Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A nyelv

aylaaeintin - erről korábban már beszéltem, Ő egy hat dimenziós szó, a lélekkel illetve annak élő mozgó, cselekvő részével kapcsolatos középmagas (szerintem felsőmagas, de mindegy) kategóriájú szó. Többet nem is érdemes mondani róla, mert ha értitek akkor tudjátok, ha nem tudjátok, akkor meg úgy sem értitek meg soha.

taiwiin - szerelem, ez egy spirálszó, sőt, spirál gondolatszó, vigyázni kell vele, mert örvényeket indíthat el olyankor, amikor két azonos rezgés szintű aelon (hm, élőlény? nem, több, jóval több annál) között hangzik el. A távolság nem hat rá, mindegy hogy a fülébe suttogod a társadnak, vagy csak az űr sötétjébe, fényévekre onnan. Legjobb nem kiejteni csak gondolni rá, mert beláthatatlan következményei lehetnek.
Van egy módosulása is, csak két betű cserél helyet, azonban ekkor igazán határtalanná válik, vagyis csak egyetlen egy személyre irányul.

yialintta - élet, ez egyszerű: jelen, múlt, és jövő kapcsolódik benne, miden idő minden idősíkhoz társul, gömböt alkotva, tehát nincs kimondott jelen ideje, egyszerre van jelen minden idő; csak így értelmezhető.

Elég is mára... de, hm, a halált nem találom, nincs rá szavunk, pedig azt még el szerettem vona magyarázni nektek... talán azért, hogy ne féljetek tőle.
Hasonló történetek
3651
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
3179
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Petur ·
No, gyere, hagy vigasztaljalak meg egy kicsit! Bevallom, az én ujjam is viszketett, hogy megnyomja a pirosat, aztán inkább csak legyintettem. Mert el kell ismernem, hogy nem nagyon értettem ezt az írást. Ha pedig valamit nem értek, arról hogyan alkothatnék véleményt?
Azért ne ítéld el azokat, akiknek nem tetszett. Én nem mernék olyan sarkosan fogalmazni, hogy ők semmit sem tudnak a világról. Csekély tapasztalatom alapján én úgy látom, a világ időnként nagyon bonyolult oldalát fordítja felénk. Már csak ezért sem zárnám ki, hogy valamit elcsíphetnek belőle a többiek, a más vélemény lévők is.
Tudod, úgy nagyjából az emberek fele imádja a szép sima női popsikat. Jó eséllyel nekik nem tetszene az én szőrös seggem. De ettől még nem dől össze a világ, depresszióba sem esek miatta.
Sajnos az egy szűk réteg, akiknek a Te írásod szól. Valószínű, ők nem fordultak meg ezen az oldalon...
A halálon túl, vagy a halhatatlanságban meg kit érdekel, hogy négyen nem tetszettet nyomtak? Rá se ránts!
tgif ·
Szép hosszút írtál :)

Namost a lényeg az, hogy egy másik bolygóról jöttem és egyszerűen leírtam pár nyelvtani szabályunkat. (

mammi ·
Ne törődj a kicsinyes irigyekkel!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: