Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tejszínhab

Időben érkezem szerelmi fészkembe, hogy legyen időm mindenre felkészülni, hiszen ma jössz hozzám először.
Illatos fürdőt veszek, befújom magam kedvenc parfümömmel, felveszem lenge kis háziruhám. A szobában besötétítek, felkapcsolom a hangulathoz szükséges rejtett kis lámpácskáim, és várom, hogy megérkezz!
Beengedlek, elcsattan az első csók, hosszan, érzékien fedezed fel a szám. Megmutatom a lakást, utoljára a fürdőszobát, ahol már előkészítettem neked is egy illóolajos fürdőt. Ez segít kikapcsolni, ellazulni, hogy valóban csak én legyek és Te és a szenvedély. Egy kis masszázs a fejre, nyakra, vállra és érzem, már enged benned a feszültség, ami teljesen természetes így az első alkalommal. Szárazra töröllek.Itt kerülök először kontaktusba férfiasságoddal, de nem időzöm vele sokat. . lesz még rá idő bőven.
A szobába vezetlek, hosszan csókolózunk, megszabadítasz köntösömtől... már az én vérem is forr, alig várom, hogy megérints... hanyatt fekszem az ágyon, és megmutatom neked a kis kincsem.

Mivel Te sem most látsz először ilyet, rögtön tudod mit kell tenned, de mielőtt a lényegre térnél, foglalkozol egy kicsit a melleimmel, masszírozod, csókolgatod, szívogatod, amitől én csak még jobban felizgulok és alig várom, hogy OTT is megérints... és akkor beveted magad lábaim közé, kezeddel óvatosan széthúzod ajkait, és nyelveddel el kezded felfedezni. Lassan, hosszan nyalod, és én már dobálom magam a vágytól, jajgatok, mert olyan jóóóó! Míg nyelveddel kalandozol ujjaid sem tétlenek, izgatják csiklómat, néha betévednek a nyílásba is... érzem, jön a megváltó vég, tapasztalt lévén Te is érzed ezt ezért erősebb , gyorsabb nyelvcsapásokkal juttatsz el a csúcsra.. megfeszülők és hatalmasat élvezek.. gyönyörű volt. Még pihegek egy kicsit, fejed magamhoz húzom, csókokkal hálálom meg ezt a csodát.

Most én jövök. Hátadra fektetlek, föléd hengeredek, csókollak, simogatlak, majd elindulok lefelé... kezembe veszem, játszadozom vele finoman, majd számmal is megkóstolom, megnyalom a hegyét, végig a tövéig… még nem veszem számba, pedig tudom, már alig várod ezt! Visszatérek a szádhoz, csókolózunk szenvedélyesen és közben lüktető farkad csupasz puncimba vezetem. Egy pillanatra meglepődsz, de már élvezed is, hogy lovagolok rajtad. Úgy ülök rajta, hogy közben Te is lásd ahogy bennem mozogsz, kezemmel széthúzom, ujjaimmal csiklómat izgatom. Nekem mindjárt jó lesz megint... de szeretném, ha Te még nem élveznél el, néha megállok, hogy csillapodjon vágyad egy kicsit... hatalmas hullámban élvezek el megint egy utolsó nagy lökéssel... leszállok, és most számbaveszem farkad, mely már lüktet, és nagyon közel van a beteljesüléshez, elnyelem, amilyen mélyen csak tudom, szívom gyengédebben, erősebben, figyelve közben reakciódat, és egyszer csak érzem, hogy neked is itt a vég! Elönti számat gyönyöröd nedve, és én lenyelem mind! Simogatom, nyalogatom még egy kicsit, míg teljesen le nem csillapulsz. Szép kezdet volt, és egy ígéretes folytatást várok!
Lezuhanyozunk együtt, gyengéden meg-meg érintve egymást, majd a konyhába megyünk egy kávéra.

Valamiért lehajolok, te hátulról átölelsz, melleimmel játszol... én lábaim közt farkad után nyúlok, és azzal simogatom magam... én már kész vagyok folytatni... ahogy érzem lassan, Te is. Megfordulok, átölellek, és szemem megakad a tejszínhabos dobozon. Farkadra fújok belőle egy keveset, és élvezettel lenyalom róla, majd a pultra ülök, és a puncimra is nyomok egy keveset, hátha Te is szereted az édességnek ezt a formáját... Mire az utolsó cseppig lenyalod, én már tombolok! A szobába húzlak, a karosszék karfájára támaszkodom, egyik lábam felteszem, így könnyítve meg, hogy hátulról belémhatolj! Imádom ezt a pózt! Ott és annyira van bennem, amennyire szeretem! Leszállok farkadról, az ágyra fekszem, lábam széttárom, hogy lásd izzó puncim mennyire kíván!

Te jössz, farkad kezembe veszem és eltüntetem... lábaim válladra teszem, hogy jó mélyen bennem lehess, és így folytatjuk. Te néha meg-meg állsz, ezzel is nyújtva az élvezetet, és késleltetve a gyönyört. Pózt váltunk, és "kifli" formában újból hátulról teszel a magadévá, közben melleimet markolászod, csiklómat simogatod. Én vagyok, aki nem bírja tovább, és óriásit élvezek. Ezen felbuzdulva gyorsítasz kicsit a tempón, és Te is eléred a csúcsot! És megszűnik minden! Percekbe telik, amíg magunkhoz térünk… simogatjuk, puszilgatjuk egymást. Amolyan utójátékként. Beszélgetünk még egy kicsit, majd készülődni kezdesz, én kikísérlek, és mindketten tudjuk, hogy nem utoljára voltál itt.
Én is rendbe szedem magam, a lakást. Elteszem a tejszínhabot, és az jut eszembe, hogy ezentúl a bolt polcán meglátva egy ilyen flakont, mindig eszedbe fogok jutni…
Hasonló történetek
22568
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
29976
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
Nyüssz.

Szerelmi fészek. Vannak benne fecskék meg feketerigók, esetleg burukkoló galambok is?

Fel is térképezi? Rajzot csinál róla, legközelebb el ne tévedjen?

"Ez itten a kert."

Egy rubin, néhány hibás kis gyémánt... nagyi gyűrűje... de ugye van nálad nagyító, mert mind egy kis kincsesládában van.

Most Columbus a pasas, mert mindig felfedez, vagy Vespucci mert térképez?

A nyelvcsapás kifejezés a gyengém. Hogy nem szippantotta még magába egy mentális irodalmi fekete lyuk?

A tövéig nyalod meg a hegyét... vagy nagyon kicsi vagy hosszú a hegye.

Miért is ne lenne csupasz?

Jó lesz, mert most szörnyű.

Gyönyöröd nedve... basszus... hol az a fekete lyuk?

Ez az eltüntetős rész tényleg meglepően humoros.

Mert a császárzsemle már ósdi.

Lófaszt fogsz eszébe jutni. Férfi.

Egyébiránt ez az E/1 beszél E/2-höz forma...

Nem pontozok.
geminigirl ·
Lófaszt fogsz eszébe jutni. Férfi. --- Hát ezen behaltam. :DDDD


Mirrmurrka ·
Hölgyeim és olvasni tudó Urak!
Sztrájk hozzászólása 10 10, a többit nem említjük, udvariasak vagyunk. :D

Szivacs ·
Tartsatok össze lányok/asszonyok! Hiszen, mi férfiak mind az ellenségeitek vagyunk ám.
Sztrájk ·
Nekem a legnagyobb ellenségemből teszem a legjobb barátom. Remélem érted.
Szivacs ·
Ezekszerint politikus, netán Buddhista vagy :)
Nem, mem, a politikusokra ez nem jellemzô........
Sztrájk ·
Nem. Csupán ellenségem csak olyasvalaki lehet aki méltó arra is, hogy barátkozzak vele, és ha már ő barátjának tart akkor nem lesz szíve keresztbetenni nekem. Sajnos fordítva ez nem igaz.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: