Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én, Peter Morrison 18.

Ment minden, ahogy azt elterveztem, a vírus tökéletesen bevált, se hőérzékelő, se kamera, semmi. Ennyit a csúcstechnikáról. Bementem az egyik irodába, és megpróbáltam megkeresni, vajon hol tarthatják a fontosabb iratokat. Az egyik szekrény felkeltette a figyelmem, mert három zár is volt rajta. Néhány sikertelen próbálkozás után végül sikerült kinyitnom, de a hőn áhított papírok helyett csak egy laptopot találtam benne. Hirtelen nem tudtam, mit tegyek, nem erre számítottam. Két lehetőségem volt, a másodikat választottam: Fogd a gépet és fuss! Ehhez a döntéshez hozzájárult az is, hogy kutyacsaholást, és az őrök lépteit hallottam közeledni. Zökkenőmentesen sikerült kijutnom a kerítésen túlra, de ott kellemetlen meglepetést ért. Isaacet éppen két őr tessékelte ki az autóból, AK-47esek segítségével, őszintén megvallom, meggyőző érv tud lenni egy kalasnyikov… Szerencsémre az autónál nem maradt őr, így a helyzetet mérlegelve úgy döntöttem, Isaacnek is jobb, ha nem kapnak el, mert így még talán tudok rajta segíteni. Beültem, indítottam, nagy gáz és lámpa nélkül kilőttem, mielőtt még eszükbe jutott volna utánam lőni, ami köztudottan gyomorbántalmakat is tud okozni.
A régi rejtekhelyem már nem volt biztonságos, mert valószínűleg a vallatások során kiderítik; ha még nem tették meg; hogy merre rejtőzködtünk eddig. Nem tehettem mást, álnéven egy olcsó motelben vettem ki szobát, és imádkoztam, hogy legalább a Jack Teren névre szóló igazolványom nem tudják lenyomozni. Kétségek között őrlődtem, a társam elkapták, a doboz egy bank széfjében pihen, a pillanatnyi lépéselőnyöm hátránnyá változott, és ekkor arra lettem figyelmes, hogy valamit gépiesen szorongatok a hónom alatt. A laptop volt az! Erről teljesen meg is feledkeztem.
Hasonló történetek
4153
Aztán belépett a Rózsaablakba. Tíz lány képét rakta maga elé. Sorban nézte meg az adataikat. Kettő kiesett, mert nem közölte a címét. Három, mert már nem volt szűz. Maradt öt. Nézte, nézte őket, aztán egy tizenhat éves, hosszú szőke hajú lányt választott. Belépett a topikjába és a privát fórumba begépelte:
- Szia Flower, itt Apát. Ott vagy? – elküldte az üzenetet, és várt...
2725
Abból a lakásból, ahol most ön tartózkodik, ma reggel meglőttek egy fiatal férfit. Nem ártana, ha bejönne a rendőrségre, hogy megsegítse a nyomozást. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor gyilkosság vádjával letartóztatom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sírrabló ·
Hm, nem látom a túl rövid el se olvasom te "csírageci" hozzászólásokat :innocent:
Anka ·
szerelmetes virágszálam!
még többet, még gyorsabban.. :):):)
én elolvasom, sztem nem baj h rövid, és mint látom nem én vagyok az egyetlen, aki igy gondolja, ugyh essen meg rajtunk a szived, kérlek!!!
pusszantlak, és várom a többit.

brumibali ·
Ha akarod irok egyet .. a következő mikor jelenik meg?? idén vagy csak jövőre várható..... ez i sjó volt csak már nem emlékszem mi volt az elspő részben... :smile: :smile: :smile: :rage: :rage: :rage: :rage:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: