Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anya csak egy van, de mi van, ha nincs?

Csak elfutni szeretnék. Hogy miért? Magam sem tudom. Az életem elől futnék, ha tehetném. Sok minden miatt. Csak úgy, mert mint nagy költőnk is megmondta: " Nincsen apám, se anyám". Biológiailag természetesen van, azonban nem tudom mennyire nevezhetőek az olyan felnőttek szülőknek, akik elhagyják a gyermeküket. És nem arra gondolok, hogy állami gondozásba adják, mert velem nem ez történt. Anya 14 éves, apa 18 éves koromban hagyott el. Anyának az alkohol, apának egy másik nő volt a fontosabb. Így maradt a nagypapám. Ő azonban csak a 21. életévemig tudott mindet nevelgenti. Minket, mert van egy nővérem is. Nem tudom ő hogy érez a szüleinkkel kapcsolatban, nem szoktunk erről beszélgetni. Ő nem bizalmasom.

Nem volt előttem anyaszerep, nehéz volt lány kamaszként férfiak mellett felnőni. Úgy éreztem, nem értenek meg. Semmivel kapcsolatban. Se apa, se a nagypapa. Hisz ők nem nők, hogy is érthetnék meg az első nagy szerelmet, az első szerelem utáni szakítás gyötrelmeit, hogy milyen az, mikor az embernek gondjai vannak. Úgy értem egy 40 év feletti férfi, hogy értheti meg egy másik generáció 20 év alatti női tagját? Sehogy. Nem is próbáltam meg megmagyarázni, éltem, ahogy tudtam, és sajnos mindent a saját bőrömön kellett megtapasztalnom. Már nem bánom, sokat tanultam belőle, de néha jó lett volna egy anya, aki átölel és hallgatja egy 16 éves buta kislány gondjait. Mert az anyák képesek erre. Képesek arra, hogy a lányuk fájdalmát átérezzék, és velük együtt sírjanak. Vagy értük. De egy apa, az én apám nem volt alkalmas. Néhány pofon volt a büntetés, ha valamit elrontottam. Nem az anyai szeretet, hanem az apai szigor volt a meghatározó az életemben. De már mindegy. Igaz apával nem is nagyon beszélünk. És nem is hiányzik.

Egy biztos, ha nekem gyermekeim lesznek, SOHA senki miatt nem fogom cserben hagyni őket. Az első és legfontosabb egy ember életében a gyermekének kell lenni. Hiszen ha nem akarunk foglalkozni a gyerekünkkel, akkor nem kell vállalni. Ha pedig valaki vállalja a gyermekét, akkor őt FEL KELL NEVELNI! Szeretettel, odafigyeléssel, mikor mit igényel! Szeretni, szeretni, szeretni... ez lebegjen a szemetek előtt!
Hasonló történetek
3929
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
5423
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

golyó56 ·
Szia!

Nem tudom,most hány éves vagy, de az írásod alapján fiatalnak gondollak. Amit olvastam, szíven ütött. A történeted eleje ránk is illik - bár az anya 14 évesen az alkoholt választotta, inkább a fiamra áll.

A lányom most 14. 5 éves kora óta én nevelem, mert az anyja mint a tiéd szintén az alkoholt választotta. Akkor volt élettársam, akivel egy év múlva elváltak útjaink. Azóta egyedül, csak a gyerekekért. Ők inkább azt kifogásolják, hogy miért nincs valakim.
Elolvastattam a lányommal is az írásodat, hogy megkérdezhessem: egy apa tényleg nem értheti meg a kamasz lányát?

Válasz: nálunk ez nem igaz.

Borzalmasan sajnállak, hogy ennyi keserűség van benned, és azt tudom mondani neked, hogy ez tényleg a téged körülvevő - felnevelő felnőttek hibája.

Hidd el, ha valaki akkor én megtudlak érteni. Ezen már nem lehet változtatni, hiszen az időt nem lehet visszaforgatni. Kívánom, hogy találd meg azt a férfit, akivel boldogságban tudsz majd élni és sok-sok örömmel nevelheted majd leendő gyermekeidet.

Üdvözöllek.


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: