Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Szomjas az éj, mint torkos vadak,<br /> patakhoz járulva megrontanak.<br /> Mély, puha árnyék,...
Horror sci-fi elemekkel.Sokan írtak már előttem nanorobotokról de tudtommal idáig még senki...
Lia nem éppen a legrátermettebb katona ám amikor hazájának szüksége lesz rá nem hagyja cserben...
Romantikus Bl történet, ami Valentin napra íródott egy éve. 18+ nincs benne. <br />
És íme egy olyan történet amiről elsőre azt hittem,<br /> ( mint általában mindenről ami a...
Friss hozzászólások
laci78: hű de rossz
2025-02-21 19:04
golyó56: Az egész egy katasztrófa: a fo...
2025-02-21 16:09
Kissules: Tehetséges író vagy, de őszint...
2025-02-15 18:54
HentaiG: Először is köszönöm, hogy elol...
2025-02-15 16:13
tejbenrizs: Ehhez nem kell feministának le...
2025-02-15 14:58
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nem untatsz!

Nem tudlak megérteni,
Csak szívből, igazán szeretni.
Mint tépett fa, éled életed,
Igaz- Hamis álmaid kergeted.


Vágysz szépre, igazra, jóra,
Mint hernyó a pillangóra.
Tétlenség nem hoz változást,
Borús időre napos ragyogást.


Engedj szívedhez közelebb,
Lást bennem a hős herceged.
Vágtathatunk naplementében,
Fürödhetünk örök szerelemben.


Keress, írj pár szót üzenetben,
Írd, van helyem telt szívedben.
De rillette utamba nem állhat,
Lényed Istennőmmé válhat. 
Hasonló versek
2981
Szeretni szabadon,
Bárcsak megtehetném,
Ha egy kis időre a gondokat,
Félretehetném...
2871
Valamikor réges-rég,
összejöttünk te meg én.
A csillagfényű éjjelen,
meglágyult irántad a szívem...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Mit jelent a "rillette"? Valami francia étel?
Tetszett.
bakos1022 ·
Köszönöm :)
A rillette (ejtsd: rilet) Franciaország egyik jellegzetes étele, a legtöbb üzletben a pástétomok, azaz paték mellett található meg. Hasonlóan is készítik, hagyományosan sertéshúsból, de kerülhet bele nyúl, kacsa, csirke, akár hal is. Az apróra vagdalt húst jól megsózzák, majd lassú tűzön, zsírban addig főzik, míg omlósan szétfoszlik a hús. Az utolsó lépés, hogy némi zsírral együtt egy formába merik, majd kihűtik, és hidegen, pirítóssal tálalják.

EndyHUN ·
Tetszett :)
bakos1022 ·
Köszönöm :)

D.S. ·
Szép, tetszett.
bakos1022 ·
Köszönöm :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: