Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megdermedt szeretet

Nem kellett volna annyira szomorúnak lennem, hiszen már rég nem beszéltünk. Nem hallgattad meg, ha valami bántott. Rideg voltál velem. Hát én is veled. Viszont… Minden egyes áldott reggel, a helyemen ülve, mikor a busz begördült a megállóba, azt néztem, felszállsz-e. Amint megláttalak, a szívem mosolygott. Nem, nem voltam szerelmes. Csak attól, hogy nem vettél rólam tudomást, én még mindig a barátod voltam. Ha nem jöttél, mindig valahonnan megtudtam miért. Hülyeség az egész, de ez van. Úgy viselkedtem, mintha az árnyékod lennék.
Még most is fájó szívvel emlékszem arra a jelenetre…
Előtted álltam, reménnyel telve, könnyes szemmel, fájó szívvel, és hamis mosollyal. Nem akartam, hogy azt lásd, fáj. Nem akartam, hogy bűntudatod legyen bármi miatt is. Sokan voltunk, vagy húszan. Mind a búcsúzásodat hallgattuk. Hová költözöl, mennyire várod már. Mindenkitől elköszöntél, végül hozzám léptél. Én csak néztem rád, és te is én rám. Szinte elvesztem mélabús tekintetedben. Annyi mindent akartam mondani! El szerettem volna mesélni, hogy mit érzek! Hogy mennyire fáj! Hogy mennyire fogsz hiányozni, és mennyire sajnálom, hogy végül eltávolodtunk egymástól. De lakatot zártam a szívemre és a számra is. Nem mondtam semmit, de legbelül összeroppantam. A lelkem rózsái, amik a te tiszteletedre nyíltak, elhervadtak. Elhervadtak, mert nem kaptak szeretet.
Te csak odadobtál nekem egy sziá-t. Visszaköszöntem. Nyitottad a szádat, de azzal a hevességgel be is csuktad. Mosolyogva bólintottam, te meg kiléptél az életemből. Reméltem, és még most is remélem, hogy gondolsz rám és ugyanúgy hiányzok neked, mint te nekem. Nem tudom mit akartál mondani, de már nem fogom megtudni. Talán jobb is. Talán mindketten tudjuk, nem kell búcsúzás. Nekünk már rég nem.
Még ma reggelente is odanézek, ha a busz megáll. Még mindig reménykedve várom, hogy felszállsz, mosollyal az arcodon, de nem.
Üresen maradt a hely mellettem. És a szívemben is van egyfajta űr, amit magad után hagytál. Talán egyszer majd valaki betölti.
Talán…

Hasonló történetek
5305
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
3924
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Isabella ·
Köszönöm és örülök hogy tetszett! :) Olyan jó érzés látni hogy tetszik! Igyekszem odafigyelni az esetleges hibákra. Legközelebb majd jobban figyelek. :)

D.S. ·
Nekem is tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: