Nem tudlak megérteni,
Csak szívből, igazán szeretni.
Mint tépett fa, éled életed,
Igaz- Hamis álmaid kergeted.
Vágysz szépre, igazra, jóra,
Mint hernyó a pillangóra.
Tétlenség nem hoz változást,
Borús időre napos ragyogást.
Engedj szívedhez közelebb,
Lást bennem a hős herceged.
Vágtathatunk naplementében,
Fürödhetünk örök szerelemben.
Keress, írj pár szót üzenetben,
Írd, van helyem telt szívedben.
De rillette utamba nem állhat,
Lényed Istennőmmé válhat.
Ha nem akarsz lemaradni:
Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!
Legfrissebb történetek:
2024-12-20
|
Merengő
<br />
Melani kibontotta a szőke, hosszú, hullámos haját és ellökte magát. Repült, mivel...
2024-12-11
|
Történetek
Szét húzta a combjaim... csókra nyújtottam a szám, várva hogy belép a combjaim közé és megcsókol. Helyette...
2024-12-05
|
Regény
Csabi és Amália története egy szomorú, de mélyen érzelmes szerelem. Csabi, a kemény és magabiztos...
2024-12-03
|
Novella
A lélekbúvár, egy "mivan, ha" feltevést tesz fel. Mi történne velünk, ha tanulnánk a hibáinkból?...
Friss hozzászólások
Legnépszerűbb írások:
2010-09-23
|
Egyéb
Barbara, Kedves!<br />
A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Hasonló versek
Beküldte: Anonymous ,
2004-02-19 00:00:00
|
Szerelmes
Szeretni szabadon,
Bárcsak megtehetném,
Ha egy kis időre a gondokat,
Félretehetném...
Bárcsak megtehetném,
Ha egy kis időre a gondokat,
Félretehetném...
Beküldte: Anonymous ,
2004-03-16 00:00:00
|
Szerelmes
A szerelem olyan minta szél.
Nem tudni milyen erős lesz,meddig fog tartani,és ha elmúlt,mikor jön legközelebb...
Nem tudni milyen erős lesz,meddig fog tartani,és ha elmúlt,mikor jön legközelebb...
Hozzászólások
Tetszett.
A rillette (ejtsd: rilet) Franciaország egyik jellegzetes étele, a legtöbb üzletben a pástétomok, azaz paték mellett található meg. Hasonlóan is készítik, hagyományosan sertéshúsból, de kerülhet bele nyúl, kacsa, csirke, akár hal is. Az apróra vagdalt húst jól megsózzák, majd lassú tűzön, zsírban addig főzik, míg omlósan szétfoszlik a hús. Az utolsó lépés, hogy némi zsírral együtt egy formába merik, majd kihűtik, és hidegen, pirítóssal tálalják.