Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy egyetemista srác egy pletykának akar utána járni, viszont arra nem számít mi minden fog...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Lola fiatal egyetemista irigylésre méltó élettel. Ám találkozik valakivel aki teljesen felborítja/felboríthatja...
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
kortárs, kisepika, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
beny30: Szia!Ez a torteneted is nagyon...
2019-04-21 14:46
jólélek: Csöpp-csöpp. :) Nem rég volt k...
2019-04-20 15:54
peti7711: Segítsetek nekem légyszíves. M...
2019-04-17 08:25
peti7711: Sziasztok. Meg tudná nekem val...
2019-04-16 10:37
peti7711: Sziasztok. Én még új vagyok it...
2019-04-15 14:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tengerparti szendvics

-------------------------------------

Írta: [email protected] (FyreNEyce9)
Fordította: Pavlov ([email protected])
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május

*************************************

Az egyik kedvenc fantáziám a tengerparton játszódik. Éjjel, mikor a csillagok már lágyan ragyognak az égen, és a Hold eléggé világít ahhoz, hogy megvilágítsa felhevült testünket. Hallgatom, ahogy a hullámok a sziklákhoz csapódnak. Én pedig csak fekszem, hagyom, hogy izzadságomat felszárítsa a szél.

Legalább két férfivel lennék. Egy kis csókolózással és ölelkezéssel kezdünk, kezünk feltérképezi egymás testét, mindkét férfi a mellemet, a bimbóimat simogatja, és benyúlnak a lábam közé... Hozzáérnek tüzelő puncimhoz.

A kezem a nadrágukon emelkedő dudoron játszik, mindkettőt ki akarom csomagolni, hogy szopogathassam őket. Kicipzározom a nadrágukat, és kiveszem a farkukat. Örömmel látom, hogy mindkettő kőkemény, készenállnak az ajkaimra. Egy kicsit simogatom őket, aztán az egyiket a számba veszem, közben a másikat szorongatom. A nyelvemmel fel-le nyalogatom a szerszámot. Csak a makkot engedem a számba, megszívom, a nyelvem és az ajkam közé szorítom. Aztán jó mélyen beengedem.....

Közben ők tovább simogatják a mellemet és a puncimat. Jobban a számba engedem a farkat...... Ki-be húzogatom, aztán szívok rajta még egy utolsót, és rátérek a másikra. Ajkam rácuppan a faszra, kezemmel keményen verem. A puncim egyre nedvesebb, felizgat, hogy egyszerre két dákóval játszhatok. Egyelőre ennek a fasznak is csak a makkját szopogatom, de aztán mélyen a torkomra engedem. A férfi dugni kezdi a számat, mintha a puncim lenne. Teljesen benyomja a dákóját, az arcomon érzem a golyóit. Jó nagyot lök, aztán ott is tartja... mélyen a torkomban. Nyelek, hogy érezze a torkom összehúzódását kőkemény farkán. Közben felnézek rá, és látom az arcán a gyönyört. Tovább nyeldesek, és megérzem az előnedvét.

Lassan kihúzza a számból a farkát. Mindkét faszt az ajkaimhoz húzom, és magamba gyömöszölöm. Érzem, ahogy a két dákó a számban lüktet, és keményen szopok. Érzem, ahogy a torkom felé mozdulnának.

Mostmár készen állok rá, hogy kinyaljanak. Mindketten rámennek a puncimra. Az egyikőjük bemászik a lábam közé, a másik a 69-es pozícióba helyezkedik. Az egyik a csiklómon dolgozik, a másik tüzelő puncimat nyelvezi. A 69-ezőnek vadul szopom a farkát, az ő nyelve pedig fel-le jár a csiklómon. Megnyalom a golyóit, és mindkettőt a számba szívom, jó erősen szopogatom. Ő erre beszívja a csiklómat, végighúzza az ajkán, és lágyan szorítgatja. Ez teljesen megőrjít, nyögdécselni kezdek.

A másik srác a nyelvével dugja a puncimat, jó mélyen benyújtja és körbe-körbe forgatja. Ki-be mozog, egyre nedvesebb vagyok... Hirtelen a fenekemhez csusszan és egyik ujját be is dugja. Ugyanolyan ritmusban mozog, mint ahogy a nyelve dolgozik a puncimon.
Nagyon vágyom már rá, hogy mindketten belémhatoljanak. A férfi keményebben ujjazza a fenekemet, a másik csöpögő farka pedig még mindig a számban táncol.
Kiengedem a számból a dákót, és felszólítom őket, hogy basszanak meg. Mindketten. Minkettőjüket magamban akarom érezni. Az egyik srác hanyattfekszik, én meg beleülök a farkába, egyenesen ráengedem nedves puncimat. Érzem, ahogy áthatol az ajkaim között. Centinként csúszik nedves barlangomba, míg teljesen belém nem kerül. Előre-hátra mozgatom a csípőmet ezen a csodálatos dákón, aztán felemelkedek... Szinte teljesen kiengedem magamból a farkát, aztán visszazúdulok rá. Ez már kőkemény dugás. Minden alkalommal teljesen belémhatol.

Még folytatjuk ezt egy ideig, aztán készen állok a másik srácra is. Előrehajolok, a férfi mögém helyezkedik, a kezébe fogja a farkát, és a fenekembe irányítja. Érzem a makkját a nyílásnál, ahogy óvatosan becsúszik. Vár egy pillanatig, aztán picit mélyebbre megy, míg át nem jut az izmon. Sikítok a gyönyörtől. Tovább és továbbnyomja, míg az egész belém nem kerül. Aztán elkezdi baszni a seggemet. Az alattam fekvő srác dugni kezdi a fenekemet, és a mellemet simogatja. Mindketten kefélnek, érzem, ahogy egyszerre pumpálnak. Nagyon jó ez az érzés, élvezem, ahogy két farok táncol bennem egyszerre. Mindannyian nyögünk, hihetetlenül jó ez az egész!

Lenyúlok és a csiklómat simogatom, az ujjammal vadul körözök rajta, úgy akarok elélvezni, hogy közben mindketten a lyukaimat döngessék. Miközben így simogatom magam, érzem, ahogy megfeszül a testem, az izmaim összerándulnak a farkak körül, és hatalmasat élvezek. Tovább nyomom a csiklómnak, vadul élvezek, ők meg csak basznak. tudják, hogy ez már az orgazmus, úgyhogy nincs kegyelem.
A seggemet kefélő srác nem bírja tovább. Néhány utolsó kemény lökés után kirántja, és a fenekemre spriccel. Vadul rángatja a farkát, ki akar rázni belőle minden cseppet. Érzem, ahogy forró spermája lecsurog a fenekemről, közben a másik srác még mindig keményen bassza a puncimat. Lenyúlok, és megfogom a golyóit, simogatom, és érzem, hogy tele vannak gecivel. Kiveszem a puncimból a farkát, és szopni kezdem. A szám fe-le mozog a csöpögő rúdon, a kezemmel meg a golyókat simogatom. Begyorsítok, érzem, ahogy megfeszül a teste, felnyög, és a számba üríti a nedvét. Keményen szopok, lenyelem mindet, de egy pár csepp így is az arcomra kerül. Ő csak lüktet, míg a farka teljesen ki nem ürül. Egy kicsit még szopom, hogy biztos minden kijöjjön, aztán felnézek, és mosolygok.

Megcsókolom, így megkóstolhatja ajkaimon a spermát. A másik sráchoz hajolok, aki már mellettünk fekszik, és őt is megcsókolom. Aztán csak fekszünk ott a pokrócon, és élvezzük a forró tengerparti éjszakát.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Még ha romantikus lenne...
Sajnálom, de ezt inkább el sem olvasom. Eleve a szitu (mármint az álmodozásomat elmesélem) olyan műfaj, amit veszett fejsze nyelének tartok. Persze, ezt is meg lehetne jól írni. Előnye, hogy nem kell olyan szigorúan ragaszkodni a realitásokhoz, mint egyébként, hiszen csak fantázia. De tapasztalatom az, hogy ezt az írók arra használják ki, hogy fantáziálásban nincs szükség "körítésre", eztért szinte csak szexjelenetet írnak, ami az én szememben egy írói öngyilkossággal ér fel.
Andreas69 ·
Tökéletesen egyetértek. Nekem sajnos, nem volt annyi eszem mint neked, és elolvastam. Kár volt...

Pavlov ·
Ez a sztori is olvasható ingyenes kötetemben: https://www.smashwords.com/books/view/876170

hideki ·
Ez [email protected]ásleírás és nem sztori. A többi írásodhoz hasonlóan. Egy sztorinak van valami kereteseménye.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: