A meztelenség természetes örömét azonban nem szerettem volna a négy fal közé szorítani. Igen gyakran ábrándoztam arról, hogy ruha nélkül futok: felszabadító érzés volt már maga a gondolat is. Természetesen tisztában voltam azzal, hogy ezt megvalósítani eléggé nehéz, gyakorlatilag lehetetlen. Egy olyan pályán futottam, ami csak nappal volt nyitva, sok-sok ember vette igénybe. Általában fekete-rózsaszín szín összeállítású, néha fehér futópólót és short nadrágot viseltem, hozzá illő cipővel és zoknival; alul pedig fekete-pink vagy fehér Y hátú sportmelltartót, és még ez alatt általában egy sima melltartót, és persze bugyit. De azért futás közben néha behunytam a szemem, és elképzeltem, hogy ruhátlanul szaladok: csupasz lábujjaimmal érzem a talajt; a szellő lágyan ível át a hasamon és a vállaimon; a napsugár cirógatja a meztelen hátamat; a melleim ide-oda dobálóznak, de nem érzem nehéznek azokat. Megtörtént, hogy szinte elélveztem az álmodozástól.
Az egyik ilyen ábrándozás közben megálltam, éreztem, hogy muszáj valamit tennem. Egy hirtelen ötlettől vezérelve kibogoztam a cipőfűzőimet, levettem a cipőimet, majd a zoknikat – a zoknikat zsebre vágtam, és a csupasz lábfejemre húztam vissza a cipőket. Így folytattam a futást, a „titkos” meztelenség is izgalommal töltött el. Ez azonban egy idő után mégis nagyon kevés volt, már nem is tűnt annyira titokzatosnak. Ezen a helyen azonban ennél többre nem volt mód.
Ennél azonban sokkal többet szerettem volna. De hogyan? Nyitott szemmel jártam a világban, míg a véletlen egy óriási lehetőséget adott. Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet egy erdő mögötti elhagyott focipályára, amelyet már évek óta nem használtak. Gyakran sétált arra, de soha nem találkozott senkivel. Ráadásul nagyon közel volt ahhoz, ahol laktam, csak öt perc séta. Hogyan nem vettem észre korábban? Először elmentem megnézni, és már a látványnak is megörültem: mintha éppen az én kedvemre tervezték volna. Az erdő elzárta a kilátást, a pálya körül homok volt – talán kipróbálhatnám!
Nyár volt, a hajnalok is eléggé tűrhetően enyhék voltak. Nagyon korán keltem, és elhatároztam, hogy kipróbálom a felfedezésemet. Felvettem a szokásos futóöltözetet. Elgyalogoltam odáig. A város még aludt. A közelben sem volt senki. De mi van, ha mégis arra jár valaki? Nem mertem rögtön kihasználni a lehetőséget. Napokig végig a szokásos ruhában róttam a köröket. Közben figyeltem, de se közel, se távol nem volt látható senki.  A pálya és környéke teljesen elhagyatott volt. És amikor végre teljesen meggyőztem magam arról, hogy itt biztonságosan végre tudom hajtani a tervemet, az elhatározást tett követte.
Az előző este mindent alaposan kiterveltem. Azzal tisztában voltam, hogy a melleimnek nem tenne jót, ha fedetlenül hagyva ringatóznának jobbra és balra, ezért azt találtam ki, hogy a „nagy napon” csak kocogni fogok. Szinte aludni sem tudtam előző éjszaka. Eljött a hajnal! Indulás!
Hajnalban sokkal hosszasabban, sokkal körültekintőbben készülődtem. Bár este is lezuhanyoztam, de indulás előtt ismét. Bár tudtam, hogy ma nem lesz szükség a szokásos felszerelésemre, de már csak megszokásból is edzőruhákat vettem magamra, azzal a különbséggel, hogy most a sportmelltartót elhagytam. Kisétáltam a már jól ismert titkos helyre. 
Behunytam a szemem és nagyokat lélegeztem. Szinte megrészegültem a friss levegőtől, de különösen attól, ami vár rám. Izgalmamban még ruhában futottam egy lassú kört. Utána megálltam. A cipőfűzőket szépen lassan kikötöttem. Majd így kibomlott cipőfűzővel sétáltam egy keveset. Utána levettem a cipőket és a zoknikat. Mezítláb kiszaladtam az utcára, átmentem az úton, majd vissza. Közben néhányat pördültem magam körül. Senki nem járt arra. Visszatértem a pálya mellé. Kigomboltam, majd letoltam magamról a nadrágot. Egyre jobban kezdtem magam érezni. Néhányat szökkentem, majd így elvégeztem egy pár fekvőtámaszt. A három rajtam maradt ruhadarabot most már nagyon soknak éreztem. Gyorsan megszabadultam a pólótól. A ruháim szanaszét hevertek körülöttem. Már csak melltartóban és bugyiban maradtam. Összeszedtem a levetett darabokat, kerestem egy öreg fát, és az odvába rejtettem őket. Ismét kiszaladtam a pályára, és körbe-körbe kezdtem forogni. Majd mintha sztriptíz táncot járnék, vettem egy nagy levegőt, kikapcsoltam a melltartó csatját, majd hagytam, hogy leessen. Hogy húzzam az időt, ismét visszasétáltam a fához, a melltartót is a többi mellé helyeztem. Majd nagyon merészen, egy szál bugyiban ismét kimentem a fasor szélére, és kikukucskáltam. Senkit nem láttam. Gyorsan kiléptem az útra, de csak a másodperc tört részéig voltam ott. Visszasiettem a pályára. Egy kicsit kinyújtottam a lábam. Becsuktam a szemem, és a felkelő nap felé fordultam. Majd megfogtam a bugyim szélét, és érzékien egy kicsit lejjebb toltam, de annyira, hogy még a puncim vágatát éppen eltakarja. Újra felálltam, így kissé lejjebb csúszott bugyival megint csak sétáltam egy kört. Végül egy erős rántással letéptem magamról, és kiléptem belőle. Arrébb rúgtam, nem érdekelve, hogy hol találom meg. Most már csak a saját meztelenségemmel voltam elfoglalva. Sikerült! Ha akarok, a szabadban ruha nélkül futhatok!
De csak kocogni és sétálni kezdtem el, amit én belülről száguldásként éltem meg. Szinte szédültem az örömtől, ahogy meztelenül mentem egyik kört a másik után. Nem győztem betelni az érzéssel. Szinte táncoltam a mámortól. Ahogy elképzeltem: mindenem bizsergett. A csupasz talpaim örömmel taposták az érdes homokot. A térdemen és a combomon éreztem a hajnali enyhe szellő fuvallatát. Mintha a felkelő nap sugarai melengetően cirógatták volna teljesen csupasz hátamat. Szabadon álló melleim kissé ringtak séta közben, a mellbimbóim megdermedtek, és keményen meredtek előre. Úgy éreztem, mintha a fák bámulták volna a meztelen fenekemet. Időnként lepillantottam tükörsima puncimra, éreztem, ahogy átjárja a melegség, ahogy egyre nedvesebb lesz. Csak mentem és mentem. Időnként kezeimet a magasba emelve, megpördültem magam körül. Aztán összekulcsolt ujjaimmal a tarkómat masszíroztam, hagyva hogy a levegő átjárja a hónaljaimat. Néha megálltam, tetőtől talpig végigmértem magam, mintha csak meg kellene győződnöm arról, hogy tényleg pucér vagyok-e. Volt, hogy megfordultam, és az ellenkező irányból kezdtem sétálni. Aztán ugrottam kettőt, a fejem fölött tapsoltam, minél jobban próbálva közben széttárni a lábaimat. Addig akartam húzni ezt a helyzetet, ameddig lehetett.
Elképzeltem, hogy valaki a fák mögül leselkedik. Megdöbbenve látott volna a futópálya mellett kocogó teljesen meztelen lányt. Úgy gondoltam, hogy a szemeit legelteti rajtam. Először hátulról pillant meg. Megbámulja a kibontott hosszú barna hajamat, amint az enyhe szél lengeti. Nem tud betelni a fedetlen gömbölyded vállaim és a selymes hátam látványától. Alaposan megnézi ruhátlan lábaimat, a lábujjaktól a térdemen keresztül a csípőmig végig mér. Végül pillantása a sok sporttól feszes fenekemre esik, igézően nézi hosszú időn keresztül, gondolatban végigsimítja kezeivel. Ezután megfordulok. Először arcomban gyönyörködik, sokáig nézi a mosolygó ajkamat, képzeletében puszikat ad a homlokomra és a füleimre. Majd a nyakamnál időzik a tekintetével, utána megpillantja hatalmas melleimet. Tátott szájjal nézi, ahogy séta közben kissé lengedeznek jobbra és balra, a szemeit egyszerűen nem tudja levenni róluk. Rátekint a mellbimbóimra, és elképzeli, ahogy szívogatja azokat, miközben mindkét kezével a domborulatokat simogatja. Utána nézése a hasamra téved, tekintetével részletesen elölről is felméri lábujjaimat, térdemet, combjaimat. Végül meredten bámulja a combjaim által képezett szabályos háromszöget, aztán pedig a teljesen tükörsimára borotvált puncim nyílását. Szemeivel majd felfal. Aztán nem bírja tovább, leveszi a ruháit ő is, meztelenül kilép a fák mögül. Égnek meredező férfiassága veszi át az irányítást: egyből rám veti magát, csókolgat össze-vissza, miközben gyengéden, de határozottan belém hatol. Visszacsókolom, átölelem, a kezeim a hátától lecsúsznak az oly kívánatos fenekéhez…
Hirtelen azon vettem észre magam, hogy jobb kezemmel a melleimet, a bal kezemmel pedig csupasz puncimat simogatom. Ujjaim a nagyajkaim közé hatoltak, majd mutatóujjammal megtaláltam a csiklómat, és egyre nagyobb hévvel kezdtem dörzsölni. Egyszer csak nem bírtam tovább: lefeküdtem a homokba, nem érdekelve, hogyan fogok kinézni. A jobb kezem még egy ideig a melleimet masszírozta, de aztán az is a combjaimhoz tévedt. Miközben egyre eszeveszettebb sebességgel ujjaztam magam, egyre öntudatlanabbul rángatóztam. Hirtelen belülről elindult valami émelygés-szerű, de jóleső érzés, amely egyszer csak egy hatalmas robbanáshoz vezetett. Óriási orgazmust éltem át. A lélegzetem majd elakadt. Kezeim ismét visszataláltak a melleimhez, és hálásan simogatták azokat. Sokáig tartott, amíg sikerült megnyugodnom. Felálltam, kissé leporoltam magam, majd elindultam megkeresni a ruháimat.
 
Amikor hazaértem, újra csak lezuhanyoztam és visszafeküdtem aludni. Álmomban ismét átéltem a csodálatos élményt. Tudtam, hogy a meztelen futásom még sokszor megismétlődik majd.
Hozzászólások
Deakjanika ·
Legyélszives folytazsd ha lessz ikhleted az íráshoz.

kajada ·
Érdekes ötlet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: