Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Entomologist adatai

Neve:
Entomologist
E-mail címe:
Nem publikus
Blogom címe:
Entomologist összes beküldött történetének megtekintése »
Entomologist
Bemutatkozása
Szeretek írni.
Egyik nekem kedves sorozatom az American horror story, mert fantasztikus szálak össze-vissza szövődnek, ami bámulatos, meg eleve jól csinálta aki csinálta azt a sorozatot, és egy címet ihletett nekem ez a sorozat, a történetből abszolút semmit nem vettem át. A cím pedig az, hogy Hajdúsági horror sztori, mert én is hajdúsági vagyok, és úgy tervezem, hogy ebben a hajdúsági városban játszódó dolgokat írom le, ahogy eddig haladtam, fiktív dolgok lesznek benne, meg butaságok, de másképp nem tudnám belevinni az én egyéni stílusomat, ami nélkül nem is szeretném, és nem is tudnám, és nem is lenne jó megírnom.

A nevemből adódóan pedig rájöhet valami zseniális angoltudású ember, hogy... igazából semmire, de a nevem a bogarakkal foglalkozó tudóst jelenti, tehát valamelyest érdekelnek a bogarak, de nem túlzottan, szóval ez egy teljesen random név, épp az angol emeltre készülök, ez megmagyarázhatja valamennyire. Az állatokat természetesen szeretem, de furcsa ez, aki szintén írogat, mint én (úgy, hogy leül, nincs ötlete, de "úgy írna valamit" aztán eszébe jut valami, amire nem is gondolt, hogy eszébe juthat, és akkor elkezd gondolkozni, hogy tudat alatt szereti ezt a területet? Hm.) szóval az megértheti, hogy milyen ez, mert én érdekesnek tartom az állatvilág csodáit, de hogy történetet szüljek belőle, azt nem gondoltam. (Illetve éppen hogy csak gondolom, mivel nem írtam még meg, csak egy aprócska részletét, és nagyon tervben van, de valahogy mégse eléggé...)
Úgyhogy két fantasztikus (na mármint nekem ötletek tömkelegét hozó) ötletecske is van most előttem, és addig vagyok nyugodt, amíg nem kezdek el kiírni semmilyen történetet, mert onnantól már bennem lesz az akarás a többre, az meg azért nem lesz jó, mert idén érettségizem, ami nemigen fogad el nekem egy kis pihenőt, ami beszippantja azt összes használható agytekervényemet.
So, in conclusion, I would like to write freely soon, but time doesn't allows me to, since i have an advanced level maternity examination in 2 and a half weeks, that means i have to learn the shit out of my Oxford dictionary, Traveller advanced c1 book, and from the whole internet! Im grateful for the internet for bothering me, when i have so much to study!
Írásai 1 5
1737
A történetemnek se címet nem tudtam adni, és még a főszereplőt sem tudtam elnevezni. Egyébként a többi dolgot, ami ennél a két dolognál fontosabb, azokat le tudtam írni, kicsit összevisszának érzem, lehet, hogy az, ami biztos: nincs befejezve, de ezt láthatjátok is.
Ami a lényeg: nem szeretek komoly dolgokról írni. Ha igazi mondanivalójú írást olvasnátok, akkor ezt inkább ne:) Ez is közvetít valamit, és nekem tetszik a témája, de amit én gondolok, az bármi lehet.