Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Átkozott Lelkek (2. változat)

1. rész


1806. január 1.

Colorado

A tél fagyos és szokatlanul hideg volt az idén. Egy jeges fuvallat, az éjszaka közepén a legijesztőbb dolog volt a Woodrow nevű kisváros lakói számára. Colin Morehouse a maga 10 évével mit sem sejtett abból, ami a napokban várt rá. De nem is érdekelte. Egy ideje nem keltette fel semmi az érdeklődését. Élte saját kis életét, egy gyönyörű hatalmas rusztikus kőházban, mely inkább hasonlított Anglia, vagy akár Írország elhagyatott vidékein látott óriási kastélyainak egyikére. Colin húga Sarah, a konyhaasztalnál ült és rajzolt. A házukat rajzolta ugyan, de sokkal színesebben, mint az eredeti. Egy gyermeki lélek rajza volt ez, s mintha csak a jövőt sugallta volna. A ház egyik ablakából, az ő szobájáéból tűz lángjai csaptak ki, nyaldosva a ház falát.

Este késve ugyan, de asztalra került a vacsora is. Azután pedig lefekvéshez készülődtek a gyerekek. Igazán nem szokatlan, hogy egy ekkora házban a gyerekeknek külön szobája volt. Sarah a lépcső megmászása után balra indult, Colin pedig jobbra. A fiú szeme néhány másodpercre fekete lett. A kislány jóéjt puszit akart adni bátyjának, de az elfordult, és a szobájába ment. Sarah szemében szomorúság tükröződött, de pár hónapja, Colin elkezdett ilyen hidegen bánni vele. Sejtelme sem volt róla mi zajlik a fiú lelkében.
Éjszaka fél háromkor a ház lángokban állt. Minden helységet, és szobát ellepett a füst és a tűz. Családi örökség volt, hogy mint a szülők, mind Sarah mélyen aludtak, így nem ébredhettek fel. A ház napfelkeltére romokban állt. A család összes tagja bennégett, s a tűz étvágyának nem tudtak ellenállni, porrá lettek.

2006. január 1.

Woodrow, Colorado

Jessica Simmons 17 évesen nem volt oda az iskoláért, nem szeretett tanulni, de ezt meg is lehet érteni. Nem volt valami népszerű, és a fiúk is elkerülték. Házuk hatalmas volt. Akárcsak egy kastély. Bár az épület csak néhány éve készült el újra, de a lány nem tudhatta valójában hol lakik. Öccse a 10 éves Brad, az ellentéte volt mindenben. Sem külsőleg, sem belsőleg nem hasonlítottak egymásra. Jess imádott olvasni, feltéve, ha nem volt kötelező, Brad- et pedig semmi nem kötötte le. Sokszor kapták már rajta kiscicákat kínozva. Volt, amelyiket a barátaival az iskolaigazgató bejárati ajtajára szögeltek. Valamiféle átok lehetett ez a fiú számára, mert még ő is érezte, hogy valami nem stimmel vele. Alig a 10 edik szülinapja után kezdődött az egész. Mikor elvesztette érdeklődését. Néhány pillanatra szeme feketére változott. Azóta nem érzett semmit sem. Szó szerint. Nem érzett szeretetet, haragot, fájdalmat vagy akár bűntudatot. Teste már teljesen üres volt, lelkét végtelen sötétség uralta.
Már éjfél is elmúlt, amikor a házukban minden fény kialudt. Néhány órával később a ház lángokban állt. Brad pedig ott állt a lépcső alatt, és csak bámult előre üres, semmitmondó tekintettel. Mindenki más elmerült az álmok végtelen birodalmában, s többé nem tértek magukhoz…




2. rész



A nyomozók szerint a ház feltehetőleg éjjel 2 és 3 óra között gyulladhatott ki. Megállapították, hogy szándékos gyújtogatás történt. Kezdve Jess szobájától. Onnan terjedt át a szülők hálószobájából egészen a földszintig, míg el nem ért Brad- ig, aki a halban állt. Ő is porrá égett. Megtalálták a vasdobozban tartott üres benzines dobozt, valamint egy doboz gyufát, amiből nyilvánvalóan hiányzott.
A nyomozók egyike beszélt a család egyik ismerősével. Brad barátja volt az. A férfi, Mr. Jensen Winchester megkérte Jerry- t üljön le.
- Szóval, Jerry, szeretném, ha mesélnél Bradről.
- Mért? Maguk szerint ő nyírta ki a családját?
- Biztosra vesszük, hogy csak ő gyújtogathatott… igen.
- Nos rendben. Az az igazság, hogy Brad remek srác volt régen, de az utóbbi pár hónapban megváltozott. Amióta betöltötte a 10 – edik évét.- a fiú szemében a pánik, és a félelem szikrája csillogott. Izzadni kezdett.
- Mit értesz azon, hogy megváltozott?
- Nos azelött teljesen normális volt … érti ugye, mostanában meg mintha nem is ő lett volna. Állatokat kínzott. Sokat veszekedtek a szüleivel, mert tiszteletlenül beszélt velük. Egyik éjjel pókokat engedett a nővére szobájába. Meg aztán a suliban is…érti ugye. Leromlottak a jegyei. Azelőtt talán egy vagy két négyese lehetett, az is csak becsúszott, amúgy meg teljesen kitűnő tanuló volt. Néhány hónapja pedig teljesen leromlott, érti ugye. Már 4 tárgyból állt bukásra a halála napjáig. A tanárok teljesen tanácstalanok, nem értik mi lett vele. És őszintén szólva én sem. Érti ugye.
- Értem.
- És van még valami. Tudja néha láttam a szemében valami furcsát. Néhány pillanatra a szeme teljesen fekete lett. Például a múlt héten is, amikor arról beszélt mennyire elege van az iskolából, és nagyon unja már hogy a szülei megmondják mit tehet és mit nem. Aztán a feketeség eltűnt a szeméből.
- Rendben van. Köszönöm Jerry, nagyon sokat segítettél.

Az eset nagyon megrázta a kisváros mindennapjait. Találgatni kezdtek, vajon mi lehet a gyilkosságok hátterében, és a fiú hirtelen átváltozása még inkább felborzolta a kedélyeket. Az emberek félni kezdtek. Nem tudtak semmilyen magyarázatot találni. A történtek furcsa módon nem rémítették meg a középkorú rendőrt, csak kíváncsisága nem ismert határokat. Lakásának dolgozószobájában lévő számítógépre vetette tekintetét, és csillapíthatatlan vágyat érzett, hogy felcsatlakozzon az internetre.

A net elég lassúnak bizonyult, így Jensen türelmetlenségében az asztalon dobolt az ujjaival. Tekintete a padlón lévő vörös szőnyegre tévedt. Olyan volt, mintha egy vérző seb az egész szőnyeget beszennyezte volna. Végre megjelent az elmentett kezdőlap a képernyőn. A rendőr úgy gondolta megpróbál rákeresni a ház címén bekövetkezett tűzesetekre. Először a ház címét adta meg, majd leszűkítette a keresést az ezen a címen bejegyzett tűzesetekre. Az oldalon több régebbi esetet is talált. A weboldal szerkesztője megoldatlan illetve rejtélyes ügyek adatait jelentette meg itt. Régebbi esetek után kutatva könyvtárakban, melyek sok évvel ezelőtti rendőrségi, és más hivatalos intézmények jelentéseit is rejtették. Visszamenőlegesen, ugyanez az eset még 3- szor történt meg. Megpróbált tovább keresgélni, de semmit sem talált arról, hogy történt e még ilyesmi, és mik az ügy részletei, miért voltak a gyújtogatások, de semmit sem talált. Azonban felfigyelt a lap szerkesztőjének egy megjegyzésére a lap alján. „Ha többet akar tudni: C. Elm utca 1402. „
De hiszen ő ismeri ezt a címet. Ez az a ház ahol a gyújtogatások történtek. A férfi szíve hevesebben vert. Felállt, felkapta a kabátját és elindult.

A házból nem maradt sok, szinte csak a váz, és persze a pince. Hosszas habozás után úgy döntött lemegy az alaksorba, és körülnéz. A villanyt felkattintotta, majd lebotorkált a lépcsőn. A helységben szokatlanul hideg volt, semmi nyoma annak, hogy a ház majdnem teljesen leégett. A férfi furcsa hangot hallott, mintha nyikorgott volna valami. Majd megnyugodva látta, hogy egy patkány fut át a lépcsőn. Apró karmai szinte hallhatóan karcolták a ház fapadlózatát. Szeme sárgán villogott, majd eltűnt egy doboz mögött. Jensen felnyitotta a doboz tetejét. Poros fényképet vett elő belőle. Mikor lefújta, a portól néhány pillanatig köhögött. Majd összeszedve magát a képre vetette tekintetét. A fekete fehér papíron 2 gyerek volt látható. A fiut körülbelül 9- 10 évesnek tippelte, a kislány pedig 4 talán 5. Megfordította a fotót, és elolvasta a szöveget „Sarah és Colin M. 1806. Nem igazán tudta mit jelenthet- biztosan régen ők laktak itt- gondolta a férfi. Tovább kutatott a dobozban, de mást nem talált, csak egy könyvet. Stephen King: Sorvadj el…Kinyitotta, és benne felolvasta a nevet, mely láthatóan egy lány kézírása volt. „ Jessica R. Simmons”.- Istenem- mondta..- ez a megégett lány könyve volt…nem értem mért ölte meg az a fiú az egész családját. Meg kell tudnom, és ha valamilyen módon rájövök mi történik itt, megállítom. - szólt a férfi, mintha valakihez beszélne. Ekkor néhány pillanatra pislákolni kezdett a villany, majd újra visszaállt.

Jensen kissé csalódottan tért haza, remélte talál valamit, de nem jutott sokra. Elnyúlt az ágyon, és el is aludt volna…
A szobában kopogás hallatszott. Mr. Winchester kisfia Sam volt az. Szőke fürtjein megcsillant a lámpa fénye.
- Apu, hoztam neked valamit.
- Mi az Samy? Remélem, nem kaptál megint rossz jegyet! Mert akkor tudod, hogy nincs fagyi.
- Meglepetés. – ekkor Sam egy dobozban behozott egy macskát. A doboz és az állat szőre tele volt vérnyomokkal. A macska mellkasán, lábain, hátán és a hasán hatalmas vágások voltak, a szemei hiányoztak, és a nyakán egy mély szúrás volt látható.
- Uram isten!- a férfi gyomra felfordult- Mit műveltél fiam???
- Semmi baj apu, már máskor is csináltam.
- De fiam, ez egy állat, tudod jól hogy nem szabad bántani. - mondta, s hirtelen nagyon rossz érzése támadt.- Cristo!- mondta, erre a fiú megrezzent, szeme feketére változott. Hangosan hörgött, nehezen lélegzett. Mély rekedtes hangon szólalt meg.
- Megöllek. Megsütöm a családodat, ahogy te is az enyémet! Meg fogsz halniii!
A férfi levegő után kapkodott az ijedtségtől. Értette mi történt, de fel nem foghatta. Már nem a fiával beszélt. Ő csak egy halvány emlék marad, s helyébe lépett ez a szörny, mely felemészti egyetlen fia lelkét.
- Cristo!- mondta újra, majd Sam ordított, mintha fájna neki. Természetesen, hiszen a gonosz erőknek általában a kereszt is ártalmas. Latinul még hatékonyabb….
- Ki vagy te is mit akarsz? Mit csináltál a fiammal?
- Te féreg! Nos rendben. Mielőtt felgyújtom ezt a romhalmazt megtudhatod. Úgyis magaddal viszed a sírba. És még csak nem is kell majd hamvasztást kérned…A nevem Regina Witch. 1706.- ban, hiszen emlékszel. Megölted az öcsémet, és az egész családomat. Ezért egy kisfiú sem maradhat életben, és a szüleik, sem a testvérük!!! Senki sem!!! Felgyújtottad a házunkat! Elm street 1402. De hiszen tudod de szemét!
A cím a felgyújtott ház volt, amit az interneten is megtalált.
- De miért kísérted még mindig a kis gyerekeket?
- Miután a családom meghalt, átkozott lettem. Bosszút kell állnom, amíg az összes családot ki nem pusztítom ebből a világból. Beköltözöm az ártatlan fiúk lelkébe. Én irányítom őket. Eltávozott testvéremért teszem ezt, ..hiszen még csak 10 éves volt.
- És mért akarsz engem megölni? Mért a fiamat?
- Meg akarsz állítani! Nem hagyod, hogy befejezzem. Hát nem érted? Megátkoztak. Életem végéig gyilkolnom kell ebben a házban. És te ebben meg akarsz akadályozni!
A fiú elindult „apja” felé.
A férfi szeméből könnycsepp gördült, a fiú saját fegyverével ütötte le, fekete árny hagyta el Samy testét, mely ezután már a férfiban lakozott, s az idők végezetéig keresi újabb áldozatait…
Hasonló történetek
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7523
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
jó volt remélem lessz még folytatás....:)

NorinaLabb ·
A story nagyon jó! Csak kár, hogy nem apróztad el jobban a dolgokat, mert akkor sokkal izgalmasabb és hátborzóngatóbb lett volna!! Ha kicsit hosszasan ecsetelnéd pl a macskát, vagy amikor megváltoznak, vagy a tüzet, akkor jobb lenne!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: