Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A randevú

Lépteim halkan kopogtak a szűk kis utca macskakövein. Párszor már találkoztam vele és mindegyik a lehető legjobb volt. Azon járt az agyam, vajon olyan jó lesz-e ez a randi is Ethan -nel, mint az eddigiek? Nem tudtam a választ, de lehet, nem is akartam. Ő egy olyan férfi volt, akire mindenki felfigyel. Kedves, figyelmes, vicces, ugyanakkor komoly, ha a helyzet megköveteli. Egyszerűen ellenállhatatlan.
26 éves korom ellenére úgy izgultam, mint egy tinédzser. Pillangók repkedtek a gyomromban, és reméltem, hogy ez elmúlik mire a Wendy’s Caffe –ba érek. Mégsem ülhetek megdermedve, mint egy kőszobor a feszélyezettségem miatt. Beléptem a kávézó üvegajtaján és szememmel Ethan –t kerestem. Enyhe megkönnyebbüléssel nyugtáztam, hogy még nem érkezett meg. Féltem, hogy elkések, miután a busz hatalmas dugóba keveredett. Leültem az egyik sarokban lévő asztalhoz. Jött a pincér és én rendeltem egy ásványvizet. Aztán csak vártam és vártam. Idegesen doboltam ujjaimmal az asztallapon. Miután a sótartót is alaposan megvizsgáltam kihozták a vizemet és pohárba töltötték. Tíz perc után azon kaptam magam, hogy másodpercenként pillantok az ajtó irányába.
A szemközti asztalnál ült egy vörös hajú, fiatalos, bájos arcú nő. Ő is legalább annyira frusztrált volt, mint én, de lehet, ezt csak bebeszéltem magamnak. Kinéztem az ablakon, ami közvetlenül mellettem díszelgett, és meglepődve tapasztaltam, hogy beborult az ég. Na szép! –gondoltam magamban. Egyre idegesebb lettem, és ha lehetett, egyre többször tekintettem az ajtó felé, hogy ugyan betoppan-e végre valahára Ethan. Biztosan csak beragadt ő is a dugóban –nyugtattam magam, de valahogy nem hittem el a szavaimat. Már negyed órája késett! Egyszer csak a vörös hajú nő felállt és az asztalom mellé lépkedett.
- Szia, ne haragudj, de látom te is vársz valakit. –Mosolygott rám.
- Igen a barátomat… De fogalmam sincs hol késik.
- Öhm, nem lenne gond, ha ideülnék, hozzád? Igazság szerint nagyon unatkozom, mert az én barátom sem érkezett még meg. – Kissé meglepődtem a kérdésen, de való igaz, hogy én is már szétuntam magam.
- Nem, ülj csak le. – Mosolyogtam vissza rá.
- Egyébként Vivian vagyok. – Nyújtott kezet az asztal fölött, miután leült.
- Én meg Helen – mondtam, és megszorítottam a kézfejét.
Amíg vártam Ethant–t, elég sokat beszélgettünk. Ő mesélt nekem a sármos barátjáról, akiért annyira odavan, én pedig Ethan –ről. Igazán jól éreztem magam. Szerencsére az idegességem teljesen elszállt, és önfeledten nevettünk egymás viccein. Aztán betoppant Ethan. Egyből kiszúrtam, amikor belépett és boldogan rámosolyogtam. Vivian –nel együtt. Amint Ethan meglátott minket a lélegzete is elakadt. Elkerekedett a szeme és feszülten hozzánk lépett. Már éppen álltam volna föl, de Vivian felpattant és megcsókolta… Mi van?! –Kiáltottam fel magamban. Tényleg nem értettem, pedig nyilvánvaló volt. A barátaim sokszor hangoztatták egyet nem értésüket amiatt, hogy Ethan –nel randizgatok, mivel mindenki nőcsábászként ismerte. Én sosem hittem el nekik a badarságaikat.
Vivian visszahuppant a székre és széles mosoly ült ki az arcára.
- Helen, ő itt Ethan, akiről meséltem. Ethan ő itt Helen – mondta.
Ethan mindeközben le sem vette rólam a szemét. Gondolom, várta a reakciómat, de én csak felálltam és Vivian–re néztem.
- Tudom ki ő, mivel én is rá vártam. – Egy kis szünetet tartottam, hogy Vivian –nek is leessen a tantusz. A nő meglepetten és zavarodottan nézett hol rám, hol Ethan–re. -El sem hiszem, hogy ilyen béna vagy, hogy egy időben beszélted meg a randikat – folytattam a srác felé fordulva. Kényszeredetten felnevettem. Hangomból csak úgy áradt a szánalom. Megfogtam a poharat, és Ethan fejére öntöttem a tartalmát. Iszonyatosan felbosszantott ezzel a húzásával. Vivian ismét felegyenesedett és pofon vágta a vizes fejű férfit. Az arcom lángolt, ahogyan belenéztem Ethan barna szemeibe, és semmiféle megbánást nem láttam benne. Miután már  rosszul lettem a látványától és felkavarodott a gyomrom is, belekaroltam újdonsült barátnőmbe, akinek személyében Vivian -t láttam, és megkérdeztem:
- Mehetünk?
- Persze! – válaszolta nevetve, de kihallottam a hangjából az indulatot.
- Soha viszont nem látásra, seggfej! –  köszöntem el Ethan–től, és emelt fővel mentünk ki a kávézóból. Azért az ajtóban még hallottam annak a jóképű pincérfiúnak a nevetését, aki kiszolgált.
Hasonló történetek
7238
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
4439
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Isabella ·
Köszönöm mindenkinek, hogy elolvastátok! :) Külön öröm, hogy tetszett is. :smile:

sgtGiggsy ·
Jópofa sztori és jól is van megírva, de totál hihetetlen, hogy egy nőcsábász annyira balfasz legyen, hogy egy időbe és egy helyre köt le két randit. Aki ennyire hülye, az után meg kétlem, hogy így futnának a csajok (bár a női lélek megértésének képessége még mindig nincs a birtokomban, pedig nagyon szeretném)
Isabella ·
Köszönöm a hozzászólást! :) Azért én sok embert ismerek, akiknek az IQ szintje... hogy is mondjam, alacsonyabb, mint első pillantásra tűnik. :grinning: Egyébként a nők rejtélyesek. Ez tény... :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: