Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szétbasznak a jobb jegyért 1. rész. (egyetemista lány és a tanár

Egyetemista csaj voltam, a 90-es évek végén esett meg ez a sztori velem. Végzős éveimben jártam. Magas, széparcú, dekoratív csajként tartottak számon. Szopós számba szívesen tették az évfolyamtársaim duzzadó faszukat egy-egy buli alkalmával. Imádták csupasz, nagy szeméremajkaimat szopni, szűk, lucskos pinámat baszni. A puncim borotváltam, de egy dekorcsíkot előszeretettel meghagytam mindig a dombon. Tetovált testem - színesnőies mintákkal - forró vágyakat ébreszt sok hímben. A kanok mindig is imádták kerek, formásan telt seggemet, vékony derekamat és nagy, kerek dudáimat, nagy kiálló bimbómat. Igazi basznivaló, faszvégre termett csajnak tartottak.
Addig csak a korosztályomból, vagy picit idősebb faszokkal voltam, úgy 26-27 éves korig. Természetesen észrevettem, hogy az egyetemen az idősebb profok megnéznek, lopva, kívánkozva vetik rám kéjes pillantásaikat, izgatottan figyelik feszes felsőmet, kerek, nőies idomaimat, húsos, vastag számat. A tanulmányokkal elboldogultam, időnként egy-egy utóvizsga becsúszott, de végül átmentem. Végzős hallgató voltam, és sajnos egy reál tantárgyból sehogy sem sikerült javítanom. A professzor úr behívott órák után az irodájába, és azt mondta:
- Sajnos többedik alkalommal sem sikerült az utóvizsgája, kisasszony. Sajnos ez azt jelenti, hogy nem mehet államvizsgázni.
Rendkívül lehangolt a hír, de próbáltam megoldást egyeztetni a tanárral.
- Professzor úr, kérem, adjon még egy lehetőséget! Nagyon fontos, hogy még az idén befejezzem az iskolát!
- Sajnálom, de az előírást be kell tartanunk. - felelte.
- Kérem, tanár úr, csak az esetemben engedélyezze ezt. Mindennél fontosabb nekem! - szinte könyörögtem.
Zavaromban és idegességemben nem vettem észre, hogy az 58 éves tanár vágyakozva bámulja a csöcsöm bimbóját, ahogy majd kiszúrja a nagy kerek dinnye vége a vékony, fehér pólómat. Nem láthattam, de a tanár asztal alatt belemarkolt félig meredező faszába a kiéhezett kan....
- Meglátom, mit tehetek, egyeztetnem kell a dékánnal és a lektor úrral is. Holnap 1-re jöjjön vissza, most pedig elmehet!
(nem tudtam, de kifelé megbámulta formásan fejlett seggemet, és arról fantáziált, milyen lehet ebben a nőies idomban megmártózni merev faszával...).
Egész éjjel alig aludtam az idegességtől. Másnap előadások után megkerestem a professzort.
- Egyeztettem a két kollégával, kisasszony. Nem örültek neki, de hosszas kérésemre belementek abba, hogy kizárólag önnek új lehetőséget adjunk. Kérem, üljön le! - leültem a tanárral szemben, és izgatottan figyeltem szavait. Ajkaimat haraptam, mellem a szapora légzéstől gyorsabban járt le és fel.
- Ma délután tudunk Önnek lehetőséget adni a korrigálásra. Külső helyszínen fogjuk kikérdezni. Kérem, gondolja át, mennyire fontos Önnek ez a vizsgaeredmény!
- Mindennél jobban, Uram! Bármit megtennék érte!
Felcsillant a pinámra áhítozó hím szeme
- Igen? Bármit? Ez esetben garantálhatom a sikert!
A professzor teljesen fehér hajú úriember volt. Magas, kb 190 cm, úgy 110 kg. Enyhén pocakos, de nagyon modern stílusú. Sportos, fiatalos ingekben és pólókban járt. Rendszeresen járt külföldre nyaralni, pihenni, így bőre bronzosan csillogott a napfénytől. Szeme kék volt, arca, teste még férfiasságát őrizte, fehér haja emlékeztetett idősödő korára. Most, hogy picit megnyugodtam, jobban megnéztem magamnak. Simán el tudtam volna képzelni, hogy oltárit szexelek az öreggel! Láttam szemében, hogy megőrül a vágytól, hogy megbaszhasson. Kezdtem rájönni, mire megy ki a játék.
- Ma délután 4-kor az öreg tó mellett, a vadászház előtt feleltetjük a két kollegával a jobb jegyért. Ha eljön, és mindent rendben találunk, akkor megkapja az elégségest, még javítót sem kell írnia. Mi a lektor úr lakóautójával várjuk ott. Speciális vizsga lesz, kérem, alkalomhoz illő megjelenése legyen!
- Természetesen, legyen nyugodt, professzor úr, mindennel nagyon meg lesznek elégedve. Nagyon köszönöm, hogy mindezt lehetővé tette!
- Ugyan, nincs mit köszönni! Már régóta kíváncsiak vagyunk a kollegákkal, hogy milyen ismeretei vannak pontosan! - mondta, és picit elmosolyodott, ahogy a szemembe nézett.
Tudtam, hogy mit akar - és meg kell vallanom, a végtelenig felizgatott a tudat. Előtört belőlem a magabiztosság, és a ribanc vér. Odafurakodtam hozzá, és terpeszülésben, szemből az ölébe ültem. Nyakát átfogtam karommal. Ahogy ott ültem az ölében, magassarkú szandálban és miniszoknyában, ritmusos, párzó mozdulatokkal dörzsöltem forró pinámat nadrágjához. A csipketangán át éreztem duzzadó faszát. Elkapott a hév, és folytonos, baszó mozdulatokkal jártam heves öltáncomat a prof pinámra szomjas ágyékán..közben szemeztem vele, és a számat nyaltam, kurvásan. Ő a döbbenettől szólni sem tudott.
- Tessék, egy kis előleg! - mondtam. - Látom, mennyire odavagy értem, dolgozok kicsit rajtad, hogy délután jól bírd a kúrást.
Lenyúltam, lehúztam a nadrágja zipzárját, és kikaptam a kolbászát, ami már váladékos volt. Az öreg prof szétizgult a pinámtól, és jött már az előváladék a kemény faszból, ahogy cicáztam fele. Hirtelen felemelkedtem, ő még mindig ült a székben. Megfordultam - háttal neki. Tangás pinámat terpeszben odanyomtam a fejéhez.
- Nesze, nyald a friss húst, élvezz! - mondtam, és beletoltam az arcába a lyukam. Zsinóros tangán át úgy nyalt, mint aki már évek óta nem kapott pinát. Szinte zabálta, falta a puncimat.
- De jó ízed van! - mondta eltompult hangon, mert a nagy pinafalásba feledkezve a mondandója felét nem lehetett hallani. Nagyon jól nyalt az öreg, mesteri szívó- és nyalizó munkával kényeztette húsos cuncimat.
Nem vártam sokat, és ebben a pózban odahajoltam a nadrágból ágaskodó dákójához. Szeretek játszani, cicázni a kanokkal, de az ő bunkós végú faszát egyből tövig a torkomba vettem, és szoptam, mint egy mohó ribanc. Nyögött és remegett a kéjtől, ahogy vastag, húsos szám és forró nyelvem le-fel járt eres hímtagján. Éreztem faszán a kanszagot. Nyilván reggel tusolt, de már azóta jópár óra eltelt, és így igazi, kanos íze és szaga volt rég nem kényeztetett rúdjának. Szinte morgott, örjöngött a szopásom művészetétől. Annyira kikapcsolt, hogy önkívületi állapotban nyalta szét csupasz, szaftos finámat. Az orrát, arcát, állát - nyelvét - teljesen belémtolta. Orra a hüvelyemben mozgott, és közben nyalta mindenem. A seggem széthúzta, és kéjesen belenyalt a lyukamba.
A fasza nem volt borotvált, ami nagyon tetszett. Érezni akartam magamban tövig.
Megint megfordultam. Lesmároltam pinanedvemtől csöpögő ajkait. mennyei volt, ahogy elegyedett a kanos íz a szaftos, fiatal pina ízével. Smaciztunk, és ő egyre csak nyögött. Megtéptem ősz-fehér haját:
- most megkapod a pinámat, gyerünk, told be a faszod! Akarom, hogy basszál!
Megfogta a kerek csípőmet, és hörögve ráhúzott a faszára. A fasza körüli szőrkorona nagyon izgatta a csiklómat, úgy mozogtam benne, hogy a professzornak még az erei is kidudorodtak az izgalomtól.
- De jó a pinád, kiskurvám, de élvezem a lyukad tacsakos szorítását! Alig vártam, hogy a faszomat beléd tolhassam, kicsi drága ribancom! - mondta szinte önkívületben.
Közben pinámat odanyomtam a szőrhöz, mennyei volt érezni, ahogy bennem lüktet ütemesen a fasz, én pedig szétnyalt, szétizgatott csiklómat a szőrös dombnak nyomhatom. Most már baszottan jártam az öltáncot, szinte remegett a lábam, az öreg meg csak adta alám a lovat. Smároltunk és baszott. Élveztem a dörzsölést, kikaptam a csöcsöm és a szájába toltam.
- Szívjad szét, kanom!
Bekapta kőkemény bimbómat, és elkezdte csócsálni, közben pedig a lucskos pinámat dörzsiztem a szőrös, tüzes ágyékhoz, bennem meg feszített a merev fasz. Sikítottam az izgalomtól.
- Basszál, gyerünk, basszál! belém nyomhatod mindet, jöhet az összes geci, nyomjad!
Éreztem, ahogy elönt a kéj - és biztattam az öreget, hogy nyomjon tele. Mindig figyeltem a fogamzásgátlásra, és azt akartam, hogy határtalan legyen az élvezete. abban a pillanatban, ahogy én is elélveztem, és hallotta a bíztató női parancsokat, ő is elélvezett - minden csepp gecijét belenyomta a lüktető, forró lyukamba. Mozogtam rajta, és ölem szinte fejte dorongját. Közben vadul smároltam vele, markolászta, harapdálta az ajkaimat, nyakam, mellem, mindenemet, és azt hajtogatta, hogy nem tud betelni velem.
Hálásan dőlt hátra a professzor. Pihegtem kicsit.

- Most hazamegyek, picit pihenek. Szuperszexin és kipihenten megyek a \"vizsgámra\". - Kacsintottam rá. - Menj haza, és Te is pihenj egy kicsit, hogy este újult erővel essünk egymásnak.
- Rendben, kiskurvám, alig várom, hogy ismét érezzelek!
Ölemben édes professzorom spermájával elindultam, hogy kipihenjem és rendbe szedjem magam az esti szigorlatra....

(folyt.köv!)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Deakjanika ·
Folytazsd legyélszives.

szoposerzsike ·
m :heart_eyes: mmmhh te legalabb akkora kurva vagy mint en! orulnek egy ilyen baratnonek :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: