Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szerelem hét napja

…Az utazástól fáradtan dőlök le a kanapéra. Azt hittem már sohase fogjuk megtalálni az apartmant. Egy hét a horvát tengerparton ennél kellemesebb nyaralást el se tudnék képzelni.
−Gyere ki az erkélyre, ezt meg kell nézned!− hallatszik Andi barátnőm kiabálása a ház másik végéből. Kikecmergek a kanapéból, és nagy nehezen elmegyek az erkélyig. Kinn lélegzetelállító látvány fogad a lábaim előtt a tenger a kis öblöt dombok ölelik körül a nap melegen süt de van egy kis szellő így elviselhető a forróság, egyszerűen imádom!
− Hmmm ez tényleg gyönyörű − mondom−, gyere menjünk egyet sétálni− és újult erővel szaladok be a házba átöltözni.
…A tenger nyugtató morajlását hallgatom és élvezem a nap melegét a bőrömön. Már vagy másfél órája kinn fekszem a napon, lassan ideje lenne megmártóznia tenger hűs vizében. Egy sóhajtással ledobom a fürdőruha felsőm, hiszen ez egy magánstrand úgyse jön ide senki, és öt perc múlva úgyis megyek a vízbe. Még öt per… Hangos csattanásra riadok fel, felülök, és álmosan pislogok körbe. Megfordulsz, és rám nézel. Szikrázó zöld szemeddel rám mosolyogtál, és én abban a pillanatban elvesztem.
− Ne haragudj. Felébresztettelek?− kérdezed kedvesen.
− Nem dehogy. Csak kicsit elszundítottam− hebegem zavartan.
− Több lehetett egy kis pihenésnél elég rendesen megégtél − mosolyogva a vállaimra mutatsz. Zavartan felkapom a törölközöm, fedetlen melleim köré csavarom.
− Eljönnél velem vacsorázni ma este? − kérdezed, hogy feletesd a kínos pillanatot, és én még mindig a zavartól vörös arccal bólintok.

…Reggel van, a madarak csicseregnek, a tenger nyugodtan hullámzik. Ínycsiklandó illat száll be a szobába. Lassan felülök az ágyban, és kisimítok egy tincset az arcomból. Meztelen testem köré csavarok egy lepedőt, és kibotorkálok a konyhába. Ott állsz a tűzhelynél, és palacsintát sütsz.
− Jó reggelt! − köszönsz hátra se fordulva
− Jó reggelt! − mosolygok. − Honnan tudtad, hogy jövök?
− Éreztem − megfordulsz, és a szemembe nézel tekintetünk összekapcsolódik. Nem tudok mit mondani, és hirtelen elfog a bűntudat. Mit tettem?
− Kérsz palacsintát? − kérdezed, és a rossz érzés, ahogy jött el is száll.
− Igen. Köszönöm.

…Épp fényképet készítek rólad. Mögötted a tenger vize csillog. Szellő fújja aranyszőke hajad. Hunyorogsz a szemedbe sütő naptól. Egyik lábadról a másikra állsz. Grimaszolsz, fintorogsz, csak hogy engem bosszants. Rám nézel, úgy hogy csak te tudsz, úgy ahogy csak egy szerelmes tud nézni. Lassan leengedem a gépet a szemem elől. Itt állsz előttem, egészem közel a szemembe nézel és végigsimítasz az arcomon. Megcsókolsz lágyan, puhán.

…Este van. Idegesen dobolsz lábaddal az asztal alatt. Kifújod a füstöt, és egyre gyorsabban pörgeted az öngyújtót az ujjaid között. Idegesen forgatod a fejed jobbra, balra, szemed engem keres. Tudom, hogy most fogok utoljára lemenni a partra hozzád, a partra, ami csak a miénk volt egy hétig, és nem tovább, hét csodás napig. Lassan elindulok lefelé a lépcsőn, nagy levegőt veszek, mosolyt erőltetek az arcomra nem szabad, hogy a ma estét beárnyékolja az elválás. Lassan óvakodok mögéd, két kezemmel átkarollak, és egy csókot lehelek a nyakadra.
− Ne haragudj, hogy késtem - mosolygok, és te visszamosolyogsz rám.
− Gyere, ülj le − mondod, és kihúzod nekem a melletted lévő széket. − Beszélnünk kell.
− Ne. Kérlek ne most − nem ülök le, idegesen járkálok jobbra, balra. − Ez az utolsó éjszakánk együtt, ne beszéljünk a jövőről. Csak a most van, nincs múltunk se jövőnk.
− De…
− Cssss. Nincs de. Szeretlek. Úgy szeretlek, mint még soha senkit, de kérlek, ne tegyük tönkre az utolsó óráinkat azzal, hogy a holnapon búslakodunk.

Látom rajtad, hogy szeretnél még mondani valamit, de megfogadod a szavam. Némán, egy szó nélkül felállsz, közelebb lépsz, kisimítasz egy kóbor tincset az arcomból, lágyan megcsókolsz. Végigsimítasz a nyakamon, melleimen, ujjaiddal lesodrod a ruha pántját a vállaimról. A csókjaid egyre szenvedélyesebbek lesznek, egyre hevesebben ölelsz, kapkodva bontod ki a ruhám kapcsát. Nekidöntesz a falnak, érzem meztelen hátamon a hűvös követ. Nem zavar, hogy bárki megláthat minket, ez csak még izgalmasabbá teszi az egészet, nem tudunk többé uralkodni a szenvedélyünkön. Letépem az inged, a gombok szerteszét gurulnak. Úgy szeretjük egymást, mint még soha szorosan magadhoz ölelsz, szinte már fáj, de nem érdekel. Soha, soha nem akarlak többé elengedni. Tested a testemhez ér, és egyre vadabban ölelkezve hajszoljuk a beteljesülést. Szívem vadul kalapál, és az egyre halkuló nyögéseink egybeolvadnak a tenger morajával. Majd kapáló szívvel, kielégülten omlunk a homokba, és egymást átkarolva alszunk el.

…Megint itt a reggel egy új nap. Kisimítom a hajadat az arcodból, órákig el tudnám nézni, ahogy alszol, de nem tehetem itt az idő, hogy összepakoljak. Végigsimítom a hátad, megcsókolom a vállad. Összeszedem a ruháimat és elindulok felfelé. A lépcső tetejéről még visszanézek rád és a tengerre még egyszer utoljára. Mély lélegzetet veszek, hogy jól az emlékezetembe véssem a tenger sós illatát. Nem bírom tovább visszatartani a könnyeimet, patakokban folynak le az arcomon. Szaladok a ház felé végig a kis utcákon, rohanok el a helyről, ahol megtaláltam az igaz szerelmet, attól a helytől, amit ma végleg itt hagyok.

…Már nem érzek semmit, csak ürességet, nincs bennem megbánás, sajnálat, vagy szomorúság, és ebben a pillanatban még azt a szerelmet se érzem, amiről azt hittem örök és múlhatatlan. Érzem, hogy emberek haladnak el mellettem, nézem őket, de nem látom az arcukat. Olyan érzésem van, mintha a reptér határ lenne két világ között az elmúlt egy hét, és az addigi korábbi életem között. Alig hallom meg a telefonom csöngését, remegő kézzel kotrom elő a táskám mélyéről. Ismeretlen szám.
−Halló! − ismerem ezt a hangot, és habár alig egy hete beszéltünk olyan mintha azóta évezredek teltek volna el azóta.− Drágám itt vagy? − kérdezi egy vidám férfihang.
− Igen − felelem elcsukló hangon
− Arra gondoltam, hogy kimegyek eléd a reptérre. Mikorra ér be a géped?
− Negyed nyolcra.
− Akkor ott találkozunk, és utána elmehetnénk kajálni valamit, elvinnélek egy késői vacsorára. Mit szólsz hozzá?
− Hát nem tudom, eléggé fáradt vagyok − mondom. Nem hiszem, hogy boldogan tudnék mosolyogni egy olyan étterembe, ahol nem akarok lenni egy olyan férfival, akivel nem akarok lenni.
− Menjünk el, hidd el, nem fogod megbánni, és van a számodra egy meglepetésem is.
− Jó, meggyőztél− mondom csak, hogy hamarabb szabaduljak. − Most mennem kell, szállunk be a gépbe. Szia.
− Ok. Várlak. Szeretlek.

Az utolsó szó ostorcsapásként ér. Ahogy a régi életemből beszélek valakivel, aki egykor sokat jelentett nekem, érzem egyre távolabb és távolabb kerülök tőled. Minden szóval egyre közelebb kerülök ahhoz a helyhez, amit régen otthonomnak neveztem. Itt most a végén az üresség mellé végtelen keserűség is társul, miközben egy könnycsepp gördül ki a szememből.
Hasonló történetek
6655
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4678
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: