Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A pórul járt farkas

Kopp-kopp ... kopp-kopp-kopp ...
De semmi válasz.
Kopp-kopp-kopp, kocogtatta meg ezúttal az ajtón lévő kis ablakot az esőben várakozó alak. Hiába.
A farkas túl korán örült. Azt hitte, ha csak ritkán látják az emberek - főleg az a fejkendős vénasszony- talán majd nem félnek tőle. Talán elengedik azt a kis törékeny lánykát egyedül is az erdőbe gombát szedni. Talán ... talán havonta egyszer végre jól lakhatna és rovarok, meg csúszómászók helyett emberhúst is ehetne. Erre most itt áll az esőben és semmi. Fejét alaposan eltakarta, hátha a jólelkű emberek megszánják a hideg, sötét éjszakában várakozó hontalant.
- Túljártak az eszeden - zsörtölődött magában. - Fogd fel végre, hogy ... - ám ekkor a kilincs megmozdult és az ajtó, mint amit száz meg száz éve nem nyitottak már ki, recsegve ropogva kitárult előtte.
- Hahó! Van itthon valaki? -de nem jött válasz. -Enni szeretnék kérem! Nagyon éhes vagyok! -hajolt be a küszöb fölött a farkas. Pár lépést tett előre, amikor valami szokatlan tűnt fel neki. Furcsán édeskés volt a levegő. Érezte már valahol ezt a szagot, de nem tudta beazonosítani.
- Minden olyan más lett, mióta nem jártam erre. -gondolkodott hangosan, de továbbra sem emlékezett. Piroska sehol, bár egy kislány hajszalagja hevert a földön a konyha előtt. Bizonytalanul elindult, hogy megkeresse azt az undok nagymamát, akit minden porcikája utált. Állandóan csak kötögetett, meg feküdt az ágyában. Folyton a csúzra, meg a reumára panaszkodott. Ez ment neki, de hogy maga menjen a boltba. Ugyan már. Mindig Piroskát nyaggatta. A farkas szinte már kezdte sajnálni a vacsoráját. Szegény kislány, kijutott már neki a rosszból. Biztos rémálmok gyötrik a sötét erdő miatt. A nagymama nagyon ragaszkodott ehhez a házhoz és semmi pénzért nem költözött volna a faluba.
- Verd ki ezt a fejedből te ostoba - figyelmeztette magát az ordas- még a végén ma sem eszel. - Ahogy közeledett a hálószoba felé, ahol a nagymama ágyát sejtette, valami megroppant a lába alatt.
- Kristálycukor? -már derengett neki valami, honnan ismeri ezt az édeskés illatot. Egy pillanatra megállt. Töprengett, és közben megtámaszkodott az egyik szék karfáján. Ragadt. Alig tudta elemelni róla a kezét. Piros volt, mint a vér.
- Itt valami durva dolog történhetett. Az nem létezik, hogy valaki megelőzött és előttem ölték meg a nagymamát. -azzal lenyalta a ragacsos vért a kezéről és döbbenten vette észre, hogy az életet adó nedű bizony eperdzsem ízű.

- Ó a francba! Már megint te?! - ordított a rendező. – Farkas, neked a másik stúdióban van a felvételed! Itt a Jancsi és Juliskát forgatjuk!
Hasonló történetek
10213
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4453
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Az ötlet tetszett - ennyiből mai humoristák össze is hoznának egy félórás jelenetet. Te viszont nem dolgoztad ki eléggé, s így kabaré sem lett, meg sem hökkentettél igazán, sőt el sem gondolkoztattál. Pedig látszik, hogy ügyesen bánsz a szavakkal!
biolencse ·
Köszönöm szépen. Minden kritikát szívesen fogadok és tisztelem az őszinteséget.

Arikon ·
Az eleje tetszett, a vége nem.
bogumil ·
Mit tudom én? Téged ismerlek ebben a csapatban legrégebben. :smiley:
Szivacs ·
Feltétlenül. Rövid lesz? “A pórul járt farka” :) ?
Arikon ·
HÁH :smile:
Adod itt az ötleteket. Az majd a következő.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: