Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legszebb fenyőfa

 
   Egyszer  volt, hol nem volt, még az Óperenciás tengeren is túl, élt egy  öreg király. Hosszú, ősz, szakálla volt, és szintén ősz,  hosszú haja. A királyságának a neve Bableves volt, ugyanis  annyira nagyon szerette ezt az ételt, hogy a királyságának is  ezt a nevet adta. Az öreg király még arról is híres volt, hogy  értett a békák nyelvén és nyári estéken az illatos tó  partján egy nád segítségével vezényelni szokott a  kétéltűeknek, pontosan úgy mint egy karmester. A békák  mindenféle zenét szívesen elbrekegtek.
Az  öreg királynak három világszép lánya volt. A szőke hajú  Zsófi, a fekete hajú Melinda, és a vörös hajú Gini. Gini egyik  reggel futott az apjához az ebédlőterem ajtaját szélesre tárva.
–  Jó apám,  éjjel álmot láttam. – hadarta a vörös hajú fiatal lány, aki  után a legények sűrűn megfordultak.
–  Lányom, ne  kíméld jó apád, mondd el tüstént, hogy mit láttál álmodban?
–  Fideszes  szavazót.
Az  öreg király a boroskancsó után nyúlt és így szólt. – Gini,  te vagy a legkisebb lányom, szólj a nővéreidnek, hogy beszélni  akarok mind a három lányommal. Ugyanis nektek meg kell házasodni.
–  Jó apám,  egy normális férfi van a királyságban, Béla a pikapásztor.
–  Tudom, hogy  Béla normális, de nekem nem szimpatikus mert nem szereti a  bablevest
–  A borsót sem  szereti. – szólalt meg a falitükör, majd így folytatta. –  Láttam, mikor nyílt nap volt a várban, hogy kiöntötte a  borsólevest.
Gini  kinyitotta az ebédlő egyik ablakát is kiabálni kezdett.
–  Zsófi,  Melinda, gyertek be, jó apánk beszélni óhajt velünk.
Miután  bejöttek a lányok a király rögtön a lényegre tért.
–  Nem kell sehova sem menni, itt helyben lovagi  tornát rendezünk, távoli királyságokból jönnek majd a  vitézek. A torna győztese, vagyis az első helyezett választhat a  három lányom közül, a második helyezett pedig két lány közül  választhat, a harmadiknak pedig marad egy lány.
A lovagok egy kalapból húznak  mindenkinek teljesíteni kell a feladatot ami neki jutott. Az első,  hogy farkasbőr jelmezbe el kell lopni, Béla a birkapásztor  legszebb birkáját. A második picit könnyebb lesz, a hegyeken túl  fogni kell egy repülő lovat, aki tüzes parazsat  eszik és fel kell vele repülni a Holdig, majd az égi  kísérőből késsel ki kell vágni egy pici darabot, mivel  mézeskalácsból van, majd Cirminek a cicának kell adni.
–  Macskatáp  jobb lenne. – mondta a fekete szőrű kandúrcica és rutinosan  levert egy vázát az ablakból.
A  harmadik feladat, hogy olyan szép fenyőfát kell hozni, amit nem  láttak még a királyságban.
Három  fiatal lovag érkezett távoli királyságokból, és egy mocsári  szörny is megjelent, de őt elzavarták, az egyenlőtlen bánásmód  nevében.
A  lovagok bemutatkoztak a királynak. Elsőként egy fekete, rövid  hajú, magas, izmos, fiatal férfi mutatkozott be
–  Roland  vagyok, a folyók királyságából, ahol szinte mindenki  halászattal foglalkozik, és jellemzően exportra halásznak,  ugyanis a belsőpiacunk kicsi, mivel az emberek már megunták a sok  halételt.
A  második lovag is bemutatkozott. – István a nevem és egy távoli  királyságból érkeztem, ahol mindig nyár van, de az embereknek  nem hiányzik a kellemes hideg és hóesés mivel nem tudják, hogy  mi fán terem. István magas, vékony testalkatú, barna rövid hajú  férfi volt.
A  harmadik lovag is megjelent a király előtt.- Sándor a nevem és  az én királyságomban a férfiaknak van hosszú hajuk, ahogy nekem  is szép hosszú festett zöld színű hajam van, és a nőknek  pedig rövid a hajuk.
A  király jót nevetett Sándor bemutatkozásán. A három lány  mosolyogva nézte a férfiakat és pohárból itták a sört.
A  király elővett egy kalapot. – Ebben a kalapban van a három  feladat, mindenki húz egy cetlit és kiderül, hogy mit kell  teljesíteni a lovagi vetélkedőn.
Elsőnek  Roland húzott, majd hangosan felolvasta. – Nekem kell Béla  legszebb birkáját ellopni farkasbőrjelmezbe bújva.
István  is belenyúlt a kalapba. – Nekem kell repülő lovon a Holdig  felrepülni. Végül Sándor is kihúzta az utolsó cetlit, neki  pedig a legszebb fenyőfát kell vinni a királyságba.
Roland  levett egy farkasbőrt az ebédlő faláról és próbált  belebújni.
–  Csinos farkas  lettél. – mondta a király és nagyot nevetett, majd hozzátette.  – Holnap hajnalig itt kell, hogy legyen Béla legszebb birkája az  ebédlőben.
Roland  elindult a farkasbőrbe bújva a legelőre, ahol Béla birkái  múlatják az időt. Az állatok békésen mulatták az időt a  teliholdfényénél, a pásztor, vagyis Béla egy almafa alatt ülve  nézte a csillagos eget és a nőkről álmodozott.
–  Szia Béla,  farkasbőrbe bújt lovag vagyok, egy távoli királyságból, ha  sikerül ellopnom a legszebb birkád, akkor az enyém lesz a király  legszebb lánya. Ha segítesz akkor az egyik hónapban veled hál, a  feleségem, a másik hónapban pedig velem. Mit szólsz?
–  A csillagok  válaszát várom arra a kérdésre, hogy merre jár a szeretőm.  Farkasbőrbe bújt lovagokkal nem tárgyalok. – zárta rövidre  Béla a beszélgetést.
–  Úgy tűnik,  hogy az őszinteség nem járható út.
–  Attól félek,  hogy szintén nem járható út ha több férfi osztozik egy  feleségen.
Roland  másnap reggel egy plüssbirkával próbálkozott, de a király  rájött a fortélyra.
–  Ez nem valódi  birka. – mondta a király.
–  Lehet, hogy  te sem vagy, valódi király. – válaszolt Roland és felült a  lovára, majd elvágtatott a  felkelő nap fényében.
–  Ne  csüggedjetek lányaim, talán Istvánnak sikerül késsel, egy  darabot kivágni a mézeskalácsholdból.
A  lovag határozott lépésekkel elindult, mert a leghosszabb út is  egy lépéssel kezdődik. Három nap múlva megpillantotta a repülő  lovakat, épen tüzes parazsat ettek egy erdei tisztáson. Mielőtt  a tűz tovább tudod volna terjedni, István felült az egyik ló hátára  és a fülébe súgta. - Szeretnék felrepülni a Holdig.
–  Miért? – kérdezett vissza a ló
–  Mézeskalácsra  van szükségem.
–  A közeli  piacon tudsz kalácsot venni. – mondta a ló és rutinos  mozdulattal ledobta a hátáról Istvánt.
Másnap  a király nem hitte el, hogy a mézeskalács a Holdból lett  kivágva, ezért Istvánnak is menni kellett, ő is a felkelő nap  fényében lovagolt el.
Sándor  került sorra, neki a legszebb fenyőfát kellet a királyságba  vinni.
A  fenyőerdőben pontosan a közepén, talált egy gyönyörű  fenyőfát, gyorsan kivágta és boldogan futott vele Bableves  királyságba.
Nagy  volt az öröm, hogy végre az egyik versenyzőnek sikerült a  feladatott teljesíteni.
–  Melyik lányom  választod? – kérdezte a király.
Sándor  természetesen Zsófit választotta mert neki volt szőke, hosszú  haja és a legtöbb férfi a szőkéket nézi meg először.
A  nászéjszakán kiderült, hogy Sándor valójában nő, és szeret  férfiként mutatkozni.
–  Becsaptál. –  mondta Zsófi.
Béla  a birkapásztor este megszámolta a csillagokat az égen, majd  megsimogatta a Bundás nevű kutyáját.
Gini  a király legkisebb lánya is a csillagokat számolta. - Lehet, hogy  matektanárnő leszek. – mondta és egy árnyékot látott az  egyik közeli bokorban. - Remélem, hogy nem pályaelhagyó  pedagógus bujkál a bokorban. - mondta és kutya ugatást halott,  majd a birkapásztor Béla hangját.
–  Szeretnék  egy nővel hálni. – énekelte a férfi.
–  Béla nem  tudja de most született meg a szerenád műfaja. – mondta Gini és  nagyra nyitotta az ablakot.
–  A jól  sikerült este után, másnap délelőtt Gini természetesen letagadta, hogy köze volt Bélához.
–  A kutya a  leghűségesebb barát. – mondta Béla tárgyilagosan,  mikor értesült róla, hogy Gini nem akarja folytatni a  kapcsolatot.
 
–  Gini pedig matektanár lett, mert oktatás  nélkül nincs fejlődés társadalom szinten. – mesélte a zöld  leveli béka az árokparton a vízi és szárazföldi állatoknak,  egy kellemes nyári este, majd nagyot ugrott előre.
–  A leveli békánál csak az öreg fenyőfa  tudna többet mesélni, aki Budapesten a Kossuth téren egy számára  kialakított kellemes helyen várja a turistákat. De ő nem meséli  el a titkát, hogy nagyon régen ő volt a legszebb fenyőfa  Bableves nevű királyságban, napjainkban pedig Magyarországon.  –  mondta a Hód és beleugrott a tó vízébe.
Hasonló történetek
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: