Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Károly, a barna rövid hajú férfi belenézett a visszapillantó tükörbe.<br /> Majd kikapcsolta...
Szűz (és nem annyira szűz) lányok és fiúk áldozati oltáron, kereszten, vesztőhelyen vagy egy...
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
Friss hozzászólások
Gábor Szilágyi: Akinek ráadásul saját kecoja v...
2024-06-17 07:44
The reál Kagemusha: 18 éves lánynak van egy tíz év...
2024-06-16 17:21
Rémpásztor: Némi irónia volt ebben, valójá...
2024-06-15 22:00
Titti26: Ezek szerint ami neked jó, az...
2024-06-15 00:17
Rémpásztor: Ha neked nem lesz meglepő a vé...
2024-06-14 10:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Korlátlan Örömök Háza

Csendes délután volt a Korlátlan Örömök Házában. Jade egy ügyféllel eltűnt egy (leginkább) sima szexre használt szobában. Alanna a derékig érő haját fésülgette, Lilly pedig Brooke-kal pletykálkodott a kora reggeli klienséről.
-Hale alaposan megdugott és majdnem egy percig fojtogatott, de sajnálta rám a teljes snuff árat.
-Kár. Talán legközelebb? -sajnálkozott Brooke.
-Mindig ezt mondja ő is. “Talán legközelebb.” Havonta kétszer, már lassan egy  éve. Annyira frusztráló. Nem hiszem hogy valaha is lesz hozzá bátorsága.
Egy magas, öltönyös férfi lépett be. 
-Garrick! -kiáltotta Lilly.
A lány felállt és megpuszilta az érkezőt, majd folytatta:
-A kedvenc ügyfelem. Mit szólnál a mához? Fojtogatsz és nem engedsz el? 
-Spórolák rá, de még nem gyűlt össze elég. Azt hiszem kell még nagyjából hat hónap.
-Ugyan már! Évek óta itt vagyok...adhatok egy kis kedvezményt.
Garrick meglepettnek látszott majd elmosolyodott és megkérdezte:
-Mekkora kedvezményről beszélünk?
-Hmmm...neked...megteszem 20%-kal kevesebbért.
Garrick elővette a telefonját és kis számolás után csalódott arccal azt mondta:
-Annyit sajnos nem engedhetek meg. Mit szólnál 50%-hoz?
-Tudod hogy ennyit nem engedhetek… Esetleg 30?
-Mi lenne, ha ...40 lenne?
-Ne csináld már szépfiú! Nagyszerű showt nyújtanék.
A lány elgondolkodott pár másodpercre majd folytatta:
-Elég lanyha ma a forgalom. 33%
Garrick újra számolt és felragyogott az arca.
-Az beleférne. Jó néhány hónapig hideg ételen kell majd élnem, de megéri!
-A tied vagyok...hogyan, mikor és hol?
-Szeretném annak a frottírköpenynek az övével csinálni, ami most rajtad van. Ma este. Abban a szobában ahol a kis színpad van. Meg akarom hívni néhány barátomat.
-A legjobban fogok majd kinézni. -mondta Lilly a férfira kacsintva, majd hagyta kinyúlni a nyelvét a szájából, mintha megfojtották volna. 
Miután Garrick távozott, a lány a faliórára nézett: még volt pár órája. A konyhába ment és egy kis hízelgéssel rávette a szakácsot egy korai vacsorára. Utána felment a szobájába zuhanyozni és hajat mosni. A tisztálkodás után addig fésülte a haját, amíg az fényes nem lett. Ellenőrizte az órát: éppen időben volt. Pár csepp parfümöt kent szét a nyakán és a füle mögött, visszavette a köpenyét és az auditórium felé indult. Halkan sóhajtva felsétált a színpadra. Kibújt a köpenyből és az övet Garrick-nek nyújtotta. Megsimogatta a férfi mellkasát és megkérdezte:
-Szeretnél előtte valamit?
-Hát…
Garrick hirtelen kicsit szégyenlősnek tűnt amikor meg kellett volna fogalmaznia vágyait.
-...szeretném ha az oszlop elé térdelnél...ezt az övet a nyakad és az oszlop köré tekerném...azután...a szádba vennél….majd…. szeretném ha a spermámat éreznéd a szádban úgy, hogy egy kicsi az ajkadon is legyen...miközben megfojtalak. A barátaim pedig...végignézik az egészet… Így jó lenne?
Lilly bólintott és Garrick-hez nyomva magát azt mondta:
-Ne légy szégyenlős édes! Jó móka lesz!
Ezzel az oszlop elé térdelt és büszkén felegyenesedve a nézőire mosolygott.
-Remélem tetszeni fog a show fiúk! -mondta.
Garrick egy kötéldarabbal összekötötte Lilly bokáit az oszlop mögött. Egy másik darabbal a csuklóit kötötte össze, majd ezt a kötelet hozzáerősítette a bokákat összefogóhoz.
-Hé! Talán segíthetek! -kiáltotta Garrick egyik barátja és nyelvét kinyújtva nyaló mozdulatokat imitált.
Garrick elmosolyodott és azt felelte:
-Jó ötlet Ollie!
Lilly nyaka köré hurkolta a köpeny övét, majd a végeket átvezette az oszlopon levő lyukon és összekötötte őket. A lány elé állt és egy rudat dugott az öv által képezett hurokba. Körbeforgatta addig, amíg a szorosra húzódó övtől a lány már nem kapott levegőt. Majdnem egy percig így tartotta, azután elengedte a rudat. Lilly levegő után kapkodva, csendesen mosolyogva ült. Széttárta lábait Ollie kedvéért. A csiklója már duzzadva megemelkedett. Kicsit előrehajolt és megnyalta Garrick merev hímvesszőjének végét. Azután lágy, doromboló hangot hallatva szopni kezdett. Ollie közben a csiklóját nyalta. Lilly becsukta a szemét és az egyszerre nyújtott és kapott gyönyörre koncentrált. Egy idő után visszadőlt az oszlopnak támaszért és még erőteljesebben szopott.
-Ohhh...nagyon jól csinálod….kísértésbe esek hogy élve hagyjalak hogy később is tudd ezt tenni…bárcsak...-zihálta Garrick.
Lilly felnézett rá és a hímvesszővel a szájában hamiskásan elmosolyodott. Tudta hogy nem fogja élve elhagyni a színpadot. A végzetére gondolva a puncija vágyakozóan bizseregni kezdett. Elképzelte a nyakán megszoruló övet és olyan erősen szopott ahogy csak tudott. Garrick egy perc múlva felkiáltott és megtöltötte a lány száját spermájával. Lilly hangosan nyögve elfogadta az egészet, küzdve a lenyelés sürgető kényszerével. Becsukta a szemét és az orrán át vette a levegőt. Egy utolsó nagy lélegzetvétel után bólintott Garrick-nek, aki gyorsan addig tekerte a rudat amíg a köpeny öve mélyen a lány nyakába nem vágódott. A férfi így megtartotta és Lilly arcát kezdte nézni.
A lány szemei tágra nyíltak, amikor légútja elzáródott. Az ajkai kicsit szétnyíltak és Garrick spermája az alsó ajkára csordult. Az arca egyre vörösebbé vált, a csiklója vadul bizsergett az utolsó orgazmusra vágyva. Ollie mindent beleadott, hogy a kedvére tegyen. Lilly teljesen elveszett a tüdejében és a puncijában érzettek kavargásában. Kezdett szédülni és tudta hogy már nem tart sokáig. Ollie benyomta az egyik ujját a hüvelyébe, megkereste a G pontját és simogatni kezdte. Garrick Lilly füléhez hajolva azt suttogta:
-Gyerünk! Meg tudod tenni! Tudom hogy meg tudod tenni!
A lány halkan hörgött majd vadul elélvezett. Nedve elárasztotta Ollie nyelvét és kezét. A közönségére meredt miközben teste a fojtogató öv ellenében vergődött. Kezdett előtte minden elsötétedni. Pár másodperccel később megszűnt a mozgása, de még mindig élvezett. A tekintete a semmibe meredt. Egy perccel később szeme becsukódtak és a teste teljesen elernyedt. Garrick elengedte a rudat, majd a meghívott vendégeivel együtt a bárba vonult hogy tósztot mondjanak Lilly emlékére.
Hasonló történetek
7305
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
6465
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
69Monica ·
A szenvedélyes kurva szexuális partnereket keres. Elsősorban (bármilyen életkorú) férfiakat keresek. Ha érdekli, írj nekem. – www.sexy-at-its.best

tlalax ·
1300 oldal erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: