Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kis meglepetés

Írta: smutsmith
Eredeti történet: https://literotica.com/beta/s/cuckolds-condom-surprise
 
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
2021. február
 
*****
 
Amikor a kulcs megzörrent az ajtóban, nagyot dobbant a szívem, és hevesen verni kezdett az izgalomtól. Marhára ideges voltam, ugyanakkor borzasztóan vártam már, ami történni fog. A feleségem kimozdult ma este, én pedig arra vártam, hogy visszatérjen kalandjából. Akár úgy is mondhatnánk, hogy megcsalt, de én nemcsak, hogy előre tudtam róla, hanem aktívan bátorítottam is rá, sőt, segítettem is neki a randira készülni.
Miközben kifestette magát, arról beszélgettünk, mennyire várta már, hogy a hapsija hatalmas farka szétkúrja, és hogy milyen pózokban fogja magába fogadni (ha jól emlékszem, mindben), és hogy jelezni fogja, ha hazaindult. 
Egyszerű terv volt. Hazaértére  teljesen meztelennek kellett lennem, és csak tennem, amit mond, bármiféle kérdezősködés vagy értetlenkedés nélkül. 20 perc telt el, mióta a telefonom csipogott az üzenetével; “Hamarosan otthon leszek. Szeretlek, puszi!”
Mielőtt az este elindult volna, még egyszer megkérdezte tőlem, biztos vagyok-e benne, hogy ő most ezt végigcsinálja, én meg határozottan válaszoltam: “Igen!”
Karen évek óta csalt diszkréten. Legalábbis ő azt hitte, hogy diszkréten csinálja, és hogy semmit sem tudok róla, de előbb-utóbb összeáll a kép, nem igaz? Az apró hibákból és az önkéntelen elszólásokból kiderül, hogy mi zajlik az ember háta mögött. A felszarvazottság korai szakaszában viaskodva fedeztem fel, hogy mennyire felizgat ez a fétis. A tudat, hogy a páromat egy másik férfi kúrja, a legnagyobb meglepetésemre gyorsan átváltotta heves féltékenységemet intenzív izgalommá.
Természetesen sosem vallotta be, hogy félrelépett, és én sem szembesítettem ezzel, egyszerűen csak fokozatosan emeltem be párbeszédeinkbe az ötletet, hogy esetleg dughatna valaki mással, és aztán hazasétálhatna hozzám. Jó kis kemény meneteink lettek belőle! Az egyetlen baj az volt, hogy viszonylag hosszú idő – 10 év – kellett hozzá, mire elhitte, hogy nem csak cirkuszolni akartam.
 
Amennyire ő tudta, most először volt tudomásom a félrekeféléséről, és csak az én kedvemért feküdt le valaki mással. Most, hogy végre elértük, hogy nyugodtan felvállalja a dolgot, az igazság enyhe finomítása mindkettőnknek jót tett. Így már nem volt bonyolult a dolog, Karen félreléphetett a lebukás veszélye nélkül, és után én is megkaphattam őt... legalábbis általában.
 
Most éppen ideges mosollyal lépett a nappaliba, ahol teljesen meztelenül térdeltem a padlón; nem biztos abban, hogy valóban az utasításoknak megfelelően fogok-e várni, vagy ez csak valami csapda. Amikor nemcsak meztelen testem, hanem kőkemény farkam is megpillantotta, láthatóan megnyugodott.
– Ejnye, te kis rossz fiú! – nevetett. – Csak nem én jártam a fejedben? – kérdezte, és önkéntelenül beletúrt zilált hajába.
Bólintottam. Amióta másfél órája távozott hitvesi otthonunkból, semmi másra nem tudtam gondolni. A szívem szinte le is állt egy jó tíz percre, miután azt írta, hogy “Utolsó esély, hogy meggondold magad.”
Én ennyit írtam: “Jó szórakozást, puszi!” És elképzeltem, ahogy megkapja, kiszáll a kocsiból az ajtóhoz megy, majd belép a szeretője házába. Habár a gondolataim azon cikáztak, hogy vajon mit tesznek majd ezután, próbáltam nem túlságosan beleélni magam a legapróbb részletekbe, inkább meg akartam várni, hogy kedvesem hazaérjen és elmesélje az estéjét.
– Mi járt a fejedben? – kérdezte most.
– Az, ahogy a pasid kefélt – suttogtam rekedten.
Lehajolt, és szenvedélyesen megcsókolt, nyelvét jól megforgatta a számban. – Az is, ahogy a farkát szopom? – kérdezte, amikor abbahagyta.
–- Igen - suttogtam még rekedtebben, tudván, hogy ő is pontosan tudta, mi járt a fejemben a csókolózás közben.
– Helyes! Mert meg is tettem! És amikor szoptam, már akkor arra gondoltam, milyen jó lesz majd megcsókolnom téged. Érzed az ajkamon a pasim faszának ízét? – és mielőtt válaszolhattam volna, ismét megcsókolt, nyelve vadul hatolt a számba, már-már az őrületbe kergetett.
– Igen – nyögtem, amikor levegőt vettünk.
– Hozz egy italt! – parancsolta. 
Amikor visszatértem mindkettőnknek egy-egy pohár borral, egyből rákérdezett:
– Ki akarsz nyalni?
– Igen – feleltem elvörösödve.
– Igen mi? – csattant fel.
– Igen, Úrnőm!
– Máris jobb – mosolyodott el.
Elfoglaltam a helyemet előtte a térdemen, miközben ő a bort kortyolgatta. Várakozás, idegesség és izgatottság örvénylett bennem, amitől a meztelen testem önkéntelenül megremegett, és egy hajtásra ledöntöttem a saját italomat. Még soha életemben nem éreztem magam ennyire tehetetlennek vagy mástól függőnek, és Karen kiélvezte a pillanatot.
– Szóval elképzelted, ahogy egy nagy fasz kitölt? – kérdezte halkan.
– I... igen, Úrnőm – dadogtam.
– És elképzelted, ahogy belémélvez?
– I... igen.
Az elmúlt években a szeretkezéseink során ezt más sokszor, részletesen átbeszéltük már. Az volt a legvadabb vágyam, hogy valaki más ondóját kinyalhassam a feleségemből. Nem igazán a dolog bi része vonzott, bár valószínűleg volt bennem egy ilyen rejtett vonás is, de igazából a felszarvazás része izgatott, hogy valaki más után tisztítsam ki a feleségem punciját. A félrelépéssel elkövetett árulás, amit a megcsalt férj teljes alávetettsége követ. Nemcsak annak tudata, hogy valaki más éppen megdugta a páromat, hanem hogy “muszáj” a nedveket utána feltakarítani – nyami! Akiknek bejön ez a fétis, tudni fogják, miről beszélek. Bárki más számára ez totál bizarrnak tűnhet. Bár nyilván van ennek az egésznek valamilyen tudatalatti oka, nem bocsátkoznék pszichológiai elemzésekbe. Egyszerűen csak jobban felizgat, mint bármi más.
Karen kissé szétnyitotta a lábát, így láthattam meglehetősen rövid szoknyája alatt a fekete csipkebugyiját. Csupasz lábai, amiken távozásakor még elegáns harisnya volt, hipnotikus márványlépcsőként hívogatott magassarkú cipőjétől az ágyéka felé.
– Gyere közelebb – mondta halkan, és fejemet az ágyéka felé húzta. Szélesebbre tárta a lábát, és kissé fentebb húzta vékonyka szoknyáját. – Szagolj meg!
Úgy tettem, ahogy kérte: olyan közel hajoltam, hogy ajkaim a csipkéhez értek.
– Rajta! Szippants bele a puncimba!
Mély levegőt vettem, magamba szívtam puncijának erős illatát, amiből érezhetően áradt a nemrégiben átélt kefélés illata. Öntudatlanul átszellemültem és több mély lélegzetet is vettem az orromon keresztül, elmerülve párom illatának gazdag, mély árnyalataiban, amiben elmém rejtett mélységében valami ismeretlen hozzávaló is jelezte jelenlétét.
– Egyelőre elég – mondta kedvesem halkan, és elengedett. – Kérek még inni!
Gyorsan hoztam a következő adagot. Miközben újratöltöttem Karen poharát, én is gyorsan lehajtottam egy dupla adagot, és máris éreztem lazító hatását.
– Tetszik az illata?
– Nagyon!
– Készen állsz rá, hogy kinyalj?
– Teljesen!
Imádtam kinyalni, néha már-már jobban vágytam erre, mint a dugásra. Imádtam az illatát, az ízét, ahogy nyelvem apró mozdulataitól remegett és megrándult – ezeket én is éppen annyira élveztem, mint ő. Néha szólt, hogy el fog élvezni, néha nem. De amikor elélvezett, gyakran a hajamnál fogva szorította fejem az ágyékára, és ilyenkor mindig többször is elment.
– Így is, hogy épp most dugott meg egy másik hapsi?
– Igen!
– Nézz a szemembe!
Úgy tettem, ahogy parancsolta, belenéztem kék szemeibe. Sokáig nézett, a kételkedés vagy habozás jeleit kereste.
– Mondd meg, mit szeretnél tenni.
– Ki akarlak nyalni, Úrnőm.
– Mondd el rendesen! 
– Nagyon ki akarlak nyalni, Úrnőm! – válaszoltam, bár nem igazán tudtam, mire gondol. Ő tovább nézett a szemembe, mintha a lelkemig hatolt volna tekintetével.
– ... és?
– És... ki akarlak tisztogatni!
– Így már jobb, de még nem egészen...
Ekkor már leesett:
– Kérlek, Úrnőm, kinyalhatom a puncidból a szeretőd gecijét?
– Újra! De most illendően!
– Nagyon szépen kérlek Úrnőm, hadd nyaljam ki a szeretőd gecijét a puncidból!
Karen elmosolyodott, most már biztosra vette, hogy valóban benne vagyok a dologban. – Talán megengedem – dorombolta, és ismét átnyújtotta nekem az üres poharát. Eddig is imádott rávenni, hogy könyörögjek, hogy kinyalhassam, de hogy azért könyörögtem, hogy ma este tisztára nyalogathassam, láthatóan őt is rendesen felizgatta.
Mire meghoztam az újabb italt, már a szoba közepén állva várt. Némán vette át a felajánlott poharat, magassarkú cipője felnagyította és erőteljesebbé tette lábának ingását, és így kissé magasabbnak is tűnt nálam. Ahogy meztelenül álltam előtte, a fehér, félregombolt blúza alatti feszes melleiben gyönyörködtem. Amikor este elindult itthonról, még volt rajta melltartó, azóta eltűnt. Szabad kezét a vállamra nyomta, sugallva, hogy térdeljek le. Az járt a fejemben, vajon a hiányzó melltartó és a félregombolt blúz véletlen vagy szándékos volt-e. Mindenesetre kegyetlenül meredezett tőlük a farkam.
– Van egy kis meglepetésem számodra – mondta gonoszul.
Válaszolni akartam, de azonnal felemelte az ujját, és csendre intett.
– Nem, nem, nem. Pontosan azt csinálod, amit mondok, és amikor mondom. Semmi kérdezősködés, semmi közbeszólás, emlékszel?
Némán bólintottam, azon izgulva, hogy amit tervezett, egyezzen a vágyammal.
– Lassan húzd le rólam a bugyit!
Tettem, amit parancsolt, óvatosan húztam lefelé a feszes fehérneműt a csípőjéről a szoknya alól. A legszívesebben ott azonnal ráugrottam és megdugtam volna, de valahogy sikerült visszafognom magam, és centinként haladtam vele lefelé. Ahogy a bugyi lassan lefelé csúszott és szabaddá vált puncija, Karen kijelentette:
– Ott van a meglepetés.
Kissé zavartan folytattam a feladatom, finoman húztam le a bugyit. És amikor már a combjára ért, végül észrevettem. A meglepetés. Feleségem puncijából körülbelül fél centire egy óvszer nyitott vége lógott ki. Karen valahová félrerúgta fekete bugyiját. Nem is törődött zavart pillantásommal, egyik lábát a combomra tette, magassarkúja belém vájt, és annyira széttárta a lábát, hogy kényelmesen hizzáférhessek.
– Csókolgasd a puncim! De csak finoman! Kicsit még sajog.
Engedelmesen odahajoltam, de ahogy ajkam a csinosra nyírt szőréhez ért, leállított.
- Nem felejtettél el valamit?
– Ja igen. Kérlek, Úrnőm, hadd csókolgassam a puncidat!
– Hadd halljam újra, de ezúttal szeretném érezni, hogy komolyan gondolod!
– Kérem, Úrnőm, engedd, hogy csókolgassam a puncidat!
– Ez még mindig elég gyenge. Úgy érted, a frissen baszott puncimat?"
Ettől majdnem ott helyben elélveztem. A golyóim már így is vadul feszültek, és a farkam is kőkeményen állt már egy órája, de hogy ezt hallottam, majdnem ellőttem magam. – Igenis, Úrnőm, úgy értettem, Úrnőm. Kérlek, kérlek, hadd csókoljam meg a frissen baszott puncidat! Ígérem, hogy finoman fogom csinálni!
Most már odaengedett, és amennyire odafértem, több apró csókot leheltem rá.
– Ez így nem sokat ér, le kell feküdj – jelentette ki.
Ahogy hanyatt feküdtem, már az arcomra is ült, csodásan illatozó, duzzadt ajkai csak centikre tátongtak kiéhezett számtól. A vágytól félőrülten vártam, hogy mit tehetek. Le voltam nyűgözve a modortól, amivel egyszerre húzta az agyam és tartotta a távolságot tőlem. Minél jobban vadult a szitu, annál inkább élveztem. Rohadtul kíváncsi voltam a belőle kissé kinyúló óvszerre, és a benne rejlő titokra is. Ez nem volt megbeszélve!
– Tetszik a meglepetésed? – kérdezte, miközben finoman ajkaimhoz érintette a punciját... és az óvszert.
– Igen, Úrnőm!
– Melegen tartottam neked. Amúgy most nem csókolgatnod kellene?
Most, hogy imádnivaló nedvességével pontosan ajkaim fölött tátongott, finoman és szeretettel megcsókoltam, lassan haladtam felfelé az egyik ajkacskán, majd a másikon. Picit a csiklóját is megérintettem, a középen rejlő gumi határozott tudatában. Ahogy így kényeztettem, megkérdezte:
– Jó érzés a frissen baszott puncimat csókolgatni?
Bólintottam, és most, hogy végre idáig jutottam, eszem ágában sem volt abbahagyni. Hirtelen és figyelmeztetés nélkül elhúzódott, és az óvszer kicsüngő része végigsimított az orromon.
– Kérdeztem valamit! Jó érzés a puncimat csókolgatni, miután valaki mással keféltem?
– Igen, Úrnőm!
– Elképzelted, hogyan csusszant belém és kúrt szét a hatalmas farka, amit most csókolgatsz? És hogy csapódtak hozzám minden lökésnél a jó nagy golyói?
– Igen – válaszoltam őszintén.
– Igen, mi!?
– Igen, Úrnőm!
– Hadd halljam, milyen érzés a puncimat csókolgatni, miután valaki más farka járt bennem!
– Imádom a puncidat csókolgatni, miután egy másik férfi járt benned, Úrnőm! Ez a dolgom!
– Így már jobb – nevetett. – És tényleg ez a dolgod.
Ekkor lejjebb ereszkedett, hogy újra elérjem, és folytattam, amit elkezdtem. De túl hamar emelkedett fel újra. – Nyald meg a meglepetésed!
Óvatosan kidugtam a nyelvem, hogy megízleljem az óvszer kilógó, nyitott végét, és közben Karen rámszólt: – Dugd be a nyelved a végébe!
Próbáltam a gumi rövidke, elérhető részét körbenyalni, de aztán Karen utasított, hogy szorítsam a fogaim közé. Amint meg volt elégedve a rögzítéssel, lassan felemelkedett, úgyhogy a latex henger milliméterenként csúszott ki belőle. Ilyen közelről jól láttam a rá kötött csomót és mögötte a benne dudorodó anyagot. Kedvesem fokozatosan emelte ágyékát, ügyelve rá, hogy a megjelenő óvszer közvetlenül a szemem felett feszüljön, és nézhessem, ahogy a nedveitől csillog. A gumi hirtelen meglazult és a szemhéjamra csattant, majd onnan a gravitáció lehúzta az arcom oldalán, a feleségem nedvének nedves csíkját hagyva maga után. Én azért kitartottam és tovább szorítottam a végét a fogaim között.
Ha őszinte akarok lenni, az óvszer láttán azt hittem, hogy Karen végül is kihátrált bevallott félrelépés elől, de azért reménykedtem valami jó kis fordulatban. Hát most az arcomba kaptam teljes súlyával, érezhettem benne a folyadékot, ahogy végigcsúszott az arccsontomon.
Karen elvette tőlem az óvszert, és diadalmasan feltartotta, hogy rendesen lássam. – Ugye ezt akartad? A szeretőm gecijét? – kérdezte, miközben lassan körbe-körbe húzogatta az óvszert az arcomon. 
Bólintottam, kissé ledöbbenve attól, ennyi évnyi fantáziálás után végre teljesül a kívánságom, bár nem egészen úgy, ahogy vártam. – Igen, Úrnőm.
Karen játékosan hagyta, hogy az óvszer az ujjai között csúszkáljon. – Nyisd ki a szád – mondta halkan –, valahová be kell tennem a szeretőm használt gumiját.
Ott helyben majdnem megint elélveztem, szavai egyszerre voltak hihetetlenül erotikusak és kegyetlenül megalázóak, szinte sziporkáztak a fejemben. Úgy tettem, ahogy mondta, ő meg a csomónál fogva a számba lógatta az óvszert a tartalmával együtt, így totál irányíthatta és láthatta, amit műveltem vele. – Szívjad – parancsolta. – Szopogasd le a nedveim a szeretőm használt gumijáról, te kis perverz!
Tettem amit mondott, szopogattam az óvszert, és a nyelvem és ajkaim nyomásától éreztem, ahogy a tartalma mozog benne. Eközben a drágám többször is fokozatosan kihúzta a számból, megvizsgálta, aztán visszaengedte, hogy folytassam.
– Mostantól ez a dolgod, hogy megtisztítsd a szeretőm használt gumijait, miután megdugott a nagy, vastag farkával. De néha lesz más is. Néha megengedem majd, hogy belémélvezzen, és utána tiéd lehet a krém! – Kihúzta az óvszert a számból, és megvetően a mellkasomra dobta. – Maradj itt. Még csak meg se moccanj!
Gyorsan hozott a konyhából egy ollót, amellyel levágta az óvszer tartalmát őrző csomót. Újra az arcomra ereszkedett, és megtartotta magát fölöttem pár centivel. Óvatosan széthúzta az óvszer elvágott végét, és belenyomta az ujját, az ujjbegyét belemártotta a ragacsos folyadékba. – Tartsd csukva a szádat! – utasított, majd a gecis ujjbegyével végigsimított az ajkaimon, a maradékot pedig az arcomra törölte. – Most pedig csókold meg a puncimat!
Gyengéden megcsókolta a punciját a gecis ajkaimmal, ahogy mondta, ő pedig feszülten figyelt. – Milyen érzés megcsókolni a puncimat a szeretőm ondójával? – kérdezte. – Nyald meg az ajkaid. Szeretném, ha megkóstolnád a barátom gecijét. Ne aggódj, van még belőle!
Körbenyaltam az ajkaimon, és a számba húztam, ami a sós folyadékból a csókkal nem került a feleségem testére. – Milyen ízű? – kérdezte.
– Sós – válaszoltam.
– Sós mi?
– Sós, Úrnőm!
– Ennyi? Sós? Nem mesés, csodálatos, vagy akár csak fincsi, csak sós? Pedig a pasim nagyon keményen megdolgozott érte! Mindenféle pózban keféltünk... lovaglásban kezdtük, simán csak ráültem a kőkemény farkára... aztán kutyapózban, meg a térdemmel a fejemnél, meg oldalt fekve hátulról. Hason is feküdtem, ő meg nagyon keményen megkúrt. Jaj, abban a pózban teljesen szétbaszott! Talán ezért sajog most egy kicsit. Nagyon szerettem volna köréfonni a lábaimat, és érezni az erős lökéseit az orgazmusa közben, úgyhogy a végére hagytuk a misszionárius pózt. Csak a végén raktam rá az óvszert. Előtte végig natúrban nyomtuk, jobb, ha tudod. Nagyon izgató volt, amikor a fülembe súgta, hogy el fog élvezni, mert tudtam, hogy később te fogod megkapni.
– Mekkora... a farka? – kérdeztem. 
– Ó, nagy! – válaszolta élvezettel, és olyan huszonöt centit mutatott. – Olyan vastag, hogy mindkét kezemre szükség van, hogy átérjem. A számba is épp, hogy csak belefér.
Ez volt az egyetlen, amit megkérdezhettem a szeretőjéről, mivel úgy gondolta, hogy ha többet is megtudnék, az egészet elrontaná. Egy elég kisvárosban élünk, ahol mindenki ismer mindenkit. Az is az ő ötlete volt, hogy ő tudja, kinek a gecijét nyelem le, de én nem. Megígérte, hogy nem az egyik barátom, és nem is olyasvalaki, akit közelről ismerek, de ettől eltekintve nem árult el róla semmit, még azt sem, hogy nagyjából hol lakik.
– Belefér az egész a szádba? – kérdeztem őszinte kíváncsisággal.
– De be ám! Éppen csak! De várj csak, amíg kinyalhatsz, és érezheted majd, mennyire kitágított. Elég nehéz volt idehoznom azt a gumit, elhiheted. Nagyon kellett vigyáznom, nehogy kicsússzon.
Csalódottságom ellenére Karen leszállt rólam és bizonytalanul felállt. – Ki kell mennem. Rögtön jövök. Tessék, fogd meg – adta át óvatosan az óvszert, én meg vizsgálgattam, miközben ő kiment. Semmi kétségem nem volt afelől, mi az a pézsmaszagú, sűrű folyadék a gumiban. Valakinek a gecije volt, ráadásul körülbelül kétszerese annak, amit általában én szoktam produkálni.
Feleségem pár perc múlva teljesen meztelenül tért vissza, csak a cipő maradt rajta. Szerette, ahogy megemelte a magasságát meg persze az uralmat, amit ilyenkor érzett.
– Ereszkedj négykézlábra – parancsolta, és elvette tőlem az óvszert. – Vagyis még előtte hozz nekem még egy italt, kis perverzem.
Meghoztam az italokat, majd az utasítás szerint négykézlábra ereszkedtem. Kissé zavarban voltam, amiért már nem volt erekcióm. – Mi a baj? Meggondoltad magad? Mégsem jön be a dolog? – kérdezte Karen őszinte aggodalommal.
– Dehogynem! Imádom! – vágtam rá. – Csak kell egy kis pihenés. Már vagy két órája ágaskodik a farkam.
– Talán segíthetek – mondta a párom, és szégyenemre alám nyúlt. Szakszerűen megszorította és megsimogatta először a golyóimat, majd a farkamat, így gyorsan megint megkeményedtem. – Tehát akkor nem gondoltad meg magad? Még mindig meg akarod tenni?
– Naná! – válaszoltam.
– Akkor nem bánod, hogy nemrég megkúrt egy nagy, vastag fasz? – kérdezte, miközben megsimogatta a farkamat, és gyorsan visszatért a szerepébe – Sokkal nagyobb, mint a tiéd, úgyhogy remélem, azért majd később valamennyire a tiédet is érzem majd. Nem bánod, hogy megdugott egy másik férfi? Nem bánod, hogy te csak a második leszel?
– Nem, Úrnőm. Örülök, hogy találtál kedvedre valót. Boldoggá tesz, amire csak vágysz! – nyögtem fel, mert kezdte elterelni a figyelmem a folyamatos simogatása.
– Jól van. Na most pontosan azt tedd, amit mondok. Ide fogom tartani az óvszert, te pedig mártsd bele a farkadat a gecijébe!
Muszáj volt előre hajolnom egy kicsit, hogy jó legyen a szög, de Karen fürgén a dákómra húzta az óvszer végét, és felfelé húzta a gumit, így a makkom belemerült szeretője gecijébe. Aztán lehúzta, és hanyatt feküdt mellém. – Tedd belém a farkad – mondta. Ahogy föléereszkedtem, a farkamról kis spermacseppek csöppentek a földre. Makkomat a feleségem puha ágyékába fúrtam, ami lazán, de még milyen lazán engedett! Előrenyomultam, a makkomat fedő csúszós anyag és kedvesem nyilvánvaló kitágultsága miatt a behatolás túlságosan is könnyű volt.
– Hát ezt alig érzem – gúnyolódott. – Hagyd abba! – kiáltott rám, amikor a második lökésbe akartam kezdeni. – Nem, nem, nem! Nyalj ki most azonnal!
Ahogy kimondta, szorosan megfogta a hajam, és letolt a lába közé.
– Jó volt a farkaddal a puncimba tolni a pasim spermáját? – kérdezte, amikor a szeméremdombjához értem. – Előbb nyaljál körbe, hogy semmi ne vesszen kárba! – parancsolta, mert egyáltalán nem várt válaszra. De persze rohadtul jó érzés volt, mondanom sem kell.
Egyetlen határozott mozdulattal folyamatosan végighúztam a nyelvemet az egész punciján, amíg el nem értem a csiklóját, és finoman mozdulatokkal megpaskoltam. Éles fájdalom szakított félbe, ahogy párom a hajamnál fogva gonoszkodva felrántott. – Miféle férj vagy te? - kérdezte gúnyos hangon – Nem kértél engedélyt! És amúgy is, milyen férj az, aki egy másik férfi gecijét akarja kinyalni a feleségéből?
– Sajnálom, Úrnőm! – nyögtem, mire még erősebben húzta hátra a hajam. – Kinyalhatlak, kérlek?
– Hát ez szánalmas volt. Kérj meg újra.
– Kinyalhatom belőled a szeretőd gecijét, kérlek szépen?
– És milyen férj akarja kinyalni a feleségéből a szeretője gecijét?
– Egy jó férj? – kérdeztem reménykedve.
– Nem! Egy mocskos kis perverz férj!
– Igen, Úrnőm!
– Halljam!
– Egy mocskos kis perverz vagyok, Úrnőm.
– Hát persze, hogy az vagy. És most könyörögj rendesen.
El kellett ismernem, nemcsak a felszarvazós fétisemet elégítette ki kiválóan, de a lehető legjobban el is húzta, hogy elnyerjem vágyaim tárgyát. Egy rövid pillanatra megéreztem a padlóhoz szorult lüktető farkam, ahogy a lábai között hevertem.
– Kérlek, Úrnőm, kérlek, kérlek, hadd nyaljalak tisztára, hadd nyaljam ki belőled a szeretőd gecijét!
Egy újabb éles rántással jelezte, hogy még nem az igazi.
– Könyörgöm, Úrnőm, kinyalhatom a szeretőd gecijét a frissen baszott puncidból?
A hajamnál fogva hirtelen a puncijához rántotta a fejem, rászorította a számat a lüktető nyílására. Nem vesztegettem az időt, mert már elég jól ismertem feleségemet ahhoz, hogy tudjam, ha belekezdek, jó darabig nem fog leállítani. Lehet, hogy ma este már eltöltött úgy egy órát a keféléssel, de megint pokolian be volt indulva, és tudtam, mit kell tennem. Nyelvemet közvetlenül a tátongó lyukába toltam, a nedve már hevesen tocsogott. Éreztem, hogy mennyire ellazult, általában feszes hüvelye most sokkal jobban kitágult, mint máskor. Körbenyaltam tátongó barlangjában, próbáltam felmérni, mekkora lehetett az a dákó. Az biztos, hogy hatalmas lehetett. Nyelvemmel bejártam minden porcikáját, amit csak tudtam, a mély nyalintásokról a csiklójára váltogattam, folyamatos, lendületes mozdulatokkal dolgoztam, egyre közelebb kergettem kedvesem a végponthoz.
– Jó kis férj vagy. Nyald ki szépen a szeretőm gecijét... – zihálta hevesen, aztán el is árasztotta testét itthoni első orgazmusának hullámai. Aztán már követte is a második, ezúttal mélyebb, erősebb, ami több ideig tartott, és mély nyögésekkel jelezte élvezetét. Nedve szabadon folyt a számba, én pedig mohón nyeltem, elbűvölve a feladattól, hogy egy másik hapsi kefélése után nyalhatom ki a feleségem. Ahogy az már sokszor előfordult, és most még inkább volt rá oka, hamar elrántotta a fejem, hogy kissé lenyugodhasson az élvezésből. A részemről én a végtelenségig folytattam volna.
– Jöhet még több? – kérdezte, amikor kissé megnyugodott.
– Igen, Úrnőm! – válaszoltam lelkesen.
– Akkor tessék! – csattant fel, szorosan megragadva a hajam és kíméletlenül visszanyomva fejem a lábaim közé. Újra nyalni kezdtem, és gyorsan elmerültem a feladatban, így fogalmam sincs, hogy egy vagy tíz perc volt-e. De azt azért éreztem, hogy párom megint egyre jobban belelendül, érződött, hogy hatalmas orgazmusa közeledik. Igaz, hogy már nagyon közel járt hozzá, de meglepetésemre kézfejével erősen eltolta a homlokomat, úgyhogy leálltam és felnéztem rá, hogy megtudjam, mi a baj.
Az óvszer nyitott vége közvetlenül a csiklója fölött feküdt. – Told belém a nyelved hegyét – parancsolta feleségem. Megtettem, mire ő óvatosan csepegtetett magára egy keveset a nyúlós folyadékból, jutott belőle a csiklójára és az ajkaira, végül még a nyelvemre is. – Nyomd belém a gecit a nyelveddel! – sóhajtotta.
Ha meg tudtam volna szólalni, kétségtelenül csak hebegtem volna, de tennem kellett a dolgom, ahogy parancsolta, úgyhogy tettem is: a lehető legmélyebbre toltam spermával fedett nyelvem, tudva, hogy a többi ondó a párom puncijáról az ajkaimra fog átragadni. Hangosan felnyögött, csípőjét felfelé tologatta, hogy egyezzen a nyelvem lökéseivel. A tarkómban éles fájdalom sürgette, hogy arcomat még mélyebbre nyomjam nedves nyílásába, úgyhogy minden erőmmel azon dolgoztam, hogy mihamarabb elélvezhessen. – Istenem! Istenem! Elmegyek! – kiáltott fel hangosan, és nedve elárasztotta a számat. völtötte hangosan, mire a nedve kitört a számban. Nem igazán volt egy spriccelős fajta, de akkor mégiscsak jó nagyot lövellt, annyira eluralták a gyönyör sorozatos hullámai.
Amikor végre lecsillapodott, és szétváltunk, Karen visszatérdeltetett, aztán úgy helyezkedett, hogy csodás feneke a combomra kerüljön. – Emelj fel! – parancsolta, én pedig felemeltem a lábait, ahogy kérte, úgyhogy a vállain támaszkodott a padlóra, széttárt lábai pedig a mennyezet felé emelkedtek, bokáival az én vállaimon. Kezeivel precízen magába nyomta az óvszer nyitott végét. Hüvelyk- és mutatóujjának ügyes mozdulatával magába ürítette a gumi még mindig jelentékeny tartalmának nagy részét. Nyilván nem ez volt a legelőnyösebb póz, amiben őt láttam, de én mégis a legizgatóbbak közé soroltam.
Óvatosan visszaengedtem a padlóra, és szintén nagyon óvatosan felállt. – Nyisd nagyra – parancsolta, és a szám fölé tartotta az óvszer nyitott végét. – Hagytam neked egy kicsit – mosolygott gonoszan. – Nézni akarom, ahogy nyeled a szeretőm ondóját!
És azzal a nyelvemre csurgatta az óvszerből, ami maradt. A folyadék kis tócsában csurgott a torkomra. – Nyeld le! – parancsolta gonoszul, én meg is tettem, hasamba engedtem a szeretője ondóját.
– Nem akarom ezt tartogatni tovább – lendítette meg türelmetlenül az óvszert. Kicsit küszködött vele, mire sikerült kifordítania: az eddigi belső oldalán most így kívül látszott, hogy vékony réteg sperma borítja. – Gyere, kis gumitartóm – utasított, és intett, hogy csússzak közelebb, majd durván a tátott számba nyomta az egész óvszert. – Tisztítsd meg! Ne maradjon rajta semmi geci! Mostantól te leszel az óvszertisztítóm. Még lehet, hogy a barátnőimnek is kiszervezlek!
A számba nyomott óvszert szopogattam, éreztem rajta a sós ondót és a latex gépies ízét. Legbelül remegtem a rám aggatott feladat romlottságától, a rámaggatott címtől, és a tudattól, hogy erről valaki más is tudhat.
– Jól csinálod, kis óvszertiszítóm! – nevetett kedvesem elragadtatva. – Tetszik, hogy a pasim használt gumiját nyalogathatod? Ezentúl sokat lesz benne részed, úgyhogy remélem, bejön!
Ezután többször kiemelte a gumit a számból, megvizsgálta, majd visszarakta.
– Lehet, hogy egy dugáshoz is rád adom – jelentette ki. 
Amikor már meg volt elégedve a tisztaságával, arcán gúnyos undorral eldobta.
– Csókold meg a lábam, te kis perverz! – emelte a számhoz egyik magassarkúját. Csókolgatni kezdtem, lassan lecsusszanva a cipő bőrfelületére. 
– Hoppá, a szeretőm gecije kicsorgott a lábamra. Legyél jó férjecske és nyald fel szépen!
Karen a combja belsejére mutatott, ahol vékonyka, fehér folyadékcsík csurdogált. – Hadd lássam, ahogy lenyalod a lábamról a gecijét! – Jól kidugtam a nyelvem, hogy jól láthassa, amint megtettem, amit kért. – Jó férjecske – dicsért meg vidáman. – Nem hagyhatjuk, hogy valaki másnak a gecije csurogjon a lábamon, igaz?
– Nem, Úrnőm!
– Feküdj le!
Ismét engedelmeskedtem a parancsnak, hanyatt feküdtem a padlón, Karen pedig fürgén követett, úgyhogy egy szempillantás alatt már az arcomra is ereszkedett, egyik kezével ágyékát takarta, nehogy kicsorogjon ajándéka. – Nyisd nagyra... mondta, és meg is mutatta, mekkorára. – Akkor készen állsz kinyalni belőlem a pasim spermáját?
– Nagyra – mondta, és összeszorította puncijának izmait. Nagy adag sperma jelent meg szabaddá tett ajkai között, aztán elszakadt onnan és egy csattanással a számban landolt. – Nyeld le! – parancsolta feleségem, én pedig nagyot nyeltem, így az ismeretlen férfi ondója egyenesen a hasamba csusszant.
– Úgy látom, nagyon élvezted. Helyes, mert jövő héten megint ezt fogjuk csinálni! – és bármiféle válaszra várás nélkül keményen az arcomra nyomta étvágygerjesztő punciját. – NYald ki belőlem a pasim gecijét! – mondta szigorúan. – Alaposan tisztíts ki! A te ötleted volt ez az egész, úgyhogy a te dolgod, hogy tisztára nyalj!
Kitágult pinája, a belőle csordogáló ismeretlen ondó, a meglázó helyzet, a nyalatás mind-mind a vad szenvedély legmélyebb bugyraiba taszított. Egy idő után mindkét kezével markolta a hajam és szó szerint lovagolt az arcomon, körzött a csípőjével, és ismét a számba élvezett. Nedve hevesen spriccelt a számba, és pedig hálásan ittam a szeretője maradék spermájával együtt. Ezt a lovagolási technikát még többször megismételte, és egyszer sem szólt, hogy most élvezni fog, simán csak belelövellt a tátott szájamba.
– Istenem, de jól csinálod! – ihálta végül, és lefeküdt mellém a padlóra.
– Köszönöm, Úrnőm! Élvezted, ahogy kinyaltam belőled a szeretőd gecijét?
– Rohadtul élveztem! Nem gondoltam, hogy tényleg végigcsinálod, de annyira izgató volt! Alig várom, hogy újra megtegyük! Ne hagyd abba! – mondta, és megint a lábai közé húzta a fejemet. – Ha jó fiú leszel, legközelebb hagyom, hogy belémélvezzen, és akkor a legjobb forrásból nyalhatod ki a nedűt!
Azon az éjszakán még sokáig folytattuk: újra és újra orgzmusig nyaltam, amíg teljesen ki nem merült. Régóta elhanyagolt, de kitartóan ágaskodó farkam folyamatosan lüktetett, már nagyon-nagyon vártam a megkönnyebbülést. Jó bizonyíték volt arra, hogy sokáig tud állni, de Karen már elég régen ismert ahhoz, hogy ezt tudja. Ráereszkedett, és finoman puncijába engedte a makkomat. – Könyörögj, hogy újra dugjak a szeretőmmel – suttogta csábítóan a fülembe.
– Kérlek, Úrnőm, dugjál újra a szeretőddel!
– Csak ha megígéred, hogy amint hazaérek, azonnal kinyalsz! – válaszolta, és lassan ráült a lüktető, elhanyagolt farkamra.
– Megígérem, Úrnőm!
- Istenem, alig érzem a farkad! Remélem,azért bent van.
Pár lökés után már lőttem is feleségem meggyötört puncijába a forró, diadalmas sugarakat. Mielőtt még teljesen végeztem volna, Karen felemelkedett, még csak nem is próbálta magába fogadni az ondómat, úgyhogy nagy része visszacsorgott rám. Fél lépésnyivel arrébb csusszant, és ezúttal a mellkasomra ült, oda csorgatta ki magából az élvezésem maradványait.
– Már alig várom a következő hetet – mondta. – Ne maradj fenn sokáig!
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Tudom, megosztó volt a történet - a cuckold fantáziájú olvasóknak remélhetőleg tetszett!

Pavlov ·
Új történeten dolgozok, melyet majd e-book-ban is tervezek megjelentetni. Kövess be Face-en és Instán, hogy értesülj a megjelenésről!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: