Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hungarikum

Fekszem a parton, tisztábbik kezem dobogó mellemen pihen. Hálistennek még dobog. A patak gyorsröptű zúgása átveszi szívem zaját.

Jobb kezem szívemhez igen közel, de bizonyára nem elég közel, hogy érezhessem a magyarságot. Azt a magyarságot melyről sok költő, s író oly nagyszerű ódákat zeng. Nem hallom az ódát.

Jó barátom, egy költő, szívszorongató magyar magyarverset írt, melytől kissé még én is megsajnáltam magamat, őt, magunkat magyarokat. Írt hősi csatákról, melybe esélytelenül mentünk bele, és minthogy kutyából nem lesz szalonna, vesztettünk. Vesztettünk, de legalább dicső halállal halt az a sok-sok magyar. A mártírok hősiességével, s nevüket ma is ismerjük, alakjukat egy-egy szobor őrzi.

De kell ez nekünk? Mitől magyar a magyar? Attól, hogy el tudja regélni milyen módon adta életét Táncsics a haza életért? Vagy, hogy elénekli a magyar himnuszt? Hát nem. Ezt bizony kérem az okmányirodánál kell keresni! Az a magyar akinek az áll a papirosán.

„Fáj a Magyar szíve.” Szólt a magyarvers. Neked fáj? Nos nekem nem.

Ez a fájdalom már nem a mienk, mi csak magyarok vagyunk. Tudod mi fáj nekem? Nem a Mohácsi – vész vagy a Sárospataki-vereség. Nem ez bánt, hanem a lanyha és hűvös, koraesti szellő a kicsiny patak partján. Ez az ami bánt engemet.
Hasonló történetek
15382
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
20940
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
edward007 ·
Emberek sajnálattal olvasom ,hogy nem tetszik egyeseknek a művem. Nem fogok mentegetőzni vagy magyarázkodni csak annyit róla, hogy ez egy régebbi iromány, majd lesz új. Örülök a szívecskéknek :)

Life ·
Nekem tetszett, a mondanivalója, de elbírt volna még pár aláfestést, hogy könnyebben bele tudjon helyezkedni az olvasó. üdv :)

udvaribolond ·
Fel kellett volna újítani. Semmit nem mondott. :angry:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: