Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Tényleg legyen végre vége aminek már eleve vége kéne, hogy legyen. Itt az utolsó fejezet,...
A hegy tetejéről már csak lefele vihet az út.
Mélyen lesújtott minket ez az orvtámadás ami másodszor érte nemzetünket az Amerikaiak részéről...
Vágytól vezérelt éjszaka.
Az elnyomottak szava.... de már az utolsó szavuk. <br /> Valahogy így lehetne megfogalmazni...
Friss hozzászólások
vinzso: Köszönöm, örülök hogy tetszik,...
2020-08-03 20:37
aveon: Nekem tetszett.
2020-08-03 15:10
aveon: Nem rossz.
2020-08-03 15:10
aveon: Lehetne hosszabb is.
2020-08-03 15:09
aveon: Túl rövid.
2020-08-03 15:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Melani a fehér szőrű kanca.

Melani a fehér szőrű kanca.
 
Melani vágtatott az Északi tenger partján. A nap már lebukott a látóhatár mögé, kellemes szürkület volt. A ló harmóniában volt a természettel és saját magával.
 
Éva monokiniben fürcsizett a tengerben. A nagy körte formájú cicikről és a nő hosszú fekete hajáról folyt a víz. Észrevette Melanit. A ló fantasztikus látvány volt, úgy érezte, hogy muszáj felülni a kanca hátára. Elvégre egy varázslatos estén bármi megtörténhet. Az állat elfutott. Este lett, sötét, hosszú éjszaka. A csillagokat eltakarták a felhők, kellemes hőmérséklet volt. A nappali forróságot felváltotta az élhető 20 Celsius fok.
 
Éva sétált a tengerparton és a fehér szőrű lóra gondolt. - Vajon honnan jött? - kérdezte a hullámoktól.
 
Piros fényt látott a messzeségben. Tudta jól, hogy világító torony fénye. Megborzongott úgy érezte, hogy egy hajón hánykolódik a viharos tengeren talán egy előző élet emléke jött felszínre. Éva érezte a talpai alatt a meleg homokot sétált az éjszakában és úgy érezte, hogy csak ő és a fehér szőrű ló élnek a földön Pár óra elteltével oda ért a világítótoronyhoz, megállt és hallgatta a tenger hullámait. A torony piros fénye mutatta az utat a hajósoknak. Talán a világító torony a fehér szőrű kancának is utat mutatott ugyanis a nő nyerítést halott. Rögtön a hang irányába fordult és látta a lovat. Az állat nézte Évát.. A nő nézte az állatot. Megnyúlt a pillanat. A beszédnek nem volt jelentősége. Éva némán az állathoz sétált és megsimogatta.
 
- Honnan jöttél? - kérdezte . Majd egy hirtelen mozdulattal felült a kanca hátára. Ló és lovasa élvezték a tengerpartot. Melani néha belegázolt a vízbe.
 
- Legyen a neved Melani. - mondta a lónak.
 
Egész éjszaka lovagolt a tengerparton. Hajnalban egy férfit vett észre. Melani egyenesen a férfihoz vágtázott.
 
- Szia Melani , végre, hogy előkerültél. - mondta a félmeztelen izmos nap barnított férfi
 
- Éva vagyok, remélem nem baj, hogy felültem a lovadra. Egyébként én is Melaninak neveztem el.- mondta és arra gondolt, hogy a világító torony mutatott neki utat talán a szerelemhez és nézte az izmos jóképű férfit
 
- Szerencsés ez a hajnal előkerült az elkóborolt lovam. Ráadásul monokinis hercegnő jött hozzám fehér szőrű lovon. - mondta a férfi és nagyot nevetett.
Hasonló történetek
2943
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
2720
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
Monica69 ·
Egy bájos és izgatott lány ingyenesen megjelenik a webkamerán. 26 éves vagyok, magassága 171, súlya 51 kg. Szeretnéd, ha átcsapnék a nedves lyukat? Regisztráljon nekem - https://insex69.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: