Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erdészfiú

Kavarog bennem az érzés, amikor rá gondolok. Olyan, mint a víz, ha felkavarod; nincs benne semmi, saját magával kevered, mégis fodrozódik.
Komolynak tűnt, férfias, fiatalos, rendíthetetlen, amilyennek lennie kell. Olyan, mint egy bükkfa: állandó, örök, akinek időnként lehull a koronája, de az új idő eljövetelekor kizöldül, és elrejt mindent, mindenkit, aki ágai közé menekül.
Nem beszélt sokat, nem kellett neki, én kötődtem hozzá, ami egy alkalom után kissé sekélyesnek tűnt. Számomra elég volt! Egyetlen hang nélkül tudta, mit akarok, amikor ránéztem és elvesztem a pillantásában. Akartam. Használni akartam mindenét és nem ellenkezett.
Erős vagyok, erősebb mindenkinél, egyedül cipelek minden terhet, de a biztonság a fő, az állandóság, rendszer. Ő a része akart lenni, de egy szót sem szólt.
Intettem neki, amikor kiszúrt három férfitársa közül, majd lassan, távolságot tartva jött a nyomomban, mint egy igazi vadászkopó. Az autó mögött, az erdő szélén be sem mutatkozott, ajka az enyémre tapadt és... érzékeny. Nem akarom bántani. Kell mindene, de nem engedhetem, hogy baja legyen ebből a bohóságból. Őt féltem, nem magam.
Képtelen voltam megszakítani ezt az örömöt. Nem tolakodott, elvette, amit adtam, és nem keresett kifogásokat. Nem az volt a lényeg, hol volt rajta szőr, vagy rajtam plusz kiló, tökéletes összhang minden feleslegesen kiejtett szó nélkül. Faltuk egymást, a kéjt és fuldokoltunk a forró levegőtől, ami bekapkodva kiszárította szánkat. Az enyém akart lenni, és én az övé, anélkül, hogy tudnám, honnan jött és hová megy. Ő látta, de nem kérdezett.
Lefirkantott valamit egy cetlire, majd összegyűrve a zsebembe nyomta két viharos csók között... Úgyis elveszik a többi kacat közt.
Nem akart elmenni tőlem, de látta, itt az idő. Bevetette magát az erdő sötétjébe, pedig tudta, én nem mehetek utána. Most nem.
Gyerekzsivaly ütötte meg a fülem, remegni kezdtem a félelemtől.
 
* Vadászház a tó mellett. Ott foglak várni *
Hasonló történetek
7417
Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.
2943
Frissen vágott fű illatát hordozza az őszi szél. -Vajon most nyírtak füvet utoljára idén?-gondolkodok el. A part sötétségét néhány lámpa töri meg, épp annyi fényt adva, ami romantizálja az összképet vagy csak ennyire futja az önkormányzatnak.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: