Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tengerparti szendvics

-------------------------------------

Írta: fyreneyce9@aol.com (FyreNEyce9)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május

*************************************

Az egyik kedvenc fantáziám a tengerparton játszódik. Éjjel, mikor a csillagok már lágyan ragyognak az égen, és a Hold eléggé világít ahhoz, hogy megvilágítsa felhevült testünket. Hallgatom, ahogy a hullámok a sziklákhoz csapódnak. Én pedig csak fekszem, hagyom, hogy izzadságomat felszárítsa a szél.

Legalább két férfivel lennék. Egy kis csókolózással és ölelkezéssel kezdünk, kezünk feltérképezi egymás testét, mindkét férfi a mellemet, a bimbóimat simogatja, és benyúlnak a lábam közé... Hozzáérnek tüzelő puncimhoz.

A kezem a nadrágukon emelkedő dudoron játszik, mindkettőt ki akarom csomagolni, hogy szopogathassam őket. Kicipzározom a nadrágukat, és kiveszem a farkukat. Örömmel látom, hogy mindkettő kőkemény, készenállnak az ajkaimra. Egy kicsit simogatom őket, aztán az egyiket a számba veszem, közben a másikat szorongatom. A nyelvemmel fel-le nyalogatom a szerszámot. Csak a makkot engedem a számba, megszívom, a nyelvem és az ajkam közé szorítom. Aztán jó mélyen beengedem.....

Közben ők tovább simogatják a mellemet és a puncimat. Jobban a számba engedem a farkat...... Ki-be húzogatom, aztán szívok rajta még egy utolsót, és rátérek a másikra. Ajkam rácuppan a faszra, kezemmel keményen verem. A puncim egyre nedvesebb, felizgat, hogy egyszerre két dákóval játszhatok. Egyelőre ennek a fasznak is csak a makkját szopogatom, de aztán mélyen a torkomra engedem. A férfi dugni kezdi a számat, mintha a puncim lenne. Teljesen benyomja a dákóját, az arcomon érzem a golyóit. Jó nagyot lök, aztán ott is tartja... mélyen a torkomban. Nyelek, hogy érezze a torkom összehúzódását kőkemény farkán. Közben felnézek rá, és látom az arcán a gyönyört. Tovább nyeldesek, és megérzem az előnedvét.

Lassan kihúzza a számból a farkát. Mindkét faszt az ajkaimhoz húzom, és magamba gyömöszölöm. Érzem, ahogy a két dákó a számban lüktet, és keményen szopok. Érzem, ahogy a torkom felé mozdulnának.

Mostmár készen állok rá, hogy kinyaljanak. Mindketten rámennek a puncimra. Az egyikőjük bemászik a lábam közé, a másik a 69-es pozícióba helyezkedik. Az egyik a csiklómon dolgozik, a másik tüzelő puncimat nyelvezi. A 69-ezőnek vadul szopom a farkát, az ő nyelve pedig fel-le jár a csiklómon. Megnyalom a golyóit, és mindkettőt a számba szívom, jó erősen szopogatom. Ő erre beszívja a csiklómat, végighúzza az ajkán, és lágyan szorítgatja. Ez teljesen megőrjít, nyögdécselni kezdek.

A másik srác a nyelvével dugja a puncimat, jó mélyen benyújtja és körbe-körbe forgatja. Ki-be mozog, egyre nedvesebb vagyok... Hirtelen a fenekemhez csusszan és egyik ujját be is dugja. Ugyanolyan ritmusban mozog, mint ahogy a nyelve dolgozik a puncimon.
Nagyon vágyom már rá, hogy mindketten belémhatoljanak. A férfi keményebben ujjazza a fenekemet, a másik csöpögő farka pedig még mindig a számban táncol.
Kiengedem a számból a dákót, és felszólítom őket, hogy basszanak meg. Mindketten. Minkettőjüket magamban akarom érezni. Az egyik srác hanyattfekszik, én meg beleülök a farkába, egyenesen ráengedem nedves puncimat. Érzem, ahogy áthatol az ajkaim között. Centinként csúszik nedves barlangomba, míg teljesen belém nem kerül. Előre-hátra mozgatom a csípőmet ezen a csodálatos dákón, aztán felemelkedek... Szinte teljesen kiengedem magamból a farkát, aztán visszazúdulok rá. Ez már kőkemény dugás. Minden alkalommal teljesen belémhatol.

Még folytatjuk ezt egy ideig, aztán készen állok a másik srácra is. Előrehajolok, a férfi mögém helyezkedik, a kezébe fogja a farkát, és a fenekembe irányítja. Érzem a makkját a nyílásnál, ahogy óvatosan becsúszik. Vár egy pillanatig, aztán picit mélyebbre megy, míg át nem jut az izmon. Sikítok a gyönyörtől. Tovább és továbbnyomja, míg az egész belém nem kerül. Aztán elkezdi baszni a seggemet. Az alattam fekvő srác dugni kezdi a fenekemet, és a mellemet simogatja. Mindketten kefélnek, érzem, ahogy egyszerre pumpálnak. Nagyon jó ez az érzés, élvezem, ahogy két farok táncol bennem egyszerre. Mindannyian nyögünk, hihetetlenül jó ez az egész!

Lenyúlok és a csiklómat simogatom, az ujjammal vadul körözök rajta, úgy akarok elélvezni, hogy közben mindketten a lyukaimat döngessék. Miközben így simogatom magam, érzem, ahogy megfeszül a testem, az izmaim összerándulnak a farkak körül, és hatalmasat élvezek. Tovább nyomom a csiklómnak, vadul élvezek, ők meg csak basznak. tudják, hogy ez már az orgazmus, úgyhogy nincs kegyelem.
A seggemet kefélő srác nem bírja tovább. Néhány utolsó kemény lökés után kirántja, és a fenekemre spriccel. Vadul rángatja a farkát, ki akar rázni belőle minden cseppet. Érzem, ahogy forró spermája lecsurog a fenekemről, közben a másik srác még mindig keményen bassza a puncimat. Lenyúlok, és megfogom a golyóit, simogatom, és érzem, hogy tele vannak gecivel. Kiveszem a puncimból a farkát, és szopni kezdem. A szám fe-le mozog a csöpögő rúdon, a kezemmel meg a golyókat simogatom. Begyorsítok, érzem, ahogy megfeszül a teste, felnyög, és a számba üríti a nedvét. Keményen szopok, lenyelem mindet, de egy pár csepp így is az arcomra kerül. Ő csak lüktet, míg a farka teljesen ki nem ürül. Egy kicsit még szopom, hogy biztos minden kijöjjön, aztán felnézek, és mosolygok.

Megcsókolom, így megkóstolhatja ajkaimon a spermát. A másik sráchoz hajolok, aki már mellettünk fekszik, és őt is megcsókolom. Aztán csak fekszünk ott a pokrócon, és élvezzük a forró tengerparti éjszakát.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Ez a sztori is olvasható ingyenes kötetemben: https://www.smashwords.com/books/view/876170

hideki ·
Ez b@szásleírás és nem sztori. A többi írásodhoz hasonlóan. Egy sztorinak van valami kereteseménye.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: