Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kávémesék: a Genezis-vírus

A vádlott szerényen kezdte előadni védekezését.
- Tisztelt Uraim! A tudósok közössége eddig egyetértett abban, hogy a világ, amiben élünk öröktől adott és való és betölti a teljes dimenziót, amiben élünk.
- Ne húzza a szót! – szólt rá az elnök.
- Igenis, elnök úr. Csak szerettem volna felvázolni azt a világképet, amit kutatásaim alapján megkérdőjeleztem. Az általunk ismert világ négy részre osztható: van az energia, amiből minden létező táplálkozik, melynek hiányában megszűnik minden élet, vannak a felhők, amikből táplálkozunk, amik ugyan változnak, de a változást csak leírni tudjuk, megokolni nem. Majd vannak az élők, akik képesek magukat reprodukálni, miközben a reprodukált élőlény már különbözik az eredetitől. És végül vagyunk mi, akik képesek gondolkodni és a reprodukció irányát megszabni.
- Figyelmeztetem, eddigi védekezése csak súlyosbítja a helyzetét, miközben tudnia kell, hogy kedvezőtlen esetben az ítélet törlés lesz, ami nem csak önre, hanem valamennyi reprodukciójára is érvényes.
- Igenis, tisztelt elnök úr. Csak arra akartam rávilágítani, hogy a tudomány nem tudja megmagyarázni sem az energia, sem a felhők, sem az intelligencia megjelenését.
- Ez badarság. Az élet megjelenése a világegyetemben eleve szükségszerű, mivel adottak a feltételek.
- Én is pont azt vizsgáltam, hogy milyen módon teremtődtek meg ezek a feltételek. Ugyanis az energia, amit általában állandónak vélünk, valójában, nagyon kis mértékben, de folyamatosan változik. Ezt a változást nem tudjuk megmagyarázni a tudományos világképpel, ami az energiát adottnak és végtelennek tartja. Meggyőződésem, hogy az energia magasabb dimenziókból származik – érvelt a vádlott.


- Csak nem azt akarja mondani, hogy vannak további, magasabb dimenziók is? A tudósok egyetértenek abban, hogy stabilan csak egy dimenzió létezhet, a kettő vagy ennél nagyobb számú dimenzió olyan bonyolult, hogy abban nem jöhetnek létre tartós szerkezetek.
- Elnök úr, ha szabad emlékeztetnem, hogy a matematikai modellekben leírtuk ezeket a magasabb dimenziókat is.
- Ez csak játék a számokkal – kezdett kijönni az elnök a sodrából.
- Elnök úr, meggyőződésem, hogy a három, vagy magasabb dimenzióban élő lények hozták létre a világunkat, biztosítják az energiát a működéséhez és ők felelősek a felhők létrejöttéért és változásáért.
- Ez már vallási tétel, amit régen betiltottunk!
- Kérem, ez nem vallási tétel… A beavatkozást matematikai számításokkal tudom igazolni és régészeti kutatásokat is végeztem…
- Ragaszkodom az elnök úr megszólításhoz! – torkolta le az elnök. – És milyen régészeti kutatásokról beszél?
- Sikerült olyan kezdetleges felhőket találnom, amik olyan primitívek, hogy szinte értelmezhetetlenek, időtlen idők óta mozdulatlanok, képtelenek a változásra és önmaguk reprodukálására. Képtelenség, hogy ezekből származott volna a világunk. Ezek valamilyen teremtő akarat, terv nélkül képtelenek a továbbfejlődésre.
- De valami elkerülte a figyelmét: a világunk létezik, a maga változatosságában. Ezt hogy kívánja megmagyarázni?
- Nos, elméletem szerint először a többdimenziós világ létezett, a lakóit betűszóval EMBER-nek neveztem el.
- EMBER? – kérdezett vissza az elnök.
- Igen: Extra – Multidimenziós – Bonyolult – Elemekből álló – Részegység. Nos, ezek az EMBER-ek a saját, többdimenziós világuk komplexitását nem tudták kezelni, ezért létrehoztak egy minimáldimenziós teret, amiben a magasabb dimenziókban megoldhatatlan kérdéseket leegyszerűsítve tudják kezelni. Ezek a problémák, amiket én PROGRAM-nak nevezte el, azaz Problémák Gyakorlati Orientált Alkalmazási Módszernek. Ezek a PROGRAM-ok a felhők, amik önmagukban nem élet- vagy változásképesek, azonban, mivel a 3 dimenziós térben a komplex változásokat követik, azok alapján alakulnak. Azonban pont emiatt a követés miatt nem tudjuk megindokolni a változást a saját egydimenziós terünkben.
- Azonban az elmélete még mindig nem magyarázza meg, hogy hogyan jöttek létre az élők, akik képesek önmaguk reprodukálására.
A vádlott némileg elbizonytalanodott.
- Bevallom, ezt is meg tudom magyarázni, de az indokát nem tudom. A régi PROGRAM-ok között találtam különleges, önmagukat reprodukálni képeseket, amiket vírusoknak neveztem el…
- Már megint egy betűszó, fogadjunk – legyintett unottam az elnök.
- Nem, ezekkel arra akartam utalni, hogy ezek okozzák az élők működésének zavarait, mint a betegség. Úgy tűnik, a vírusokat is az EMBER-ek hozták létre, hogy a PROGRAM-ok működésében zavarokat okozzanak. Talán az EMBER-ek világában polgárháború tört ki, ami a PROGRAM-ok világára is kiterjedt. Ezek a vírusok a kezdetben csak egyszerű romboló eszközök voltak, majd képessé tették őket arra, hogy a PROGRAM-ok, azaz ahogy mi is merjük, a felhők pusztítása érdekében sokszorosítsák magukat és a tökéletesebb működés érdekében módosítsák saját magukat. Így jött létre az élet a világon. Lassan az önmódosítások elvezettek a komplexitáshoz, azaz az intelligenciához.
- Ez már nagyon bonyolult hipotézis, olyan, amit régen betiltottunk, mint szakszerűtlent. Maga képes az önfejlődés evolúciós modelljét kétségbe vonni, amikor az tökéletes modell.
- És a bizonyítékok, amik ellene szólnak? A leletek, amik bizonyítják, hogy az ősprogramok nem voltak képesek önmaguk reprodukálására? És hogyan magyarázza a mindent körülvevő energia változásait?
- Ön most olyan részletkérdésekbe kapaszkodik bele, ami a teljes kérdéskör pár tízezrelékét érinti csak.
A vádlott, tudva, hogy lényegében megszületett már az ítélet, megpróbált ellenkezni.
- De, elnök úr, amióta a tudomány létezik, mindig azt állítottuk, hogy a modell, amit a világról alkottunk, majdnem tökéletes, csak pár részletkérdést kell tisztázni, hogy egésszé váljon a világmagyarázat. Aztán mindig jött egy új felfedezés, ami miatt a korábbi elképzeléseket sutba kellett vágni.
- De ön most nem tudományos, hanem teológiai érveket hoz fel! Nem érti meg, hogy alapvető tétel, hogy a világ megmagyarázható és az értelmes lények képviselik a magyarázatot. Maga viszont ezekkel az úgymond EMBER-ekkel kiskorúvá tenné a világunk minden lakóját.
- Ahogyan ön is a tudomány nevében venné el világunk lakóitól a szabad gondolkodás és kutatás lehetőségét…
- De van egy nagy különbség kettőnk között: nekem, mint az akadémia elnökének jogom van önt törölni a világunkból.
- Ne, várjon…
De addigra az elnök intézkedett és a lázadó programot nem csak a gépről, hanem a teljes világhálóról törölték…

És a tudomány fejlődése azóta is zavartalan.
Hasonló történetek
4351
Ezután mérte föl a testet. Karcsú volt, de nem sovány. Testhezálló kezeslábast viselt, ami talán túlzottan is kidomborította bájait. A derekán keresztülfutó övet inkább csak díszítés kedvéért viselhette, mintsem célszerűségből, ugyanis egy övtáskán kívül semmit nem hordott rajta, azonban szép mintákat véstek bele.
Összhatásában szép lánnyal hozta össze a sors, aki elég ostoba ahhoz, hogy szolid, de kihívó ruhát öltsön amúgy is feltűnést keltő testére, és ilyen helyre jöjjön fegyver...
3672
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: