Nem tudlak megérteni,
Csak szívből, igazán szeretni.
Mint tépett fa, éled életed,
Igaz- Hamis álmaid kergeted.
Vágysz szépre, igazra, jóra,
Mint hernyó a pillangóra.
Tétlenség nem hoz változást,
Borús időre napos ragyogást.
Engedj szívedhez közelebb,
Lást bennem a hős herceged.
Vágtathatunk naplementében,
Fürödhetünk örök szerelemben.
Keress, írj pár szót üzenetben,
Írd, van helyem telt szívedben.
De rillette utamba nem állhat,
Lényed Istennőmmé válhat.
Ha nem akarsz lemaradni:
Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!
Legfrissebb történetek:
2024-11-19
|
Novella
Édesanyja és unokabátyja szexualitásának egy kislányra gyakorolt hatása.
2024-11-18
|
Novella
Egy tanárnő igyekszik meggyőzni tanítványát, végül saját csapdájába esik.
2024-11-17
|
Novella
A helyszín Argentína.Miguel és párja Sofia életük versenyére készülnek.Vajon győzelmet vagy...
2024-11-11
|
Egyéb
Carlos mindent kézben tartott... amíg nem találkozott Angelinával…
2024-11-09
|
Merengő
A végtelen univerzumban nehéz megtalálni a körömlakkot, Gininek azonban sikerült. A vörös,...
Friss hozzászólások
Legnépszerűbb írások:
2010-09-23
|
Egyéb
Barbara, Kedves!<br />
A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Hasonló versek
Beküldte: Anonymous ,
2004-03-16 00:00:00
|
Szerelmes
A szerelem olyan minta szél.
Nem tudni milyen erős lesz,meddig fog tartani,és ha elmúlt,mikor jön legközelebb...
Nem tudni milyen erős lesz,meddig fog tartani,és ha elmúlt,mikor jön legközelebb...
Én nem tudom, milyen érzés,
Ha kietlen vágyak repítésében
Meghalok a mennyben. Testem furcsa térkép...
Ha kietlen vágyak repítésében
Meghalok a mennyben. Testem furcsa térkép...
Hozzászólások
Tetszett.
A rillette (ejtsd: rilet) Franciaország egyik jellegzetes étele, a legtöbb üzletben a pástétomok, azaz paték mellett található meg. Hasonlóan is készítik, hagyományosan sertéshúsból, de kerülhet bele nyúl, kacsa, csirke, akár hal is. Az apróra vagdalt húst jól megsózzák, majd lassú tűzön, zsírban addig főzik, míg omlósan szétfoszlik a hús. Az utolsó lépés, hogy némi zsírral együtt egy formába merik, majd kihűtik, és hidegen, pirítóssal tálalják.