Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

B-vel a föld körül - Kék láng

Látogatás egy Ijen tűzhányónál.
(Figyelem! A mondat nem tartalmaz helyesírási hibát!)

FIGYELEM! A B-vel a föld körül történeteim, egy-két, a helyén jelzett, kivételtől eltekintve, nem előzményei és nem folytatásai egymásnak. Csupán egy adott témakör köré szövődő sorozat elemei.

FIGYELEM! A történet enyhe leszbikus utalásokat tartalmaz.

******************************************************************************

Aznap éjjel nem jött álom a szememre.
Az okok tucatjai úgy nehezedtek rám, mint a sátrunk ponyvája alatt megült, fullasztó párával telt meleg levegő. Mint egy prés. Mint egy alakot nem öltő párna, melyet valami nem evilági erő présel az arcomba, hogy a szuszt is kinyomja belőlem.
Gratulálok, B! Már az égieket is annyira magadra haragítottad, hogy egy szellempárával akarnak megfojtani álmodban. Illetve akarnának, ha aludtam volna egyáltalán. De nem, csak feküdtem ott a leheletvékony takaróm alatt, melynek egyáltalán a puszta létének értelméről sem voltam meggyőződve, emiatt, tudatlanul is folyton lerúgtam magamról. Bőrömön pedig közben gyorsasági versenyt vívtak a lecsorgó izzadtságcseppek.
Bár a Földnek ezen a félgömbjén épp nyár volt, míg az otthoniak a huszonegyedik századi tél felemás szorításában senyvednek, de akár itt is benevezhettünk volna a hidegebbnek mondott évszakba. Az Egyenlítőhöz ilyen közel az mit sem változtatott volna a hőmérsékleten. A páratartalom kisebb lett volna, az tény, de az indonéz dzsungel sűrűjében az, hogy az otthon megszokott  szint hússzorosát vagy harmincszorosát kell élveznünk, már édes mindegy.
A helyi siserehad viszont élvezte a helyzetet. Az én nagy bánatomra. Na nem a helyi lakosságra gondolok, akik megfelelő időben szintén lovakként izzadtak, hanem a szúnyogháló ellenére is folyamatosan a fülemben döngicsélő vérszívókra, az erdő sűrűjét rikoltozásukkal megtöltő madarakra és majmokra, meg az összes többi fenevadra, aminek ilyenkor támadt kedve randalírozni.
Én pedig ott fetrengtem a sátorban. Nem aludtam, de nem is voltam igazán éber. Mintha a ködös, szellempárnaként fölém telepedő nedves levegő az agyamba is beférkőzött volna, zavaros delíriumba süllyesztve.
Mégis, mintha álmomból riasztott volna fel a tompa, mély dörrenés, ahogy keresztülrezgett a vadonon. Nem volt hangos, de mégis minden porcikám beleremegett, ahogy ijedtemben felültem.
Mintha a zaj kiűzte volna fejemből a mámort. Most már teljesen éberen ücsörögtem a vaksötéttől csak egy árnyalatnyival világosabb fekhelyemen és hallgattam, ahogy a mély döndülés helyét meghatározhatatlan sistergés vette át.
Fejem szinte teljesen üres volt. Nem is gondolkoztam, ahogy előkotortam egy bokszer-alsót és tiszta topot. Nehogy valami éjszakai perverz véletlenül rajtam találja legeltetni a szemét, ha kiteszem innen a lábam. Bár sokat nem értem vele, mivel a felsőm anyaga jamaicai sprintereket megszégyenítő gyorsasággal ragadt vizes-pólóként a bőrömre, ahogy hosszú, fekete tincseim is hátamhoz. Én viszont csak halkan fújtatva morogtam, ahogy belebújtam papucsomba, hogy aztán félrehajtsam a szúnyoghálót és kilépjek az indonéz dzsungel sötét éjszakájába.
Pontosabban csak kiléptem volna, ha az előbb említettet találom ott. Nem mintha nem lett volna éjszaka, meg az indonéz dzsungel is stimmelt, a sötétség viszont... Az tovatűnt, ahogy tekintetem a közvetlenül előttem, a látóhatárt betöltően az égbe szökő hegyre bámultam.
A nem túl magas, de ilyen közelről mégis impozánsan monumentális látványt nyújtó sziklahalom csak halvány sziluett volt, amikor este bevánszorogtam a sátramba. Most viszont...
Mintha egy csapatnyi óriásnak sütögetni támadt volna kedve és pont itt találták volna meg a megfelelő helyet, hogy begyújtsák a lángot. Vagy talán a Sátán cserélte le a Pokol tűzét éltető anyagot, már ha délkelet-ázsiai kollégája is azzal fűt, hogy aztán utat engedjen neki a felszínre.
A fortyogva, sisteregve gőzölgő lángtenger önmagában nem volt furcsa. Legalábbis errefelé egyáltalán nem. Elvégre nem hiába húzódik itt az indonéz szigetvilág nagy része, ahol. Ahogy a két, tenger borította földkéreg-lemez egymáshoz ütközik, pont itt, a kontinentális Ázsia és Ausztrália között hívta életre a világ talán legnagyobb számban egy helyen koncentrálódó vulkántömegét. Mi pedig most Jáván gyakorlatilag egy egymás mellett szorosan összezsúfolódott vulkáncsoportból egybeforrt, Magyarországnál valamivel nagyobb szigeten süttettük a sej-hajunkat. És nem csak képletesen, hiszen az éghajlat miatt a föld fölül, az előbb említett nagy kéreglemez-aktivitás miatt pedig az alól is igencsak vidáman jött a hőség.
Az előttem tornyosuló hegy viszont nem csak egy átlagos vulkán volt, ami néhanapján, Indonéziában ráadásul még nem is túl ritkán, felböfög valami forró láng-gőz-elegyet a levegőbe. Félreértés ne essék, ő is ezt tette. Csak a különcködő mindenit neki, hát nem kellett kitűnnie azzal, hogy mindezt ráadásul más színben tegye? A most is az éjszakát bevilágító lángok ugyanis, a szokásos vöröses-sárgástól eltérően, a kék különböző árnyalataiban vibráltak.
De hát ez egy ilyen vulkán. Vagy mondjam azt, hogy Ijen vulkán? Na ezzel biztos őrületbe kergetném minden valaha volt helyesírás-függő tanáromat. De én meg mutathatnám nekik a fityiszt, hogy "Haha, de én nem a melléknévre gondoltam, hanem a vulkánra." Ezt a melákot ugyanis itten pontosan így hívták. Ijennek. Ijen pedig, a nevének megfelelően ilyen kék lángcsóvákat eregetett ki magából, sisteregve bevilágítva az éjszakát.
Önmagában persze a jelenség nem volt olyan meglepő. Hiszen az Ijen maga nem csak egy magányos vulkán volt, hanem egy összezsúfolódott tűzhányó-komplexum darabja egy hatalmas, több kilométeres kaldera közepén, amelyet egy valaha szétrobbant, gigászi vulkán hagyott. Helyén pedig, az idők múlásával, gombamód kinőttek utódai. Ezek azonban nem azok a hagyományos, vidáman pöfékelő, néha gyilkosan magmát köpő hegyek voltak. Nem. Ezek a srácok még mindig apuci régi aktivitásából éltek és az odalent, a mélyben fortyogó hő hatására különböző egyéb működéseket produkáltak. Ezek közül pedig az egyik, egyáltalán nem ritka jelenség, a kénes kigőzölgés.
Az Ijen pedig pontosan ezt csinálta. Csakhogy míg az ilyen kénes kigőzölgések általában pár centis lyukakon át feltörő egy-egy kénes levegőáramból állnak, melyből aztán a szulfid lerakódik, sárgára festve a nyílás körül a kőzeteket, itt, egyedülálló módon, más volt a helyzet. A hegy oldalában húzódó repedésekből felszivárgó mérges gáz ugyanis, a helyben a föld alatt tapasztalható hatalmas forróság hatására, a levegőre jutva meggyulladt, kékes fénybe borítva a hegy oldalát.
Bár valójában csak a lassan oxidálódó szulfidot láttam gőzölögni odafenn, mégis, a látvány akár egy azúrszín lávát kilövellő tűzhányóénak is elment volna, amint a felöklendezett anyag lassan learaszol a hegyoldalban.
Mennyei látvány volt. Teljesen bele is feledkeztem az éjszaka sötétjébe derengést csempésző kénáradatba. Annyira, hogy végül csak akkor hallottam meg magam mögül a lépteket, amikor a könnyű test már a hátamhoz simult.
Éreztem a meztelen has selymes érintését derekamon, miközben egy hosszú comb simult enyémhez. Forró lehelet szele csapta meg a nyakamat nyomában a borzongással, amit a verőeremhez érő lágy ajkak csókja okozott.
- Gyere! Bújjunk vissza a takaró alá! - suttogta a fülembe barátnőm, miközben ujjai hegyével mellem peremét simogatta.
- Minek a sietség? - válaszoltam, de nem fordultam felé, csak továbbra is a kék lángokat bámultam. - Így úgysem indulunk el egyhamar.
Színpompás fényparádéja miatt az Ijen már jó ideje vonza a turistákat, az életveszélyes, fullasztó kigőzölgések miatt azonban szigorúak a szabályok, mikor és hogyan lehet felmászni. Ezért is kellett letelepednünk idelenn még az este, ugyanis a legalább négy órás túrának még a nap leszállta előtt véget kell érnie. Amikor pedig ez az öreglány böfögi ki magából a kék lángjait, még józan ésszel is belátható, hogy jócskán várni kell az indulással, ha csak nem akarunk odafenn megfulladni.
- És akkor mi van? - hallottam a dorombolást fülemben. - Talán csak aludni lehet a sátorban?
Szám a fülemig szaladt, ahogy eddig mellem cirógató keze most hasamhoz simult, hogy aztán utat találjon magának bokszerom alá.
- Mehetünk - vágtam is rá azonnal.
Hasonló történetek
4220
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3812
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: