Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Élet - utánérzés 1.

Pontosan emlékszem arra a bizonyos napra. Épp megpillantottam a barátnőimet az út másik oldalán, amikoris sikeresen leléptem egy kamion elé. Hát igen, mindig is peches voltam. A nagy találkozás után kb. 10 méterrel odébb keltem fel. Kissé kótyagosan felnéztem a kamion előtt összegyűlt tömegre. Sokan jajveszékeltek, a barátnőim sírtak. - „Nem rémlik, hogy valaki még ugyanott akart volna átkelni az úton…” - gondoltam, majd odasiettem barátnőimhez. Aztán felkiáltottam – volna, ha lett volna hangom. Egy szellemnek ugyanis nincs hangja. Bizony, ők engem sirattak.
- Ez a hét is jól kezdődik, igaz? – tette fel a kérdést egy hófehér kosztümös nő.
- Maga lát engem? Elárulná, pontosan mi is történt velem? – kérdeztem vissza kissé indulatosan.
- Nos kedvesem... Pontosan 3 perc 45 másodperccel ezelőtt halálra gázolt egy kamion, te pedig elhagytad a tested. Én érted jöttem, de most kaptam az üzenetet, hogy még nem jött el a Te időd.
- Tehát életben maradhatok? – néztem reménykedve az egyetlen emberre, akivel kommunikálni tudtam.
- Nem, drágám, sajnos nem. A végzeted így is be tudod teljesíteni, szellemként. Most velem kell jönnöd, hogy felkészítselek a halál utáni életedre.

Ahogy ezt kimondta, valahol a nagy fehérségben kötöttünk ki.
- Mi ez a hely? És egyáltalán, kicsoda maga?
- Szentséges ég, hiszen még be sem mutatkoztam! Én Jolanda vagyok, a Te segítőd. Ez a hely pedig a Mennyország kapuja. Az a kapu, amit nem lépsz át.. legalábbis most nem. Lea! Ne nézz így rám, csak Te tehetsz róla, hogy így történt! Te voltál világéletedben engedetlen és mogorva!- Jolanda kissé lenyugodott, majd folytatta:
- Ezért kell visszamenned… hogy megtanulj szeretni. Csak az fog látni, aki igazán, tiszta szívéből szeretett. Sok sikert, kedveském! – majd hirtelen nagyot lökött rajtam és beleestem abba a felhőbe, amin eddig álltunk.

Aztán csak zuhantam és zuhantam, végül nagyot koppantam a betonon. Nagy nehezen felkászálódtam és a bolt kirakatában megpillantottam magam. EZ NEM LEHETEK ÉN! A mindig szögegyenes, vagány rövid hajam helyett most egy édesen loknizott valamit láttam. A kedvenc pulcsim és deszkás cipőm is lekerült rólam. Jelenlegi viseletem egy pántnélküli, térdig érő hófehér ruhácska volt. Csodálatos… Világéletemben utáltam a nőies megjelenést.
Aztán szétnéztem, hátha valaki észlel. Ennyire nem utálhattak az emberek! Senki nem nézett rám.

Elindultam a régi iskolám felé, hogy barátnőimet megkeressem, hátha ők észlelnek engem. Hirtelen eszembe jutott valami - „Így akár még meg is tudhatom, hogy Ő érzett- e valaha is irántam valamit!”- sarkonfordultam, és mosolyogva az iskola másik szárnyába indultam el.

Folyt. köv.
Hasonló történetek
2817
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4417
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: