Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy hihetetlen történet 7.

Férfiasságom kezdett összemenni és lassan kicsúszott Erzsi csodálatos réséből. Éreztem, hogy gumival együtt. Odanyúltam, nehogy gond legyen vele. Erzsi lassan legurult rólam Anya felé. Még kicsit feküdtem, majd felkeltem, lehúzva a gumit, ügyelve, hogy ne folyjék ki belőle semmi. Kicsit kótyagos voltam az előző élménytől, de nagyon jól éreztem magam.
Gyorsan elsiettünk a fürdőbe Palival, kicsit lezuhanyozni. Visszatérve Anyáék még mindig a földön feküdtek és simogatták egymást. Mi az asztalhoz mentünk, töltöttünk minden pohárba. A miénket gyorsan ki is ittuk, az övékét odavittük. Mind a ketten a fejüket rázták, így letettük egy kis asztalra a közelben. Két oldalról leültünk törökülésben, arccal feléjük. Ők nem törődtek velünk, csak egymással. Néha lágyan csókolóztak, és arcukat, hajukat simogatták. Mi kíváncsian néztük őket. A két csodálatos meztelen nő látványa azért látszott, hogy hatással van ránk, mind a ketten újra félárbócon voltunk.
Anya mozdult el először Erzsi vállai felé. Lágyan végigsimította a karját, majd vissza. Lassan Erzsi fölé kerekedett és úgy csókolóztak. Roppant izgató volt a látvány. Anya végigpuszilgatta Erzsi szemeit, orrát, száját, majd elindult lefelé a nyakán. Azt is kínzó lassússággal tette. Erzsi, mint egy kis cica félrefordította fejét és felkínálta ajkainak a nyakát. Látszott, hogy mind a ketten nagyon élvezik.
A félárbóc emelkedni kezdett. Néha nagyokat nyeltem, és nehezen álltam meg, hogy ne nyúljak férfiasságomhoz. Hát, még ahogy a nyakától lejutott a csodálatos melleihez, melyeken a bimbók nagyon ágaskodtak. Láthatóan kemények voltak, ahogy Anya szája kerülgette, néha beszívta, majd csak egy leheletnyi csókot adott rá, közben a keze elindult lefelé az oldalán. Végigsimított a csípő ívén és vissza. Erzsi hangosan nyögött. A nyögései félelmetesen kezdték megkeményíteni a férfiasságomat, de ahogy láttam, Pali is hasonlóan volt. Néha megnyalta a szája szélét, biztosan önkéntelenül. Gondolkoztam rajta, hogy talán én is? Magamon nem vettem észre, de néha nagyokat nyeltem. Lehet, hogy mégsem mindenben vagyunk teljesen egyformák?
Anya kezei már ne csak az oldalán jártak, hanem beljebb a hasát is simogatta. Erzsi nyögött, és széttárta a lábait. Őrülten izgató látvány volt a két csodálatos nő, amint önfeledten foglalkoztak egymással. Még szerencse, hogy az előbb sikerült elélveznem, különben nem bírtam volna magammal. Így is lassan a meredező férfiasságom felé araszolt a kezem.
Közben Erzsi is használni kezdte a kezeit, és Anya isteni melleit kezdte simogatni. Anya arca is kipirult volt és nehezen vette a levegőt. Kezei végigsimították Erzsi csodálatos combjait, majd felfelé a combok találkozásánál állapodtak meg. Pali átjött az én oldalamra és mellém ült. Onnan nem igazán lehetett látni őket, ahol az előbb volt. Láthatóan meredezett a férfiassága, lépéseire alig mozdult meg.
Anya ujjai betaláltak a kéjek barlangjába, mert Erzsi nagyot nyögött és sürgette a kéjt:
- Basszál meg az ujjaiddal Édes!- kiáltotta.
Mozdulni sem mertünk, nehogy félbeszakítsuk ezt a csodálatos látványt. Szinte egyszerre nyúltunk az ölünkbe és fogtuk meg a dákónkat. Az enyémen éreztem, hogy olyan kemény, mint talán még soha.
Erzsi mozgatni kezdte a fenekét, Anya ujjain.
- Élvezz el Drágám!- mondta lágyan Anya.
- Jajj, élvezeeek!- sikoltotta Erzsi és dobálni kezdte a fenekét. Egy sikoltás után még rángatózott egy kicsit, majd megpihent, de csak rövid ideig, mert gyorsan megfordulva Anya lábai közé vetette magát és nyalni kezdte vadul.
- Ahhh! De jó!!!- nyögte Anya és szét tette a lábát, hogy Erzsi feje könnyebben hozzáférhessen a pinájához. Nem is késlekedett és látható nyelvcsapásokkal kezdte ostromolni a pináját.
A látvány, a hangok teljes mértékben feltüzeltek minket. Úgy feszült a faszom, hogy szinte fájt.
Pali mozdult meg először. Erzsi lábaihoz került, kicsit széjjelebb nyomta őket és finoman illesztette be a pinájába a faszát, egy lökéssel tövig nyomta. Egy fojtott nyögés volt a válasz.
- De jó, nyaljál szééét!- kiáltotta Anya, és ő is emelgetni kezdte a csípőjét. Én odamentem a szájához illesztettem a faszomat. Ahogy megérezte, kitátotta a száját és szopni kezdte. Így még soha nem szopott. Vadul, és keményen. Alig bírtam visszatartani magam, hogy ne azonnal élvezzek el. Egyszer csak kiengedte a szájából és ordítva élvezett el. Csak dobálta a csípőjét Erzsi szája felé. Lassan lecsillapodva elfeküdt. Én odébb küldtem Erzsit, és Anya lábai közé feküdtem. Megérezve, szétnyitotta lábait, enyhén behajlította és hagyta, hogy beléhatoljak. Szinte azonnal tövig csúsztam belé. Olyan nedves volt, és olyan lágy, mégis csodálatos. Lassan visszahúztam, majd újra tövig bele.
- Jaj istenem, basszál szét!- kiáltotta Erzsi, amiből arra következtettem, hogy Pali se tétlenkedik.
- De jó vagy, szétkúrom a pinád teljesen! - hallottam Pali hangját és az ütemes csattogást, amit Erzsi nyögései követtek.
Én is kezdtem egyre vadabbul löködni a faszomat abba a csodálatos meleg és egyre szűkebbé váló pinába, de már nagyon a végét jártam. Hörögve élveztem bele, amire egy nyögés volt a válasz Anya részéről, gyorsan a szájára hajoltam és csókolni kezdtem. Kezemmel megszorítottam a mellbimbóját, és még nyomtam egy párat, mire Ő is elélvezett. Szinte rázuhantam, igyekeztem mellé feküdni, hogy ne nyomjam agyon. Kezemmel öleltem és simogattam.
- Istenem, micsoda csodás segged van, imádom nézni, miközben kúrlak!- kiáltotta Pali.
- Jaj, olyan isteni a faszod, teljesen kitöölt! Nyomd be tövig!- nyögte Erzsi.
A válasz már csak hörgés volt, és Erzsi sikoltozása. Ők is egymás mellé omlottak. Nem voltunk egymástól messze, így megmozdítva kezemet Erzsi mellére tudtam tenni. A bimbója így is kemény volt. Csak lihegtünk és feküdtünk egymás mellett.
- Ez félelmetes volt!- szólalt meg Erzsi.
- Az.- bólintott rá Anya.
- Kértek most már egy kis italt? – kérdeztem tőlük.
- Igen! – válaszolták szinte egyszerre.
Az túlzás, hogy felpattantam, de inkább feltápászkodtam, és odaadtam nekik az italt.
Visszafeküdtem. Erzsi felé fordultam. Mikor megitta, csak letette maga mellé a földre a poharat.
Megcsókoltam finoman, és utána számba vettem hatalmas mellbimbóit és szívogatni kezdtem. Anya hozzám bújt és átkarolt. Pali felkelt és Anya hátához bújt. Így simogattuk egymást. Erzsi keze lassan a férfiasságomhoz került, kicsit tétován, mintha nem döntötte volna el, hogy akarja, vagy nem. Lágyan körbesimította, majd húzogatni kezdte nagyon finoman. Lassan újra keményedni kezdett. Én Erzsi száját kerestem a számmal. Lassan csókolózni kezdtünk. Nagyon finom szája van. Olyan odaadó, befogadó, lágy és mégis izgató.
A hátamon Pali kezét éreztem néha, amint Anya melleit simogatta. Ők is csókolóztak.
Erzsi finoman elvonta a száját az enyémtől és lefelé mozdult. Megpuszilta a mellemet, és onnan tovább indult lefelé. Végigpuszilta a hasamat, majd a már meredező férfiasságomat vette abba a puha, csodálatos szájába. Én igyekeztem a fenekéhez férkőzni. Segített. Úgy mozdult, hogy hozzáférjek az ágyékához. Végignyaltam azt a puha bőrt, majd a redők közé is benyaltam. Kicsit erősebb szopás volt a válasz. Közben Anya kezeit éreztem a melleimen, és azt, hogy ütemesen mozog. Pali hátulról hatolt bele. Én szorgalmasan lefetyeltem Erzsi csodálatos kelyhét, ő szorgalmasan szopott. Nyögések hangja töltötte be a szobát. Erzsi hirtelen abbahagyta a szopást és négykézlábra állt. Én értettem, és mögé kerülve tövig nyomtam belé feszülő faszomat. Nyomtam rendesen.
- Ehhz íígy is nagyon jóóó! - nyögdécselte és még széjjelebb rakta a lábait.
- Isteniíí - nyögte Anya.
- Szét leszünk baszva ma teljeseen! - kiáltotta Erzsi.
- Az biiztoos! Ahh! – válaszolta.
Mi csak nyomtuk őket rendesen. Kicsit előrenyúlva benyúltam a pinájához, és a klitoriszát ingereltem az ujjaimmal.
- ÁÁÁÁÁ! – ordított fel. – Csinááld!!! Méég!!! – nyögte, és szinte azonnal elélvezett, görcsösen szorítva faszomat, amitől meg én mentem el azonnal. Jól belespricceltem. Fáradtan dőltem el mellette, ő csak elnyúlt, mint egy gyalog béka.
Hanyatt feküdve a karjaimba vettem, és a másik kezemmel Anya melleit simogattam meg. Ő is készen volt. Csodálatos látvány, ahogy a nők elélveznek. Biztosan nincs két egyforma, de biztos, hogy minden férfi legnagyobb élménye. És olyan szépek olyankor! Persze nem csak akkor, hanem mindig, de akkor sokkal szebbek!
Ki voltunk teljesen. Én Erzsit tartottam a karjaimba, Pali Anyát ölelte. Már azt hittem, hogy elaludtunk, mikor Anya felkászálódott, hogy ő megy fürödni. Erzsi követte.
Mi Palival csak feküdtünk.
- Szerinted elfér itt Erzsi? – kérdeztem tőle.
- De még mennyire! Ha neki megfelel! – válaszolta.
Feküdtünk tovább, míg a hölgyek visszajöttek. Mind a kettőn fürdőköntös volt.
- Ti nem akartok zuhanyozni? – kérdezte Anya.
- Dehogynem! Mindjárt összeszedjük magunkat! – válaszoltam.
- Mi megyünk aludni. –
- Jövünk mi is mindjárt! – mondta Pali.
Felpattantunk, és lezuhanyoztunk.
Mi nem vettünk magunkra semmit. Bementünk a hálószobába. Két zavart nő nézett ránk.
- Valami baj van? – kérdeztem.
Nem kaptam választ. Befeküdtünk az ágyba. Pali Anya mellé, én Erzsi mellé bújtam.
- Ugye megzavartam az életeteket? – kérdezte Erzsi.
- Hát meg… De azt hiszem jó irányba! – válaszoltam.
- És nem haragszotok? – kérdezte Anya. Kis csend lett. Pali szólalt meg:
- Haragudni? Életem legcsodálatosabb élményét kaptam tőletek! Még, hogy haragudni! –
- Csatlakozom! – helyeseltem.
- És most hogyan tovább? – kérdezte Anya.
- Ez csak Erzsin múlik! – mondtam. - Mi szeretjük, azt is szeretnénk, ha ideköltözne, és együtt élnénk így négyesben! – Tette hozzá Pali.
Újra nagy csend szállta meg a szobát. Olyan hüppögő hang hallatszott Erzsi felől. Átöleltem.
- Mit mondassz? – kérdeztem.
- Biztosak vagytok ebben?- kérdezett vissza.
- Mi igen. – Válaszolta Pali.
- Akkor költözök! – mondta Erzsi, most már vidámabb hangon.
- Erzsi! Nem használtunk gumit! Nem baj? –
- Nem. Csak megszokásból ragaszkodtam hozzá az elején. Ha nem tudnátok, nem sok férfival volt még dolgom és mindentől féltem. Tegnap előtt múlt el a menzeszem, még nem lehet probléma. –
- Ugye tudod, hogy Anya nem szülhet nekünk gyereket? – kérdeztem.
- És szeretnétek? –
- Igen! – vágtuk rá egyszerre.
- Na, erre aludjunk egyet!- mondta.
 
Előző részek
Hasonló történetek
20922
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
22537
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
anetly ·
nagyon tetszett! talán valaki érdekli. Itt keresem a szexet - www.act-sex.com :heart_eyes:

kamilla10 ·
A pontozást nem kell komolyan venni. Errefelé ez csak fogyatékosok játszótere. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: