Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megbocsájtás

Képzelj el egy üres szobát! Képzelj az üres szobába egy lányt, aki az alkarját próbálja vagdosni egy majdnem életlen késsel! Sír, szinte bőg. Kapkodja a levegőt, ahogy a sírás fojtogatja. Mire gondolhat most? Mire gondolhat, hogy fölvágja az ereit? Miért teszi ezt, mikor rendes családja van és van egy nagyon odaadó fiúja, akivel remekül megvannak. Akkor mi késztethet egy csodálatos lányt arra, hogy kárt tegyen magában? Talán az iskolai eredmények?
A lány egyre mélyebbre nyomja a kést erőtlen karjába. Már vérzik a seb, de ő csak sír, csak sír és minél jobban sír, annál erősebben vési a vonalat. Szánalmasnak tűnik, ahogy ott ül sírástól piros arccal, és csak arra koncentrál, hogy egyre mélyebben-egyre mélyebben legyen a kés az ő kis sebhelyében. Ennyire fájhat neki, amiért ő képes megsebezni s ezzel belehajszolni még több kártevésbe saját magát.

Nyílik a ajtó. A lány ijedten fölnéz, tekintete az ajtón s a kíváncsiságtól elkerekedett szemmel néz rá. Festéke elkenődött, szeme piros és duzzadt. Arcán nem látszik az a boldogság, ami régen oly szépen kirajzolódott az ő hamvas, fiatal kis arcoskájára. Az ajtó olyan lendülettel nyílik, hogy a falnak csapódik. De kívül nem áll senki, csak a huzat csapta a falnak az ajtót. Az említett lány feláll, becsukja a mögötte lévő szintén nyitott ablakot, majd az ajtóhoz lépdel, s azt is bezárja, de azt kulccsal. Egy pillanatra elbambul, majd kezébe temeti arcát s újból sír. Végül lerogy a földre, s úgy folytatja tovább percekig a sírást.

Egyszer csak abbamarad a sírás. Fölocsúdik, s csak néz a semmibe. Eszébe jut a családja, az ő kedves, pompás kis családja, akik nap mint nap veszekednek vele, s nap mint nap elcsattan egy pofon. Ő kapja a legtöbbet ezen pofonok közül. Most már világos,
hogy miért akar öngyilkos lenni. De ha jobban belegondolunk, nem létezik, hogy ez az erős leányó ezért tegyen öngyilkossági kísérletet.
Eszébe jut a barátja is, aki megcsalta őt. Saját szemével látta, ahogy egy ház falának dőlve csókolja azt a bizonyos másik lányt, akit most ő legszívesebben megfojtana.
Még az iskolán is elgondolkozik. Hogy minden rendben megy tanulás szempontjából, de utálja az osztálytársait. Mindet egytől egyig. Mindegyik ugyanolyan öntelt bunkó, akik csak magukkal foglalkoznak, s vele vagy mással semmiképp. Ezért nincsenek neki barátai. Nagyon szomorú most. Csalódott, megbántott, megbénított, megsebzett, megalázott, kihasznált. Nem szereti őt senki.

Hirtelen feláll, kinyitja az ajtót, kimegy rajta, s bezárja a kulccsal. Szalad végig a folyosón, míg végül egy lépcsőhöz ér, ahol lerohan, majd kisiet a hatalmas üvegajtón is.
Hova mehet?
Szalad végig az emberekkel megtömött járdán. Mindegyik megnézi őt, hova szalad egy piros arcú csodaszép hölgy ilyen sebességgel. Egy padon ül egy srác. A lány megáll előtte, végignézi őt. A fiúarcára kiül a megbánás, s a lányt nézi. Annyit mond, hogy sajnálom. És a lány, akiről írtam, az öngyilkosságot megkísérlő, elgyengült lányka, lehajol, remegő kezekkel tenyerébe fogja a fiú arcát, s elmondhatatlan gyengédséggel megcsókolja.
Hasonló történetek
7248
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
5313
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dx__xb ·
annyira cuki, ahogy a kislányok nyávognak, hogy "minden osztálytársam bunkó, a családom szemét, nincs egy barátom se, szegény én"..
eszükbe sem jut, hogy esetleg nem véletlen?
egy: kamaszként minden ember a hormonjainak az áldozata, ezért hisztis. többnyire baromira, és nem veszi észre, hogy ez a környezetét hogyan érinti
kettő: nem hiszem el, hogy egy akárhányfős osztályban minden egyes ember (természetesen a tökéletes főhőst leszámítva) bunkó, alattomos, beképzelt, szemét.
ez faszság. ha sznob vagy és lenézed a társaid, ne lepődj meg, ha utálnak.
a minden napos családi tiniverést meg azért kicsit túlzásnak tartom.

dstella ·
Ejj, de hosszú évekig nyomattam azt a fölösleges "j"-t a megbocsátás minden változatában, de végül felmentettem magam azzal, hogy ez a verzió majdnem olyan tömeges, mint a "muszály"-kodás.
Most is csak azért említem, hátha valakinek a Heuréka! élmény hiányzik a megvilágosodáshoz.

:smile:
A sztorihoz általános megfigyelésem (és egyben most az egyszer taglalt is, nem kifejezetten a lentiekhez), hogy akárhány öngyilkos témájú történet kerül fel az oldalra, mindegyikre ugyanolyan hangvételű hozzászólások érkeznek.

Nem azt mondom, hogy az ilyen irányú vágyakat támogatni kell, de az esetek többségében ezek csak tizenéves pózok és fantáziaképek, amikkel generációtól függetlenül mindenki foglalkozott már. A halálról, vagy az öngyilkosságról elmélkedni és azt megtenni két nagyon különböző dolog, csak hát társadalmunk nincs éppen közeli barátságban egyik témával sem, manapság lassan már gyászolni is közterületen elkövetett vétségnek számít.

A tinédzserkorhoz nem lehet elég komolyan és elég komolytalanul viszonyulni (humorral?), aki ezt lekicsinyli, vagy bünteti, nagyon mélyről kitörölte azt, hogy ő maga is megjárta a hormonhullámvasutazást.

Kit izgat, ha a gyereknek úgymond "nincs jobb dolga a divatvagdosásnál?", ha közben önmagát pusztítja? Az öncsonkítás, öngyilkosság a családon, közösségen belüli kommunikáció teljes csődje, és soha se egyedüli szereplő benne az, aki megteszi. Az erőszak frusztráció, a frusztráció pedig nem egyik napról a másikra ugrik az ember nyakába. (meg ezer más ok a tanult viselkedésmintáktól kezdve a klinikai esetekig)

Könnyű gyávának kiáltani azt, aki a legrosszabb variációt választja, azt képzelni, hogy mi soha se kerülnénk ennyire mélyre, hogy képesek lennénk bármit is kezelni egy ilyen szituációban. Könnyű a carpe diem-ről szónokolni. Valóban megveted azt, aki el akarja dobni az életét? (valaki használt is ilyen jelzőket nemrég)

Senkinek sem kívánom, hogy egy olyan élet képei peregjenek le előtte, amit a szeretett személy nélkül kellett volna megélnie, ha ott és akkor nincs segítség. Azt se, hogy szétkaszabolva lásson tizenéves gyerekcsuklót (ja, nem csak manapság brahiznak ilyenekkel). Hogy zsarolják vele, vagy bármilyen formában az útjába sodorja a szél. Ilyen pontok után soha, semmi sem ugyanaz többé, a kapcsolatok sem. Megérteni egy olyan motivációt, ami idáig vezet, lehet, hogy mások számára képtelenség. Elfogadni, mint megoldást sose szabad. Ítélkezni felette?
Remélem, hogy én egyszer sem tettem meg.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: