Nem tudlak megérteni,
Csak szívből, igazán szeretni.
Mint tépett fa, éled életed,
Igaz- Hamis álmaid kergeted.
Vágysz szépre, igazra, jóra,
Mint hernyó a pillangóra.
Tétlenség nem hoz változást,
Borús időre napos ragyogást.
Engedj szívedhez közelebb,
Lást bennem a hős herceged.
Vágtathatunk naplementében,
Fürödhetünk örök szerelemben.
Keress, írj pár szót üzenetben,
Írd, van helyem telt szívedben.
De rillette utamba nem állhat,
Lényed Istennőmmé válhat.
Ha nem akarsz lemaradni:
Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!
Legfrissebb történetek:
2025-09-06
|
Történetek
Anna lassan lépett be a meleg, gyertyafényes szobába.<br />
A lágy zene, a levendula illata...
2025-08-23
|
Horror
A Szibülla Könyvének eltitkolt sorai és egy ősi, véres tőr a főhős családi múltjának legmélyebb,...
2025-08-21
|
Merengő
Zuhogott az eső és fújt a szél. Gini a vörös, rövid hajú nő egy késel a kezében kiment az...
2025-08-15
|
Horror
A Szibülla Könyve, egy ősi, görög írásokkal teli füzet nyitja meg a kaput a főhős múltjának...
2025-07-26
|
Történetek
Tavaly megtörtént lánybúcsú ami életem legextrémebb orgiájává vált.<br />
Néhany helyen kiszínezve,...
Friss hozzászólások
Legnépszerűbb írások:
2010-09-23
|
Egyéb
Barbara, Kedves!<br />
A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Hasonló versek
Nézem az arcod,
Az őszinte szót keresem.
Küzdök a megvetés ellen,
Egy kicsit még maradj velem?
Az őszinte szót keresem.
Küzdök a megvetés ellen,
Egy kicsit még maradj velem?
Beküldte: Anonymous ,
2004-02-19 00:00:00
|
Szerelmes
Szeretni szabadon,
Bárcsak megtehetném,
Ha egy kis időre a gondokat,
Félretehetném...
Bárcsak megtehetném,
Ha egy kis időre a gondokat,
Félretehetném...
Hozzászólások
Tetszett.
A rillette (ejtsd: rilet) Franciaország egyik jellegzetes étele, a legtöbb üzletben a pástétomok, azaz paték mellett található meg. Hasonlóan is készítik, hagyományosan sertéshúsból, de kerülhet bele nyúl, kacsa, csirke, akár hal is. Az apróra vagdalt húst jól megsózzák, majd lassú tűzön, zsírban addig főzik, míg omlósan szétfoszlik a hús. Az utolsó lépés, hogy némi zsírral együtt egy formába merik, majd kihűtik, és hidegen, pirítóssal tálalják.