Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tudományos szenzáció

 
Néha olyan érzése van az embernek, mintha a többi ember szándékosan már-már előre provokálná az adott jelent azzal, hogy egyszerűen és megrögzött könnyelműséggel kiprovokálja a saját magánéletét! Hiszen láthatjuk, naponta hallhatjuk, és mégsem tudunk eléggé hinni a fülünknek, hogy az ú.n. híresebb vagy ismertebb emberek mennyire előzékeny és ugyanakkor szinte már feltűnő exibicionistasággal mutogatják kis családi fészküket, és a hosszú, kitartó évek összehozott tárgyiasult gyümölcseit. Szinte már kedvünk lenne néhanapján a saját hajunkat tépdesni, vagy legalábbis fejünket illedelmesen és minden kockázattól mentesen a falba verni, mert a zöldszemű kis szörnyeteg a – tudatos féltékenység -, hogy másnak jobban megy és akkor nekem meg miért nem sikeredik semmi, megfertőzi, majdhogynem tökéletesen ellehetetleníti szürkévé fakult mindennapjainkat. S mégis néhány éven belül, ha az adott populárisra hízlalt bulvárjellegű médiában hirtelen a perc-emberkés hírnevekkel berobbant trend-ikonok nem tudnak eléggé színvonalasan együttműködni hipp-hopp egyik percről a másikra azon kaphatják magukat, hogy alig pár éven belül szándékosan leírták őket, kiestek a szenzációkra éhező köztudatból, elsikkadtak, vagy elfelejtődtek! Elrugaszkodott számító kis fantáziánk még azt is bátran és minden teketória nélkül képes elhitetni velünk, hogy mostanság közkedvelt népszerűségnek örvendő okostelefonokkal váltott digitális üzenetekben fogunk teljesen kommunikálni egymással és az emberi szép és hangzó beszéd csupán fonetikai, artikulálatlan és azonosíthatatlan foszlányhangok összekuszált halmaza lesz csupán, mint egy ki tudja hányadik XXI. századi Bábel tornya!
Sőt! az egészségügy jelenlegi állapotát tekintve és méregelve a gyerekeket, már egészen kicsit korukban arra fogják oktatni, hogy hogyan működhet egyénre kiszabottan a modern orvostudomány – miután a valamirevaló hasznosítható ifjú munkaerő már régen elköltözött vagy elvándorolt a környező kisebb térségekből is! A diabetikusok, illetve kis hazánkban nagy népszerűségnek örvendő életmód tanácsadók már most előre csak olyan ételek, édességek és italok kikísérletezésével foglalkoznak, melyek törvényszerűen, emellett bizonyítottan – meglehet, csak hasznos tápértéket képviselnek az emberi fejlődésben lévő szervezet számára -, viszont, amik mégis íztelenek és ehetetlenek; elvégre tökéletesen hiányzik belőlük mind a só, mind pedig a cukor – ezzel is erősítve az egészségesebb életmódba vetett kissé butító agymosó hitet! 
Ezek szerint néhány éven belül az lehet a dolce vita ismertető jele, ha csupa szép és szexis, kisportolt ember fog rohangálni az utcán, miközben az ú.n. kulturális nevelésüket teljesen elhanyagolják, illetve az autódidaktikus felfedezésről tökéletesen megfeledkeznek! Manapság már az ember sem teheti ki úgy a lábát a korom szürke sötéttel fenyegető éjszakai városba, hogy folyamatosan ne kelljen a háta mögé pillantani, nem követik-e? 
Lassan már az egyszerűbb emberek is kezdenek megrögzötten ott tartani, hogy akinek nincs elegendő biztosított anyagi háttere és neve az adott ilyen-olyan szakmákban vagy szakképzettségekben az már nem is jegyezheti el azt vagy nem veheti feleségül azt, akit szívéből megszeretett! Sőt, ennél egy kicsit tovább kell mennünk adott vizsgálódásunk konkretizált tárgyát tekintve az adott "apósjelölt” egyenesen leendő vejének fogja szegezni a kérdést többet keres-e, mint egy vállalkozó vagy nevesülő ilyen vagy amolyan vállalati agytröszt?
S vajon ilyen feltételek mellett miről is álmodhatnak azon őrzők és hírmondók, akikben még valahol rejtetten legbelül még pislákol egy kevéske a halhatatlanuló romantikák és széptevő bókolások érzékelhető és átérezhető lánglobbanásaiból?
Minthogy a disznókodás és az egyetemes trágárkodás századát éljük, talán éppen az lehet majd néhány éven belül az egyik legígéretesebb, talán legvonzóbb emberi tulajdonság, ha egy pufók, kissé túlsúlyos fiatalember, akinek komoly önértékelési zavarai vannak és ezért nem is igen megyeget emberi társaságba egy szál vörös vagy fehér rózsával, vagy kedvenc liliomjaival beállít álmai hölgyének munkahelyére és csodálkozó, ámuló tekintetek kereszttüzében majd letérdel, mint egy középkori lovag; megfogja a másik enyhén reszkető és most jelentősen verejtékes kacsóit és suttogó, félszeg hangon megkérdezi tőle, vele maradna-e még legalább harminc-negyven évre, amíg szívükben teljesen egyek? 
Könnyen megtörténhet, hogy alig egy évtizeden belől klinikai laboratóriumban azon fognak kísérletezni, hogy az egyes emberi gesztusok és adott viselkedésminták hogyan befolyásolhatják a már meglévő és kialakult érzelmeket: különös tekintettel a bókolási technikák hatékony elsajátítására?
Éppen a buszon utazom és szemem kissé álmos, enyhén kialvatlan, és álmos gödreiből próbálok óvatosan farkas szemezni egy bájos, ifjú hölggyel, akinek szemét még most sem láthatom, mert mintha csak önmaga elől is rejtőzködne nagy, légycsapószerű, elsötétített szemüveget visel és nem adja talán még önmagának sem meg a kínálkozó lehetőséget, hogy egy nálánál kétségtelenül szakadtabb és pufókabb emberkével megismerkedhessen anélkül, hogy le kellene tennie már majdnem ínhüvelygyulladást kapott kis kezecskéi közül legújabb adroidos okostelefonját!
Az egzotikus szépségű, kissé túlzásba vitt szoláriumos hölgyemény úgy néz bámulva farkasszemet legújabb androidjával, mintha egyenesen valami ördögi szerkezet volna, mely sakkban tartja minden érzékszervét; főként a babonásan csillogó barna szemeit, melyek vélhetőleg már tucatjánál több férfiszívet összetörtek! 
Amikor ránéztem lehet, hogy valami szemtelenségnek vagy provokációnak tekinthette; bíborsziromszerű, enyhén telt ajkait huncutmódon beharapta, mintha valami egzotikus, déli tájú gyümölcsöt kóstolt volna, ami savanykás ízével megzavarta kényeskedő ízlelőbimbóit. Majd továbbra is fogta az okostelefonját és az érintős képernyővel addig játszadozott, míg a harmadik vagy negyedik buszmegállónál fürge gazellakarcsúsággal már le is szállt. Aztán a helyre egy másik szintén klasszikus, merev, szemlátomást kissé fagyos tekintetű, mézszőke hajú, skandináv szépség tévedt; aki bizonyára sorozatosan nyerte fiatalabb korában az iskolai modell- és szépségversenyeket úgy, hogy már neveznie sem kellett! 
Óvatosan felemelte gyönyörű tekintetét és őzikeszemeivel, mintha huncut játékot játszana, párszor felém kacsintott, hogy láthassa válaszreakcióimat; én tétován azonnal törölgetni kezdtem homlokomat. A svéd szépség hirtelen valami nagyon mókásat láthatott, mert rám nézett és teljes szívével, mely minden egyes esetben az őszinte mosoly forrása, előbb elmosolyodott jóízűen, majd a harmadik megálló után egyet kacsintott felém, mintha nekem akart volna titkos, ám egyértelmű, nemzetközi szerelmes jelzést leadni, aztán fogta magát és gazellalépésekkel már le is szállt. Aztán, amikor már azt gondoltam magamban, hogy a magamfajta bájos, pufók, tüneményesen kisgyerekes pofikájú fiatalemberrel már senki sem áll szóba, egy valódi angyali tünemény szólított meg, miközben mereven kibámultam a bepárásodott ablakon.
- Bocsáss meg… szabad ez a hely?! – hajolt annyira közel hozzám, hogy éreztem sziromhangú, dallamos szívdobbanásait.
- Tessék parancsolni! – álltam fel megszeppent félszegséggel, mint amikor a legtöbb esetben még nem dönthettük el egyértelműen, hogy átadhatjuk-e kedvenc ülőhelyünket vagy hagyjuk várakozni áldozatainkat!
A fiatal gyönyörű hölgy sem kérette magát sokáig, óvatosan lehuppant mellém és csöppet sem zavarta kissé mackós és enyhén telt termetem. Kínos, feszült csöndesség telepedett a kellemes hangulatú utazásra; csupán azt nem tudtam, hogy vajon a magam szótlan némasága volt-e a ludas vagy az időközben valósággá szelídült tény, hogy egy számomra rendkívüli emberi lény leült mellém! Egy ilyen kis senkihez, mint aki mindig is voltam!
- Hihetetlenül gyönyörű a budai vár! Nem igaz?! – jegyezte meg, miközben egy váratlan és nagyon romantikus sóhaj hagyta el vérvörös ajkait. Az ember azt hihette volna, hogy ott helyben a szerelem körbe vesz mindent.
- Hmm! – mormogtam magam elé szólva, mintha csak félrenyeltem volna egy kellemetlenkedő falatot. 
- Te mit szólsz hozzá? Hát nem fantasztikus, hogy mit tudtak már akkoriban a reneszánsz mesterek? – most már nyíltan hozzám intézte a felcsigázott kérdéseit és ezzel sokáig úgy éreztem egyszerre sért és tisztel meg; hiszen csak alig öt perce, hogy helyet foglalt mellettem, és ezalatt a kisebb örökkévalóság alatt rögtön letegezett, mintha a legjobb barátja volnék és még rögtön igyekezett behatolni a személyes, intimebb szférámba! 
- Nos! Szerintem is! – köszörültem meg a torkomat, mint aki hosszantartó betegségből gyógyul és nem igazán akaródzik megszólalnia. 
- Oh! Ne haragudj! – fordult megint csak felém. – Dia vagyok! – kis kacsóit egyenesen az orrom elé helyezte és én, mint akit úriembernek neveltek, azonnal kézcsókkal tiszteltem meg.
Úgy megilletődött, hogy gyönyörű, hamvas, enyhén szeplős arcocskáján máris megjelent az árulkodó, leleplező pír; mint akit máris foglyul ejtettek saját érzelmei; mintha tűz perzselte volna meg, rögtön elkapta a kezét úgy, hogy majdnem meglegyintett kisebb figyelmetlenségében. 
- Jaj, bocsika… - szabadkozott. – Még nem volt időm hozzászokni, hogy akadnak még egy személyben lovagok és úriemberek!
Most egy csapásra, mintha a képzeletbeli stafétabotot egyenesen átadta volna egy elképzelt versenyen -, rajtam volt a bemutatkozás sora:
- Alfréd vagyok! Örülök a szerencsének! – próbáltam mosolyogni, de ez inkább mindig is egyfajta különleges, kicsit idétlen grimaszos vigyorgásra hasonlított. 
- Csak nem a Batmanből neveztek el téged? – lelkedezett, mint a kamaszos csitrik többsége, ha valami újdonságról értesül.
- Sajnálom, ha csalódást okozok – feleltem. – Édesanyámnak volt a határozott terve, hogy ne apám után nevezzenek el!
- Jaj, ne haragudj! Nem akartalak megbántani! – vette észre rajtam a hirtelen támadt hangulatváltozást! 
- Semmi baj! Édesanya egész egyszerűen nem szerette apám nagyon régimódi nevét! 
- Megkérdezhetem mi a neve apukádnak? – kíváncsiskodott. 
- Béla! – hangom egyszerre volt ironikus és ugyanakkor kissé erőltetetten szellemes!
- Hihi! – kuncogott. – Ez nagyon muris! – lelkendezett. 
- Örülök, hogy tetszik neked!
- Nem azért mondtam! Bocsi! Csak tudod, még annyira új ez nekem! Ez a pezsgés, meg nyüzsgő nagyváros! Művtöris hallgató vagyok az ELTÉ-n! 
- Ennek nagyon örülök! Tudod, én most utolsó évezem töri szakon és a szakdolgozatomat nemrég adtam be, hogy értékeljék! 
- Hűha! De izgi! – lelkendezett. Ebben a pillanatban jobban irigyeltem törtető, életvidám, lázadó optimistaságáért. Mintha sokkal több lelkesítő önbizalom szorult volna csillogó őzikeszemei mögé, mint nekem.
- Tudod… sokkal inkább szerettem volna irodalomtörténész vagy klasszika-filológus lenni! – bukott ki elcsigázottan a számon. 
Megszánhatott, mert hangja érzelmesebb és részvétteljesebb lett:
- Biztos vagyok benne, hogy aki eddig kibírta ezt a kőkemény sulit, az mindenképpen eléri az álmait! Csak semmi esetre sem szabad feladnod!
- Hát, így gondoltam magam is, aztán… a nyelvészeti tanszék munkatársai kis híján az öngyilkosság határáig kergettek a telhetetlen maximalizmusukkal! 
- Most biztosan viccelsz ugye?!
- Sajnos nem! – látszott rajtam, hogy talán életemben most másodjára vagyok ennyire határozott és komoly! 
- De hát én mindig azt hittem, hogy az egyetemen azért… rendesek! Elvégre ott már érett felnőtt fiatalok tanulnak! 
- Az attól függ, hogy mihez képest! 
- Mitől függ? – kérdezett kapásból vissza, mint aki rosszul hallott egy mondatot. 
- Aki nem haladja meg zárthelyin a hatvankét pontot, azt egyszerűen senki csatornatöltelékként kezelik és meg is vetik!
- Ezt nem hiszem el! 
- Bocsáss meg, de én is csak azt mesélhetem el, amit tapasztaltam! Ebben semmi félrevezetés vagy köntörfalazás sincs!
A fiatal hölgy ezen kicsit elmélázott, majd jött egy újabb megálló és magamban azt gondoltam, hogy most vagy soha! Ha ebben a pillanatban leszáll, akkor a sors talán nem minket választhatott, hogy összeismerkedjünk egymással; de a busz nem lassított és már megint is tovább át az Erzsébet-hídon egyenesen a Ferenciek-terére! Az ifjú, tüneményes hölgy pedig továbbra is ott ült mellettem! Látszott, hogy annyira felcsigázták a történtek és kutató kíváncsisággal csüngött szinte az összes mondatomon! Ennyi erővel nyugodtan, szemrebbenés nélkül is hazudhattam volna neki! De inkább mindig őszinte udvariassággal megmondtam az igazat! 
- Egyszerűen kész szemétség, hogy az, akik folyamatosan a könyvtárakat bújják, meg kutatnak, ennyire nincsenek megbecsülve! Ezt fölháborítónak tartom és petíciót fogok benyújtani a feljebb viteli bíróságra! – kis csicsergő hangja talán ebben a pillanatban volt a legbájosabb és legcsilingelőbb!
- Hát… sok sikert kívánok hozzá! – arra gondoltam, hogy megpróbálok óvatosan felállni, így jelezvén számára leszállási kérelmemet! – Megbocsátasz?
- Miért is?! – nézett rám csodálkozó bociszemekkel. 
- Szeretnék leszállni, persze csak, ha te is az egyetem felé tartasz, mint én!
Kiderült, hogy az ifjú hölgy negyedéves volt a Színművészetin és nemsokára készülő vizsgaelőadásuk miatt volt fokozott, neuraszténiás izgalomban! 
- Éppen próbálunk egy vizsgadarabot és a rendezőnk már szabályosan tépi a haját is és rekedtre kiabálja magát, mert valami beállítás sohasem úgy stimmel, ahogyan azt éjszaka megálmodta! Kicsit félünk is tőle nagyon, mert kiderült, hogy az ő végszava lesz majd a döntő a diplomaosztásnál! Ha gondolod, egyszer nyugodtan meg is nézhetnél minket! 
Erre természetesen én is meginvitáltam a magam tanári vizsgaelőadásaira és kölcsönösen megbeszéltük, hogy amint lesz egy kis időnk leülünk valahova beszélgetni, hogy egy kicsit jobban megismerhessük egymást! Ő volt az, aki kezdeményezett és mivel én mindig is szándékos félszegséget, tétovaságot és gyerekes tapasztalatlanságot árultam el viselkedésemmel kapcsolatban, egyszerre szándékosan le is lepleztem magamat! 
- Igazán örülök, hogy megismerkedtünk! – jelentette ki az Astoria sarkánál, ahol mindketten úgy toporogtunk, mint az elfogódott szerelmesek. 
- Te merrefelé mész? – karolt belém könnyed természetességgel. 
- Hát… csak ide az egyetemre! – feleltem. 
- Tudod mit? Egy kis darabon elkísérlek és közben még mindig beszélgethetünk!
- Ez nagyszerű ötlet volna! 
Sajnos arra már kevésbé gondoltam, hogy nem igen lehetett alkalmam rá, hogy kitapasztalhassam milyen kellemes dolog is egy hölggyel sétálgatni; tekintettel eddig egyszer sem voltam randizni! Ezért jóformán a hölgy fantasztikus sportosságával kellett, hogy beérjen, mert úgy meglódultam, mint akit szabályosan üldözőbe vett egyszerre akár több fenevad is! 
 
Hasonló történetek
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: