Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mesék a tanyárul 2.

A Tyúkól végnapja

Egy másik nyári reggelen Miska a szokásos állatetető körútja után a piacra készülődött. Igyekezett mielőbb végezni teendőivel mert a szomszédos tanya Józsija már a kertkapuban várta türelmetlenül.
Józsi igazi havernak bizonyult, minden kétes ügyletben lehetett számítani rá, ha kellett falazott is Maris előtt, arról nem is beszélve, hogy anyagi helyzetét tekintve nála - Miskával ellentétben - mindig volt népi "apró" amit a "hivatalban" be lehetett páleszre váltani.

Tervbe is vette a két kurafi, hogy piacolás után semmiképp nem hagyják ki a Tücsöklik nevű talponállót. Tücsöklik válogatott törzs páleszozókból tevődött össze. Amúgy Tücsöklik az a hely volt, ahová bármilyen állapotban be lehetett térni: ünneplő öltözékben, kissé lótrágya szagúan, depis másnapos állapotban, asszony elöl megnyugvást keresvén, heves politizálás keretében, üzleti megfontolásból kiindulva, egyszóval amolyan központi hírelosztó szerepet töltött be a közeli tanyákról idesereglett jámbor életvitelű, szerény felfogású Miska féléknek.

Miután a piac kérdéssel rekord idő alatt végzett a két jó barát, szinte észre sem vették a likban kötöttek ki. Jó kis hat fős kollektíva verődött össze, csak úgy sziporkáztak a jobbnál jobb ötletek.
Miska is előhozakodott legégetőbb gondjával: miszerint az öreg, közel negyvenéves diófa akkora árnyékot vet a tyúkólra, s annyira lelógnak ágai, hogy szinte nappali setétség honol szegény páráknak.

- Há ez mán tarthatatlan egy állás így! -szólt Miska.
- Osz meg mé nem vágod ki te ökörköri? - kérdezte az egyik cimbora.
- Há az is lessz, csak menjek haza!
- No ládd, nemtom mi a kutyapöcst vacillálsz annyit!
- Jó van no, hazakluttyokung valamelyest, oszt adok a nyüvesnek. A francnak nőtt ekkorára! -- Nem is eszem a dijóját. Darabos, mint a ménkü!

Azzal elköszöntek egymástól, becélozták a "hazát", s mint máskor is saját költésü nótákat kornyikálva, néha hangosan szidva az épp aktuális "marhát" (szomszédot), bizonytalan léptekkel eltűntek a napraforgó táblák irányába.

Kb. délután kettőre járhatott, amikor is Miska a bolhakastélyába belerogyott, fújtatva mint egy ló, szidva a tüzes napkorongot, meg az összes kánikulát.
Maris szunyókált, de félálmában egy kérdést megreszkírozott:
- Már megint mit vedeltél vénember?
- Kivágom a diófát (hangzott a felelet)
- Vágod ám ki egy rossebet!
- Akkor csak az ágakbúl kettőt, ami a Katiék nyakába lóg.
- No azt már előbb is levághattad volna!

Ezzel a párbeszéd vége szakadt, Maris tovább szunnyadt, Miska meg csámpázva, páleszgőzzel telítve előkotorta a fűrészt a sufniból.
Felkecmergett a fára, s nekiállt a fűrészelésnek.
Irdatlan hőség volt, a fűrészelés nyögve-nyelősre sikeredett. Össz-vissz félig sikerült a vastag ágat befűrészelni. Miskát elöntötte a harctéri ideg, a fűrészt ledobta csak úgy csattant a kút káváján, az összes macska minden irányba szétspriccelt, Morginca vakkantott két dühödtet a fotelból, majd Miska keservesen lemászott, s kedvenc ülőalkalmatosságából mintegy kipenderítve Morgincát, beleroskadt foteljába.

A nap hátralévő részében több különlegesség nem történt. Este lett mindenki nyugovóra tért, csak a szél erősödött egyre jobban, majd tíz óra felé az ég csatornái is megnyíltak, kitört a nyári zivatar. Dörgött, villámlott egyszóval klasszikus vihar kerekedett.

Még éjfél előtt hatalmas csattanásra ébredt Maris is és Miska is. Mintha ágyu szó hallatszott volna. Kirohantak a tornácra mindketten, a vihar ekkorra már továbbvonult, de a látvány melyben részesültek maga volt a téboly.
A félig lefűrészelt hatalmas ág rázuhant a tyúkólra, az ól teteje beszakadt maga alá temetve vagy öt-hat tyúkanyót. A még időben "kiugró" tyúkok és kakasok kárálva, kotkodácsolva észtvesztve rohangáltak a sáros, víztócsás baromfiudvarban, a sötétben neki-neki rohanva mindenféle akadálynak: talicska, traktor kerék, kukorica góré - ami épp az útjukba akadt.
- No, hogy bazd meg Miska a tudományod! - fakadt ki Maris.
- Kuss Maris - épp elég a bajom, nemköll, hogy még te is itt kárájj!
- Inkább segíts kitalálni valamit!

Azzal ideiglenesen, vagy egy órán keresztül, beterelték a rémült tyúkhadat a nyitott csűrbe (megemlítem, hogy akkortájt kb. 70 tyúk volt, s vagy 20 kakas). Csak nagy sokára csendesett el minden, időnként még rémült kotkodácsolás hangzott fel a csűr mélyéről, de lassan megnyugodtak a kedélyek.

Másnap reggel - mintha mi sem történt volna, hát ekkora a tyúkész befogadóképessége - minden lábasjószág vígan kapirgált az udvarban, különösen nagy előszeretettel tették ezt a tyúkól romjai körül.
Miska a romok alól elővadászott négy tyúkhullát. Maris mind a négyet megfözte Morgincának ebédre.
Később felépült egy vadonatúj tyúkól, ebbe már tisztességes ülőkéket szerkesztett Miska, rendes kotló fészkeket is gyártott bele.
Végső soron a tyúkok is örültek a szerencsétlen esetnek - kivéve azt a négyet amelyik a fazékban végezte, a legnagyobb öröm mégiscsak Morgincának jutott, ízletes főtt tyúkhús, hm., de finom is lehetett!
Hasonló történetek
4245
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3722
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bbalos ·
Lehet, hogy neked gyerekmeséket kellene írnod? aranyos.

Agnetta ·
Köszönöm a kritikákat.
Valószínű a minden esti mesélés (Kristóf 4 éves, saját költésü mesékkel "nevelem"), eredménye az állattörténetek iránti szeretetem.
Szép 7-végét mindannyiotoknak!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: