Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Adrienn története-megtörtént esemény

Ahogy írtam is, 29 éves vagyok. Modern, érett gondolkodású embernek tartom magam és tartanak engem annak az ismerőseim is. Jelen vagyok nagyon sok ismerőssel a Facebook-on, követek embereket, csoportokat a Twitteren, sok ismerősöm van iwiw-en is, bár azt kissé már hanyagolom. Nagyok sok ügyemet az interneten keresztül intézek: banki dolgok, közüzem, levelezések.. stb. Otthon egy laptoppal vagyok jelen az információs szupersztrádán, munkahelyemen is van lehetőségem internetet magáncélra használni, viszont kissé korlátozott módon, ez talán érthető is.
Férjem, Józsi, egy elég nagy külföldi tulajdonú cég jó beosztású alkalmazottja, sok extrával: céges autó, mobil, laptop, juttatások, külföldi utak, sorolhatnám. Egy Budapesthez közeli agglomerációs kisvárosban élünk, a körülményeink minden tekintetben rendezettnek mondhatók.
Sajnos, kisfiamat nem tudtam sokáig szoptatni, mindössze 5 hónapos koráig, akkor valami megmagyarázhatatlan ok miatt elapadt a tejcsi, kénytelen voltam tápszeres táplálásra áttérni. Rajta ez szerencsére nem látszik, de ez nekem örök fájdalom fog maradni, hogy miért nem tudtam normális anyaként akár 1 éves koráig magamból táplálni Őt. Ez sajnos már megváltoztathatatlan.
Ezen ügy miatt a melleim sem ereszkedtek meg nagyon, persze, azért nyomot hagyott rajtuk a terhesség is meg a nagyon rövid ideig tartó szoptatás is, de férjem egy nagy project befejezése után 7 számjegyű bónuszt kapott és felajánlotta, ha nem vagyok kibékülve a melleimmel, csináltassam meg. Nem akartam a felfújtatott szilikon csodákhoz hasonlítani, meg a fájdalomtól is félek, ezért „csak” egy felvarró beavatkozáson estem át, aminek eredményeképp majdnem olyanok lettek a cicijeim, mint 17 éves koromban, de csak majdnem. Mindenesetre hetykén meredtek felfelé, nekem tetszettek és szerintem a férjemnek is.
Nem vagyok szép nő, én magamat sem tartom annak és a közvetlen környezetemben sem látok hirtelen felém forduló férfifejeket, nincs az, hogy szinte hallanám: „de megb***lak”, vagy bármi ilyesmi.
Van bennem viszont valami más: sokan mondták már, akikkel bizalmasabb kapcsolatom volt, hogy van egy olyan kisugárzásom, ami a lényemből fakad és ami miatt nagyon sok férfiból előbújik az a bizonyos ősi, fajfenntartásra vonatkozó ösztön. Akik ilyen közelről ismertek, azok tudták és el merték ezt nekem mondani anélkül, hogy konkrétan céloztak volna arra, mit is tennének velem, ha lehetne.
Kisfiam születése a farfekvés miatt császáros volt, ennek eredményeképpen a puncim is majdnem olyan maradt, olyan szűk, mint amikor férjhez mentem. Az egyetlen testrészem volt, ami nekem is feltétel nélkül tetszett: az ajkak nem lógtak ki, állandóan csupaszra borotváltam, mert tudtam, hogy a férjem így imádja a legjobban, a csiklóm pont akkora volt, amekkorának annak lennie kell.
Ahogy írtam is: elég sok dolgot otthonról intézek interneten keresztül egy olyan laptopon, amit férjemtől kaptam legutolsó születésnapomra. Volt egy vitánk emiatt, mert én egy másik típust néztem ki, a munkahelyemen az informatikusok is ezt javasolták volna, de a férjem hajthatatlan volt: Ő úgy tudta, hogy amit a tv-reklámok mutatnak, az a tuti. Hát, ez nem jött be, kedves Józsi.
A masina tönkrement, lassan 1 hete voltam otthon délutánonként gép nélkül.
A szomszéd lakásban lakott egy család 2 gyerekkel, egy 33 éves feleség és egy 40 év körüli férj összetétellel. A férjnek a főállása mellett volt egy informatikai vállalkozása is, otthonukban programozgatott megrendelésekre, meg gépeket is javított. Szóltam neki, egyébként Árpinak hívják, hogy bedöglött a laptopom, de mivel épp indult valahová, abban maradtunk, hogy majd átviszem neki, és megnézi. Eltelt néhány nap, de valahogy sosem sikerült átmennem a géppel hozzájuk. Azon a napon, amikor a történetem is kezdődött, déltől otthon voltam, egyedül, mert a kisfiamnak az oviban szülői értekezlet volt kihirdetve és Apa épp vidéken tartózkodott, ergo: nekem kellett előreláthatólag (ide is) elmennem. Ezt nem szemrehányásból írom, de néha van olyan érzésem, hogy ezt a gyereket egyedül nevelem: soha egyetlen egy ovis rendezvényre még nem jött el Apa, pedig a gyermek is várja Őt mindig. A házaséletünk rendben lévőnek mondható: ritka az a hét, amikor legalább 2 naponta nem bújunk össze, adózva a szerelem oltárán. A férjem elég régimódi e téren: majdnem mindig ugyanaz a forgatókönyv, ha szeretkezünk: a gyermek lefektetése vacsora után, mindketten fürdünk, de sosem együtt, bebújás az ágyba, beszélgetés pár mondatban, kivel mi történt aznap, majd a férjem felfedező körútra indul a testemen: tudja, hogy az egyik legizgathatóbb erogén zónám a fülem és annak környéke. Ha itt elkezd puszilgatni, akkor szinte tuti, hogy felizgat vele. Miután észreveszi rajtam a legkisebb jelét annak, hogy kész vagyok egy orgazmusra, akkor elkezdi a melleimet csókolgatni, szívogatni, nyalogatni, majd lejjebb merészkedik: ujjaival széttárja puncimat, elkezdi nyalni, esetleg néha rátéved a csiklómra, de mikor kiderül számára, hogy elég nedves vagyok, akkor az arcom fölé térdel, előveszi a szerszámát, kicsit húzogatja magának, majd amikor elég keménynek érzi, akkor a számba adja. Szopogatom kicsit, de sosem engedte még meg, hogy orgazmusig szopjam neki, pedig megtenném, nagyon szívesen megtenném. Igaz, Ő sem nyalt még engem orgazmusig, talán ismerkedős, randizós korszakunkban párszor. Ezután négykézlábra állít, hátulról belém hatol és kefél: gyakorlatilag hangtalanul, ( nehogy a gyereket felébresszük!), a popsimat elkerüli nagy ívben, pedig nem bánnám, ha néha-néha oda tévedne, legalább az ujjaival…de nem…Ő csak dugja a puncimat, majd egy eddig még ki nem számított algoritmust követően vagy a hátamra spriccel, vagy a puncimba. Még nem volt rá alkalom, hogy megkért volna, fejezzem be neki a számmal, vagy a kezemmel… mindig Ő spriccelteti el saját magát.
Azt nem mondom, hogy nekem nincs orgazmusom sosem, mert nem lenne igaz. De sajnos, előfordul, hogy érzem már az Ő orgazmusa előtti percekben, hogy én most hoppon fogok maradni. Volt próbálkozásom arra nézve, hogy felajánlottam neki: játszok magammal kicsit, ujjazom magam, simizem a csiklómat, Ő pedig nézze nyugodtan, ha akar, Ő is játszhat a szerszámával vagy nekem is segíthet, esetleg a végén bedughatja… de nem, szó sem lehet róla, ezt Ő nem szeretné. Ezek a szavak: punci, szerszám, szeretkezés…. bevallom, engem zavarnak néha. Neki nem szerszáma van és nem is fütyije, ahogy Ő hívja, hanem magyar, kemény fasza van. Fütyije a kisfiunknak van. Józsinak kb. 17 centis a farka, átlagos, semmi extra. Talán, amitől eltér az általam eddig megismert farkaktól az, hogy iszonyatosan keményre tud merevedni. Szó szerint, mint a beton. Mindig azt várom, mikor robban szét, amikor pl. a számban van, mert mintha valami vasat szopnék olyankor. Én is átestem anno 16-17 évesen a nyálas smárolásokon, a diszkó WC-ben ujjaztak meg engem is, én is elégítettem ki kézzel nyálas tini srácot a lépcsőházukban, aminek eredményeképp kb. 40 másodperces huzigálásom eredménye a tenyeremben, meg a falon landolt. Engem is dugtak meg házibuliban, de elég alaposan, életem egyik legszebb és legemlékezetesebb dugása volt, majd egyszer talán elmesélem. Nagyjából mindig tudom, amikor hazajön, hogy lesz-e szeretkezés vagy sem: látom a tekintetén. Olyankor, ha nekem is van hozzá kedvem, kicsit ráhangolódok a dologra. Fürdés közben leellenőrzöm magam a tükörben: cicik rendben? Punci nem borostás? Popsi kellőképpen tiszta? Hátha… oda is… Ahogy írtam feljebb, egyedül voltam otthon és elkapott valami láz vagy érzés. Nem dugni akartam, hanem csak külső szemlélője akartam az eseményeknek lenni, kívülről látni azt, amit én nem kapok meg itthon. A legjobb megoldásnak egy pornófilm megtekintése tűnt és kerestem is egyet a nem túl nagy gyűjteményünkből, amelyeket egyelőre csak én néztem élvezettel. A filmben a főhős belépett a tisztaszobába valami falusi munkaruha szerűség volt rajta, meglátta az éppen ablakot tisztító menyecskét és legott arra jutott, hogy neki meg kell dugnia a nőt. Lekapta a létráról, lesmárolta közben elővette a faszát, a csaj elkezdte neki felállítani, letépte a szoknyát meg a bugyogót a hölgyről és anélkül, hogy meggyőződött volna a kellő nedvességről, bevágta a kb. 22 cm-es faszát a csajba. E pillanatban megvilágosodtam: rájöttem, hogy nekem ez az egy dolog hiányzik a szexuális életemből - életünkből. Velem beszéljenek obszcénül, nekem ne mondják azt, hogy szép a puncid, ne vetkőztessenek le, mint egy porcelán babát, hanem tépje le rólam a bugyit, nyalja ordítósra a pinámat, dugja az ujjaival a popsimat, adja a számba a faszát, spricceljen a torkomba, ha neki úgy esik jól vagy teljes erőből dugja a pinámat, ameddig el nem élvezünk mindketten… Ahogy ezen elmélkedtem, rezgett a mobilom, a férjem volt az:
- Drágám, úgy néz ki este korán otthon leszünk. Ha Neked is OK, szeretnék Veled szeretkezni.
Velem? Szeretkezni? Na, azt nem! Értsd meg, nekem baszásra, faszra van szükségem, ide-oda spriccelő spermára, nem majdnem bocsánatkérő pasira, aki elnézést kér azért, mert összemaszatol.
- Majd megbeszéljük, most megyek az oviba – ezzel zártam is soraimat, utálok SMS-ezni.
Természetesen a pornófilm okozta izgalmam, férjem lehangoló és talán legrosszabbkor érkező üzenetének hatására lelohadt, pedig már azon voltam, hogy egy gyümölcsöt vagy növényt nem biztos, hogy az eredeti rendeltetésére fogok használni. Konkrétan: meg akartam magam dugni egy banánnal.
Lassan készülődnöm kellett, előszedtem a ruhákat, amiket felvenni szándékoztam, amikor megszólalt a csengő. Kinyitottam az ajtót, Árpi áll ott, a szomszédunk.
- Szia, Adri. Bocs, de azt hittem, megsértődtél és azért nem hoztad még át a laptopodat - mondta.
- Á, dehogyis – mondtam,- egyszerűen nem nagyon volt rá időm mostanság. Megnéznéd most?
- Hát, ha nem zavarlak, akkor gyorsan pár alaptesztet megcsinálok rajta itt, hátha nem kell elvinnem.
- Persze, nyugodtan, de ha nem haragszol, én elmennék tusolni, mennem kell az oviba.
- Menj csak nyugodtan, elboldogulok addig is – mondta szomszédom.
Bementem a fürdőbe, elkezdtem alaposan lezuhanyozni, hiszen tudtam, attól, hogy a férjem „közbeszólt”, én azért felizgultam és hát ennek azért vannak jelei. Miután alaposan, mindenre kiterjedően megmosdottam, felöltöztem. Semmi extra, ahogy egy óvodai rendezvényre illik elmenni:
Fekete harisnya, fekete tanga bugyi, térig érő kockás szoknya, egy fehér felső, nagyjából ennyi. Fújtam magamra leheletnyi parfümöt, „illik önhöz Hölgyem”-kaptam az instrukciót anno a drogériában.
Kimentem, Árpi épp keresett valamit a diszkes-dobozban, ami kellett volna neki még egy utolsó teszthez.
- Adri, nem tudod véletlenül, hol van az a lemez, amit a laptophoz adtak a boltban? – kérdezte.
- De, tudom, ott van alul a kisszekrényben, mindjárt odaadom – feleltem.
Leguggoltam, előhúztam a lemezt, fordultam meg és Árpi ott állt előttem bőven az intim szférámon belül, tőlem körülbelül 5 cm-re, szinte éreztem a leheletét magamon. Álltunk ott 1-2 másodpercig, egyikünk sem szólt egy szót sem, majd Árpi törte meg a csöndet:
- Adri, meg akarlak dugni! – mondta határozottan és elkapta a karomat vállmagasságban.
- Árpi, mit képzelsz, minek gon… - ennyit tudtam kinyögni, majd száját a számra tapasztotta.
Valami elementáris erővel kezdett smárolni, a nyelve közelharcot vívott az enyémmel, néha azt hittem, a vége valahol a köldökömnél fog előbukkanni. Csók közben a keze már a fenekemet markolászta, de egyáltalán nem erősen: pont, ahogy azt kell, ami ahhoz elég, hogy elveszítsem a fejemet és azt tegyen velem kis idő múlva, amit csak akar. Egy pillanatra abbahagyta a csókolást, kicsit hátravetette a fejemet, a szemembe nézett, én vissza az övébe és tudtam: én itt és most embertelenül meg leszek BASZVA!
Ordítani akartam, hogy gyere már Te, hadd szopjalak, dugd be a faszod a pinámba, bassz rojtosra, öntözz meg a spermáddal… de hang nem jött ki a torkomon. Mondhatnám, mindenki szó nélkül tette a dolgát. Árpi odalökdösött a nappaliban található heverőhöz, hanyatt döntött, mindeközben folyamatosan csókolt és markolt, csókolt és markolt, ahol csak ért.
- Mit akarsz velem csinálni? – kérdeztem azt, amit egyébként sejtettem.
- Hogy mit akarok? – kérdezte. – Rojtosra akarom nyalni a pinádat, fulladásig akarlak szopatni, tűzpirosra akarom dugni a lyukadat, a torkodba akarok spriccelni, ha nem vagy ellene.
Yessss - gondoltam magamban. Ez kell, ez kellett már nekem régóta.
Eközben Árpi már a bugyimban matatott, erős kezével simogatta a résemet, néha be-bedugva valamelyik ujját, majd letérdelt elém és elkezdett nyalni. De nem úgy, ahogy a férjem szokta, hanem minden milliméterét bejárta a puncimnak: böködte a nyelvével a csiklómat, mélyen bedugta a résbe a nyelvét, szinte itta a levemet, lefetyelt bennem. Picit feljebb emelte a csípőmet és valami embertelen nyugalommal kezdte el a fenekemet nyalni: körbe mindenhol, külön figyelmet szentelt a popsi lyukamnak is, megőrjítve ezzel engem teljesen. Finoman bedugta egy ujját, ami egyáltalán nem fájt, sőt.. egy eddig majdnem ismeretlen érzés vett rajtam erőt, amitől visítani szerettem volna, de ekkor abbahagyta izgatásomat. Nem kell talán mondani, de ekkor már tocsogtam a saját nedvemben. – Úristen, mit csinálok én most? – gondoltam. Éppen megcsalom a férjemet? Vagy csak megkapom azt, amire 6 év házasságom alatt folyamatosan vártam? Árpi ekkor már előttem állt és sebesen bontotta le magáról a rövid sortot, amiben átjött, majd az én hathatós segítségemmel lehúztuk róla a boxerét is.
Előbukkant eddigi életem talán legnagyobb fasza: kb. 20 centi volt, bár nem ez volt a lényeg, mereven felfelé állt a vége, nem volt fitymája, mint később kiderült és fenyegetően vörös és nedves volt már a makkja. Árpi kíméletlenül tolta be a számba ezt a hatalmas dorongot, eleinte alig kaptam levegőt, de pillanatok alatt rájöttem, hogy vegyem úgy be nagyon mélyen, hogy ne okozzon fulladásos rohamot. Rövid idő alatt megtaláltam azt a bizonyos pontot a makk alsó részén, amelynek nyelvemmel történő csapkodása a férjemet és eddigi férfipartnereimet is az őrületbe kergették. Árpi is elég érdekesen kezdte el venni a levegőt eközben.
- Szopj úgy, ahogy csak bírsz – mondta és én eleget tettem neki. Szoptam és a kezemmel is vertem a szerszámát. Éreztem, ha nem hagyom abba, hamarosan telespricceli a számat vagy valamimet.
- Leszoplak, ne aggódj – mondtam. – Így akarsz elélvezni? –kérdeztem 2 fejbiccentés között.
- Nem - jött az elhaló válasz.
Árpi ekkor kivette a számból a farkát, majd ellenkezést nem tűrő módon leült a kanapéra és magához húzott.
- Ülj rá – parancsolta.
Eleget tettem a kérésnek vagy inkább parancsnak, megfogtam a faszát és a puncim bejáratához igazítottam, majd lassan karóba húztam magam. Valami földöntúli gyönyör futott át rajtam és Árpi arcán is hasonlót láttam, pedig ebben a pózban a hatalmas fasza majdnem szó szerint a méhszájamat verdeste.
- De nagyon szűk a puncid – mondta. – Irigylem a férjedet, amiért akár minden este megdughatja.
Nem tudtam válaszolni, csak a gyomromban lassan elinduló, semmihez sem hasonlító érzésre koncentráltam, ami a közelgő és várhatóan életem eddigi legnagyobb orgazmusom eljövetelét jelezte. Még néhány percig ugráltam fel és alá a faszon, aminek keménysége semmit nem csökkent az elmúlt percekben.
- Árpi, el fogok élvezni – ennyit tudtam kinyögni.
- Hogy akarod? A farkamtól vagy a nyelvemtől? – kérdezte elhalóan.
Válaszként leszálltam lassan a farkáról, gyorsan lefeküdtem, szétdobtam a lábam, kitártam a puncimat és ennyit mondtam:
- Nyald baszd meg, mert megőrülök…
A csiklóm szerintem sosem látott méretekre duzzadt, a legkisebb érintésre is érzésem szerint fél centis kilengésekkel reagált és Árpi ezt pontosan tudta: amikor nyalta a lyukamat, gondosan ügyelt arra, hogy véletlenül se érjen a csiklómhoz, csak abban a pillanatban, amikor a hasamra tapasztott tenyere, szerintem, megérezte azt a belülről jövő remegést.
Ekkor abbahagyta a lyukam nyalását, elkezdte a csiklómat ingerelni és 1 vagy 2 ujját bedugta és mozgatta a pinámban. Föld az éggel egybeszakadt…Orgazmusom sorozatos volt, nem tudom, hány percig tartott, de észveszejtő volt, az tuti… Amikor alábbhagyott élvezésem, felnéztem és Árpit láttam magam előtt, amint merev és még el nem élvezett faszát húzogatja, miközben engem néz.
- Segíts elélvezni Adri, mert szétszakadok – hörögte.
Megfogtam a farkát, óvatosan a számba vettem, kicsit szoptam, majd Árpi kihúzta a számból a farkát, rátette a kezemet és elkezdte húzogatni.
- Így szeretnék elmenni – mondta - mindegy, hova, ahová Te szeretnéd.
Na, gondoltam, akkor csak figyelj.
Elkezdtem verni a szerszámát és mivel fitymája nem volt, csak csúsztattam rajta a kezemet, a másik kezemmel pedig a megkeményedett és felhúzódott golyóit masszíroztam. Éreztem, hogy ha lehet, még jobban megkeményedik a farka, a golyói elkezdtek remegni és Árpi is elkezdte a levegőt hangosabban venni. Amikor az első csepp sperma felbukkant a farka hegyén, rögtön, a másodperc tört része alatt a számba vettem és ott kezdtem el tovább verni.
Valami eget rengető mennyiségű spermát lövellt a számba, amit alig győztem lenyelni vagy félre tenni, későbbi lenyelés céljából. Mintha hetek óta nem spriccelhetett volna és ki sem verte volna neki senki. Amikor befejezte a kilövellést, szépen, óvatosan elkezdett leereszteni a farka a számban. Tudom, hogy élvezés után a pasik szerszáma elég érzékeny, különösen a makkjuk, ezért nagyon óvatosan vettem ki a számból, vigyázva, ne okozzak kellemetlenséget. Egy picit simogattam még, mint gazda a lovát a jól végzett munka után, óvatosan lenyaltam a végén maradt sperma cseppeket és legutoljára egy puszit adtam a hegyére.
- Adri, ez fenomenális volt – mondta Árpi. – Nem tudom, mikor élveztem ekkorát utoljára.
- Nekem is nagyon jó volt, de ezt gondolom, Te is észrevetted – kérdeztem pajkosan.
- A fenekemet miért hagytad ott, amikor ott „dolgoztál”? – kérdeztem.
- Nem tudtam, mit lépnél rá és nem akartam elrontani semmit.
- Szomszéd Uram - mondtam viccelődve -, mitől gerjedtél így be rám? Hiányzott a pina, nem kapsz otthon?
- De, kapok, de már nagyon régen kívánlak Téged. Amikor megéreztem azt a parfümöt rajtad, tudtam: most vagy soha. Remélem, nem bántad meg Te sem.
- Nem és ez lehet, hogy baj - mondtam szemlesütve. Nem érzek bűntudatot, legalábbis most nem.
Még mindig meztelenek voltunk, Árpi elkezdett felöltözni, de megállítottam.
- Árpi, nem akarsz még egyszer spriccelni? – kérdeztem és eközben egy puszit adtam a kókadt faszára.
- Hát, jó lenne, nagyon, de mennem kell – mondta -, és elrakta a faszát a boxerbe.
- De majd megbeszéljük, mikor tudnánk egy ismétlést csinálni és akkor bármit, bárhova…
Én is elkezdtem felöltözni, a puncim, a csiklómmal együtt szinte sajgott a baszástól. Ezt Árpi is gondolhatta, mert mielőtt a bugyit felvettem volna, megállított:
- Szeretném megcsókolni – mondta.
Tanácstalan voltam, mit tegyek. Úgy gondoltam, egy puszi a puncimra nem lesz rossz, ezért megálltam előtte, Ő már a kanapén ült, szétraktam kissé a lábaimat, és elkezdte csókolgatni és nyalogatni a bejáratot, meg a csiklómat. Ez már nekem is sok volt és különben is…. elkések az oviból.
- Neee… - ennyit tudtam kinyögni és ebből szerintem értette, hogy mára ennyi.
Felöltöztem én is, kikísértem Árpit és mint a szerelmesek, lopva egy nyelves csókkal búcsúztunk egymástól bízva abban, hogy ennek lesz még folytatása.
Azt megígérhetem, hogy ha lesz folytatása a dolognak, márpedig most hétvégén ismét találkozunk, akkor, ha érdekel Titeket, megírom azt is.
Annyi már tuti, hogy ha nem jön közbe semmi, akkor a popsim is meg lesz dolgozva…. Alig várom.
A férjemnek pedig azt üzenem, ha olvassa ezt az írást, hogy nem akarom elhagyni, szeretem Őt, de nagyon, de van valami, amit eddig Tőle nem kaphattam meg: a vadságot a szexben… csak ennyit kérek.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Tschudin ·
Nyers leszek: rossz sztori, unalmas, sablonos ráadásul bicskanyitogató a történet! Nagyon remélem, hogy fiktív, mert undorodom az ilyen emberektől:)
Én a férjem úgy szeretem ahogy van, minden hibájával együtt, felnőttek vagyunk, a felmerülő panaszunkat egymással beszéljük meg. Ilyen a szexualitás is!
Ergo sorry, de nem tetszett, nem bírtam végig olvasni, felbőszített. :confounded:

Deakjanika ·
Kérjük feleségemmel a következő részt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: