Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hollan Kiara Naplója

1. bejegyzés

A nevem Hollan Kiara. Nem emlékszem másra a múltamból, csak ez lebeg a szemem előtt. A többi elítélt úgy tizenhatnak tippel. Lehet, hogy igazuk van. Meglehet, hogy nem. Az űrsikló egy nap alatt legalább kétszáz fényévet halad előre egy számomra ismeretlen cél felé. Nem tudom miért akarnak lecsukni. Helyesbítek, már le is csuktak. Szerintem embert öltem. És ha kell újra megtenném. Remélem nem tér vissza a múltam. Sok férfival összezárva lenni nagyon szar. Nem is értem, hogy juthattam idáig... Az egyikük, egy charme-os fiatal férfi megszólít:
- Szia édes. - mögöttem áll. Ha lenne nálam egy kés szívesen szíven döfném vele.
- Helló szépfiú. Nem most születtem úgyhogy ne is próbálj megfélemlíteni.
Rávillantom a legdermesztőbb és legkegyetlenebb mosolyomat, erre ő visszaül a helyére. Maradjon is ott. A hangosbemondó megszólal, recsegős hangján.
- Egy perc az érkezésig.
Remek. Megérkeztem a dutyiba.
Kilökdösnek minket az ajtón és elképesztő látvány tárul a szemem elé. Egy hatalmas betonból épült erőd előtt állok. Hiába van 2319 még mindig nem tudom elhinni, hogy léteznek még ilyen 22. századi építmények. Leküzdöm a csodálatomat és arra gondolok, hogy ez az a hely ahol valószínűleg meghalok. Egy olyan bűntény elkövetése miatt amiről egy emlékem sincs. Vicces. Annyira, hogy elnevetem magam. Hangosan, önfeledten nevetek. Nevetésem  hangjait visszaverik a komor betonfalak. Ez is vicces. Az már nem annyira, hogy egy őr jön felém, áramos DT36- tal a kezében. Ez nem jó. Feltűröm, fekete rabruhám bő ujjait és felé fordulok. Kész vagyok harcolni.
- Miss Hollan álljon vissza a sorba és hagyja abba a nevetést.
Ez biztos egy betanult szöveg mivel már abbahagytam a röhögést. Felém lő, de nagyon ügyetlen, simán kitérek a lövedék útjából. Többre számítottam. Egy másik őr is megindul felém. Még mielőtt ideérne az elsőt állkapcson rúgom, őt pedig lelövöm az újonnan szerzett menő kis villámló DT36- tal. Azonnal a földre esik, kis villámok futják be a testét és ölelik körbe a végtagjait. Végül egy egész csapatnyian ugranak nekem és a földre szorítanak. Kapok egy ütést a puskatussal és elvesztem az eszméletem. Mégis, hogy győzhettek le? Eszembe jut még valami. A másik nevem ez volt: Az éj hölgye. Ez tetszik. Most már viszont úgyis mindegy. Börtönbe kerülök.
Egy üvegliftben ébredek. A falhoz erősített lánccal korlátozzák a mozgásom. Előttem áll az első őr akit jól állon rúgtam. Lilul is már az arca. Felszisszenek. ez holnapra nagyon csúnya lesz.
- Hé, haver milyen az állad? - kérdezem, mire ő felé fordul és jól bever nekem egyet.
Igen. Megérdemeltem. Valamire csak most eszmélek rá. Süt a nap. Alattam a felhőtakaró alatt egy hatalmas vízfelszínt pillantok meg. Egy másik bolygó? Nem, ez volt a betonfalakon belül, egy tényleg HATALMAS vízzel borított terület. a közepén van a börtön, egy hatalmas, az égbe törő fehér oszlop tetején egy kisebb város terül el. Nem jutok szóhoz. Ez lenne a Mandara? A kemény börtönbolygó?
- Mi van újonc? Csak nem elakadt a szavad?
- Nem. Csak nézem milyen szép  bolygótok.
Mekkorát hazudtam? Igenis elállt a szavam. Egy kis csöngetés jelzi, hogy felértünk a kis városhoz. Az égbe.
- Üdvözölünk Mandarán. - mondja gúnyosan az egyik őr.
Kitessékelnek a liftből. Egy tölcsér alakú város, amiben minden "rabnak" van egy buborék szerű szállása. Az egész fehér és néhány helyen üveg. Csodálatos...
Mielőtt berendezkednék az őrök átadnak egy kedves mosolyú, de komoly tekintetű nővérnek aki elvégez néhány orvosi vizsgálatot, majd kijelenti, hogy egészséges vagyok. Egy újabb szoba következik ahol kapok egy új ruhát. Ez testhezálló és kék, néhány helyen fém berakással. Érintésre az anyag fénylik. Van hozzá egy menő, ugyanilyen színű magassarkú csizma is. Lenyűgöző, hogy bánnak itt az emberrel. Viszont egy kérdés nagyon is foglalkoztat. Miért teszik ezt?
A legfelső szinten van a cellám. A fele üveg. Egy helyem még a padló is. Nincs ágy, csak egy fehér asztal egy székkel. Meg egy gyakorlótábla kis korongokkal. Hogy elüthessem az időt valamivel. Egy ajtót is felfedezek ami mögött egy tiszta és kulturált mosdót fedezek fel. Miért minden ilyen tökéletes és tiszta? Én korhadó falakra és szakadozott matracra gondoltam. Valamit akarnak. Talán ez nem  is börtön hanem mondjuk kiképzőhely? A kísérőm kimegy és én lefekszem az üvegre. Innen mindent látok. A másik oldalon is van egy ilyen. Az a belső térre néz ahová a liftből kérve érkeztem. A hátamon fekszem és elmélyülök a gondolataimban amikor benyit egy ember. Látom, hogy egy körülbelül velem egyidős fiú az. Fehér ruhát visel. Haja barna, szeme kék. nagyon jóképű. Megszólal.
- Ön Hollan Kiara? - bólintok. - Holnap megtud mindent amin eddig gondolkozott. Az igazgató honlap elmondja önnek a hely valódi funkcióját.
Akkor mégis jól éreztem. Van valami a színfalak mögött.
- Viszlát Kiara kisasszony. Remélem még találkozunk.
Kimegy. Az ajtó becsukódik én a zár kattanását hallom. Egyedül maradok a gondolataimmal. Holnapig...

Rögzítve: 2319. gunszing hónap. 18. napján
Szerző: Hollan Kiara
Cím: Hollan Kiara Naplója
Utolsó szerkesztés: Ma



Hasonló történetek
3165
Ebben a pillanatban Mr. Tuvok pultján az érzékelők kijelzője két rövid hangjelzést adott le. Mindenki felé kapta a fejét. A parancsnok helyettes higgadtan válaszolt, miután leolvasta az adatokat.
- Kapitány. Három Rektaarián hadihajó közeledik felénk elfogó pályán. Alig egy perc múlva lőtávolságba érnek. – tájékoztatta a jelenlévőket.
- Élesítik a fegyvereiket! – jelentette izgatottan Harry.
- Mr. Paris! Irány a csillagköd teljes impulzussal! – utasította a kapitány...
3665
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
Hozzászólások
További hozzászólások »
linda20 ·
Köszi. Kíváncsi vagyok az értékelésre.

Petur ·
Nem részletes elemzés lesz, csak ami eszembe jut hamarjában.
A helyesírás viszonylag jó, itt-ott vesszők hiányoznak, meg pár elütést láttam. A Word ezekben is segít, de a legjobb módszer: 1. Elkészült az mű, 2. Eltesszük fiókba egy hétre, 3. Elővesszük, javítjuk, 4. Megint vissza a fiókba pár napra, 5. Még egy átolvasás, 6. Most lehet beküldeni! Vagy valami ismerőssel elolvastatni.
Aztán az írástechnikai dolgok, például a központozás.
"...fiatal férfi megszólít:
- Szia, édes!- Mögöttem áll.
- Hello, szépfiú! stb..."
A "karcolaton" nagyon sok hasznos dolgot találsz ebben a témában.
Aztán miért annyira fontos a "nagyhatalamstávoli" világűrbe helyezni a cselekményt? A tudományosság a napi 200 fényéves sebességnél szertefoszlott. Nagyon alapos okunk van úgy tudni, hogy a fénysebességet az ismert világunkban semmi sem lépheti át.
Talán az úgynevezett féreglyukak adhatnak halvány reményt egy parányi kibúvóra.
Aztán a börtön. Elszomorodtam, hogy a következő 300 évben ennyire elhülyül az emberiség. Lőfegyvert sosem viszünk be a rabok közé, már régóta. Pont ezért, nehogy megszerezzék a bentlakók. A börtönön kívül persze lőfegyverrel felszerelt őrök kísérik a fogvatartottakat, de ott karperec jár nekik. A falakon belül a legtöbbször elég a fegyőr szava, keze, nagyritkán a gumibotja. Még a könnygázsprét sem szívesen használják, mert ugye zárt térben mindenki megszívja. :)
Az az utolsó szereplő szerintem felesleges. Gondolom a feszültséget kellene felkeltenie, de kicsit unalmasra sikerült az két sablonos mondat.
Elég lett volna, ha az egyik őr odavakkant a hisztiző lánynak, hogy másnap mindent megtud.
Minden apró hibát nincs türelmem kibogyózni, de biztos vagyok benne, hogy sokat magad is észreveszel majd idővel.
Azért elolvasom majd a folytatást is.
linda20 ·
Köszi. Már dolgozom a folytatáson.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: