Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egér + Ego szerelem

Tegnap este, pontosabban éjjel 11 körül ücsörögtem a nyári éjszakában a bejárati lépcsőnkön. Mindenütt tücsökzene, a langyos levegőben ág sem rezdül, szélcsend, béke, határtalan nyugalom.
Mivel mozdulatlanul ültem (talán csak a szempillám rezdülhetett) a kis jövevény bátorsága pimaszul szemtelen volt. Nevezetesen egy egér közeledett a betonon, FELÉM!!!
Különösebb fóbiám semmiféle állatka iránt nincs, de az egér, hát az mégiscsak egér.
Gyorsan számot vetettem a lehetőségekkel: felállok és futok, maradok és reszketek, hangosan beszélni kezdek hozzá, hátha odébbáll. Végül is lesz, ami lesz alapon, maradtam. Csendben. Nem bántam meg.
A kis szürke barát (kíváncsisága nagyobb volt, mint félelme) óvatosan felmászott a papucsomra. Apró bajuszkája remegett, az egész kis állat szinte reszketett. Nem tudta mire vélni, hogy négy kis lába alulról "melegítve" van, de ez a meleg mégsem mozdul, s nem is bántja őt. Mozdulatlan pici szemei egy irányba néztek, szíve szinte az egész állatot megdobogtatta.
Nem tudom melyikünk volt jobban megrémülve ő vagy én, mindenesetre az én légvételem erősen akadozott, az ő reszketése pedig egyre erősödött.
Kb. 8-10 percig "ülhettünk így egymáson". Ezt követően "rogyadozó lábakkal" lekászálódott rólam a kisegér, s ugyanolyan lassan, ahogy megérkezett, eltávozott a páfránylevelek irányába. Mindketten egy furcsa kapcsolat élményével lettünk gazdagabbak.
Hasonló történetek
4178
Jelenleg 13 éves vagyok.
3892
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
AZ EGÉR ILYET CSINÁL? NEMÁÁÁÁÁ :rage: :angry:
Agnetta ·
Gondolom a mozdulatlanságom miatt merészelt a kis pimasz "rám mászni". Ha tudta volna, hogy én én vagyok inába szállt volna a mersz. Valószínű. :yum:

Tina09 ·
elvégre az egér is lehet kiváncsi..nem? :grinning: biztos felmérte a terepet,h ma már a családjával másszanak meg téged :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: