Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kobold lékelés.

Kobold lékelés
 
- Kérek egy üveg vodkát
 
- Sok lesz ne igyál.
 
- Nem kértem oktatást. Adj inni. 3 éve már köztünk élnek a földönkívüliek és még csak nem is baszhatok be? Bányában dolgoztam ezért nyugdíjas lettem 40 évesen, erre megjöttek a koboldok. Még inni sem lehet nyugodtan.
 
- Szabályok vannak.
 
- A te feleséged jó asszony volt. Tudom, hogy mi történt vele. Az egyik kobold volt. Ott az erdőszélén.
 
- Ne beszélj erről Béla.
 
- Akkor adj inni. Akkor befogom a pofám ha kapok piát.
 
- Nesze , itt van a vodkád.
 
- Ma este buli lesz. Kifüstölöm a koboldokat.
 
- A szesz beszél belőled.
 
- Nesze, itt van egy ötezres. Semmit sem ér a pénz. Minden elveszett kobold törvények vannak. De ma este léket ütök. Meglékelem a kobold világot.
 
- Aludj inkább.
 
- Hülye vagy!
 
Feltámadt a szél és esett az eső az Amerikai kisvárosban. Béla tántorgott hazafelé és mosolygott. - Ma este. - Ezt mondogatta. Csak ennyit mondott, hogy ma este.
 
És eljött az este. A szél jobban fújt és az eső jobban esett. Pokoli idő volt. Tökéletes idő a lékeléshez.
 
- De még piálni kell.
 
Béla a lékelés előtt még ivott egy üveg vodkát. Kicsit nehezebben mozgott, dolgozott az alkohol. Mindegy lékelni lassan is lehet. Az egyik űrhajó a falu melletti réten van. Három hete van ott. A kankutyák sokszor lehugyozták de ez nem lényeges. A tehén csordát zavarja ez sem lényeges. Részeges Pista bácsi úgy gondolta, hogy a felesége a hajóban van ennek sincs jelentősége. - Igyunk. - mondta Béla saját magának. És ivott.
 
Nem félt attól, hogy kiüti magát. Semmitől sem félt. Legalábbis így érezte. És ott volt a hajó a réten. Gyerekként épen ott szokott gombát szedni az anyjával. Most meg ezek a mocskok vannak ott. Ennek ma este vége lesz. A harc után meg felkeressem a kedvenc kurvám. - gondolta Béla. Van még potencianövelő bigyó el kell használni.
 
-Rohadtul pocsék érzés beenni egy mosdóba és olvasni a falon, hogy elveszem másol elől a munkát. Semmi értelme nincs ennek? Itt vannak a koboldok és az emberek gyűlölik egymást, olyat beszélnek, hogy elveszem mások elől a munkát. Lehet, hogy a vodka beszél belőlem és nincsenek firkálások, nincsenek mosdók. Nincsenek életek. Semmi sincs.
 
Érted? Semmi sincs.
 
És Béla elindult a gombaszedő rétre, már messziről látta a föld felett lebegő hajót. A férfi káromkodott és nagyot köpött az egyik qurvára gondolt és ment tovább. Egyenesen a hajó felé, még tudott menni az alkohol még teljesen nem szállt a fejébe a fejsze a kezében volt még a apjától kapta a tizennyolcadik szülinapjára nem tegnap volt, Nagyon sok fát összevágott vele, ma este meg a koboldok hajóját fogja aprítani. Futott és üvöltött , üvöltött ahogy kifért a torkán és aprította hajót mint az akácfát mikor gyújtóst csinál,- Szabadság! Ezt a szót üvöltötte a hangját elnyelte az eső és a szél és a hajó felrepült az égbe. Béla eldobta a fejszét és üvöltött. - Elmenekültek a koboldok.
 
Úgy érezte, hogy unatkozik a kocsmában újra kell tölteni, történjen valami, legalább részeg legyen ha már a csajjal nem találkozott,.
 
 
 
 
Hasonló történetek
6630
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4453
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
Monica69 ·
27 éves vagyok, vékony, 170 éves, 50 kg súlyú. Fotóim vannak a profilomban, ha látni akarod őket. Elsősorban (bármilyen életkorú) férfiakat keresek. Ha érdekli, írj nekem. - http://insex69.com

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: