Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A TV tanít minket az életre

A TV tanít minket az életre

Az ember fáradtan hazajön, ledobálja a cuccait, és ha nem szülő vagy gondos gyerek, fogja az ebédjét, és betelepedik a nappaliba, tévét nézni. Kényelmesen elhelyezkedik a fotelben, a kanapén, vagy a szőnyegen, és bekapcsolja a televíziót.
Alighogy bevillan a kép, máris egy feliratot lát, egy nő képe alatt:
" Zsuzsi megunta, hogy a testéből él..."
Majd a kamera nézetet vált, és a műsorvezető Mónikát kezdi mutatni, aki ma is nagyon csinosan van kisminkelve, és felöltöztetve. A háttérben egy rakás lefizetett néző, akik unottan figyelik az eseményeket. Majd a kamera ismét az előbb látott Zsuzsira irányul, majd Zsuzsi elkezdi mondani, hogy két évvel ezelőtt, mikor kirakták a munkahelyéről mert nem dolgozott, rákényszerült, hogy a testéből éljen.
Mónika taglalni kezdi a történetet: " És mégis milyen volt ez neked, nem viselt meg?" - Zsuzsi megvonja a vállát, majd azt mondja: " Nem. Könnyű volt. Gyorsan jutottam pénzhez. Nagyon könnyű..."

Ekkor az épeszű ember, az megragadja a távirányítót, és rögtön csatornát vált. A másik adón Hírek.
Természeti katasztrófák - Ajajj, ez milyen rossz lehet, sajnálom.
Politika - Nekem ne hazudozzanak, hogy olcsóbb lesz a gáz, meg
miegyebek, és amúgy sem érdekel.
Gyilkosságok, betörések, erőszak - Sajnálom, én nem tudok mit tenni ellene. Én sosem öltem meg senkit, ki se raboltam.
Betegségek, kórok, fertőzések - Egy csirke megdöglik, és mindjárt halálos csirkeinfluenza sorozza az embereket. Persze, biztos van alapja, de hogy 3 hónapig egy döglött vadkacsát tanulmányoznak, az már kissé elnyúzott, nem?
Sztárok - Nem érdekel, hogy ki csináltatott mű mellet, vagy hogy ki kit csalt meg. És Maya Gold legújabb pornófilmjére se vagyok kíváncsi.

Végül addig kattintgatok, míg a nagy piros gombon akad meg az ujjam, és egyszerre kikapcsolom az egészet. Engem ne fárasszanak a sok hülyeséggel.
Nekem semmit nem tanít a tévé. Zsuzsi szerint viszont legyek prostituált, mert könnyű. Oké, én már most tudom, hogy nem leszek prostituált, és tudom hogy ez a világ egyik legaljadékabb "munkája".
De ha ezt a műsort, egy gyerek látja? Egy kisgyerek, akinek még most alakul ki egy kép a Világról? Csak ezt nem értem, hogy lehetnek ennyire felelőtlenek azok, akik ezeket a műsorokat összeállítják? Mindenfelől az dől, hogy nem baj ha homoszexuális, vagy ha prostituált vagy, természetes ha lövöd magad, és hogy fullrészeg vagy minden bulin.
Lehet, hogy ez másnak nem szúr szemet, csak elsiklik az ilyen dolgok felett. De mi lesz azokból a most még csak kisgyerekekből, akik ezen nőnek fel? Milyen felnőttek lesznek?
Lehet hogy a tévé tanít minket az életre, de mégis milyen életre? Az, amit a TV-ben mutatnak nem a valós élet. Az nem igaz, hogy mindenki meleg, meg gyilkos, alkoholista, vagy drogos. Ez csak egy olyan kép, amit a média terít elénk. Nem újdonság, hogy vannak melegek, meg
drogosok. Voltak 20, 30 éve is. Csak 30 éve még nem áradt mindenfelől hogy mik vannak. Akkor is voltak gyilkosságok, meg erőszak, mégsem azt kellett nézni mindenütt.
Az egész egy jó fogás a médiának, és egy nagy hátralépés az emberiségnek.

Lehet, hogy a tévé az életre nevel, de ebben az esetben engem ne neveljen. Ne ilyen életre.
Hasonló történetek
3115
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4152
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
A környező világ szerves részei vagyunk.
Ez a kiindulási pont. Az hogy ez a világ olyan amilyen /telve erőszakkal, méreggel, robbanással, gyilkolással, stb./, azt egy normális ember tudomásul veszi, hiszen ebben él.
Egy áruházba betérve, ez a normális ember nem fogja a megvásárolható patkánymérget a családjának vacsorára felszolgálni, mert tudja, hogy az nem arra való! Nem fog a konnektorba pisálni, mert tudja, hogy beledöglik!
Ezek olyan evidenciák, amelyeket senki nem kérdőjelez meg és mindenki megtanítja a gyerekének. Adódik a kérdés, a televizió használatát miért nem tanítja meg a gyerekének?
Miféle eszement degeneráció órákig hagyni a gyereket ülni a tv előtt? Minap egy ismerős családnál ment a tv, míg én beszélgettem a családfővel. 15 /TIZENÖT!!!/ percig nagyjából, amíg a csevely tartott, egyetlen értelmes szót nem hallottam a készülékből!!!!! Csak vijjogtak, visítoztak, vinnyogtak. Valami japán rajzfilm emberkék röpködtek ide-oda. Szívem szerint a papát pofán vágtam volna, a tv-t a sarokba, a gyereknek meg könyvet a kezébe!
Tehát visszatérve az első kérdésre, ha egy emberke nem rendeltetés-szerűen használja a készüléket az mindössze annyit jelent, hogy a szüleinek súlyos hiányosságai vannak a gyereknevelés terén.
Más kérdés, hogy azt nehezményezni, hogy a tv-ben milyen műsor van, felér annak kijelentésével, hogy szellemi fogyatékos vagyok! Hiszen, ha nem tetszik a műsor, kapcsolj át másik csatornára, harmadikra, századikra, vagy kapcsold ki a picsbe, ki az a hülye aki azt mondja, hogy kötelező tv-t nézni? Ja, hogy a nyomorultja nem tud olvasni? Szar ügy. Esetleg sírdogál, hogy neki nincs pénze könyvre? Valaki rúgja valagba és mutassa meg merre van a könyvtár! Ne adj Isten, beszélgessen a családjával, nevelgesse a gyerekét, stb.
Elkényeztetett, nyomorult embereknek tartom, akiknek az a legnagyobb problémájuk, mi van a tv-ben! Aztán kesereg, hogy a gyerekét az utca nevelte /pedig ő mindent megadott!/, öregkorára meg egyedül döglik meg, mert a kutya sem néz felé.

A milliós nézettségű műsorok mindegyike hazugság, még akkor is ha ezt a primitív nézők nem hiszik el. Teljesen mindegy, hogy győzikének hivják, vagy mónikának, vagy balázsnak, mind megrendezett, előre megírt, hetekkel korábban felvett műsorok.
Természetesen a társ médiákkal együtt dolgozzák meg a nézőt, cikkeznek a műsorról, bizonygatják, hogy milyen sok millió ember nézi őket, megideologizálják a szart is, csakhogy nézzék őket.
Akit bepaliznak az bámulja őket, mondhatni aki hülye haljon meg.
A délamerikai sorozatok, hát az egy külön fejezet a néphülyítés történetében, bele se kezdek inkább.

Ziarah ·
Ziarah ül a széken és miközben a billentyűket püföli, röhög.
Valami iylesmire számítottam, és nagyjából tudtam, hogy innen melyik réteg fog erre reagálni, de kicsit megdöbbentem, mikor azt láttam, hogy nem én vagoyk leszidva, hanem inkább bővítitek amit elkezdtem xD

Viszont DREAMER-nek még annyit, hogy anyuci apuci SE tudja ezt korlátozni.
Én nagyjából 5 éve, 11 éves koromban hazajöttem a suliból, leültem a TV elé, és néztem a filmet. Anyum dolgozik, 6-ig általában, apum szintén munkás ember, 7-8 óra felé fut be a kocsival. Nagymamámék a szomszédból átnéztek, megkérdezték kész e a lecékm (Automatikus válasz: kész), majd mentek, hiszen volt/van elég dolguk nekik is a ház körül. Szóval én meg csak ültem nyugalomban, és bámultam a bűnügyi filmet a nem tom miylen adón. Hát életemben akkor láttam először nemierőszakot majdnem teljesen.
Tudod, a kíváncsiság. Szülő nem tudja úgy kordába fogni a gyerekét, hogy azt megkímélje az ilyesmitől. Mert a gyerek kíváncsi, és a szülő sincs mindig ott, hogy rászóljon, hogy azt inkább ne.
A legnagyobb felelősséggel a sok idegbeteg meg-akarok-halni depressziós kamasz iránt a média tartozik.
Mert a kamasz is elhiszi amit a TV-ben lát.
MeTaLMaNo ·
16 evesen eleg szepen probalod osztani az eszt... Sajnos ezek mar mind csak kozhelyek, a rockzeneben a legjobban feldogozott tema. Elhiszem, hogy megerint, mert tenyleg valos a problemakor. Csak nem eleg egyedi modon, nincs semmi ujszeru benne, de probalkozz azert tovabb...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: