Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Beteljesülhet-e minden szerelem? -1-

Tudom, csak 14 éves vagyok, jó esetben az életemnek még csak a negyedét éltem le... Tudom, sokan nem ismernek el. Azt is tudom, hogy sokan nem fogják elhinni azokat a szavakat, melyeket leírok, de úgy érzem, hogy megtanultam mi az a szeretet, szerelem, boldogság, melyekre más ember akár egész életében is a választ keresi! Igen, egész életében, mert hány olyan ember van a világon, aki kétségbeesetten keresi a boldogságot, mely lehet akár egy jó karrier, sok pénz, egy drága autó vagy lakás, vagy esetleg a szerelem, a család, a barátok. Beszéljenek csak a számok! Egy 2007-es felmérés szerint az Egyesült Államokban élő nők 51%-a szingli, avagy életét pár nélkül élő nő. Ez annyit jelent, hogy az USA-ban több mint 150 millió egyedülálló nő él! Na, de hagyjuk is a Nyugatot, mert ez a történet nem arról szól! Ez a történet egy hosszan húzódó kapcsolaton alapszik, melynek magam is része voltam, így ez másnak is nagyon jó tanulság lehet az igaz szerelemről, barátságról és egyéb érzelgős dolgokról!
Nem lesz nehéz elveszíteni a fonalat, ugyanis bonyolult egy szerelem ez, úgyhogy a formának megfelelően inkább az elején kezdeném, minthogy rögtön az érthetetlen közepébe csapjak.

Az egész 2007. október 23-án késő este kezdődött egy kirándulásról hazafelé a buszon. Ugye, mint tudjuk október 23. napja, a megemlékezés a nagy magyar 1956-os forradalomról Pesten még a házban is veszélyes, de átkelni az egészen egy túrabusszal a szakadó esőben, na az nem egyszerű dolog, de ez nem is lényeges. Tehát míg én Bécsben a buszra felülve és a barátommal beszélgetve élem egyedülálló életem, eszembe sem jutott volna, hogy pár óra múlva már egy gyönyörű lány kerül elém, én pedig egyszerűen elveszek tekintetében és arcának tiszta szépségében... Igen-igen... Két teljes órán keresztül beszéltek nekünk a barátnőjével, az igazság az, hogy már azt sem tudom, hogy mit, ugyanis ott megragadtam, hogy megláttam az arcát és kimondta a nevét. A neve egy szépen csengő, gyönyörű név, már az eredeti, görög jelentése is az, hogy „fényes”! Sajnos a hajnali órákban meg is érkeztünk, szülővárosomba, Miskolcra, így nem volt sok időnk egymásra...

A következő lépésre elég sokat kellett várni, lassanként már kezdtem azt hinni, hogy ebből nem lesz semmi komolyabb kapcsolat, sőt még barátság sem, mert valahogy egyikünk sem mert odamenni egymáshoz... Végül, mivel ugye digitális életet élünk, egy közösségi weboldalon írt nekem levelet az év utolsó, vagyis 12. hónapjának 4. napján. Hát igen, az az igazság, hogy a dolog komolyabb része inkább innen kezdődik, mert pár nappal később nekivágtunk, és megpróbáltuk, hogy mi történik, ha mi ketten elkezdünk járni! Hogy mi is történt?
Azt megtudjátok a következő részekből!
Hasonló történetek
3121
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4253
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Péter1985 ·
Kedves szerző!

Az első sorok után kissé kiváncsi lettem, de ezt a kiváncsiságot a vége lelohasztotta. Egy szerelmi történetből- ami oly szép, hogy szinte fáj- egy többfelvonásos darabot írni, nem stilszerű. Inkább írd le egybe hosszan, mint több részletbe de ponyván.

dstella ·
Ez valami direkt marketing levél?
És hol van az a tuti életelixír?
És mennyibe kerül?

Próbálj meg nem adatokban gondolkozni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: