Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy egyetemista srác egy pletykának akar utána járni, viszont arra nem számít mi minden fog...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Lola fiatal egyetemista irigylésre méltó élettel. Ám találkozik valakivel aki teljesen felborítja/felboríthatja...
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
kortárs, kisepika, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
beny30: Szia!Ez a torteneted is nagyon...
2019-04-21 14:46
jólélek: Csöpp-csöpp. :) Nem rég volt k...
2019-04-20 15:54
peti7711: Segítsetek nekem légyszíves. M...
2019-04-17 08:25
peti7711: Sziasztok. Meg tudná nekem val...
2019-04-16 10:37
peti7711: Sziasztok. Én még új vagyok it...
2019-04-15 14:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anyámmal először

A történet egy fordítás szlovák nyelvből.

A nevem Márton. Ez a történet az anyámmal való első szexről szól. Számomra ez volt az első szex egy nővel. Amikor megszülettem, anyám 22 éves volt. A nővérem, Andrea 6 évvel később született. Apám elhagyta anyámat két évvel a születése után. Amikor először megtörtént én 16, anyám 38 éves volt. De ő még mindig 20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint a valóságban.

Az eset a 16 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt és így egyedül maradtunk otthon anyámmal. Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig kívánatos nőnek találtam és gyakran maszturbáltam elképzelve meztelen testét. Anyám becsukta maga mögött az ajtót és leült az ágyam szélére. Vártam a szokásos puszit, ami ma valahogy tovább tartott. Nagyon meglepett a dolog.
- Muszáj veled beszélnem - szólalt meg anyám furcsa fátyolos hangon - Te már olyan korban vagy, amikor már a nőkre és a szexre gondolsz.
Nagyon meglepett a dolog és egy kicsit izgatott lettem. Biztos vagyok benne, hogy jó szerető leszel és hogy a kedvesedet ki fogod tudni elégíteni. Azért, hogy akivel szeretkezel, ne essen teherbe vagy hogy ne kapj el semmi fertőző betegséget, óvszert kell majd használnod.
Ekkor vettem észre, hogy a kezében egy csomag óvszert szorongat. Elmosolyogta magát és suttogva megkérdezte:
- Tudod hogy kell használni ?
Egy kicsit ideges lettem, mert pontosan nem tudtam hogy kell használnom, nem volt semmilyen tapasztalatom. Nem tudtam hirtelen mit mondjak. Ő elmosolyodott, és megszólalt.
- Én tudom, hogy hogy kell használni, majd megmutatom, akarod? - Némán rábólintottam. Szétnézett a szobában - Valami keményet keresek, amin ki lehetne próbálni.
Egyszer csak rám nézett és elmosolyodott. Ennél kézenfekvőbb megoldást el sem tudnék képzelni. Lehajtotta rólam a paplant.
- Húzd le a pizsamanadrágodat - mondta.
- De mama, ezt nem csinálhatod velem!
- Nyugodj meg, nem először látlak meztelenül.
Lehúztam hát a pizsamanadrágomat és ott feküdtem anyaszült meztelenül. A férfiasságom a meglepetéstől és az idegességtől egész pici volt.
- Ahhoz, hogy ki tudjuk próbálni az óvszert a férfiasságodat talpra kell állítani. Néhány fiúnak csak akkor van erekciója, ha meztelen nőt lát. Lehet, hogy te is közéjük tartozol.
Nem tudtam, hogy mit mondjak és mitévő legyek. Az anyám felállt és kigombolta a hálóingét. Egyszer csak ott állt előttem teljes meztelenül. Én csak némán néztem a gyönyörű meztelen testét, a kerek melleit és a szőrös fekete háromszöget a lábai között.
- Mama, hogy te milyen gyönyörű vagy!
- Köszönöm fiam - mondta - tudom, hogy gyakran meglesel, ha átöltözöm, vagy a fürdőszobában zuhanyozom. Úgy látszik ez nem lesz elég a talpra állításhoz.
Megfogta a kezem, rátette a mellére és simogatni kezdte vele magát. Mikor észrevette, hogy a farkam lábadozni kezd, kézbe vette és finoman simogatni kezdte.
- Na most már elég kemény, hogy kipróbáljuk rajta az óvszert - mondta.
Megmutatta, hogy kell kinyitni az óvszeres dobozt és szép lassan ráhúzta a kemény farkamra.
- Szex után a férfiasságod megint olyan kicsi lesz, mint az előbb, utána le kell húznod az óvszert és meg kell mosnod, csak úgy lehet folytatni a szerelmi játékokat - magyarázta. - De te még mindig kemény vagy - mondta. - Na mindjárt segítünk rajta. Fölémhajolt, kézbefogta ágaskodó farkamat, lábaközé helyezte és lassan ráült. - Óh fiam, hogy én ezt hogy imádom, mikor egy ilyen kemény dákó hatol belém.
Elkezdett rajtam mozogni. Láttam, hogy a farkam hol előbújik, vagy eltűnik a puncijában. Egyszer csak furcsa bizsergést éreztem a farkamban és hirtelen elkezdtem teletölteni a punciját.
- Ó ez gyönyörű - sóhajtottam.
- Már kész is vagy? - kérdezte. - Nem történt semmi baj, először gyakran megesik az ilyesmi.
Lehúzta az óvszert, letérdelt az ágy mellé, kezeit rátette a lábaimra.
- Most megmutatom, hogy kell a farkadat megtisztítani a folytatás előtt. Lehajolt, szájába vette farkamat és finoman elkezdett szopni.
Kezeimet ismét rátette a melleire. Éreztem, hogy megint ugyanaz a bizsergés fog el.
- Jaj, már megint! - sikoltottam.
- Nem baj, nyugodtan engedd a számba - suttogta.
Utána is szívta és lenyelte az összes apatejet, mint kisded az anyatejet.
- Megkérhetlek, hogy most te szívd az én melleimet úgy, mint mikor kisgyerek voltál? Ígérd meg, hogy ha nőre lesz kedved, nem fogsz magadban maszturbálni, hanem velem fogsz szeretkezni, ha a nővéred nem lesz itthon. Ha pedig itthon lesz, akkor is kielégíthetlek a fürdőszobában, vagy a WC-ben.

Másnap reggel kipihenve és kielégülve ébredtem. Láttam anyámat kimenni a fürdőszobába. Hallottam a víz csobogását. Bementem utána a fürdőszobába, levetettem a pizsamámat és beléptem a kádba. Ő megcsókolt, de nem anyai csókkal, majd szeretkezni kezdtünk. Most nem használtam óvszert, mint ezután sohasem.

Most már 23 éves vagyok és anyámmal minden nap szeretkezünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Deakjanika ·
Salambardnak van igaza! Én az apámannyával szexeltem legalább 5 éven át.

Gömec ·
WTF!!! "A nővérem, Andrea 6 évvel később született."
gallicus0 ·
Nem ártana magyarázat

gallicus0 ·
az ide vezető út ėrdekesebb persze nehezebb.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: