Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alamandra.Hayes adatai

Neve:
Alamandra.Hayes
E-mail címe:
Nem publikus
Alamandra.Hayes összes beküldött történetének megtekintése »
Alamandra.Hayes
Bemutatkozása
Sziasztok!

16 éves vagyok, Zuglóban élek a családommal és a kutyámmal.
Imádok olvasni. Kiskoromtól kezdve epekedek minden fantasy mű iránt. Persze gyerekként a mesékből táplálkoztam, így alakulhatott ki meglehetősen nagy fantáziám. Régebben gyakran olvastam Stephen Kinget és Leslie L. Lawrence-t, ám mára az előbbi teljesen jelentőségét vesztette a s szememben. kedvenc íróim: Raymond E. Feist, David Farland, Bán Mór, Benjamin Rascal és a Forgotten Realms kötetek. Szeretem továbbá a szépirodalmi alkotásokat. A klasszicizmus korából származó szerzők műveit, pl Goethe. Kedvenc költőim: Pilinszky és Poe.

Szeretek írni, fogalmazni. Büszke vagyok a magyarságomra, ezért a helyesírásomban és a nyelvezetemben többnyire nem találni kivetni valót.

Kedvenc állatom a róka, a legkedvesebb mitológikus lényem pedig a sárkány.

Online szerepjátékon majd\' 2 éve követem el rövid, másokkal együtt megírt történeteim: http://thrillion.hu és az Amatőrművészek portálján is regisztrálva vagyok.

Szeretek továbbá még blogsablonokat készíteni! Nekem is van két blogom
http://amala.freeblog.hu - ez rólam szól
http://alamandra.freeblog.hu - ide az eddig írt műveimet pakolom fel.

Sokat hallgatok zenét. AFI régi, Anathema, Black Sabbath, Chimaira, Clawfinger, Coal Chamber, Dead Can Dance, Deftones, Diablo, Dimmu Borgir!!!, Dragonforce, Dragonland, Dreamtale, Dream Theatre, Eleven Hold, Empyrium, Evergrey, Foo Fighters, Hammefall, Jethro Tull, KORPIKLAANI, Macabre, Manowar, Misfits (aki ezt szereti rossz ember nem lehet..), Mötley Crüe, Mucky Pup, Opeth, Rasputina, Ronnie James Dio, SONATA ARCTICA, Stratovarius, TAROT és külön megemlítem a magyar Replika nevű rock együttest. :) Ismerekedek a Queensryche-vel.

Van egy barátom fél éve, akit nagyon szeretek. Valamint a másik dolog amire büszke vagyok az a piercingem... ja és a gesztenyebarna, göndör hajam.

Igénylem a kritikát, főleg a jókat, viszont nem értek egyet az olyan negatív véleményekkel, amiket elfogadhatatlan stílusban adnak elő.

Egyenlőre ennyi, további szép napocskát! ^_^
Írásai 1 5
2674
Feszült testtartásban fordult körbe, holott semmit sem láthatott, ám porcikái mind azt sajogták, hogy itt jár az erdőben. Leszállt a ménről, majd megfogta a kantárt. A ló parázsként izzó szemei különleges értelmet sugározva pásztázták végig a környéket, majd néhány bizonytalan lépés után ismét megtorpantak a paták.