Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Korlátlan Örömök Háza

Csendes délután volt a Korlátlan Örömök Házában. Jade egy ügyféllel eltűnt egy (leginkább) sima szexre használt szobában. Alanna a derékig érő haját fésülgette, Lilly pedig Brooke-kal pletykálkodott a kora reggeli klienséről.
-Hale alaposan megdugott és majdnem egy percig fojtogatott, de sajnálta rám a teljes snuff árat.
-Kár. Talán legközelebb? -sajnálkozott Brooke.
-Mindig ezt mondja ő is. “Talán legközelebb.” Havonta kétszer, már lassan egy  éve. Annyira frusztráló. Nem hiszem hogy valaha is lesz hozzá bátorsága.
Egy magas, öltönyös férfi lépett be. 
-Garrick! -kiáltotta Lilly.
A lány felállt és megpuszilta az érkezőt, majd folytatta:
-A kedvenc ügyfelem. Mit szólnál a mához? Fojtogatsz és nem engedsz el? 
-Spórolák rá, de még nem gyűlt össze elég. Azt hiszem kell még nagyjából hat hónap.
-Ugyan már! Évek óta itt vagyok...adhatok egy kis kedvezményt.
Garrick meglepettnek látszott majd elmosolyodott és megkérdezte:
-Mekkora kedvezményről beszélünk?
-Hmmm...neked...megteszem 20%-kal kevesebbért.
Garrick elővette a telefonját és kis számolás után csalódott arccal azt mondta:
-Annyit sajnos nem engedhetek meg. Mit szólnál 50%-hoz?
-Tudod hogy ennyit nem engedhetek… Esetleg 30?
-Mi lenne, ha ...40 lenne?
-Ne csináld már szépfiú! Nagyszerű showt nyújtanék.
A lány elgondolkodott pár másodpercre majd folytatta:
-Elég lanyha ma a forgalom. 33%
Garrick újra számolt és felragyogott az arca.
-Az beleférne. Jó néhány hónapig hideg ételen kell majd élnem, de megéri!
-A tied vagyok...hogyan, mikor és hol?
-Szeretném annak a frottírköpenynek az övével csinálni, ami most rajtad van. Ma este. Abban a szobában ahol a kis színpad van. Meg akarom hívni néhány barátomat.
-A legjobban fogok majd kinézni. -mondta Lilly a férfira kacsintva, majd hagyta kinyúlni a nyelvét a szájából, mintha megfojtották volna. 
Miután Garrick távozott, a lány a faliórára nézett: még volt pár órája. A konyhába ment és egy kis hízelgéssel rávette a szakácsot egy korai vacsorára. Utána felment a szobájába zuhanyozni és hajat mosni. A tisztálkodás után addig fésülte a haját, amíg az fényes nem lett. Ellenőrizte az órát: éppen időben volt. Pár csepp parfümöt kent szét a nyakán és a füle mögött, visszavette a köpenyét és az auditórium felé indult. Halkan sóhajtva felsétált a színpadra. Kibújt a köpenyből és az övet Garrick-nek nyújtotta. Megsimogatta a férfi mellkasát és megkérdezte:
-Szeretnél előtte valamit?
-Hát…
Garrick hirtelen kicsit szégyenlősnek tűnt amikor meg kellett volna fogalmaznia vágyait.
-...szeretném ha az oszlop elé térdelnél...ezt az övet a nyakad és az oszlop köré tekerném...azután...a szádba vennél….majd…. szeretném ha a spermámat éreznéd a szádban úgy, hogy egy kicsi az ajkadon is legyen...miközben megfojtalak. A barátaim pedig...végignézik az egészet… Így jó lenne?
Lilly bólintott és Garrick-hez nyomva magát azt mondta:
-Ne légy szégyenlős édes! Jó móka lesz!
Ezzel az oszlop elé térdelt és büszkén felegyenesedve a nézőire mosolygott.
-Remélem tetszeni fog a show fiúk! -mondta.
Garrick egy kötéldarabbal összekötötte Lilly bokáit az oszlop mögött. Egy másik darabbal a csuklóit kötötte össze, majd ezt a kötelet hozzáerősítette a bokákat összefogóhoz.
-Hé! Talán segíthetek! -kiáltotta Garrick egyik barátja és nyelvét kinyújtva nyaló mozdulatokat imitált.
Garrick elmosolyodott és azt felelte:
-Jó ötlet Ollie!
Lilly nyaka köré hurkolta a köpeny övét, majd a végeket átvezette az oszlopon levő lyukon és összekötötte őket. A lány elé állt és egy rudat dugott az öv által képezett hurokba. Körbeforgatta addig, amíg a szorosra húzódó övtől a lány már nem kapott levegőt. Majdnem egy percig így tartotta, azután elengedte a rudat. Lilly levegő után kapkodva, csendesen mosolyogva ült. Széttárta lábait Ollie kedvéért. A csiklója már duzzadva megemelkedett. Kicsit előrehajolt és megnyalta Garrick merev hímvesszőjének végét. Azután lágy, doromboló hangot hallatva szopni kezdett. Ollie közben a csiklóját nyalta. Lilly becsukta a szemét és az egyszerre nyújtott és kapott gyönyörre koncentrált. Egy idő után visszadőlt az oszlopnak támaszért és még erőteljesebben szopott.
-Ohhh...nagyon jól csinálod….kísértésbe esek hogy élve hagyjalak hogy később is tudd ezt tenni…bárcsak...-zihálta Garrick.
Lilly felnézett rá és a hímvesszővel a szájában hamiskásan elmosolyodott. Tudta hogy nem fogja élve elhagyni a színpadot. A végzetére gondolva a puncija vágyakozóan bizseregni kezdett. Elképzelte a nyakán megszoruló övet és olyan erősen szopott ahogy csak tudott. Garrick egy perc múlva felkiáltott és megtöltötte a lány száját spermájával. Lilly hangosan nyögve elfogadta az egészet, küzdve a lenyelés sürgető kényszerével. Becsukta a szemét és az orrán át vette a levegőt. Egy utolsó nagy lélegzetvétel után bólintott Garrick-nek, aki gyorsan addig tekerte a rudat amíg a köpeny öve mélyen a lány nyakába nem vágódott. A férfi így megtartotta és Lilly arcát kezdte nézni.
A lány szemei tágra nyíltak, amikor légútja elzáródott. Az ajkai kicsit szétnyíltak és Garrick spermája az alsó ajkára csordult. Az arca egyre vörösebbé vált, a csiklója vadul bizsergett az utolsó orgazmusra vágyva. Ollie mindent beleadott, hogy a kedvére tegyen. Lilly teljesen elveszett a tüdejében és a puncijában érzettek kavargásában. Kezdett szédülni és tudta hogy már nem tart sokáig. Ollie benyomta az egyik ujját a hüvelyébe, megkereste a G pontját és simogatni kezdte. Garrick Lilly füléhez hajolva azt suttogta:
-Gyerünk! Meg tudod tenni! Tudom hogy meg tudod tenni!
A lány halkan hörgött majd vadul elélvezett. Nedve elárasztotta Ollie nyelvét és kezét. A közönségére meredt miközben teste a fojtogató öv ellenében vergődött. Kezdett előtte minden elsötétedni. Pár másodperccel később megszűnt a mozgása, de még mindig élvezett. A tekintete a semmibe meredt. Egy perccel később szeme becsukódtak és a teste teljesen elernyedt. Garrick elengedte a rudat, majd a meghívott vendégeivel együtt a bárba vonult hogy tósztot mondjanak Lilly emlékére.
Hasonló történetek
7225
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
10126
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
69Monica ·
A szenvedélyes kurva szexuális partnereket keres. Elsősorban (bármilyen életkorú) férfiakat keresek. Ha érdekli, írj nekem. – www.sexy-at-its.best

tlalax ·
1300 oldal erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: